Головна Авторам Статуси творів

Статуси творів

Твір, який розміщується на Букнет частинами по мірі його написання має статус "В процесі". У цьому випадку поруч зи статусом вказана дата останнього редагування твору.

Статус "Завершено" означає, що твір було дописано і опубліковано повний його текст.

Статус "Заморожено" призначається автоматично у разі, якщо книга оновлювалася менше ніж на 5000 знаків за останні 60 днів. Статус зникне, якщо книга буде оновлена автором. Також статус "Заморожено" своєму твору може призначити автор.

Якщо ви розмістили книгу, яку не збираєтеся публікувати на Букнет повністю, то обов'язково призначте для цієї книги статус "Фрагмент для ознайомлення".

Будь ласка, поважайте своїх читачів! У разі призначення книзі неправомірного статусу (наприклад, у неповного твору, який викладено в якості "Фрагмент для ознайомлення", стоїть статус "Завершено"), така книга буде заблокована модерацією.

Статус "Прихована на сайті" - означає, що книга не буде відображена користувачам порталу, вони не зможуть її читати, коментувати. Книга буде доступна лише автору у його авторському кабінеті. Якщо ж прихована книга була у продажі, то окрім автора, її текст буде доступний користувачам, які її оплатили

 

Увага! Якщо ви відредагуєте завершений твір, то його статус автоматично зміниться на "В процесі". У цьому випадку потрібно просто заново виставити статус "Завершено". 

Дякуємо за ваш відгук!
Чи була ця стаття корисною?
Дуже шкода. Як ми можемо покращити статтю?
Необхідно заповнити поле
Поширені питання
Чи можу я не вмикати завантаження твору читачем у вигляді файлу?

Можливість завантаження вашого твору читачем - це ваше рішення. Ви можете дозволити завантаження свого тексту у як файл, встановивши відповідну галочку під час створення чи редагування твору. Варто пам'ятати, що можливість завантаження вже не є визначним фактором для зручного читання електронної книги. При цьому таке розповсюдження може спростити отримання тексту вашого твору піратами. На Букнет створені мобільні додатки для зручного читання творів навіть під час відсутності інтернету. Тому вмикати завантаження зовсім не обов'язково

Оновлення творів. Як твори потрапляють в стрічку оновлень?

Всі нові твори потрапляють в стрічку новинок (загальну і за жанрами). Ті твори, у яких є обкладинка, потрапляють також в віджети "гарячі новинки" та "новинки жанру".

При оновленні книги понад 20 тисяч знаків, книга оновлюється в стрічці.