Поговоримо про дружбу і не тільки))

Доброго вечора))

 

Я щось подумала, що давно не писала ніяких блогів тут. Тож вирішила написати, але ось сиджу і думаю, а я хз про що писати той блог))

 

Знаю, що давно не було проди у книзі "Незвичні історії звичайних людей", чесно щось не пишеться). От знаю про що писати, відкриваю документ, а воно не пишеться. Але за то я вже знаю, яка буде наступна книга і вам про то розкажу. Але спочатку я планую її написати бодай половину, щоб була регулярна викладка).

 

Це буде історія двох друзів з якими ви вже знайомі з попередніх книг "Бачити кінчиками твоїх пальців" та "Бути людиною", якщо ви їх читали. Але навіть якщо й не читали, то однаково зрозумієте події у новій книзі. Планую її написати так, щоб можна було читати окремо від попередніх книг, і можливо навіть не прикріплятиму до циклу. Просто знатимете, що в цих двох є передісторія, а ця книга це зовсім інша сторінка їхнього життя.

Це буде книга про дружбу...і не тільки. Думаю тут буде кілька ліній, але центральною буде чоловіча дружба)). На цій платформі багато книг про кохання і це супер, але думаю, що дружба це теж вважливий критерій у нашому житті. Мені здається, що любов і дружба навіть чимось схожі, бо і тут і тут потрібна вірність, відданість, прив'язаність...І от якщо в коханні ці речі виконувати легше, бо воно супроводжується приємними емоціями та почуттями, то зберігати у дружбі такі якості це щось незбагненне. Тому бути другом це праця над собою, над власними бажаннями. Інколи це самопожертва, і вміння поставити когось вище за себе. 

 

Здається Арістотель сказав: " Дружба - це одна душа у двох тілах". І знаєте, в цьому щось є. Щось, що я до кінця навіть не можу зрозуміти. Пишучи цю книгу я постійно ставлю собі запитання, а який я друг....і приходжу до висновку, що...ну такий собі. Чесно вам сказати у мене в житті траплялися лише хороші друзі і не знаю, що таке дружня зрада)) Мені здається, що я дуже везуча, хіба ні?

 

Так от центральними фігурами цієї книги будуть Артур та Степан, колишні вороги. Причому такі запеклі вороги, але інколи життя може гепнути й привести до тями, що ворог стає другом, а друг може стати ворогом? Хм...от недаремно кажуть від кохання до ненависті один крок, а від дружби до ненависті чи навпаки?))) До чого я це говорю, стане зрозумілим коли читатимемо книгу)).

Думаю буду її публікувати десь може за місяць чи два, як вже вийде))

 

А взагалі я просто ще пропадаю на грибах)) Якщо ви маєте бажання, то можете підтримати мою книжечку зірочкою ось тут. Це мій інший акаунт створений для конкурсу, маєте бажання можете почитати наукову фантастику про гриби)))

І залишу, вам книги на вибір для настрою, пока у мене тут глуш))

"Сонечко для вампіра" це якщо вас хтось вампірить, не важливо хто обставини, інші люди, сусіди чи просто життя, а хочеться відволіктися і прочитати як вампірять когось іншого то читайте цю))

"Крадійка штормового серця" це якщо ви хочете, щоб ваше серце вкрав владний чоловік)) принаймні авторка стверджує, що головний герой саме такий, ну в принципі, я з нею погоджуюся))

 

"Стихійне лихо", якщо вам видається, що на вашу голову останнім часом звалилося багато лиха, то радійте, що нас ще не звалилася стихійна сестричка Світанка))). Вона вас затягне в такі приоди, що мало не покажеться))...а взагалі дуже весела книжечка, саме то щоб відволіктися від різних стихійних лих.

"Вимушений ретрит, або Дізнатися істину у фейка" це якщо ви розкисли і вам треба стрепенутися. Тут є така колоритна жіночка, Анісія називається, що приведе вас, як то кажуть до чуття)) і до життя))

 

"Трикутник для математика" це повний релакс для нервової системи, але напряг для м'язів обличчя, бо доведеться постійно сміятися. Дуже весела історія))

 

"Закон збереження щастя" історія, яка торкається всіх нас, бо вона про боротьбу за щастя. за право на життя, за кохання, за душі.

