Головна Читачам Якщо не виходить оплатити доступ до книги

Якщо не виходить оплатити доступ до книги

У випадку будь-якої проблеми, яка не дозволяє вам провести оплату доступу до завершеного твору або твору, що продається за передплатою, скористайтеся формою зворотного зв'язку і опишіть всю послідовність дій, які призводять до такого результату, а також прикріпіть до заявки скріншот помилки, яка виникає.

Ми завжди рекомендуємо перед проведенням платежу за допомогою банківської картки переконатися:
• що термін дії вашої картки не минув;
• що разовий/щоденний/щомісячний ліміт дозволяє здійснювати транзакцію;
• що банком дозволено інтернет-транзакції за вашою карткою;
• що доступний залишок коштів на вашому рахунку дозволяє здійснити платіж;
• що всі необхідні поля реквізитів банківської картки на етапі введення заповнені правильно (зверніть увагу, що дані власника картки потрібно вносити латиницею).

Дякуємо за ваш відгук!
Чи була ця стаття корисною?
Дуже шкода. Як ми можемо покращити статтю?
Необхідно заповнити поле
Поширені питання
Оплата відбулася, а доступу до книги немає

Найпоширеніші причини такої ситуації:

• Оплата ще не зарахована — є ситуації, коли проведення платежу займає більше часу, ніж зазвичай, варто почекати деякий час;
• Ви увійшли не в той обліковий запис, в якому здійснено оплату. Переконайтеся, що ви знаходитесь в тому профілі, за допомогою якого ви увійшли на портал на момент оплати книги/поповнення гаманця;

Існує ймовірність того, що ви створили декілька облікових записів, виконуючи вхід різними способами. Наприклад, ви могли оплатити книгу з одного облікового запису, потім зайти на іншому пристрої, за допомогою іншої пошти чи сторінки соц. мережі і не помітити, що ви тепер у новому обліковому записі.

Якщо протягом трьох годин доступ до книги так і не відкрився, ви перевірили, що вхід виконано в потрібний обліковий запис - зверніться до служби підтримки через форму зворотного зв'язку, і надішліть нам підтвердження списання коштів - це може бути копія/скан SMS або Email, а також інформація про платіж, яку ви можете отримати у вашому особистому кабінеті банку. За допомогою цієї інформації ми зможемо звернутися до платіжної системи для пошуку платежу, а також перевірити можливість оплати з іншого акаунту (і підказати вам дані для авторизації в ньому)

Після оплати не отримано доступ до повного тексту книги

Це означає, що ви сплатили не за доступ до закінченої книги, а придбали книгу за передплатою. Тобто, це твір, текст якого пишеться автором прямо зараз. Цей сервіс дозволяє вам знайомитися з новими частинами твору по мірі їхньої публікації автором.Ви можете дізнатися про появу нових частин понад 20 тисяч знаків завдяки автоматичним повідомленням нашого сайту, а поява більш коротких частин легко відстежувати у своїй Бібліотеці. Після завершення твору та передплати на нього ви збережете доступ до тексту і отримаєте повний текст твору.