Головна Читачам Реєстрація акаунту на сайті

Реєстрація акаунту на сайті

Реєстрацію облікового запису можна пройти як на комп'ютері, так і на мобільному додатку — на телефоні або планшеті. Після входу в обліковий запис ви зможете отримати доступ до можливостей, які доступні зареєстрованому користувачеві (формувати бібліотеку, оплачувати книги, підписуватися на автора, публікувати книги та інше).

На сьогодні доступна реєстрація за допомогою:

  • облікового запису у Facebook
  • облікового запису у Google

Щоб створити власну сторинку на Букнет, увійдіть у свій акаунт Facebook або Google, після цього на сторінці зручний для вас спосіб реєстрації. Після цього ви будете мати можливість здійснювати вхід у свій акаунт на Букнет у обраний під час реєстрації спосіб

Дякуємо за ваш відгук!
Чи була ця стаття корисною?
Дуже шкода. Як ми можемо покращити статтю?
Необхідно заповнити поле
Поширені питання
Не можу увійти до облікового запису

Перш за все переконайтеся, що ви правильно ввели дані для входу, тобто вибрали саме той спосіб входу, який використовували при реєстрації.

Не пам'ятаю логін та пароль для входу

Якщо ви не пам'ятаєте дані для входу, проведіть відновлення доступу до облікового запису — вам буде надіслано лист від Букнет з інструкціями на електронну пошту, яку ви використовували під час реєстрації. Якщо ви не отримали лист, перевірте папку «спам», можливо, лист потрапив туди. 

При спробі авторизуватися бачу помилку «Користувача з таким e-mail не знайдено»

Якщо при введенні інформації сайт відображає помилку «Користувач не знайдений», перевірте можливість входу іншим способом – за допомогою іншої вашої сторінки соц. цмережі, за допомогою якої ви могли реєструватися (ви зареєструвалися через певну соц.мережу – вхід на сайт потрібно здійснювати саме через неї).

В обліковому записі пропав доступ до оплаченої книги/книг

Найчастіше причиною такої ситуації є наявність другого облікового запису, створеного вами за допомогою іншої електронної адреси або іншої сторінки соцмережі (особливо часто це трапляється, якщо ви використовуєте різні пристрої для відвідування сайту. Створивши обліковий запис, наприклад, через Facebook ви можете не пам'ятати про це і увійти на сайт через іншу соц.мережу). Ймовірно, бібліотека, яку ви формували, знаходиться на іншому обліковому записі і увійти до неї можна тим способом, який ви використовували при реєстрації цього облікового запису.