Чи знають ваші знайомі про те, що ви - письменник?

Доброго часу доби, читачі та автори)). 

 

Як там ваші вихідні пройшли?)) (Пройшли... :_( ). Особисто я писала, співала, прибирала і так по колу. З новин? Тільки що опублікувала нову главу "Моєї мрії", тож приємного читання усім, хто читає книжечку. (Дякую Євгенію Шульженку та Олесі Глазуновій за допомогу з ідеями для написання цієї глави :) ). А також мене уже другий день болить поясниця та бедро. Можливо, тому що я у п'ятницю годину вальс танцювала, не маючи ніякої фізичної підготовки (я на фізкультуру років 6 не ходила _:) ), але то таке :). Це про наболіле.

А взагалі я б хотіла сьогодні з вами поспілкуватися на одну тему. Чи знають ваші знайомі про те, що ви - письменник? Адже нещодавно, для себе проаналізувавши усю картину, я зрозуміла, що із усіх моїх знайомих про моє хобі знають лише деякі члени моєї родини та четверо близьких друзів. І я автоматично поставила собі зустрічне запитання: чому я нікому не розповідала та не розповідаю про це?

Колись, коли я тільки почала публікуватися на Букнеті, а це трохи більше року тому, на це була одна проста причина: я боялася засудження. Саме тому я придумала псевдонім, тому із самого початку на аватарці тут стояло моє фото, де обличчя закрите телефоном (олди можуть ще його пам'ятати :) ), а потім картинки згенеровані ШІ, і я довго не наважувалася завести авторський інстаграм, адже цей розумний додаток би рекомендував його усім моїм знайомим, як би я не намагалася цього уникнути. Зараз впевненості у собі стало набагато більше, але я все одно мало кому розповідаю про свою письменницьку кар'єру, якщо це так можна назвати; хоча більше і не приховую того факту, що пишу, як то було колись. Чому? Чесно кажучи, не можу сказати.  

Цікаво почути ваші історії :). Цікаво, я одна така таємнича, чи тут є ще хтось, хто нишком від усіх створює прекрасне?) Я чекаю на ваші коментарі, а сама поки що іду довбити свою кохану англійську :). Усіх люблю та обіймаю, усім до зустрічі :) )))

14 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти

Знали)))
Але це секретна інформація, довелося їх прикопати =D

Показати 6 відповідей

OlenaSloth, Я знаю район, де ти живеш. І де ти ходиш з собакою }=D

avatar
Анна Тапок
22.09.2024, 22:56:58

Ох, не одна ви така таємнича) Спочатку дуже боялась осуду і не конструктивної критики. Маю аккаунт в інст, та тг які ніколи не потраплять в рекомендації моїх знайомим.
Зареєструвалася тут і почала творити. Та пізніше поділилися своїми бажаннями і ідеями з рідними, а вони мене підтримали.

Та шлях вже почала так, як почала, тож подивимось куди він мене виведе)

Показати 3 відповіді
Lina Dickson
22.09.2024, 23:30:55

Анна Тапок, Як і ми у вас ;)❤️

avatar
Арія Вест
22.09.2024, 22:45:35

У мене знають всі))) оскільки я майже одразу почала просувати свої книги в сторіз)) не бачу в цьому нічого поганого, тим паче, книги все одно зайдуть не всім) тож чому б не спробувати?) якщо я вже так погано пишу, то все одно нічого не втрачаю. А якщо непогано, значить, і є шанс читачів знайти хоча б серед знайомих.
і скажу, що все виправдалося. У мене є знайомі, які мене читають, але є і ті, які вперто не хочуть навіть пробувати))) та для кожного товару свій покупець, я не перестану так думати)

Lina Dickson
22.09.2024, 23:05:16

Арія Вест, Ваша думка звучить доволі ґрунтовно та переконливо). Проте особисто мені ще не вистачає сміливості просувати себе на особистому акаунті перед усіма знайомими. Щось всередині ще таки перешкоджає 乁⁠(⁠ ⁠⁰͡⁠ ⁠Ĺ̯⁠ ⁠⁰͡⁠ ⁠)⁠ ⁠ㄏ

avatar
Ханна Трунова
22.09.2024, 20:02:27

Веду інстаграм, тому знають усі)) але не всі розуміють...)

Показати 2 відповіді
Арія Вест
22.09.2024, 22:46:50

Ханна Трунова, головне, що є ті, хто розуміє!❤️

avatar
Ірина Скрипник
22.09.2024, 22:24:00

Та якось особливо не розповідаю. Чоловік і діти точно знають, а інші якщо знайшли мене — то вже їхні проблеми :)

Lina Dickson
22.09.2024, 22:26:02

Ірина Скрипник, Хахаххахах, сто відсотків :)

avatar
Стружик Лев
22.09.2024, 20:26:37

Я особисто не кажу нікому, що я письменник на цій платформі. Знаю лише тільки я, бо я й є майбутній письменник:) Лише моя бабуся, мати та сестра знають, що я буду в майбутньому письменником (і не тільки ним, у мене ще кілька професій буде;)), але про те, що я письменник на Букнеті, коли дізнався про нього 3 січня цього року (разом зі штучним інтелектом)), нікому не розповідаю та нікому не показую. Роблю це, щоб не було непорозумінь у моєї мами. Та взагалі... Моя мама й не читає так зовсім книги, тому й не запрошую її сюди. А я, оскільки читаю книги та їх фанат, вирішив показати себе тут разом з першою книгою "Вірші про природу". Можна сказати, я не палюся, що ніхто про це не знає)))

Lina Dickson
22.09.2024, 20:28:53

Стружик Лев, Схоже, тут усі такі таємничі)). І я вас прекрасно розумію)

Не використовую на свою адресу гучного слова "письменник". Я займаюся літературою, тож я просто літератор. Таємниці з цього заняття не роблю. Раніше регулярно публікував у Фейсбуці рекламні пости, але в останні роки кинув, оскільки воно ніяк не впливає на кількість читачів (суто у моєму випадку), а потребує додаткових витрат часу.
Якщо хтось зі знайомих цікавиться, тоді коротенько розповідаю. Якщо не запитують, тоді не лізу.

Lina Dickson
22.09.2024, 20:20:58

Сергій Ляховський, Якщо у мене запитують, то також залюбки розповідаю). Але це рідко

avatar
Вікторія Вецька
22.09.2024, 19:48:30

Ну що ж мої рідні, а це сестра, мама, та коханий, та його мама знають, що я пишу мама читає, а ось сестра з коханим підтримують вподобайками та коментарем. Мама коханого лише підтримує, бо любить друковані книги. Інколи читаю коханому свої шедеври і висловлює свою думку, в основному хорошу)

Показати 2 відповіді
Вікторія Вецька
22.09.2024, 20:19:52

Lina Dickson, ❤️

avatar
Надія Філіпська
22.09.2024, 20:14:41

Веду інстаграм, тому деякі таки знають, що я пишу. А в загальному, то про те що я відновила свою творчість знає лише чоловік. До перерви у письменництві знала сестра, і навіть вичитувала мою книгу.
Я бачу, що письменники досить часто не розповсюджуються про свою творчість. Мій випадок про те, що ніхто зі знайомих не читає фентезі, тому й не розповідаю.

Lina Dickson
22.09.2024, 20:17:58

Надія Філіпська, Прикол в тому, що детективи люблять читати усі мої знайомі "читаючі люди", але до мого циклу, знаючи, що я пишу детективи, навіть ніхто не доторкнувся. Можливо, тому що моя особа не вселяє довіри, чесно, не знаю ( ͠° ͟ʖ ͡°) ¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯

avatar
Тетяна Вітер
22.09.2024, 20:12:10

Про моє хобі почали дізнаватись аж тепер: мене випадково почали знаходити знайомі у соцмережах, де я вела літературний блог. Мій псевдонім знали через те, що я писала вірші. А зареєструвалась я на Букнеті саме під цим псевдонімом. Усі були в шоці. В мене навіть був конфлікт з близькою людиною. Дехто мене підтримує, одним байдуже... В будь-якому випадку, я зрозуміла, що треба продовжувати писати і менше розповідати знайомим чи близьким, що ви пишете. Не всі вас підтримають, а вислуховувати щодня "їхні поради" не кожному під силу. Цікаво було б якби ваша майбутня книга стала колись відомою, а ваші рідні і знайомі такі: "Це ти автор/ка?" Правда б хотілося побачити їхні здивовані обличчя? )))

Щодо мене, то я навіть думала змінити псевдонім. Але не дуже хочеться, та й вже маю маленьку аудиторію читачів. Тож поки пливу за течією і продовжую творити)))

Показати 2 відповіді
Lina Dickson
22.09.2024, 20:15:34

Тетяна Вітер, Не показуй свій бісер свиням, як то кажуть). Також знаю людей зі свого оточення, які б могли плювати отрутою)). Хоча розумію, що була б готова довго та запекло дискутувати з ними).

avatar
Єва Ромік
22.09.2024, 20:02:08

Бачу у всіх тут однакова картина, на жаль.

Lina Dickson
22.09.2024, 20:13:13

Єва Ромік, Так, на жаль :(. Я думала, що лише я така відлюдна, а виявляється - ні(...

avatar
Yalset
22.09.2024, 19:43:54

А ні друзі, а не сім'я не знають про моє хоббі. У минулому були певні події, де я вже ділилися своїми думками стосовно мого захоплення щодо написання творів. Саме тоді й зрозуміла, що не варто розповідати про все знайомим або близьким.
Письмо - це моя бульбашка.

Показати 5 відповідей
Lina Dickson
22.09.2024, 20:10:21

Yalset, :)

avatar
Олеся Глазунова
22.09.2024, 19:49:37

Дякую за згадку ❤️
Впевнена, що на останньому дзвонику у вас усіх буде чудовий вальс )))

Показати 5 відповідей
Lina Dickson
22.09.2024, 20:00:58

Єва Ромік, Дякую :). Так, стегна) (довбані росіянізми)

Моя сім'я, друзі та знайомі знають про це. Мама, сестра та бабуся "відстежують" мою сторінку на Букнет. Насправді вони просто підписались та й все. Бабуся читає мої книги та питає "А коли буде наступна книга?". А мама з сестрою сказали "Ми тебе підтримуємо, але читати не будемо, тому що нам не подобається той жанр в якому ти пишеш". Чесно й так приємно. Я коли написала першу книгу, то розповіла всім.

Показати 2 відповіді

Lina Dickson, Моя подруга та подруга мами підписались. Сказали, що почитають, але взагалі не читали. Шкода...

Інші блоги
Про майбутню книгу
Всім привіт! Я тут новенький. Активно зараз пишу першу книгу циклу "Танок між світами". Не хочу одразу виставляти готові глави, бо, напевно, їх ще перепишу. Думаю, за місяць половина книги буде вже доступна. Надіюсь що
Непокірна для мільярдера. Знижка!
Привітик! Сьогодні, протягом доби, діятиме знижка на палку історію НЕПОКІРНА ДЛЯ МІЛЬЯРДЕРА. Неймовірна історія 18+ яка розповідає про талановиту скрипальку Поліну та багатого мажора Євгена. Протягом роману матимуть
200 сердечок! "Я за тебе (не) піду!"
Любі мої читачі, я щиро вдячна вам за те, що читаєте мою книгу Я ЗА ТЕБЕ НЕ ПІДУ! Маю на сьогодні дуже втішні досягнення, якими спішу поділитися з вами: більше 1000 бібліотек у книзі, більше 200 вподобайок (202!) і 160 читачів-підписників
Збереження апетиту та лінії перед сном
Прода на книгу "Мій ректор — гусь" опівночі. А поки деякі читачі запікають в духовці свого "гусака", ловіть шматочок проди. — Там до нас прийшов ще один відвідувач... — стурбовано почав офіціант, поглядаючи
Чи знають ваші знайомі про те, що ви - письменник?
Доброго часу доби, читачі та автори)). Як там ваші вихідні пройшли?)) (Пройшли... :_( ). Особисто я писала, співала, прибирала і так по колу. З новин? Тільки що опублікувала нову главу "Моєї мрії", тож приємного читання
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше