Письменництво, лікарня і треш))

Доброго часу доби, читачі та автори). І... Так, я знову до вас із новим блогом)). Нещодавно у блозі ВІки Лукащук я прочитала життєву історію із лікарні, що змусило мене згадати про те, як я кілька місяців тому сходила на прийом до ЛОРа. Обіцяла розповісти про це у своєму блозі, тож вирішила не тягнути довго з цим)). Склад історії: лікарня, безтактні люди і письменництво :). 

 

Але перед цим, поважні знавці, мені потрібна ваша допомога та порада. Я стала на ті ж граблі. Оновила додаток Букнет на телефоні. Зараз поясню. Колись, ще у травні минулого року, я невимушено оновила додаток, після чого у мене зник доступ до моїх книг та кабінет автора :_). Я не могла ні додати нову главу, ні відредагувати нічого, ні видалити книгу і так далі. Тоді я психонула і видалила його, повернувшись сюди через пів року. Після цього випадку я вимкнула автооновлення у Плей Маркеті, увесь цей час не оновлюючи додаток, хоча мене наполегливо просили це зробити, В якийсь момент я здалася і оновила додаток. І... У мобільніц версії у мене зник доступ до блогів інших авторів :_). Я можу прочитати блог тільки тоді, коли мені прийде про нього сповіщення і я перейду за посиланням. Просто гляньте:


AD_4nXdGML8gWQxj8sdXdsYg4yF8orgVbzP1QWq45Y7wXObtyzMAyRmyoBFmLJx2K25y4QEKTHLK-Fgt4qcWqt9sprxTtrMHTJkKcXp5tSIjAg78KhUFUjMQftsaUNaUaIrFE0mfThaW8KNCpMsy-lERFvOv36Rf?key=dC72eg_ikKnJuE7vrinnDw

Ось тут мали б розташовуватися кнопка "Блоги" та інші функції. А тепер їх немає :_). Поділіться порадою, хто знає, що робити у таких випадках :_). А тепер перейдемо до історії)

 

Наприкінці 2022 - початку 2023 я перехворіла на запалення слухового нерву. Це коли він починає відмирати і ти нічого не чуєш на вухо ಠ⁠﹏⁠ಠ. Штука доволі неприємна та небезпечна, але, на щастя, мені дістався хороший лікар і я видужала. Проте параноя, мов я знову стала погано чути і т.д. нікуди не поділась (підкреслюю: ПАРАНОЯ, я вже чула, просто накручувала себе _:)). Тож приблизно у квітні чи травні цього року я, знову щось запідозривши, вирішила про всяк випадок записатися на прийом до лікаря ЛОРа. 

Взяла талончик, щоб піти по запису на конкретні години, а не сидіти в живій черзі (у такі моменти відчуваєш себе аристократом, ахаххах), та прийшла до лікарні. До мого запису було ще, можливо, хвилин двадцять, мені пощастило з автобусом і я зарано прийшла. Упевнившись, хто був переді мною, а це виявилася жіночка із дитиною років 5-ти, я спокійнесенько собі сіла на стілець, що був майже під самими дверима кабінету лікаря, та, одягнувши один навушник, вирішила пописати свою книгу, адже піймала порцію натхнення у той день, залізши в телефон та паралельно поглядаючи за тією жіночкою. Але вона ніби не на прийом прийшла, а просто походити взад-вперед, я не знаю, адже вони з дитиною постійно то заходили в кабінет, то виходили звідти. Було важко зрозуміти, коли прийом завершиться. Коли та жіночка черговий раз вийшла з кабінету та пішла до виходу, я запитала у неї, мов, у вас все? На що вона відповіла, що так, я можу йти. У цей час до кабінету спритно заскочив якийсь чоловічок із живої черги. Заглянувши у кабінет, я побачила, що він уже сидить біля ЛОРа, розповідаючи йому свою історію. Я, зітхнувши, зачинила двері та, сама до себе іронічно, ніби саркастично повторюючи мамині сталі фрази, пробурмотіла: «Менше в телефоні сидіти потрібно». Це почула інша жінка, що також стояла поруч та, дивлячись на мене ось так: ತ⁠_⁠ʖ⁠ತ, промовила: «Зачекайте хвилинку, я вам дещо покажу». Вона довгенько щось шукала у себе в телефоні, я навіть уже забула, що та хотіла щось там мені показати. Через деякий час, жінка, показавши мені скріншот з якогось взагалі невідомого сайту, прокоментувала: «У американських коледжах студентам обмежують доступ до гаджетів, адже це призводить до деградації. Задумайтесь...» 

 

ಠ⁠◡⁠ಠ

 

ಠ⁠◡⁠ಠ

 

ಠ⁠◡⁠ಠ

 

Я стала просто в ступорі, очікуючи почути будь-що, але точно не це. Знаючи мене та мою імпульсивність, ще секунда, я би їй стільки наговорила але, на щастя, у цей момент із кабінету ЛОРа вийшов чоловік, і я хутко заховалася за дверима, врятувавши себе від скандалу _:). 

Іронія в тому, що у той момент я не листала рилси, не грала там у Себвай Серф чи ще якось "деградувала", а писала книжку ಠ⁠‿⁠ಠ. Цікаво, на що сподіваються такі люди, коли настільки безтактно кидають такий... Докір, я не знаю, порадою це важко назвати, абсолютно чужій, першій зустрічній людині? ಠ⁠◡⁠ಠ. Що вони змінять усю сутність її життя та врятують від "деградації"? Можливо, вона була б у виграші, якби дійсно натрапила на якогось задрота (перепрошую за гострий сленг), а не на людину зі свідоцтвом з відзнакою за 9-ий клас (звучить так, ніби я тут хизуюся перед вами, хахах) та срібним колоском за четвертий клас (аххахах, колосок, у мене, до речі, ще й кенгуру є))). Можливо, я занадто близько та серйозно сприйняла її коментар, я не знаю, але те, наскільки мене це банально здивувало, збентежило та навіть дещо розсмішило, залишається фактом. 

Можливо, колись я покладу цю історію в основу гумористичної новели. А що?) Напружений сюжет є, несподівана кінцівка, невеликий зміст та заснована на реальних подіях. Мед)).

Обов'язково діліться своїми враженнями від цієї екшн історії (цікаво, як писатиметься екшн історія? Окремо, через дефіс, чи разом? Якщо за новим правописом приставки міні- віце- мікро- і т.д. пишуться разом зі словом... А "екшн" у цьому випадку може вважатися як ця приставка? Чи як прикметник? Мовознавці, допоможіть, я ж не засну тепер ಠ⁠‿⁠ಠ) і допоможіть Ліні розібратися із блогами ^_^ _:). І, звичайно, хто ще не підписався, підписуйтеся на мій Інстаграм liinaadiicksoon(⁠.⁠ ⁠❛⁠ ⁠ᴗ⁠ ⁠❛⁠.⁠) 

Усіх обіймаю і цілую(⁠ ⁠˘⁠ ⁠³⁠˘⁠)⁠

7 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Марина Тітова
29.07.2024, 13:11:29

Люди люблять навішувати ярлики) Не звертайте уваги)
У мене колись була схожа ситуація в ТЦ) Сиділа, нікого не чіпала, у нотатках на телефоні уривок книжечки писала, тут підійшов чоловік уже поважного віку, було йому нудно, друга чекав, захотілось просто поговорити)) І хоч там було досить людно, він присів саме біля мене та й сказав: "Ще не набридло в тих телефонах сидіти? Деякі люди, між іншим, книги читають"))) Мені так стало смішно з почутого, та я просто усміхнулась і відповіла загадково: "А деякі люди книжки ще й пишуть":)))))) Ми потім поспілкувались з ним, він розповів про свої досягнення в житті (був "шишкою" у залізничній сфері), я про свої (золота медаль за навчання та престижний університет за плечима переконали його, що я не з тої молоді, яка "відірви та викинь")) І хоч я змовчала та не сказала про письменництво у моєму житті, бо на той час писала виключно "в шухляду", але та ситуація навіки лишилась у памяті)
Люди часто лізуть із "порадами", коли просто їм нема чим зайнятись у своєму житті, аби щось "ляпнути", забуваючи, що для якихось повчань, треба знати хоча б, якій людині вони це говорять) І таких є багато... Та це їх проблеми, що всюди бачать "деградуючих")

Показати 3 відповіді
Lina Dickson
29.07.2024, 19:12:06

Марина Тітова, )

Цікава історія. А ваша манера розповіді прямо захоплює. Це ще треба вміти от так гумористично розповісти про негативні обставини життя )))

Lina Dickson
29.07.2024, 17:02:13

Сергій Ляховський, Дякую(⁠•⁠ө⁠•⁠)⁠♡

avatar
Ляна Аракелян
29.07.2024, 13:24:17

Щодо технічної сторони, то у мене іноді виникає така проблема. Я видаляю додаток і завантажую заново. Все на місцях і все працює. Якщо таке у вас постійно, то зверніться до техпідтримки, я їм писала, вони відповіли й просили подробиць щодо моделі телефона і т.ін., які я їм надала.

Lina Dickson
29.07.2024, 13:40:47

Ляна Аракелян, Дякую за пораду, спробую)

avatar
Ірина Скрипник
29.07.2024, 12:31:09

Ну, що тут порадиш? Переходьте на веб версія на ПК. Там завжди все стабільно працює. Особисто я додатком не користуюсь. Видаліть його і забудьте, як страшний сон

Lina Dickson
29.07.2024, 12:34:14

Ірина Скрипник, Звучало б як хороша ідея, коли б у мене був власний ноутбук :_). Я користуюся маминим робочим. Хоча інтенсивно збираю на власний). Можливо, колись дійсно забуду про мобільну версію, як про страшний сон)

avatar
Віка Лукашук
29.07.2024, 12:16:20

В мене також була така проблема з блогами, і книгами(адже функція їх писання теж зникла). Я просто видалила Букнет(насправді, бо вже псіхнула, думаючи, що скажу: «Па-па» цьому сайту), і все стало ідеально;)
А щодо правопису, то, здається, пишеться окремо, просто "екшн історії". (Але я можу помилятися)

Я б, напевно, щось таки відповіла цій жіночці ಠ⁠ω⁠ಠ Бо не люблю, коли люди намагаються лізти туди, куди їх не просили. Вона просто вирішила показатися розумною, схоже ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯ А хай йому грець! Головне не засмучуйтесь, бо в людей свої тарганята в голівоньці сидять:) Треба просто не зважати, або ж просто спокійно відповісти))) Хоча, якщо хтось хоче лізти до тебе та зачіпити якось, то буде це робити до останнього видиху. Такі люди¯⁠\⁠(⁠◉⁠‿⁠◉⁠)⁠/⁠¯ Дивні, от і все;)

Усього найкращого! І не сумуйте!) А історія вийшла б справді класною))) Я б таку почитала(⁠ ⁠◜⁠‿⁠◝⁠ ⁠)⁠♡

Показати 4 відповіді
Віка Лукашук
29.07.2024, 12:31:12

Lina Dickson, Та я теж не вмію, хах (⁠๑⁠´⁠•⁠.̫⁠ ⁠•⁠ ⁠`⁠๑⁠)
Але таки хороша зброя, справді)))

avatar
Ханна Трунова
29.07.2024, 12:08:03

Неприємна ситуація в лікарні, але що поробиш...) Сподіваюсь, з вухом все добре?

Словник каже, що "екшн" — це жанр, тому воно пишеться як окреме слово)

Показати 3 відповіді
Lina Dickson
29.07.2024, 12:23:12

Ханна Трунова, хахах, дякую)))

avatar
Єва Лук'янова
29.07.2024, 11:58:53

В мене таке було з букнетом. Допомогло лише те, що я знесла його та заново встановила. ) Бо теж не могла нічого вдіяти. ) А історія з лікарнею...ну, дивує, звичайно, що люди пхають носа не в свої справи чи вважають себе занадто розумними, але такі справді є і їх немало. Я зазвичай не реагую і списую на тарганів, які є в головах у всіх)

Lina Dickson
29.07.2024, 12:03:42

Єва Лук, Потрібно також навчитися пропускати це повз себе та списувати на тарганів)), адже я занадто емоційна і все близько сприймаю _:)

Інші блоги
Парам-пам-пам, новинка "Абсолютний Зеро: Історія"
Уявіть книгу, в якій найбільша чорна діра у Всесвіті, TON618, через кілька мільярдів років отримує свідомість. Поступово вона починає розуміти світ та вирішує стати людиною на ім’я Зеро, щоб врятувати людство. Абсолютна
Про мою книгу зняли відео!!!
Вітаю, колеги!) Сьогодні, у недільний дощовий день, мій настрій б’є рівень усіх позитивних емоцій, бо сталося те, про що я й мріяти не могла! На мою книгу «(не) одна під дощем» вийшов відео-огляд! Так-так!!! Саме відео-огляд! Без
Особливі ♥️
Вітаю, любі! А ви вже тут встигли замурувати без мене? А я в перервах між дописуванням книги та особистими справами постійно згадую одну особливу парочку ♥️ Хто їх теж пам'ятає? А хто ще не знайомий? ...
Книга “tattoo Кохання Та Coffee”  Безкоштовно!
Вітаю, мої любі Натхненники!!! Новинка Книга “TATTOO КОХАННЯ ТА COFFEE” Безкоштовно! Уривок: Ми дивилися одне одному в очі кілька довгих секунд, доки він не відпустив мене, промовляючи: —
Для моїх найкращих читачів!
Знижка на історію! Тобі немає пробачення - Я знаю..., що ти мене кохаєш. - Вимовляю тремтячим голосом. Хочу в це вірити. - Кохаю? Я? Кохаю? Тебе? - Сарказм так і сочиться в кожному слові чоловіка, в кожній букві. - Так, - мені
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше