Головна Читачам Пошук книг та бібліотека

Пошук книг та бібліотека

На Букнет створені зручні інструменти, за допомогою яких можна підібрати книги, які подобаються саме вам.

  • Пошук. Введіть назву книги, яку шукаєте, або ім'я автора, твори якого вас цікавлять.
  • Перелік жанрів. Оберіть жанр, який вас цікавить і ви побачите всі книги у цьому жанрі, як опубліковані на Букнет.
  • У тексті є. Скористайтесь пошуком добірок за обраною тематикою. За допомогою цього функціоналу автори створюють додатковий короткий опис твору (окрім анотації та обраних жанрів), який допомагає вам знайти саме те, що вам цікаво.
  • Віджети. На різних сторінках Букнет ви побачите добірки найпопулярніших творів - ТОП жанрів, Бестселери, Гарячі новинки тощо. Деякі віджети персоніфіковані і в них ви можете бачити книги, які можуть зацікавити саме вас, оскільки система формує їх на основі ваших інтересів.
  • Бібліотека. Створіть власну добірку книжок, які вас зацікавили. Додайте книгу до власної бібліотеки - це допоможе повернутися до читання книги у будь-який момент і її не доведеться шукати знову. Бібліотека дозволяє: відслідковувати оновлення незавершених твори, над якими ще працюють автори; користуватися "Полицями", які дозволяють відсортувати книги, які ви читаєте саме зараз або бажаєте прочитати, які вже прочитали, та окремо бачити придбані платні книги.
Дякуємо за ваш відгук!
Чи була ця стаття корисною?
Дуже шкода. Як ми можемо покращити статтю?
Необхідно заповнити поле
Поширені питання
Чому я не маю доступу до творів категорії "18+"?

Книги з віковим обмеженням доступні лише для користувачів, які виконали вхід до облікового запису та чий вік на сайті зафіксований як «старше 18 років». Вік вказується при реєстрації або автоматично підтягується із соціальної мережі, через яку проводилася реєстрація.

Якщо сайт не відкрив для читання книги з віковим обмеженням, це означає, що або вам ще не виповнилося 18, або ваш вік "не підтягнувся". Так може статися, якщо ваш вік у соц. мережі не вказано або ви недавно проставили там свій вік, або повністю приховали його, або щойно зареєструвалися на нашому сайті. Через деякий час соціальна мережа передасть сайту ваш вік, і він автоматично буде зафіксований за вашим обліковим записом на сайті.

Якщо ви вказали такий вік помилково або соціальна мережа, з якоїсь причини не передала оновлену вами інформацію, ви можете звернутися до служби підтримки за допомогою форми зворотного зв'язку для підтвердження вашої реальної дати народження.