Головна Читачам Як придбати книгу

Як придбати книгу

Доступ до тексту платного твору на Букнет надається після проведення успішної оплати. У якості способів оплати доступні декілька варіантів. Наразі є можливість здійснити оплату за допомогою:

  • Картки Приватбанку
  • Картки інших банків. 

Будь ласка, зверніть увагу, що комісія, що стягується сервісом Букнет за кожним видом платежів, залежить від накладних витрат,  які Букнет несе з різних видів платежів, і може бути змінена сервісом в залежності від обсягів платежів по даному виду.

Для придбання доступу до книги:
• відкрийте сторінку з описом книги, яку бажаєете придбати, або перейдіть на будь-яку сторінку читання платної частини тексту;
• натисніть «Купити» або «Передплата»;
• оберіть спосіб оплати;
• введіть платіжну інформацію у спеціальному вікні.

Після успішного проведення платежу ви отримаєте відповідне сповіщення, а книга з'явиться у розділі "Придбані книги" вашої особистої бібліотеки.

Тексти деяких книг, що опубліковані на Букнет, можна завантажити на власний пристрій у вигляді файлу. Якщо така можливість є, це вказано на сторінці з описом книги. Якщо ви не бачите такої інформації, це означає, що автор заборонив завантаження книги у вигляді файлу, залишивши можливість тільки для читання на сайті. Це вибір автора, на який ми не можемо вплинути. У подібних випадках на  кнопці «Купити» завжди вказано попередження «Читання тільки на сайті», а отже, ви маєте можливість вирішити, чи варто купувати книгу, доступ до якої буде лише на сайті, чи ні.

Увага! Букнет ні в якому вигляді не отримує і не зберігає у себе інформацію про ваші платіжні реквізити, номери банківських карток та ін. Введення будь-яких подібних даних здійснюється вами на захищеній сторінці платіжної системи, але не на нашому сайті.

Дякуємо за ваш відгук!
Чи була ця стаття корисною?
Дуже шкода. Як ми можемо покращити статтю?
Необхідно заповнити поле
Поширені питання
Оплата відбулася, а доступу до книги немає

Найпоширеніші причини такої ситуації:

• Оплата ще не зарахована — є ситуації, коли проведення платежу займає більше часу, ніж зазвичай, варто почекати деякий час;
• Ви увійшли не в той обліковий запис, в якому здійснено оплату. Переконайтеся, що ви знаходитесь в тому профілі, за допомогою якого ви увійшли на портал на момент оплати книги/поповнення гаманця;

Існує ймовірність того, що ви створили декілька облікових записів, виконуючи вхід різними способами. Наприклад, ви могли оплатити книгу з одного облікового запису, потім зайти на іншому пристрої, за допомогою іншої пошти чи сторінки соц. мережі і не помітити, що ви тепер у новому обліковому записі.

Якщо протягом трьох годин доступ до книги так і не відкрився, ви перевірили, що вхід виконано в потрібний обліковий запис - зверніться до служби підтримки через форму зворотного зв'язку, і надішліть нам підтвердження списання коштів - це може бути копія/скан SMS або Email, а також інформація про платіж, яку ви можете отримати у вашому особистому кабінеті банку. За допомогою цієї інформації ми зможемо звернутися до платіжної системи для пошуку платежу, а також перевірити можливість оплати з іншого акаунту (і підказати вам дані для авторизації в ньому)

Після оплати не отримано доступ до повного тексту книги

Це означає, що ви сплатили не за доступ до закінченої книги, а придбали книгу за передплатою. Тобто, це твір, текст якого пишеться автором прямо зараз. Цей сервіс дозволяє вам знайомитися з новими частинами твору по мірі їхньої публікації автором.Ви можете дізнатися про появу нових частин понад 20 тисяч знаків завдяки автоматичним повідомленням нашого сайту, а поява більш коротких частин легко відстежувати у своїй Бібліотеці. Після завершення твору та передплати на нього ви збережете доступ до тексту і отримаєте повний текст твору.