Головна Авторам Як продавати книги на Букнет

Як продавати книги на Букнет

На Букнет автор може отримати статус комерційного автора і відкрити платну передплату на свій новий твір, а слідом за цим почати продаж своїх книг. Однак треба розуміти, що перш ніж відкривати продаж, необхідно мати групу постійних читачів. Букнет, як і ви, зацікавлений у відкритті передплат і продажів, але досвід показує, що лише 1-10% з усієї кількості читачів готові оплачувати електронні книги.

На сторінці статистики ви можете бачити, як читають частини вашого твору. Якщо першу частину прочитує 100 чоловік, а до останньої добирається 5-10, то це означає, що у вас буде 1-2 покупця. Розпочавши продаж своїх творів передчасно (до набуття стабільної популярності), ви заробите копійки, і при цьому втратите тисячі “безкоштовних” читачів, багато з яких згодом стали б оплачувати ваші книги, якщо б продаж не була відкрита занадто рано. 

Саме тому Букнет встановив однакові для усіх авторів правила отримання комерційного статусу.

Для підписання с нами договору вам треба цілком опублікувати на Букнет хоча б один безкоштовний твір розміром не менше 300 тис. знаків з пробілами. Крім того, вашу авторську сторінку повинні відстежувати не менше 100 читачів, а хоча б один твір повинен мати достатню кількість регулярних читачів (зараз 75 читачів, що регулярно читають твір). Після цього ви зможете отримати комерційний статус і відкрити передплату на свою нову книгу.

Передплата на книгу у процесі публікації

Твір за передплатою - це текст, який автор викладає поступово, по мірі його створення, але за те, що читачі читають усі оновлення вони платять вартість книги авансом.. У середньому передплата може тривати 2-3 місяці. Як тільки твір викладено повністю, передплата завершується. Після цього можлива продаж закінченого твору.

Передплата відкривається тільки на раніше ніде не опубліковані повністю твори.

Передплата надається після детального вивчення тесксту з боку Букнет, і Адміністрація залишає за собою право відмовити автору в передплаті.

Якщо у вас відкрита передплата, то читачі безкоштовно бачать деякі частини твору. Щоб прочитати інші частини тексту, доступ до них потрібно одноразово оплатити. Більш докладні інструкції по передплаті знаходяться на сторінці довідки в комерційному кабінеті.

Продаж закінчених творів

Ви можете продавати на Букнет свої електронні книги.

Більш докладні інструкції з продажу завершених книг знаходяться на сторінці довідки в комерційному кабінеті.

Дякуємо за ваш відгук!
Чи була ця стаття корисною?
Дуже шкода. Як ми можемо покращити статтю?
Необхідно заповнити поле