Головна Читачам Платний авторський контент

Платний авторський контент

Платний авторський контент на сайті - це завершені та незавершені твори, доступ до повного тексту яких доступний після його оплати. Ціни, і вміст цього контенту визначається виключно автором. Форма доступу до контенту (скачування файлів або читання з Сайту у режимі онлайн) також визначається автором і вказано на сторінці під час покупки.

У вас є можливість придбати за Передплатою незавершений твір, над яким автор працює саме зараз. Після успішного платежу ви отримаєте доступ до всіх платних частин твору які вже опубліковано на момент здійснення покупки, та будуть поступово опубліковані до завершення твору. Це можливість отримати ексклюзивний доступ до абсолютного нового твору, стежити за розвитком нового сюжету твору ще під час його написання, підтримувати автора під час роботою над новою книгою.

Переваги передплати для читача:

  • гарантія того, що публікацію повного тексту книги буде завершено не пізніше ніж за 120 днів, обсяг книги перевищить 300 000 символів;
  • ви зберігаєте доступ до книги після її завершення (ціна на готову книгу зазвичай більш висока, ніж ціна при здійсненні покупки за передплатою);
  • можливість впливати на сюжет. Багато письменників творять в онлайн-режимі і прислухаються до думок читачів.

Також ви маєте можливість купувати завершені твори. Після успішного платежу ви отримаєте доступ до повного тексту твору.

Увага! Доступ до платної книги після здійснення оплати ви отримаєте лише в тому обліковому записі на сайті, з якого було здійснено оплату. Якщо після оплати ви перейдете на сайт незареєстрованим або виконаєте вхід в іншим акаунтом (через іншу соц. мережу) — доступ до оплаченої книги у цьому (іншому) акаунті не буде. Детальніше у розділі "Проблеми з акаунтом"

 

Дякуємо за ваш відгук!
Чи була ця стаття корисною?
Дуже шкода. Як ми можемо покращити статтю?
Необхідно заповнити поле
Поширені питання
Чому я не маю доступу до творів категорії "18+"?

Книги з віковим обмеженням доступні лише для користувачів, які виконали вхід до облікового запису та чий вік на сайті зафіксований як «старше 18 років». Вік вказується при реєстрації або автоматично підтягується із соціальної мережі, через яку проводилася реєстрація.

Якщо сайт не відкрив для читання книги з віковим обмеженням, це означає, що або вам ще не виповнилося 18, або ваш вік "не підтягнувся". Так може статися, якщо ваш вік у соц. мережі не вказано або ви недавно проставили там свій вік, або повністю приховали його, або щойно зареєструвалися на нашому сайті. Через деякий час соціальна мережа передасть сайту ваш вік, і він автоматично буде зафіксований за вашим обліковим записом на сайті.

Якщо ви вказали такий вік помилково або соціальна мережа, з якоїсь причини не передала оновлену вами інформацію, ви можете звернутися до служби підтримки за допомогою форми зворотного зв'язку для підтвердження вашої реальної дати народження.