Трішечки про себе

Сьогодні у мене день народження, дата зовсім не кругла, та все ж. Останнім часом у моєму житті відбуваються зміни, які підштовхують мене вилазити зі своєї шкаралупи, в яку я так і пориваюся заховатися назад))) Тому хотіла б трішечки познайомитися з вами та розповісти про себе.
На одному з піратських сайтів було написано, що я народилася під тінню Карпатських гір. Ну хіба що ті гори такі високі, а та тінь така довга, що сягає Сумщини ;-)
Писанина у моєму житті була скільки себе пам’ятаю. Спочатку короткі зовсім безглузді віршики, де я просто вчилася римувати слова, потім уже більш змістовні, проте не надто ритмічні. Пік моєї «поетичної» кар’єри припав на дев’ятий клас, коли я вперше закохалася))) О, скільки паперу було переведено на сльозливі віршенята, які потім спалювалися у розпачі! ))) Але отримані тоді навички часто використовувала у професійній діяльності.
Приблизно тоді ж почали у моїй голові з’являтися історії, їх була така незліченна кількість, що якісь просто існували протягом певного часу в моїй голові, а потім зникали, якісь були перенесені ручкою на папір, а вже потім пали смертю хоробрих під безжалісною рукою самокритичної авторки. Деякі, як теплі спогади, я бережу у шухлядці й до сьогодні, проте ніколи й нікому не покажу)))
Невпевненість у собі та інтровертна натура довго не дозволяли зайнятися творчістю серйозно. І тільки епідемія ковіду, коли зовсім дах їхав від неробства, підштовхнула до виходу в люди))) Та навіть коли я почала публікуватися, то думала, що нікому не буде цікава моя творчість. А виявилося, що це зовсім не так, що стало для мене величезною і найприємнішою несподіванкою)))
Щоб ви розуміли усю суть проблеми: чоловік з донькою, найближчі люди, дізналися, що я публікуюся, лише років зо два потому (ну донька може трохи раніше за батька) і ще й досі не читали того, що я пишу. З друзів лише дві людини знають що я щось там десь, один з них місяць тому поцікавився, я з істерикою надіслала йому посилання на свою сторінку, але він ще й досі нічого не прочитав. Отак і живу.
Ну і є ще кілька авторів з Букнету, з якими товаришую в реалі і яких шалено люблю й ціную))) ❤️❤️❤️ І от саме вони, хто прямо, а хто опосередковано, підштовхнули мене вилізти зі своєї мушлі і явити себе світу.
Тому ось вона я: (фото просто з жару, свіжесеньке)))
А це мій вреднючий Муз на ім’я Фунт, який, як і його хазяйка, соромиться показувати світові)))

Ну і до подарунків:
Перше: від сьогодні публікую «Падіння Тора» щодня.
Друге: у сьогоднішньому розділі «Тора» на вас чекають кілька милих візуалізацій))
Третє: ось вам новенька історія «Стук-стук», яка насправді у юності відбулася у моєму житті. Такий собі триллер-жахастик (на мене не надто позитивно впливає дехто з моїх друзів з Букнету)))!) Але з хепі-ендом! Розповідь буде коротенькою, а глави зовсім манюсінькими, тому публікуватиму їх двічі на день – о сьомій ранку та о сьомій вечора. Заходьте перевіряти, бо не впевнена, що Букнет показуватиме їх як оновлення.
Люблю вас усіх і обіймаю міцно-міцно! Ваша Тетяна Овчіннікова)

31 коментар

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Дар Вогнів
22.02.2024, 08:23:38

З днем народження! Ви прекрасна! Тематика вашої торчості, смілива, показує, що ви воїн світла і добра. Від імені всіх "інших" і "нетаких" дякую за вашу творчіть.

Дар Вогнів, Дуже дякую за Ваш коментар))) Насправді для подібної сміливості знадобилися роки тремтіння і страху))) Але тепер я ні про що не шкодую❤️❤️❤️

avatar
Юлія Богута
22.02.2024, 06:34:38

З днем народження) багато читачів вам і зірок на книги)

Юлія Богута, Сердечно дякую)))

avatar
Halyna Shchyrba
22.02.2024, 01:57:09

Ще трохи вітань вдогін!
Міцного здоров'я, легкого пера, вдячних читачів та мирного неба над головою!

Halyna Shchyrba, Дякую і обіймаю)))

avatar
Dark Overlord
20.02.2024, 13:11:00

– Тетяночко! – голосно звертаюся я до гамівної та вже доволі піддатої публіки, невпевнено підводячись із-за святкового столу. – Від усієї душі вітаю тебе з днем народження, з твоїм іще одним вісімнадцятиріччям! – мій голос звучить пафосно, я стараюся, але язк вже заплітається. Я підіймаю чималий келих (літра на два) з шампусиком і, прокхекавшись, продовжую: – Бажаю тобі найголовніше – безмежного щастя, яке містить у собі все найкраще та позитивне, типу здоров'я, творчих успіхів, добробуту в родині, смачних голубців і щоб двоногі чорні ко ти дорогу не перебігали! А якщо перебігатимуть, то дарую тобі рушницю Мурзика) – хихочу і гучно гикаю. Поруч хтось падає обличчям в олів'є і вже наступної миті хропе. – Словом, хай у тебе все буде і нічого тобі за це не буде! – гості аплодують, свистять, дзенькаються келихами. – Ще раз зі святом, моя люба! – обійнявши, чмокаю тебе в щічку. Всі випивають. Лунає запальна пісня і гості, схопившись, кидаються в очманілий танець! Дмитро Євтушенко лупить в бубен, Іра Майська співає, я ще й досі намагаюся допити до дна свій чималий келих шампусика, Катя Федоровська виджигерює нижній брейк! Кафешка тримтить і хитається від нестримної гулянки!!!

Показати 115 відповідей

Dark Overlord, Доброї ночі)

Пані Тетяно, ваше свято ще триває. Тому я хоч і пізно, і вже забігла в цей блог під кінець доби, але хочу теж приєднатися до привітань! Ви чудова авторка, вродлива жінка і приємна співрозмовниця (принаймні, в блогах це відчувається)! Я щиро бажаю вам натхнення і вдячних читачів, які справді оцінять ваш талант!
З мушлі треба вилазити однозначно!
Многая і благая літа! ❤️ Обіймаю!

Лариса Бондарчук, Величезне дякую, пані Ларисо))) Мені дуже приємно отримати від Вас такий теплий коментар! Я теж Вас обіймаю)))❤️❤️❤️

avatar
Рона Альчесте
20.02.2024, 23:16:48

Вітаю зі святом! Несподівано приємно чути, що ви з Сумщини (я також звідси :З)

Рона Альчесте, Дуже дякую))) Мене теж тішить ця інформація)))

Вітаю з Днем Народження, бажаю міцного здоров'я і мирного неба, щасливої долі і божої ласки, добра і достатку, успіху і здійснення мрій, вірних друзів і щирого кохання, взаєморозуміння і взаємоповага. Дякую за вашу працю.

Показати 2 відповіді

Тетяна Овчіннікова, Це вам дякую, дууууже подобається читати ваші книги, я всі перечитала по2 рази,натхнення в вашій творчості.

avatar
Олеся Мрійниця
20.02.2024, 18:28:43

Привіт, Таню)) Вітаю з Днем народження. Бажаю вам здоров'я, щоб всюди біля вас все квітло і процвітало))) Ви прекрасна!
Кохайте і будьте коханою))
PS. Музу вашому здоров'я та довголіття, щоб надихав на нові сміливі ідеї і не бешкетував)))

Показати 3 відповіді

Олеся Мрійниця, О так))) А в просторіччі: з ким поведешся))) То прям про мене)))

Вітаю! Здоров'я Вам і натхнення!

Христина Погранична, Дуже дякую)))

avatar
Віліна Дяволюк
20.02.2024, 15:46:01

Зі святом! Хай все задумане здійсниться, Божої опіки Вам (дякую за цю публікацію, за фото)

Віліна Дяволюк, Дуже дякую! Рада, що зацінили)))

avatar
Оксана
20.02.2024, 15:33:23

Мої щирі вітання з днем народження! Бажаю успіхів та удачі! Нехай доля буде схильною до Вас і Ваших рідних! Ви дуже гарна молода жінка і, судячи з тематики Вашої творчості, маєте добре серце. Нехай щастить!

Оксана, Щиро дякую))) Дуже потішив Ваш коментар)

Вітаю, ви дуже гарна, а ваш муз милий))

Показати 3 відповіді

Валентина Бродська, Для мене величезна проблема комусь про щось зізнатися, навіть тим людям, яких я, скоріше за все, ніколи не побачу) От тому й мовчу по максимуму. В книгах - максимальна вигадка, але в деякі все одно вилізли події з життя, тож якби їх прочитали друзі з юності - никайся-не никайся, а впізнали б)))
Дякую Вам величезне і навзаєм)))

avatar
Еліза Донцова
20.02.2024, 12:35:11

Зі святом!!! Ти дуже гарна і неймовірно талановита!!! Міцно обіймаю і радію нашому знайомству!!!❤️❤️❤️

Еліза Донцова, Дякую безмежно))) І я теж шалено рада, що наважилася тобі написати))) Шлю обіймашки ❤️❤️❤️

avatar
Іра Майська
20.02.2024, 12:24:43

Сонечко, ще раз зі святом тебе! Усіх благ тобі і твоїм близьким!

Іра Майська, Дякую дуже-дуже))) Навзаєм))) Обіймаю)

avatar
Леся Галак
20.02.2024, 11:39:34

Вітаю з днем народження бажаю щастя здоров'я кохання і божого благословення на многая літа.Мирного неба натхнення
!!!

Леся Галак, Щиросердно дякую)

avatar
Ruslana Doga
20.02.2024, 11:38:23

Вітаю з днем Народження!!! Здоров'я, мирного неба, душевного спокою!!! Творчої наснаги!!!

Ruslana Doga, Дякую безмежно)) Мені дуже приємно)

Щиро вітаю тебе з днем народження))) Бажаю успіхів у творчості, і час вже комерцію відкривати ;-)
Дуже гарна фотографія)))
А хто це на тебе так погано впливає?))

Показати 68 відповідей

Дмитро Євтушенко, Аха-ха, дякую)))

avatar
Віка Лукашук
20.02.2024, 11:15:15

Вітаю з Днем народження! Хай усі заповітні мрії здійснюються) . Бажаю купу читачів та натхнення на книги !

Віка Лукашук, Дякую щиросердно))) Мені дуже приємно)

avatar
Божена Квітень
20.02.2024, 10:40:14

Щиро вітаю зі святом Вас!!! Нескінченного натхнення, успіхів та багато-багато вдячних читачів!!! А ще гарного настрою та внутрішньої рівноваги)
Ці оченята-намистинки... Муз Ваш неймовірний)))

Божена Квітень, Дуже-дуже дякую))) Муз передає, що йому приємно)))

avatar
Анні Ксандр
20.02.2024, 10:21:22

З днем народження! Бажаю творчої наснаги та мирного неба!)

Анні Ксандр, Дякую від усього серця)))

avatar
Кара Дженерс
20.02.2024, 10:02:55

Ви дуже талановита і вродлива жінка! Мені дуже подобається ваша творчість! З днем народження ! Бажаю вам здоров'я, сімейного благополуччя, наснаги,щоб частіше прилітала до вас муза( доречі дуже мила особиста муза я б її зацілувала) і мирного неба! Все буде Україна!

Кара Дженерс, Дякую безмежно))) Муза й сама любить цілуватися і йому плювати, чи хоче цього той, кого він цілує)))

avatar
Тетяна Маркова
20.02.2024, 09:26:02

Вітаю з Днем народження!
Дуже рада,що Ваша мушля стала для Вас замаленька і прийшлось з неї вилізти,щоб радувати нас своєю творчістю)Як можна було ховати такі твори від людства-це злочин.
Ваші твори змушують задуматись, переоцінити,переглянути свої життєві пріоритети,надихають та вселяють віру в краще.
Невтомної Музи Вам та легкого пера!

Тетяна Маркова, Щиро дякую за підтримку))) Мене завжди тішать Ваші коментарі, і я безмежно рада, що можу приносити Вам задоволення)))

avatar
Ягода
20.02.2024, 09:53:36

Ви така чарівна?. Обожнюю читати ваші історії і навіть рекомендую друзям. Всі ми трохи любимо посидіти в наших затишних мушельках, але іноді треба висовувати носика. Зі святом Вас! Бажаю успіхів, здоров'я і натхнення.?

Ягода, Дуже дякую))) Ото й вирішила сьогодні висунути))) Як та мишка, зовсім трошки)))

avatar
Єва Ромік
20.02.2024, 09:42:10

З днем народження! Щастя вам, здоров'я і перемоги! І наснаги для подальшої творчості.
Дякую, що поділилися своєю історією. Мені стало тошки боляче за вас, адже підтримка найрідніших це так важливо! Ваша творчість дуже цікава. Впевнена, з часом всі родичі остаточно відтануть і пишатимуться вами.

Показати 3 відповіді

Єва Ромік, Так, дякую, я вже це відчула)))

avatar
nikfi li
20.02.2024, 09:38:23

Вітаю з днем народження! І передаю привіт із Сумщини ? Дуже подобається Ваша творчість, тому бажаю мотивації та безмежної підтримки ❤️

nikfi li, Завжди рада землякам))) Дякую величезне, для мене дуже важливо, що моя творчість подобається)))

avatar
Вика Тори
20.02.2024, 09:25:49

Вітаю з днем народження! Бажаю всього найкращого! А також натхнення наснаги та творчої енергії! А головне мирного неба!

Вика Тори, Дуже дякую))) Мені дуже приємно)))

Таню, вітаю щиро з Днем народження!

Ти - красуня:))) Залишайся завжди такою юною та вродливою ! Безмежного щастя та успіхів у всіх починаннях! Величезної читацької аудиторії та невпинного натхнення! Нехай твій талант здобуде визнання :)))

Обіймаю міцно-міцно :)

Катерина Федоровська, Дуже дякую))) Мені шалено приємно отримувати такі привітання))) Теж з усіх сил обіймаю)))

avatar
Василь Бундзяк
20.02.2024, 09:17:16

Вітаю! Бажаю вам Здоров'я, Щастя, Успіху, Творчого Натхнення, Божої Благодаті та Мирного Неба!

Василь Бундзяк, Щиро дякую)))

avatar
Ольга Кучеренко
20.02.2024, 09:12:20

Вітаю Вас з Днем народження! Нехай мрії та задуми втілюються у життя!

Ольга Кучеренко, Дуже дякую)))

avatar
Ldmk
20.02.2024, 09:13:19

А інтровертам справді важко вилазити з своєї мушлі З роками це ще й посилюється ,знаю по собі.добре ,якщо в сім'ї це сприймають як вашу вдачу .бо замикаєшся ще більше.Яб сиділа читала ,вишивала ,лиш би мене не чіпали.Ви молода ,красива ,талановита ,все у Вас буде добре.

Ldmk, Дуже дякую, сім'я підтримує, просто самій важко ділитися. Але тепер, коли вже вони знають, то буває й тікають від моїх розповідей, як мені добре на Букнеті, та хто який коментар залишив :)))) Дякую за підтримку)

avatar
Айрін Ван
20.02.2024, 09:08:10

Щиро вітаю з днем народження:) Успіхів, нескінченного запасу ідей й невпинного натхнення, щоб ці ідеї було простіше втілити в життя, а ще здоров'я, здійснення найзаповітніших мрій.
Дуже миле мишеня.

Показати 3 відповіді

Айрін Ван, Я й не думала, що так його любитиму, а тепер сама в щоці, яке воно розумне)

Інші блоги
В який час ви любите писати і чому?\ Візуал
Привіт! Нарешті я виклала першу главу моєї нової книги "Коли сонце не зійде" про продовження пригод Дена та його друзів у небезпечному паралельному світі. І ось так моє фентезі поступово перетворилося на темне
Скринька Пандори!
Дуже смачна знижка на цю історію! Няня по зальоту Оце я потрапила! Так, саме такі думки завітали до мене в голову, коли я дізналася, що мені доведеться підміняти маму на посаді няні. І ні, не те щоб я не любила дітей. Хлопчик,
Про дельтоїдальні ікосітетраедри та Хєлло!*
Шановні, хто читає гарем — у мене ділема і мені тре допомога зала. Для цих текстів регулярно читаю научпоп і час від часу знаходжу речі, які особисто мені здаються смішнішими за будь-яку вигадку. Ну… всі без сумніву
Розділ 4. Повсталий загін
Всім тихої ночі!) ♥ Запрошую до читання нового розділу → Розділ 4. Повсталий загін ← моєї новинки Підійми мене з мертвих. Твоя жахлива адептка Повсталий загін наближався і явно не планував
Вони не знайомі, але мають спільну доньку. Знижка!
— Спокуса настільки сильна… Чоловічий голос перетворюється на шепіт. У нього проникає вібруюча хрипота. Тоді як очі не припиняють розглядати моє відкрите тіло. Сьогодні ми проїхали всі можливі жовті світлофори.
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше