Головна Читачам Промокод. Як використати

Промокод. Як використати

На Букнет ви можете отримати промокод, який надає можливість читати платний твір безкоштовно. Зазвичай, автори розігрують такі промокоди на своїх сторінках у соц. мережах. Також ви можете отримати бонуси та подарунки від Букнет у вигляді промокодів. Якщо ви отримали такий промокод, використати його можна наступним чином.

  1. Знайдіть на порталі книгу (до якої у вас є промокод).
  2. Натисніть «Купити» або «Передплата»;
  3. Введіть промокод у відповідне поле.

Якщо ви ввели промокод, і бачите наступну інформацію — «помилка під час введення промокоду», перевірте правильність введення (можливо, пропустили або додали символ). У випадку, коли ви перевірили і всі символи вказані вірно, передайте цю інформацію в службу підтримки через форму зворотного зв'язку, де вкажіть, де ви отримали промокод і до якої книги, прикріпіть скріншот промокоду.

Дякуємо за ваш відгук!
Чи була ця стаття корисною?
Дуже шкода. Як ми можемо покращити статтю?
Необхідно заповнити поле
Поширені питання
Оплата відбулася, а доступу до книги немає

Найпоширеніші причини такої ситуації:

• Оплата ще не зарахована — є ситуації, коли проведення платежу займає більше часу, ніж зазвичай, варто почекати деякий час;
• Ви увійшли не в той обліковий запис, в якому здійснено оплату. Переконайтеся, що ви знаходитесь в тому профілі, за допомогою якого ви увійшли на портал на момент оплати книги/поповнення гаманця;

Існує ймовірність того, що ви створили декілька облікових записів, виконуючи вхід різними способами. Наприклад, ви могли оплатити книгу з одного облікового запису, потім зайти на іншому пристрої, за допомогою іншої пошти чи сторінки соц. мережі і не помітити, що ви тепер у новому обліковому записі.

Якщо протягом трьох годин доступ до книги так і не відкрився, ви перевірили, що вхід виконано в потрібний обліковий запис - зверніться до служби підтримки через форму зворотного зв'язку, і надішліть нам підтвердження списання коштів - це може бути копія/скан SMS або Email, а також інформація про платіж, яку ви можете отримати у вашому особистому кабінеті банку. За допомогою цієї інформації ми зможемо звернутися до платіжної системи для пошуку платежу, а також перевірити можливість оплати з іншого акаунту (і підказати вам дані для авторизації в ньому)

Після оплати не отримано доступ до повного тексту книги

Це означає, що ви сплатили не за доступ до закінченої книги, а придбали книгу за передплатою. Тобто, це твір, текст якого пишеться автором прямо зараз. Цей сервіс дозволяє вам знайомитися з новими частинами твору по мірі їхньої публікації автором.Ви можете дізнатися про появу нових частин понад 20 тисяч знаків завдяки автоматичним повідомленням нашого сайту, а поява більш коротких частин легко відстежувати у своїй Бібліотеці. Після завершення твору та передплати на нього ви збережете доступ до тексту і отримаєте повний текст твору.