 

"Відьма та Декан" до речі, що одна історія про наполегливість, яка здатна вибороти та побороти прокляття силою кохання та незламності.

 

"Аметистовий браслет для Аглаї", ой, це теж дуже цікава історія. Тут стільки всіляких подій, хороших і не дуже, привабливих і навіть звабливих. Неможливо буде відірватися, запевняю вас. 

 

Хух, ну все я тут вам вже накидала, що прочитати))) Вистачить якраз на місяць або два до виходу книжечки))) А взагалі мені здається, що список чого можна почитати міг би бути і на рік))))

 

 

То, як у вас з друзями? Щастить чи навпаки?

9 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Юлія Міхаліна
25.03.2024, 11:46:45

Ох, Іннуль, чекаю книгу про цих двох з нетерпінням і дуже сподіваюся на твою доброту, а не як завжди))
І дякую, що все-таки підтвердила владність на весь букнет))))

Показати 12 відповідей
Інна Турянська
26.03.2024, 16:35:10

Настя Томошевська, Ми всі тут за Ігорьосю:)

avatar
Наталія Ковган
24.03.2024, 22:25:24

Сонце, я дуже щаслива від того, що ти пишеш таку книгу, про чоловічу дружбу. Але я боюся у це повірити. Бо я вже стільки разів попадалася на подібне... Кожного разу, коли начебто автор пише про чоловічу дружбу, виходить, що все одно б'ються за дівку або виникає недолуга любовна лінія...
Тому скажи, тут реально буде у центрі чоловіча дружба, без любовних страждань і тому подібного? Бо я реально вже боюся починати.

Показати 5 відповідей
Іра Сітковська
25.03.2024, 22:32:36

Наталія Ковган, Мені здається, культивується більше відсутність жіночої дружби через конкуренцію за чоловіків!

avatar
Олеся Мрійниця
25.03.2024, 18:38:18

Вітаю)) Добре, коли приходить натхнення на нові історії для своїх персонажів)) Чекатиму новинки. Можливо, як завершите Адаптацію і її приймуть на конкурс /час ще є/, то у вас з'явиться натхнення на продовження Незвичних історій. Дві книги важко писати, як не крути, а більше сил на натхнення віддається чомусь одному)) За рекомендації дякую, тут можна читати і читати собі у задоволення))
Для мене друзі - то дорогоцінний скарб. Їх хоч і небагато, але надійні))
Дякую, Інно. У вас, як завжди, дуже гарні блоги))

Показати 4 відповіді
Олеся Мрійниця
25.03.2024, 22:20:33

Інна Турянська, Отже, треба назад приманити до грибів, щоб писалося краще)) Калачиком чи лозинкою, вже як прийдеться))

avatar
Анітка Санніфео
25.03.2024, 07:52:06

Цікава тема)
У мене немає друзів. Так склалося.
Мені завжди було важко зближуватися, та знаходити собі компанії. Мене не приймали в так звані "тусовки". А якщо й приймали, до згодом я занадто боляче обпікалася за свою довіру...
В школі було пару подруг. Але наші дороги згодом розійшлися.
Взагалі, я досить щира та відкрита людина, і довірлива. Намагаюся бачити в людях таку саму щирість, але часто стискаюся або з байдужістю, або з корисливістю...


Показати 4 відповіді
Анітка Санніфео
25.03.2024, 09:36:49

Інна Турянська, Чудово)))

avatar
Єва Ромік
25.03.2024, 02:02:29

Хм, які цікаві плани! Вмієте ви обирати теми. З задоволенням почитаю про чоловічу дружбу. Те, що ви обрали у якості героїв вже відомих нам персонажів, на мою думку, неабияк ускладнює вашу задачу, але робить її водночас і надзвичайно цікавою. Бажаю успіху.
Дякую за згадку моєї книги. А ще з нетерпінням чекаю завершення грибної історії. Бо це - щось! Я перший раз в житті стикаюся з твором, де гриби є одним з головних героїв. :))

Інна Турянська
25.03.2024, 09:07:17

Єва Ромік, Дякую за побажання) так з одного боку важче, бо треба буде по ходу все пояснити по ходу деякі моменти про них, але з іншої сторони і легше, бо вони вже мені відомі та зрозумілі, їх характер, манера поведінки і таке інше.
Але спершу треба ті гриби)) витягують весь мій час, а хочеться щось вже й таке, що на душі лежить написати;)
Вдячна за підтримку )

avatar
Наталка Черешня
24.03.2024, 23:51:41

О, чекаємо :)

Інна Турянська
25.03.2024, 00:01:12

Наталка Черешня, ❤❤❤

avatar
Лара Роса
24.03.2024, 22:35:45

Як же вже хочеться почитати історію цих двох - що ж ти їм там ще приготувала?))
Хотілося б мати таких, що й у вогонь і воду за тобою, але краще не потрапляти до таких ситуацій))
Дякую, сонечко за згадку моєї рудої стихійної)))

Показати 6 відповідей
Лара Роса
24.03.2024, 23:43:40

Інна Турянська, ❤️❤️❤️

avatar
Марина Тітова
24.03.2024, 22:37:31

Які ж круті теми піднімаєте! Дружба дійсно варта уваги, не менше, ніж кохання, бо одне без іншого часто не буває) Я в захваті від вашої творчості, Інно!)))) Шкода, що "Незвичні історії" пишуться повільно, але нічого — заради них можна чекати стільки, скільки треба, що й будемо робити) Проте, то мабуть "грибна енциклопедія" все натхнення перетягнула на себе, тож нічого страшного)) Ваша кожна книга — що рідкісний дорогоцінний камінь і кожна зачаровує))
Бажаю аби Ваша Муза дмухала натхненням з подвійною силою і щоб завжди "писалося")) Дякую за неймовірні книги!
А також дякую за підбірку і згадку:))

Показати 3 відповіді
Інна Турянська
24.03.2024, 23:22:10

Марина Тітова, Це правда, я одну пишу Бог зна скільки часу))). Дякую за побажання, і тобі того ж бажаю;)

Я згадувала, чи читала про чоловічу дружбу і крім Дюма не могла згадати нічого:)))) Із задоволенням би почитала історію Артура та Степана. Тож чекатиму:)) "Адаптація" - це щось настільки унікальне й оригінальне, що точно не забудеться:))) І дякую щиро, Інночко, за згадку моєї історії:))) Це так приємно:))))

Показати 2 відповіді

Інна Турянська, ❤️❤️❤️

Інші блоги
Запитання до читачів
❤️ Дорогі мої читачі! ❤️ Я розпочала дві роботи: один твір буде об’ємний, інший – невеличкий, як і більшість моїх коротких романів. Хочу порадитись: що вам ближче до серця – великі твори, з більшою кількістю героїв
Тизер - 7 до книги "Коханка диявола"
Доброго вечора. Сьогодні вирішила Вас потішити новим тизером до книги "Коханка диявола". Якщо досі її не читали і полюбляєте історії з непередбачуваним розгортанням сюжету, тисніть на арт, щоб перейти до книги
Новинка!"Вижити будь-якою ціною. Шлюб у покарання"
Любі мої, учора у мене стартувала дуже емоційна та гаряча новинка 18+, запрошую до прочитання: "Вижити будь-якою ціною. Шлюб у покарання" Анотація до книги "Вижити будь-якою ціною. Шлюб у покарання" -
Розпочнемо неділю з класних новин!
Новина номер 1!!! Знижка на цю книгу!!! Ти нам (не) потрібен - Хотіла приховати від мене вагітність? – Чоловік нависає наді мною величезною скелею. - Це не твоя справа, - хочу пройти повз, але він перегороджує шлях. - Це
Гриби, що ростуть з "какашки"=))
Вітання! Ну що ж пригоди Кіри та Марка у грибному вірт світі (книга "Адаптація бездушності") продовжуються. Марк продовжує тупити, Роберт вже втомився натякати...Кіра чекати, одним словом усі трохи на
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше