Головна Авторам Рекламна підтримка

Рекламна підтримка

Недокументовані бонуси (для всіх авторів, не тільки комерційних):

Ми, як і ви, зацікавлені в збільшенні відвідуваності сторінок наших письменників. Тому Букнет регулярно розміщує платну рекламу в пошукових системах і мережах. Це стосується і платних і безкоштовних книг.

Канали реклами: Google-adwords (реклама в пошуковику і рекламної мережі сайтів-партнерів), Facebook (рекламні оголошення і платне просування постів).

До речі, якщо ви випадково помітили, що без будь-якої видимої причини у вас "раптом" збільшилася відвідуваність однієї з книг, то це, цілком ймовірно, означає, що наш менеджер з реклами включив її в просування.

 

Як отримати додаткову рекламу?

По-перше, сторінка автора не повинна бути переповнена "фрагментами для ознайомлення".

По-друге, звертайте увагу на привабливість ваших обкладинок (вона особливо важлива для просування в соціальних мережах). Не забувайте, що обкладинки електронних книг мають свою специфіку. Шрифти на них повинні бути обов'язково великими, картинки - чіткими, ясними, без дрібних деталей.

Увага! Не забувайте правильно підбирати жанри ваших книг і робити зрозумілі анотації, за якими читачеві буде очевидно, про що піде мова в книзі. Адже зайшовши по рекламі на сторінку книги, новачок приймає рішення, читати або не читати, менш ніж за хвилину. Ми експериментуємо з різними жанрами і не боїмося вести читачів на поки ще малопопулярні книги і просувати новачків. Однак, якщо ми бачимо, що читач прийшов на сторінку книги, а відкривати її не став, то відключаємо рекламу даної книги, тому обкладинка + жанр + анотація дуже важливі.

Дякуємо за ваш відгук!
Чи була ця стаття корисною?
Дуже шкода. Як ми можемо покращити статтю?
Необхідно заповнити поле
Поширені питання
Де можна ознайомитись з порадами авторам?

Ви можете знайти корисні поради авторам за цим посиланням.