Добірка сварок та суперечок

Привіт, мої любі!

 Сьогоднішній блог призначений добірочці сварок та суперечок героїв книг.  Незвично трохи, згідна. Але ж погодьтесь, їх цікаво читати. Особливо коли всією душею та серцем вболіваємо за героїв. Крім того, принагідно запрошую до книжечки “Моя маленька доросла капосниця” яку я пишу разом з  Мартіною Зоріною. Там намічається дещо цікаве!)
Але сьогодні балакаємо про добірку. Тож на уривочки відволікатися не будемо. Краще відкривайте історію та читайте її цілком.
 

RJ4aw5Ii8BhlaSoJWWMJnAyqjlH-bd3PkPXRlQP1JreV-CuPHqsHpy6Ym0KtKctGM2grUoRrbWpvfNTrbw9P6xlqAkZuqMHTOKZ3_n8H-Uxqchh723ajlOcDC5dxDCXLl1RVtpuCxl75H6A4dBb8rjQ

1) 

— Лише сукню заберу, — відповіла ледь похнюпившись. Адже зазвичай при їх зустрічах та спілкуванні Кевін не був таким.

— Її немає.

— Тобто?

— Я її викинув. 

— Що? Та як ти посмів? Це моя сукня! Поверни її негайно! — цього разу Шарлотта не просто обурилась, вона була розлючена. Адже сукня була ще зовсім нова й вона так старанно обирала її в магазині. А він взяв і просто так її викинув.

— Вона в сміттєвому мішку, який я зав’язав та відправив у сміттєву шахту хвилину тому, — відповів так само стримано, наче проголосив вердикт суду. Дівчині, навіть, здалося, що він задоволений цим.

— Я тобі цього не пробачу, — тільки й сказала, проштовхуючись повз нього у двері, а тоді, зробивши кілька кроків додала не повертаючись, — Ти обіцяв відвезти мене додому. Буде краще якщо відвезеш на ранчо, — а тоді, щосили стримуючи сльози, які так і просились на зовні, гордо задерла підборіддя й попрямувала до ліфта.

https://booknet.ua/reader/moya-malenka-dorosla-kaposnicya-b422722?c=4565872

2)

— Як ти міг? Весело було, так? Я навіть не знаю — це ти так використав мене, посміявся знову чи так пожалів?

Вона підвищила голос, говорила те, що надумала за кілька хвилин дороги зі школи.

— Ні те, ні інше. Дай мені все пояснити. І не кричи, будь ласка, не треба, щоб Софійка чула.

— А хто тобі заважав пояснити раніше? Ти дурив мене весь цей час! А я, як наївна дурепа, не хотіла бачити очевидного. З'явився весь такий хороший, ідеальний, а я вуха розвісила, закохалась, подумала, що ось справді мені пощастило зустріти того, хто щирий зі мною, кому небайдужа. А ти... Твоя турбота, увага... То що це було? Жалість до мене? Чи ти піклувався про нас, а за моєю спиною насміхався з моєї дурості?

https://booknet.ua/reader/chuzhii-rdnii-b412394?c=4438267

3)

— Це до тебе і твоєї долі немає нікому діла, окрім мене, дурепо. Твій хлопець легко програв тебе, як якийсь товар.

— Ти можеш придумувати що завгодно, я знаю, що ти великий брехун, — сказала вона. — І знаєш, що я кохаю Сергія, тому й хочеш зробити мені боляче. Але тобі це не вдасться!

— Ти вже майже ревеш, кого ти обманюєш? — я криво усміхнувся. — Он губа тремтить, очі вже наповнені сльозами. Акторка з тебе точно ніяка…

— Закон бумеранга ще ніхто не відміняв! — майже викрикнула вона. — Ось побачиш, ти теж колись опинишся в такій же ситуації, як я зараз, і тоді ти пригадаєш, як повівся зі мною! 

https://booknet.ua/book/prograna-narechena-b421335

4)

- Ніколи! – зі злістю прошипіла Хенільда чоловікові в обличчя. – Ніколи не смійте торкатися до мене! Негідник! 

- А ви істеричка! – й собі розгнівався Бернарден. – Дивіться, що ви наробили! 

Він провів долонею по тому місці, куди вдарила лампа, і побачив на пальцях кров.

- Та ви мене поранили! Мало не вбили! А якщо влучили б у скроню? – детектив струснув пальцями, на яких червоніла кров і вогники палаючої магічної олії. – Тепер я вже не впевнений в тому, що ви не вбивця! У вас важка рука! 

- У мене ще й гарна фізична підготовка! - проговорила гнівно герцогиня. Схопилася на ноги, обурена до глибини душі. – У мене перший рівень картаномської боротьби. Якщо ви зараз не залишите моєї спальні, я за себе не ручаюсь! Вилетите звідси не лише з подряпиною головою, але й зі зламаними носом і руками! Геть з моєї спальні!  https://booknet.ua/book/zapeklii-shlyub-b422481

5)

- Ну, ти й покидьок, - прошипів Платон. – Людина, може, в скруту потрапила, а тобі байдуже!

- Та я не здивуюся, якщо вона кудись вляпалася! Вона ж геть шалена! Кохання їй подавай! У пошукових системах вірту це слово на десятому місці! А на перших знаєш які? Гроші! Золото! Влада! Все можна купити! Все! Вона ж - романтична ідеалістка! І де такі ще беруться?

Очевидно, те, що Фред не зміг затягнути Ембері в ліжко, дуже ранило його самолюбство, саме це могло пояснити те, що він так гаряче накидався на неї зі звинуваченнями. А у Платона чомусь піднявся настрій. І він навіть передумав давати в рило цьому покидьку.

- Ну й сиди зі своїми грошима! – гаркнув він до Фреда, розвернувся і пішов до ліфта.

- Гордий дуже, так? – визвірився чомусь Фред, забувши про те, що поспішає до своєї чергової пасії. – Мабуть, сам на Ембері рота роззявляв і свої види мав?! Так от, і тобі обломиться, як і мені! Бо вона в свою роботу закохана, дурепа! Вона у своїй програмі «Кристал» день і ніч сиділа! Я ледве її у кав’ярню якусь чи в клуб витягував! «Ніколи, ніколи, вибач», - ось все, що я чув від неї! Та пішли ви всі! https://booknet.ua/book/vrtuozna-gra-b419289

6)

— Не зупинюсь, — вперто кажу. — Я хочу знати правду. Хотіла помститися, — відверто зізнаюся, — але тепер…розумію, що все те було помилкою. Не для тебе моя помста.

— Впевнена? — жорстко запитує.

— Впевнена, — твердо відрізаю.

— Я винен, — дивиться напружено, пронизує наскрізь.

Всміхаюся.

— Рибка зірвалася. Потрібно притиснути… Чутки, Сашо. Так багато чуток, що ти причетний.

— Глибоко зарилася, — відрізає.

— Думав, знаю менше?

— Думав, що закинеш все це. Сподівався.

— Навіщо мамі сказав? — якщо не відповідає на важливі питання, нехай відповість на це.

— Мішень, — тільки й каже.

https://booknet.ua/book/vd-nogo-zalezhna-b410367

7)

— Ти дуже сердишся на мене? — запитала вона.

— Так, — не став приховувати я. — Але я не буду тримати на тебе зла. Врешті-решт ти допомогла врятувати Катю. Однак я більше не можу тобі довіряти, Машо, — я зазирнув їй в очі.

— Я збиралася про все тобі розповісти, — сказала вона, зітхнувши. — Я прийшла до тебе на роботу, щоб дізнатися подробиці зникнення моєї кращої подруги. Вона працювала в твоєму клубі. Тобто це було моє особисте розслідування, на моїй роботі думали, що я просто взяла відпустку.

— Добра вийшла з тебе подруга і акторка, — я знов зітхнув. — Так гарно грала, навіть в ліжко до мене лягла заради розслідування....

https://booknet.ua/reader/pomsta-mlyarderu-b422918?c=4568341&p=1

8)

— Не чіпай її, — тихо сказала вона.

— Ти поводишся дивно, — врешті-решт сказав Філ, насупившись.

— Мені здається, ти надто прискіпливий до Марини, — сказав я.  — У тебе чудова дружина, а ти вічно її критикуєш.

— Але це моя дружина, і кому як не мені сказати їй, коли щось не так? — він схрестив руки на грудях і уважно подивився на мене. — Я всього-лише хочу, щоб вона поводилась нормально, як усі.

— Що ти розумієш під “ненормально”?  — запитав я.

— Кіре, а що, власне, відбувається? — до нас підійшла Аліса, яка до цього спостерігала за нами зі сторони, вона стала поруч з Філом, ніби приймаючи його бік. — Це — їхні стосунки, а не твої.

— Справді? Виявляється, у Філа є дружина, а я думав, що він тільки навколо тебе цілий день крутиться, — поглянув на неї я....

 

https://booknet.ua/reader/tamnii-zvyazok-b423621?c=4576289&p=1

9)

— Вони не більше ніж раби, — Алан знизав плечима і підняв ту штуку, потім подивився на брата все тим самим злим поглядом. — Я цього не забуду, Алексе… Ти ще пошкодуєш.

— Нічого ти мені не зробиш, — відповів Алекс. — Хіба батькові поскаржишся? Ти ж його улюбленець.

— Треба було давно відіслати тебе в якусь провінційну метрополію! — вигукнув він і кинувся на мене на брата з кулаками. — Ти — брудна пляма на нашому роді!

Моє тіло зреагувало швидше, ніж я встиг подумати. Зробити один крок вперед, схопити цього придурка за руку і вивернути її так, щоб він знову впустив клятий пульт, виявилось доволі легко навіть із цим слабким тілом.

— Що тут відбувається?! — до нас наближався літній викладач з сивою бородою і скривленим від обурення обличчям. — Що за бійки в університеті?

https://booknet.ua/book/cna-svobodi-b423055

10)

— Не тобі дивитись на мою білизну! — нарешті відповіла вона. 

— А кому, як не твоєму хлопцеві? — хмикнув я. — Не забувай, під ту сукню та й під нові светри бажано б мати щось достатньо пристойне.

— Ти кажеш так, ніби всі будуть заглядати мені під сукню і перевіряти, чи пристойний в мене ліфчик! — вона, схоже, була трохи на взводі. 

— Ну ситуації бувають різні, — я знов знизав плечима.

— Я ж казала — без інтиму! — мало не істерично додала вона.

— Та я жартую, розслабся, — я поклав руку їй на плече і усміхнувся. — Думаєш, мене хвилює твій ліфчик? 

— Ти так і продовжиш розмовляти зі мною тільки питаннями? 

— А ти хіба робиш інакше?

https://booknet.ua/book/par-na-narechenu-b409283

 

11)

– Та як ти смієш? Наважилася підняти руку на короля. За таке виголошується смертна кара. Бачу, ти дуже прагнеш померти.

– Я лише захищала свою честь. Жодний титул не дає вам право так поводитися. Якщо для того, щоб зберегти гідність, я маю померти, – дівчина байдуже знизала плечима, – що ж, нехай так і буде.

Хоч Айне намагалася здаватися хороброю, проте король бачив страх у її очах, тремтіння тіла та чув нервові нотки у голосі. Пробачати таку зневагу не збирався.

– До мого брата ти більш лояльна. Зазвичай, він не дарує увагу служницям, у кращому випадку, може зацікавитися графинями. Що між вами? Змова, пристрасть, хіть, кохання? – останнє слово прозвучало з насмішкою.

https://booknet.ua/reader/tamnicya-sluzhnic-b411804?c=4428845&p=1

12)

— Тоді чому зник? Після кількох днів ігнорування ти вшанував мене коротким смс. Тоді я ледь не збожеволіла. Гадала, щось сталося, ти в лікарні чи загинув, а ти просто вирішив спекатися чергової забавки.

— Ти не була черговою забавкою. Замість того, щоб дочекатися мене, ти вискочила заміж, — його голос нагадує рев розлюченого звіра.

— Здається твоє смс було надто красномовним і складалося з двох слів: "Забудь мене". Я дослухалася до поради й забула.

https://booknet.ua/reader/podarui-men-nch-b422402?c=4562527&p=1


      Традиційно запрошую підписатися на мою авторську сторінку Неталі МакКензі аби не пропустити цікавої та важливої інформації! Зауважу, що іноді легкий "тиць" по екрану смартфона може скасувати підписку)
      Також мене можна знайти в соцмережах ІнстаграмФейсбук та ТікТок.

Приємного читання!

З ♥ Неталі МакКензі  pDxyeRZwGBsqu5NhWWAqDQm4zzgN4VEQd0a-S3XrpbJrmZIzfep_jBnoGYLwPgBV4QVq8gsu8HksIazo83e1wm6m6reHtqTM5thFWWm4dyEGCKBbcqEQVzGWgVZLj24rk-41MxQHiN2fN9C2E5d9N2wM6V59lNAxkVXRP6LOiwbaRAB_pnLzHWrtj4EDwxg-xcDzqFMNnCpZOlF9MWTuZQGkYjIZLBAI0op00Pdy6pG9vajp3mvkwVonwRnq5tWEWnuZEA6gVQGRdK2dt3jWF8VPtX01ipzSp5HCYXazh0Ytvs

2 коментаря

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Стефанія Лін
04.04.2024, 15:07:42

❤️❤️❤️

Неталі МакКензі
04.04.2024, 15:08:44

Стефанія Лін, ♥♥♥

avatar
Мар'яна Доля
03.04.2024, 19:27:45

Супер! Дуже цікаві діалоги!

Неталі МакКензі
03.04.2024, 20:52:22

Мар, ♥️♥️♥️ дякую!

Інші блоги
Скринька Пандори!
Дуже смачна знижка на цю історію! Няня по зальоту Оце я потрапила! Так, саме такі думки завітали до мене в голову, коли я дізналася, що мені доведеться підміняти маму на посаді няні. І ні, не те щоб я не любила дітей. Хлопчик,
Про дельтоїдальні ікосітетраедри та Хєлло!*
Шановні, хто читає гарем — у мене ділема і мені тре допомога зала. Для цих текстів регулярно читаю научпоп і час від часу знаходжу речі, які особисто мені здаються смішнішими за будь-яку вигадку. Ну… всі без сумніву
Розділ 4. Повсталий загін
Всім тихої ночі!) ♥ Запрошую до читання нового розділу → Розділ 4. Повсталий загін ← моєї новинки Підійми мене з мертвих. Твоя жахлива адептка Повсталий загін наближався і явно не планував
Вони не знайомі, але мають спільну доньку. Знижка!
— Спокуса настільки сильна… Чоловічий голос перетворюється на шепіт. У нього проникає вібруюча хрипота. Тоді як очі не припиняють розглядати моє відкрите тіло. Сьогодні ми проїхали всі можливі жовті світлофори.
Ти вже у моїй владі + Знижка!!!
Доброго та мирного вечора, мої хороші!!! Сьогодні діє остання година знижки на роман, «Лютий ворог». Це історія кохання Софії та Івана. Вони обоє діти ворогуючих родин, але при тім мають одну важливу місію на двох. На
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше