Підсумки 2019 року і читацький щоденник на Litnet

Привіт, мої милі!
Я вирішила підтримати добру традицію, що склалася в нас серед авторів, і завершити 2019 рік підсумками. Підсумками своїх досягнень і загальним списком усього, що я читала, і що залишило мене небайдужою)))

Якщо чесно, навіть не віриться, що цей рік уже минув! Він був надзвичайно насиченим і прекрасним. Але не правильно казати, що досягнення мої. Вони наші. Наші з вами спільні, адже без вас все це не мало б значення.

1. Дописана дилогія "Коли розквітне лілея". Дописана і відредагована, хоча основна правка ще попереду)) Це дуже величезна історія, нехай не ідеальна, але для мене дуже знакова, адже саме з неї розпочалася моя творча діяльність. Дякую усім, хто прочитав її, дочитав і підтримав мене! Ви надали мені сили продовжувати цей шлях!

2. Моє перше СЛР - маленьке оповіданнячко "Якось під Новий рік, або Все, що стається - лише на добро". А також зовсім крихітна мініатюрка "Теплий погляд" для гри "55 слів", впровадженої авторами Літнет (пам'ятаєте, друзі?))). Це був гарний досвід! 

3. "Заміж за короля. Впізнай мене по усмішці!" - любовний роман у альтернативному світі, напевно, мій найуспішніший проєкт! Книга в процесі написання незмінно займала лідируючі позиції: 1 місце в жанрі "фантастика" і коливалася в межах 1-5 сходинок у жанрі "любовний роман". Ви полюбили Франка й Ріел, дарували їм свої емоції, коментарі, нагороди і продовжуєте це робити, досі активно купуючи книгу, що багато часу була безкоштовною. Дякую вам!!!!!

4. "Королівство у спадок: нагорода чи покарання" - роман-дилогія у альтернативному світі. Завдяки вам обидві частини постійно впродовж написання займали 1 місце в жанрі "фантастика" і знаходилися в першій десятці жанру "любовний роман", платна частина була бестселером, а безкоштовна набрала понад 800 бібліотек. Досі ви продовжуєте читати й нагороджувати цю історію. Для мене це щастя!

5. "Пектораль для Місафір. Народжена Блискавичною " - моє перше фентезі, перша спроба опанувати цей нелегкий жанр. Так, ця книга не настільки популярна, як попередні, але вона займає позиції в першій десятці жанру "фентезі", знайшла своїх читачів і продовжує отримувати їх увагу та любов! І це найважливіше! А, крім того, ця книга взяла участь у Літературному листопаді і увійшла до фіналістів))) Було нелегко, але цікаво)))

6. І нарешті "Мій випадковий наречений" - ще одна спроба підкорити СЛР))) Про досягнення говорити рано, оскільки новела тільки почала викладатися, але в мене вона вже готова))) І все, що я хочу зробити - запросити вас, мої кохані, до прочитання))) Як і до всіх своїх книг!


Плани на 2020 можна читати тут)))

Ну, все, я похвалилася, тепер хвалитиму вас)))
Мій читацький щоденник 2019. Все, що прочитала і лише почала читати))) Книги не лише за 2019, але я з ними знайомилася саме в цьому році, тому так))

Любовні романи, хвилюючі, гумористичні, гарячі, емоційні і філософські:


"Серце, що чекає" Анни Харламової. З цієї книги розпочався мій рік, але я досі з усмішкою згадую неймовірну ніжну незабутню історію кохання, що не може залишити байдужою! Цикл "Розфарбуй мою долю"))))

Анотація:
Доля! Саме доля, захотіла щоб вони зустрілись, покохали та були разом. Та чи надовго? Чи є у них шанс? Вони такі різні! А головне їх розділяють тисячі, тисячі кілометрів. Львів – Лондон. Дилія - Олексій. Чи можна поєднати два світи? Чи будуть вони одне ціле, незважаючи на відстань?! Їхні ніжні та такі сильні почуття –будуть випробовуватись часом, розбіжностями та відстанню, але у них є те, що є найголовнішим у житті–КОХАННЯ!

"Jackpot" Анни Харламової нещодавно вийшли кілька глав, але книга обіцяє бути неймовірною і запальною)))

Анотація:

Вікторія чекала на Новорічні дива, - так і трапилось… Її дивом – виявився хлопець, якого вона знайшла на лавці… Для Дмитра, - вона була ціллю у парі. Проте її сірі очі та величезне серце, - виявились джек-потом, яке змінило його життя назавжди…
Кохання… Щирість… Пристрасть… Ніжність… Казкові емоції… Новорічні сюрпризи… та дива, все це, - вони знайдуть один в одному. Бінго!
P.S.
— Я твоє парі?
— Ти, мій джек-пот!

 

"Ямазакі" Оксани Кириченко. Історія, що вразила мене атмосферністю, глибокою психологією і чарівною любовною лінією.
Анотація:

Ямазакі — найбільший синдикат якудза, що базується в Токіо і тримає під контролем увесь бізнес міста. Донька кумітьо (боса) знана у школі під гордим прізвиськом Її Снігова Високість. Чи вдасться шкільному хулігану розтопити її серце і стати членом родини, яку ненавидить понад усе?


А ще в Оксани є оповідання "Квітневий психоз", яке я просто обожнюю! Надзвичайно веселе і здатне підвищити настрій, яким би він не був поганим! 

 

"Мрія метелика" Лії Щеглової. Переможець конкурсу "Сучасна попелюшка", книга, що змушує задуматися, емоційна, вражаюча, щира і надзвичайно хвилююча... 

Анотація:

Про що мріє метелик? Не згоріти, танцюючи біля полум`я…
Чи може одна зустріч з незнайомцем змінити життя? Чи може існувати любов з першого погляду? Любов нещаслива, важка, взаємна…
Історія йде по колу? Вона повторить долю матері, чи зможе стати щасливою?
Кохання. Ні, пристрасть! Що спалює, що переповнює серце, душу, що відключає розум і карколомно змінює життя. Що приходить, коли її не кличуть, що замінює собою повітря, паплюжить плани, ламає все навколо. Але ти звикаєш. Вплітаєш її у дійсність. Знаходиш у повсякденному розкладі справ місце для такої шаленості. І вона робить черговий поворот...

 

"Я, він та яхта" Стефанії Лін. Історія, здатна підкорити, змусити і плакати, і сміятися. Ніжна, чуттєва, водночас хвилююча, серйозна й глибоко психологічна.

Анотація:

Відправляючись з батьками на відпочинок до берега Чорного моря я навіть не уявляла, що двотижнева відпустка стане для мене тим, що змінить життя. Хіба можна було подумати, що переплутавши яхти для відпочинку, я стану «заручницею» моря, безкрайніх просторів і компанією для неймовірного хлопця, що не дуже мені й радий?

 

"Коханець нареченої" Ксенії Чейз. Я ще під враженнями, бо лиш дочитала))) Історія кохання, яка змушує відкласти все, взяти до рук гарячого чаю або кави й насолоджуватися читанням. Відпочивальна, хвилююча, дуже колоритна.

Анотація:
П'ять років тому Кайлі Волш втекла з власного весілля до Нью-Йорку, щоб уникнути ганьби, до якої її втягнув шафер нареченого, збрехавши на весіллі в церкві, що між ними близькі відносини. Чи зможе вона повернутися додому та зустрітися з «власними скелетами в шафі», якщо її кузина виходить заміж за племінника шафера? І що збирається робити дівчина: повернути втрачене кохання чи помститися брехливому шаферу?

 

"Ми не такі як всі" Уляни Пас. Історія весела, дуже легко написана і прекрасно підходить для відпочинку.

Анотація:

Настя знала, що цей переїзд не принесе їй нічого хорошого, але все одно пішла на цей крок заради щастя батька. Нові друзі, круті захоплення і перше щире кохання! Усе це чекатими її попереду. Та по дорозі до свого щастя доведеться багато пережити. Але ж воно того варте!

Фентезі:


"Принцеса для демона" Стефанії Лін. Історія в процесі. Дуже весела, захоплююча, хвилююча і просто надзвичайно цікава))) Дилогія, скоро вийде друга частина циклу "Кохана для демона")))
Анотація:

Якщо ти потрапила в інший світ, опинилась у лапах демона, стала невільницею гарного, тільки ззовні, чоловіка, що робити? Тікати? Правильно. Намагатись вирватись з його лап? Теж правильно. А ще було б непогано дізнатися, що цей Демоняка задумав і для чого присвоїв мене собі.

 

"Чари не допоможуть" Лії Щеглової і Ірини Ярошенко. Надзвичайно веселе, захоплююче фентезі, яке не може не сподобатися! А ще у тексті заховані згадки про романи інших авторів, класиків і літнетівців))) Я в процесі читання і мені дуже цікавезно, тому запрошую усіх читати разом)))
Анотація:

Є Еллар - зухвалий гульвіса, любитель красунь, крутих тачок та хорошої випивки. Є Мора - стара, вередлива, потворна карга. І є щось, що їх об'єднує. Та чи знають вони самі - що це? Чи згодні з тим миритися та чи здатні подолати це?

 

"Хелловін: Загадай бажання" Анни Котляревської та Аліси Альгіч. Дуже атмосферна, колоритна, весела історія, сповнена духом Хелловіну)))) 

Анотація:

Хелловін – день, коли стираються всі межі, відкриваються двері до всіх світів і темна сила виходить назовні. Він прибув на Землю, щоб виконати своє завдання – знайти жертву та забрати з собою. Вона вирішила порвати з “минулим” і просто розважитись. Він – сильний, загадковий, з голодним блиском в очах. Вона – зухвала, спокуслива і повна сюрпризів. Вони зустрінуться 31 жовтня, щоб отримати найбажаніше… Trick or Treat? Завдання або бажання? Полон або кохання? 

Норткерр Тетяни Гудими. Любовне фентезі. Глибоко психологічний філософський роман, сповнений непередбачуваними поворотами подій)))

Анотація:

«Бо любов - не голод, її не можна вгамувати, заспокоїти. Люблячи, любиш ще більше ... »
(Дж. М. Кутзее.)
Чи відчували ви колись тривогу від того, що ваші мрії аж надто ідеально втілюються в життя?
Ні?
Коли таке трапляється, а ти, тим паче, потрапляєш у середньовічний замок, у невідомій країні - нерви натягуються, як канати. А потім, ти зустрічаєш ЙОГО і розумієш, що і не жила досі, що не дихала, що готова пройти будь-які випробування, щоб отримати бодай примарний шанс торкнутися його душі.
Душі, такої ж загадкової і прекрасної, як і те місце, яке він називає своїм домом - Норткерр!

Історичні романи:


"Одруження ненароком" Анни Пахомової. Історичний роман, що дарує усмішку й захоплення. Між рядками, окрім цікавезної любовної історії, автор відкриває важливі історичні аспекти життя українського народу в часи панування на наших землях Російської імперії.

Анотація:

Джейн Навас на прохання своєї подруги, княгині Оболенської, влаштовується гувернанткою в будинок Нарчинських.
Михайло Яновський приїхав до сестри з Києва, уникаючи дуелі з ображеним дядьком чергової коханки. Стрілятись не можна аж ніяк. дядько дуже впливовий, і за його вбивство каторги не оминути. Але і одружуватись з ображеною дівицею бабій і гуляка Яновський не бажає.
єдиним виходом він вважає прикинутись вже одруженим. А на роль тимчасової дружини обирає гувернантку своїх племінників, тиху дівчину Джейн. Він впевнений, що стара діва не встоїть під натиском його чоловічих чар. Він впевнений, що чергова перемога вже в нього в кишені. Він ще не знає, що сам по вуха закохається в горду іспанку.

 

"Світ Княгині Ольги. Шахівниця." Alex Ant. Один з найрозкішніших історичних романів про добу Київської Русі. Написаний легкою зрозумілою захопливою мовою,  історичні персонажі абсолютно живі, а читач відчуває себе частиною історії. Твір у процесі.

Анотація:

Світ Ольги складний та нагадує шахівницю, де кожне князівство грає в свою гру для досягнення власних цілей. Династії Русі в її світі не втратили чеснот та блиску, вони наповнені ідеями, як зробити державу великою.
Однак, різні правителі бачать велич Русі по-своєму, тому на сторінках цієї книги бачимо протистояння Князів та ідей, від абсолютної монархії Києва, республіканського устрою Новгорода до намагання збудувати щось абсолютно нове.

***

А ще те, що я обов'язково хочу прочитати і запрошую читати разом)))

"Земля дощу" Мар'яни Долі

Анотація

У цій країні небо завжди затягнуте хмарами. Кілька поколінь її мешканців знають про сонце лише з казок та легенд. Що сталося багато років тому, внаслідок чого вона стала Землею дощу? Про це доведеться дізнатися головній героїні роману Дані, а разом з тим їй відкриються й інші таємниці - ким були її батьки, яких вона не знала; якими шляхами досягаються успіх та влада і що насправді керує світом...

 

"Наворожила" Вікторії Задорської та Іси Тарк

Анотація:

Слова бувають матеріальні, чи не так? Еві й не здогадувалася до чого призведе невинне ворожіння з подругами. Але, в особливу різдвяну пору, коли кордони між світами тоншають, може відбутися різне. І цим «різним» виявився нахабний чорний маг, похмуре холодне Середньовіччя та ціла гора проблем.
 

Цей рік був дуже багатим на події і прекрасні книги! Він запам'ятається читачам неймовірними історіями в усіх жанрах, а нам, авторам, відкриттям комерційного кабінету, першими нагородами, першими заробленими грошима на творчості. Цей рік подарував можливість назвати хобі роботою, вийти на новий рівень у своїй творчості. 
2019, я дякую тобі за все те надзвичайне, що ти подарував! 
Мої милі читачі, дякую вам за підтримку, за віру в мене, за любов до моїх світів і героїв! Доки є ви, доти те, що ми, письменники, творимо, має сенс! Ви - найкращі!
Прекрасні автори, мої милі колеги, ви настільки круті! Ви мотивуєте працювати більше і краще, задаєте планку, вражаєте!
Адміністратори, безмежно дякую! За здійснення мрії! За можливість самореалізації! За підтримку і вашу важку працю!


З прийдешніми святами! З прийдешнім Новим роком і Різдвом Христовим! Будьте щасливими і нехай ваші мрії здійснюються!!! І довгих літ існування та процвітання нашому Літнету!!!

13 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Софія Чайка
30.12.2019, 21:20:05

Чудові здобутки! Вітаю Вас, Юліанно, з прийдешніми святами! Нехай новий рік буде вдалим!

Показати 2 відповіді
Софія Чайка
30.12.2019, 22:42:59

Юліанна Бойлук, спасибі!!!

avatar
Ксенія Чейз
29.12.2019, 20:02:43

Юліанночко, люба, я вітаю вас з прийдешнім Новим роком! Дуже радію, що у вас все так гарно склалося і ви вже ділитеся першими підсумками творчого року. Ви величезна молочинка! Вам дійсно є чим пишатися! Нехай наступний рік принесе вам ще більше натхнення, гарних емоцій, вдячних читачів та нових чудових історій. Я ж говорила вам колись, що все прийде, потрібно лише постійно працювати й результат обов'язково буде! Нехай Новий 2020 рік принесе вам лише гарні емоції! З новорічними святами, люба!

Показати 2 відповіді
Ксенія Чейз
29.12.2019, 21:12:03

Юліанна Бойлук, Навзаєм, люба Юліанночко!

avatar
Уляна Пас
29.12.2019, 18:00:14

Дуже приємно що і моя книга потрапила в ваш список! Ви чудова авторка і книги ваші дійсно захоплюючі)) Бажаю вам в новому році ще більше натхнення на нові книги і багато вдячних читачів))

Юліанна Бойлук
29.12.2019, 20:10:33

Уляна Пас, Вона цього варта)) Щиро дякую за чудесні слова, дуже приємно їх чути)))

avatar
Алиса Ольгич
29.12.2019, 12:16:16

Бажаю успіхів в новому році та натхнення! Хай мрії збуваються)

Юліанна Бойлук
29.12.2019, 13:15:27

Алиса Ольгич, Дякую, Алісо!!! Неймовірно приємно))) Взаємно!!!)))

avatar
Стефанія Лін
29.12.2019, 01:16:44

Ти молодець! Впевнена, наступний рік буде ще кращим і більш знаковим для тебе, адже ти цього заслуговуєш))) Натхнення твоїй музі, вільного часу, сонце, і побільше історій))) Нехай твій позитив заряджає твоїх читачів і нас))) Дякую, за відгуки на книги, дуже приємно))) До речі, я прочитала, і от теж згадала про "Ямазакі" який дуже сподобався, а я просто забула про нього, шкода, тож ти молодець)) А то шкода, що така краса не оцінена всіма)))

Показати 2 відповіді
avatar
29.12.2019, 12:09:41

дякую, я аж зашарілася) приємно, що Ямазакі запав у душу та спогади) Щиро дякую)

avatar
Alex Ant
29.12.2019, 11:31:07

Всього найкращого у 2020, і найголовніше натхнення)) Дякую за приємний відгук)

Показати 2 відповіді
Юліанна Бойлук
29.12.2019, 11:37:50

Alex Ant, Щиро дякую))) Навзаєм!!! Ваша книга заслуговує на найкращі відгуки)))

avatar
Уляся Смольська
29.12.2019, 09:19:24

Вітаю з усіма досягненнями, Юліанно! Чудові результати, як на мене) Натхнення у Новому році і цікавих сюжетів❤️

Юліанна Бойлук
29.12.2019, 09:34:48

Уляся Смольська, Дякую, Улясічко))) Мені дуже приємно)))) Зі святами!!!

avatar
Ірина Ярошенко
29.12.2019, 07:09:59

Чудові результати, неймовірні твори, ви молодець! Дякую, що згадали наш спільний з Лією твір - нам приємно, що він знацшов відгук у вашому серці. І ще вдячна за чудовий список творів, які збільшать мою бібліотеку, це добре, шо вона не обмежена, а то б вже тріщала по швах. Бо насправді тут чимало творів, вартих уваги. Зі святами! Бажаю натхнення та здійснення усіх мрій!

Юліанна Бойлук
29.12.2019, 08:43:13

Ірина Ярошенко, Надзвичайно дякую, Іриночко))) Я його зовсім нещодавно прочитала, ще навіть коментар не написала, але вже в процесі, в грудні я стала ледачою і якщо щось читала, то тихо, буду виправлятися))) Але ви великі молодчинки!!!))) Насправді, цей список лише маленька частинка того, що в мене в бібліотеці, але я радію, що хоч стільки змогла прочитати. Решту дочитуватиму вже в новому році))) То ж я вас прекрасно розумію)))

avatar
Наталія
29.12.2019, 01:55:33

Привіт, юна і прекрасна письменнице :) У цьому творчому світі ти сама немов та Муза, яка всіх зачаровує і надихає! ? Це так прекрасно — читати твої шедеври(по-иншому і не скажеш)! Мрію у 20-их роках далі читати твої витвори ?Ми, твої читачі, завжди поруч. Ту завірюху ідей, сюжетів, цікавих моментів, вражаючих діалогів , цікавих персонажів даруємо тобі, наша Юліанно♥️ Твори! Надихайся! І надихай! ?✨ Дякую за ці прекрасні твори?Бажаю здоров'я міцнющого, багато часу, шалених ідей, найбільшого натхнення і надзвичайно щирої МУЗИ! Всього найкращого?

Юліанна Бойлук
29.12.2019, 08:38:43

Наталія, Наталочко, я зворушена!!! Щиро дякую за такі прекрасні слова!!!! Це надзвичайно приємно знати, що мої роботи знаходять місце у серцях читачів, і що новинок чекатимуть))) Дякую за підтримку!!!! Дякую за прекрасні слова і побажання!!! Мені надзвичайно приємно і важливо чути їх!!!)))) Зі святами!!!)))

Мої вітання! Нехай наступний рік буде сповнений щастям та натхненням!!!

Показати 3 відповіді
Юліанна Бойлук
29.12.2019, 00:20:35

Анна Котляревська, Стільки назв намагалася не забути й не поплутати, так і знала, що щось випущу. Навіть незручно)) Але я читала, так що без цієї новели список буде неповним))) А тепер повний, можна людям показувати)))

avatar
Анна Пахомова
28.12.2019, 23:53:00

Чудовий результат за цей рік! Вітаю, і бажаю в наступному ще більше ідей і можливостей їх втілення та гарних продажів!
Окрема дяка за згадку моєї книжки. Дуже приємно))

Юліанна Бойлук
29.12.2019, 00:09:37

Анна Пахомова, Дякую, Анічко))) Навзаєм)))
Книга справді дуже цікава)))

Інші блоги
ЧутливІ ДІти Холодних БатькІв...
Писати і плакати, це я вмію. Бо мої книги лікують в першу чергу мою душу. І якось так виходить, що за сумісництвом відгукуються у ваших серденьках. Мені б дуже хотілося, щоб людей, які розуміють емоції Ліри, в світі
Шалена новина!
Гарна та добра знижка! Я завелася - зупини мене! Життя прекрасне! Я застукала свого голого хлопця на секретарці, помилочка - тепер уже колишнього хлопця. Так от, значить, після цього видовища я поїхала до друзів на дачу,
Топ-5! Незапланований блог
Всім доброго часу доби! Взагалі-то я сьогодні не планував створювати блог, хотів дати вам перепочити. Але вам не пощастило!.. =D Хотів поділитися з вами радісною новиною. Моя книга «Ліс втрачених душ» потрапила у Топ-5
В моєї бібізянки день народження)
Якщо честно, мені навіть не віриться, що моїй молодшій сестрі сьогодні виповнилось 20 років. Я її вже привітала, тому ніяких особливих побажання писати тут не буду(та й я не майстер привітань), але для вас в мене є дві чудові
Візуалізація з ШІ героїв "Розсипавши сіль"?
Погралася трішки і ось така візуалізація за допомогою Штучного Інтелекту вийшла❤️ З характеристикою
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше