Головна Читачам Книги на Букнет. Які вони бувають

Книги на Букнет. Які вони бувають

На Букнет ви знайдете тисячі книжок популярних жанрів в електроному вигляді укранською мовою. Здебільшого книги на сайті публікуються безпосередньо авторами. Також Букнет співпрацює з відомими видавництами, тому ви можете зустріти книги, що опубліковані саме видавництами. 

Автори публікують як завершені твори, так і твори над якими вони працюють саме зараз. Тому на сайті інснує декілька статусів для творів:

  • "В процесі" - автор працює над створення книги саме зараз і додає до тексту оновлення.
  • "Завершено" - книгу опубліковано у повному обсязі.
  • "Заморожено" - автор припинив оновлення книги, роботу над якою не було завершено.
  • "Фрагмент для ознайомлення" - автор не опублікував повний текст книги на сайті, або повний текст книги з'явиться незабаром.

Переважна більшість творів на сайті доступні для читання безкоштовно, при цьому на сайті присутні і платні твори. Детальніше про платні книги

Дякуємо за ваш відгук!
Чи була ця стаття корисною?
Дуже шкода. Як ми можемо покращити статтю?
Необхідно заповнити поле
Поширені питання
Чому я не маю доступу до творів категорії "18+"?

Книги з віковим обмеженням доступні лише для користувачів, які виконали вхід до облікового запису та чий вік на сайті зафіксований як «старше 18 років». Вік вказується при реєстрації або автоматично підтягується із соціальної мережі, через яку проводилася реєстрація.

Якщо сайт не відкрив для читання книги з віковим обмеженням, це означає, що або вам ще не виповнилося 18, або ваш вік "не підтягнувся". Так може статися, якщо ваш вік у соц. мережі не вказано або ви недавно проставили там свій вік, або повністю приховали його, або щойно зареєструвалися на нашому сайті. Через деякий час соціальна мережа передасть сайту ваш вік, і він автоматично буде зафіксований за вашим обліковим записом на сайті.

Якщо ви вказали такий вік помилково або соціальна мережа, з якоїсь причини не передала оновлену вами інформацію, ви можете звернутися до служби підтримки за допомогою форми зворотного зв'язку для підтвердження вашої реальної дати народження.