Що Почитати: Цитати Та Арти

Привіт, пропоную вам добірку цікавих книг. Сьогодні будуть цитати та арти =) 

ЛЮБОВНІ РОМАНИ, ЗАСНОВАНІ НА РЕАЛЬНИХ ПОДІЯХ, ПРО ЗРАДИ

1. "ТАЄМНИЙ ЗВ'ЯЗОК"

— Ти засмутився? — Аліса зазирнула мені в очі. — Не переживай, то лише танець… Мені не треба було звертати на це твою увагу. 

— Все добре, — я тепер теж дивився на неї, не відводячи погляду. — А сама? Не ревнуєш його? — я кивнув в сторону Кіра і Марини.

— Я знаю, що він кохає мене, — сказала Аліса ніби з якимось викликом. — Кіру більше ніхто не потрібен, бо в нього є я. 

— Марина теж закохана в мене, — я усмхінувся. 

Не додав, що більше ніхто їй не потрібен, бо… Якось язик не повернувся. Щось мене все ж насторожувало в цьому їхньому танці, хоча, певно, я просто не очікував такого від постійно тихої і спокійної Марини.

— Знаєш що я подумав? — прошепотів я їй на вухо. — Я хочу почитати ті бажання. Певно, вийду вночі, коли всі ляжуть спати, припустімо, через годину після того, як всі вляжуться…

— І моє? — вона вдала, що налякана. — О ні, не треба! 

— Твоє прочитаю першим, — я тихо засміявся. 

— Тоді я теж піду і прочитаю твоє, — заявила Аліса. 

— Тоді зустрінемось через годину після того, як всі ляжуть, — прошепотів я і саме в цю мить мелодія змінилась на швидку. 

ЧИТАЙ "ТАЄМНИЙ ЗВ'ЯЗОК" ТУТ

ДОДАВАЙ "ТАЄМНИЙ ЗВ'ЯЗОК" ДО БІБЛІОТЕКИ ТУТ

***

2. "РИТУАЛИ ЗРАДИ"

— Але чому ти зрадив мене? — зірвалось з моїх губ питання, яке не давало мені спокою увесь цей час. 

— Якщо ми підемо до психолога, то, можливо, ти дізнаєшся і зрозумієш, — він зітхнув. 

— Добре, якщо ти про все розкажеш психологу, нічого не приховуючи, і я буду це чути, тоді я згодна, — я кинула речі, які тримала в руках, на ліжко. —  Але це ще не значить, що я точно залишуся з тобою. Я тільки спробую у всьому розібратися, а там буде видно. 

— Я і сам не впевнений, що ми точно будемо разом після всього, — замислено сказав він. — Але я хочу розібратись. І ще більше хочу, щоб ти зрозуміла мене.

— Сьогодні річниця нашого весілля, ти знаєш? — запитала я. 

— Так, — він кивнув. — Вже цілу годину як почався цей день. Цього разу це теж субота…

 

ЧИТАЙ "РИТУАЛИ ЗРАДИ" ТУТ

ДОДАВАЙ "РИТУАЛИ ЗРАДИ" ДО БІБЛІОТЕКИ ТУТ

***

КНИГА ПРО ПРОСТУ ЖІНКУ З ХВОРОЮ ДИТИНОЮ І БАГАТІЯ

"НАРЕЧЕНА ДЛЯ МІЛЬЯРДЕРА"

— Ти що, глуха? — запитав сердито. 

Подібних випадків було багато, і інші дівчата практично не реагували на грубіянів, але я ще не встигла до них звикнути, та й день у мене був не найкращий… В голові запаморочилось, я мало не впала, і все ж змогла утриматись на ногах. 

 — Ви ще щось хотіли? — старалася говорити ввічливо і навіть усміхатися, хоча голос тремтів. 

— У мене мала бути серйозна ділова зустріч, а ти зіпсувала мені настрій, — продовжив він, а потім чомусь подивився мені за спину. — Чорт… Ану йди сюди, будеш відпрацьовувати, і тільки посмій щось сказати, тоді я зрівняю цей ресторан з землею, — на цих словах він несподівано притягнув мене до себе і поцілував…

ЧИТАЙ "НАРЕЧЕНУ ДЛЯ МІЛЬЯРДЕРА" ТУТ

ДОДАВАЙ "НАРЕЧЕНУ ДЛЯ МІЛЬЯРДЕРА" ДО БІБЛІОТЕКИ ТУТ

***

КНИГИ З КУПОЮ ПРИГОД І РОМАНТИЧНОЮ ЛІНІЄЮ МІЖ ВОРОГАМИ

"ПОМСТА МІЛЬЯРДЕРУ", РОМАНТИЧНИЙ ДЕТЕКТИВ №1 НА БУКНЕТ!

"Даю тобі тиждень закрити справи і підготувати документи. Якщо віддаси мені все, що маєш, я пробачу тебе і не стану більше переслідувати. Але якщо ти викинеш якийсь номер, твої дівчата можуть постраждати. Чекаю на відповідь за тиждень. Напишу з іншого номеру". 

За мить всі повідомлення з переписки зникли. Він дійсно бачив, що я їх прочитав, і одразу видалив, а я навіть не додумався їх заскріншотити.

Натомість зараз я вирішив записати все в нотатки максимально дослівно. 

— З ким це ти листуєшся з самого ранку? — почув я голос Маші. Вона вже прокинулась і дивилася на мене. 

— Здається, мій ворог нарешті почав діяти більш відкрито… — зітхнув я. — Він прислав наше фото в ювелірці і сказав, що якщо я не передам йому бізнес за тиждень, то ви можете постраждати…

ЧИТАЙ "ПОМСТУ МІЛЬЯРДЕРУ" ТУТ

ДОДАВАЙ "ПОМСТУ МІЛЬЯРДЕРУ" ДО БІБЛІОТЕКИ ТУТ

***

"ЦІНА СВОБОДИ", ПРИГОДНИЦЬКА КНИГА З МОГО ДРУГОГО ПРОФІЛЮ, ДЯКУЮ ЗА ПІДТРИМКУ!

— Я готувався до занять, — не придумав нічого більш правдоподібного я. 

— Краще б ти так старанно ходив на зустрічі ради, у тебе ж є перепустка, а ми з Аланом тебе там майже ніколи не бачимо, — продовжив він. 

 — Алан теж не дуже часто туди ходить, — я сказав правду, але побачив, що Алана мої слова розізлили. 

— Ну, частіше за тебе, — хмикнув він. — Може, тобі взагалі поїхати кудись на переферію? Будеш там сидіти за своїми книжками і ніхто тебе не чіпатиме, прямо як ти хочеш. 

— Припиніть собачитись, — сказав батько. — Ви обидва — важливі члени нашої родини, ви маєте успадкувати мою владу, а для цього треба вчитись як слід. 

 — Добре, — сказав я. — Вибач, буду ходити на засідання частіше. 

— Вам обом дадуть помічників, — батько подивився на нас. — Тренуйтесь делегувати повноваження, помічники можуть бути дуже корисними, якщо правильно їх вимуштрувати. 

Алан закотив очі, йому було нецікаво все те слухати.

 — Я сподіваюсь, у мене буде симпатична помічниця, — сказав він. 

— Вони з нижнього світу, — злегка презирливо сказав батько. — Я проти таких звʼязків, навіть просто заради задовільнення своїх потреб. Ви маєте знайти гідних дівчат навіть для цих втіх. 

 — Сину, у тебе ж є дівчина, — озвалася Емма, яка досі мовчала. 

— Дівчина — це не дружина, — хмикнув брат.///

ЧИТАЙ "ЦІНУ СВОБОДИ" ТУТ

ДОДАВАЙ "ЦІНУ СВОБОДИ" ДО БІБЛІОТЕКИ ТУТ

Це буде безплатна книга, щодня я додаю два оновлення, буду дуже вдячний за підтримку цієї моєї конкурсної історії зірочками і коментарями, якщо вам сподобається!

Також можете підписатись на мій другий профіль "Влад Вега", буду дуже вдячний вам за підтримку!

ЩОЙНОЗАВЕРШЕНІ АБО МАЙЖЕ ЗАВЕРШЕНІ СЛР ПРО ЗРАДИ

"ЗРАДА. ОДРУЖИТИСЯ НА ЗЛО"

— Було дуже багато хороших моментів. Я дійсно не жалкую, що тоді, коли ти зізналась мені, я не відштовхнув, хоча, першою думкою було саме відштовхнути, все ж, ти завжди бігала за мною і я не думав, що у нас можуть завʼязатись комфортні для мене стосунки, — почав він. — Але вони завʼязались. Ти ніколи не напружувала мене, не вимагала непотрібної уваги і всіх цих дурних типу романтичних жестів. І я це дуже ціную… Мені подобався наш звʼязок. Ти ж знаєш, я навіть хотів від тебе дитину, — він зазирнув мені в очі.

Я відчула легке роздратування. Згадала про ту ситуацію з незапланованою вагітністю… Але тоді дитина точно була недоречною, у мене якраз був запуск  важливого проекту в блозі, я не могла ризикувати коштами, вкладеними в нього. А потім я вже постійно приймала таблетки, тож проблем більше не виникало. Ромі про таблетки я не говорила, але якщо він так хоче мати ту дитину, то після одруження я перестану їх приймати. 

 — Я можу народити дитину… — почала я, але потім замовкла, бо він продовжував говорити, наче й не чув моїх слів. 

— Доля любить жартувати, — він усміхнувся. — Памʼятаєш день народження Солі три тижні тому? Коли ти образилась, що я знов нікому нічого не сказав про наші стосунки, і пішла раніше? А ми з Братом напились?

— Так, а до чого тут це? — насторожено спитала я. 

— Коли ти пішла, то і ми з Братом збирались, але Соля попросила мене їй допомогти, бо я ніби як був менш пʼяний. А потім…  Брат пішов, а вона мене поцілувала. Зізналась і все таке. Я не збирався з нею спати, але вийшло, як вийшло, я взагалі не дуже добре памʼятаю ту ніч, — він зітхнув. — А сьогодні Соля сказала мені, що вагітна.
 

ЧИТАЙ "ЗРАДА. ОДРУЖИТИСЯ НА ЗЛО" ТУТ

ДОДАВАЙ "ЗРАДА. ОДРУЖИТИСЯ НА ЗЛО" ДО БІБЛІОТЕКИ ТУТ

"ВІЛЬНИЙ ШЛЮБ", КНИГА ЗАСНОВАНА НА РЕАЛЬНИХ ПОДІЯХ

Коли я їхав додому, то все думав про цю її фразу про дружину… Чи пощастило зі мною Ксю? Вона не знає того, що було в моїй голові, коли наші стосунки тільки починались, та й зараз… Я хотів іншу жінку. Сьогодні стримався, але що буде наступного разу? Але ж я вчинив правильно і в принципі Міла має рацію, я не зрадив, хоча думки такі і були. 

Я зайшов до передпокою, зняв верхній одяг і пройшов до вітальні. Ксю сиділа на дивані перед телевізором і дивилась якийсь фільм. 

Побачивши мене, вона усміхнулась: 

— Привіт, як все пройшло, уклали контракт? 

Вона так усміхалась, я відчував себе останнім гадом, що вчинив так із нею. Певно, треба їй сказати.

— Ксю, нам треба поговорити…

ЧИТАЙ "ВІЛЬНИЙ ШЛЮБ" ТУТ

ДОДАВАЙ "ВІЛЬНИЙ ШЛЮБ" ДО БІБЛІОТЕКИ ТУТ

Встигніть купити за ціною передплати, яка діятиме ще кілька днів!
Заходьте в книги, додавайте до бібліотек, читайте, повертайтесь в блог)

Зберігайте блог, щоб не загубити =) 

Дяк за підтримку, 

Ваш МД

2 коментаря

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Мар'яна Доля
24.03.2024, 08:27:58

Дякую за згадку :)

avatar
Еліс Кларк
23.03.2024, 23:58:41

Супер)

Інші блоги
Скоро літо!
Вітаю, любі читачі і читачки! Доки чекаємо завтрашню главу роману “Красень і чудова дівчина”, пропоную сьогодні пригадати іншу мою книгу. На носі літо! Ви ж бачили, що цьогоріч воно почнеться в суботу?)) Тож пропоную
Перша 1000
Вітаю вас, мої любі! В мене вчора було потрійне свято. День народження доньки. День Ірини. І та-дам.... Моя 1000 підписників. Сьогодні вас вже 1006. Хочу вам всім подякувати за те, що ви разом зі мною. Що читаєте мене та
Перша 1000 переглядів
Дякую всім, хто зайшов і переглянув мою книгу! Трошки менше місяця знадобилося, щоб вона набрала одну тисячу переглядів. Розумію, що перегляди це не показник, скільки саме людей прочитали хоча б одну частину. Проте, це маленька
Блоги за чи проти?
Привіт, мої вовченята) Останнім часом я в блогах з’являлась лише з якось важливою інформацією, але я прям скучила за вами, а тому в мене все частіше виникають думки, з якими я й хотіла поділитися з вами. Стосуватимуться
Продовження, затримки, плани
Вітаю, шановні читачі! У мене була затримка у написанні Полонянки спустошених земель. Пов'язана вона з переїздом. Хто знає як це може вимотувати, зрозуміють мене. Дякую усім, хто читає та чекає на продовження! Речі
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше