Головна Авторам Створення та видалення твору

Створення та видалення твору

Натисніть кнопку "Додати твір" у вашому кабінеті. 

Відкриється сторінка створення і редагування інформації про твір. Тут необхідно завантажити обкладинку твору, додати його назву, вибрати один або два жанри, до яких належить твір, теги ("в тексті є..." - ключові теми, яким присвячено твір). Обов'язково вибирайте правильний жанр вашого твору. Введення правильних тегів може вплинути на популярність твору.

Якщо ви вже створювали Цикли, то можете прикріпити твір до існуючого циклу. Цикли створюються на сторінці створення циклів, кнопка якої з'являється у особистому кабінеті після публікації автором першого твору.

Видалити твір можливо самостійно, якщо він не розповсюджувався на платній основі. Для цього у режимі редагування книги перейдіть до вкладки "Інформація про книгу" та скористайтеся функціоналом зміни статусу книги:

Дякуємо за ваш відгук!
Чи була ця стаття корисною?
Дуже шкода. Як ми можемо покращити статтю?
Необхідно заповнити поле
Поширені питання
Чи можу я не вмикати завантаження твору читачем у вигляді файлу?

Можливість завантаження вашого твору читачем - це ваше рішення. Ви можете дозволити завантаження свого тексту у як файл, встановивши відповідну галочку під час створення чи редагування твору. Варто пам'ятати, що можливість завантаження вже не є визначним фактором для зручного читання електронної книги. При цьому таке розповсюдження може спростити отримання тексту вашого твору піратами. На Букнет створені мобільні додатки для зручного читання творів навіть під час відсутності інтернету. Тому вмикати завантаження зовсім не обов'язково

Оновлення творів. Як твори потрапляють в стрічку оновлень?

Всі нові твори потрапляють в стрічку новинок (загальну і за жанрами). Ті твори, у яких є обкладинка, потрапляють також в віджети "гарячі новинки" та "новинки жанру".

При оновленні книги понад 20 тисяч знаків, книга оновлюється в стрічці.