Підсумки сімох тижнів ;-) Епілог...

Вітаю, мої любі! ❤️

 

Хочу поділитися з вами своїми враженнями від осіннього флешмобу Знову_ти , в якому я, а зі мною й ви, брали участь.

 Скажу чесно, для мене це був перший досвід і… – мені неймовірно сподобалося!

 Дійсно приємно, коли талановиті та щирі автори підтримують, жартують та створюють одне одному дружню атмосферу. І я неймовірна вдячна дівчатам за цей досвід! А вам, мої любі читачі, за те, що були з нами, підтримували, очікували та вітали всі історії та авторів.

 Ви – найкращі! ❤️

 

 І ось тепер, коли минули ці сім тижнів, у нас є так багато цікавих романів для читання!

 

І головна новина сьогодні – мій роман “Ставка: кохання”  – який брав участь у цьому флешмобі, завтра доходить до свого логічного завершення!

 І нас чекає Епілог!

Як то кажуть, якщо ще не з нами – застрибуйте в останній вагон та читайте неймовірно цікаву та напружену історію палкого кохання, а місцями – справжній блокбастер ;-)

7n6VOSumJZ48OPZzUD7T_NAFT7aR_bFzuUoI093yoVRskq7P9KPG92NsmE5Bx-sT-A64CN_igEWtEk8L2XE__JXHKk0RpvhQFFbPO8XYOeoXTOP1S2Cdmbq3AqOguh-BbhZoQPtNyKn2V8hcu_7UOAw

Григорій Яструбенко — загадкова фігура еліти столиці. Одні вважають його тіньовою впливовою силою, інші – домінуючим босом криміналу. Але де докази?

Софія отримує завдання від редактора: розкрити таємницю Яструбенка.

Проте в неї є своє минуле з Григорієм, яке Софія воліла б забути – він був її першим, а вона втекла.

Та коли доля знову зводить їх, на горизонті раптом зʼявляється Олександр Риженко, впливовий бізнесмен, якого Софія вісім років не бачила. Він був другом Григорія та її хлопцем… і зрадив. Тепер він шукає її прощення та попереджає про небезпеки, які таїть Яструбенко.

Кому їй вірити?! І як зберегти свої таємниці у грі, де ставкою може стати вже не кохання, а їхні життя?

ЧИТАЄМО!❤️



 

Ну і принагідно, хочу нагадати вам про всі історії нашого флешмобу! ❤️

 

Чудовий роман від Рошаль Шантьє “Спецпідрозділ “Титан”: тебе за ціль”



vUuNN5a2eG76LHqeWgcFELj3cdmJ5vtObJKWVrjdLilph57m49RbVw9dhFQXvNRX1B53Trik7bgCctm-EkntTUfl837ktToVx-kJW2jZy-C1z-RIRPnBXF0h_RRy5dU_5_MrGU7sGdAz8xkuZC2gOw4

 

 Їхні життя занадто різні.

Вона студентка останнього курсу філологічного, він боєць елітного спецпідрозділу.

Він визволив її з заручників, ідеально виконавши чергове завдання, та забув про неї. Вона ж бачила лише власне відображення у захисному склі його шолома і вже кілька років береже одну-єдину сказану ним фразу.

 

Вони не мали б зустрітися, якби вона постійно не вляпувалась у неприємності.

Але вона вляпується.

• • •

Події у цій книзі відбуваються у мирний час. Будь-які збіги з реальними людьми є випадковими.

 

У тексті є:

• весела героїня з характером

• герой справжній чоловік

• зустріч через час

• легка історія з серйозним підґрунтям та щирими емоціями

ЧИТАЄМО ❤️

 

Оригінальна історія від Лесі Найденко “Піщані замки”


TBhRTAh_bHY8rzYiIqqfMvcAuz30Ybdm73k65cfqmJfHCo-Uu1BDeQP0iRB4Ir1DL0RO-uXmsasm4xnMkltFczqFCpd7VHGLCdl2OlJMvaFWQk1i7-0MAQhJFUufDJRYR8LrUi_3CS-8nj4oQ7vH2dg

Ганна Цибуляк — агентка під прикриттям, яка потрапивши на яхту Давида Маркова, мала зафіксувати факт нелегального продажу краденої пекторалі. Вона ганялася за цим злодієм впродовж усієї своєї кар’єри, і сподівалася, що на цей раз йому точно не вдасться вислизнути з рук правосуддя. Все було продумано до дрібниць та мало йти за планом. От тільки партнери Маркова затіяли власну гру, вирішивши здихатися конкурента й замести сліди.

Яхта вибухає, йде на дно. Ганна разом Марковим чудом виживають та опиняються серед безкрайнього океану. Тепер єдиний шанс на порятунок — це співпраця з людиною, яку ти на дух не переносиш. Чи зможуть ці двоє перебороти взаємну неприязнь заради спільної мети? І чим закінчиться їхня відчайдушна робінзонада?

Читаємо!❤️





oEfSaUBgPPIv4Ne70iO13NO4LmSsWbVWbKG5YglZgaV5kLea1p9cMD_Nc-X4xxKa8gQVD_ia0iYCJsAVxxp1vB4fqvHKoGLjHjEUEt9tjsx4khnAzOUqX37K-CV6iMuv5hQDVJ98Cb_ggigpsvMvcpY

Захоплюючий роман від Дарини Соль 

 “Грозові небеса”



 

Олександра: Він був моїм першим коханням. Єдиним, кого я справді кохала, та Нестор навіть не знав про мої почуття, бо я завжди була лиш подругою його молодшої сестри, непримітною дівчиною, на яку такий, як він навіть не зверне уваги. Але за 10 років, коли він зʼявляється у моєму цеху – чоловік не впізнає мене. Та зараз... мені не до почуттів. Я хочу лиш одного – забрати похресника із притулку та дати йому нормальне життя.

Нестор: Побачивши її вперше, я зрозумів, що не можу відпустити цієї жінки. І скільки б вона не відштовхувала мене та не відмовляла — я досягну своєї мети. Навіть якщо доведеться діяти підступно та йти проти власних принципів.

 

ЧИТАЄМО! ❤️

 

Інтригуюча історія від Кейтрін Шкроб   “Шляхетний  ескорт”


2y5dPVGQevyen_PvhmU5ZVpAntHgu-p2u-ZX9ixsdPDfrEvbqJCagkO8uIDI1US-hi9s_DSzbvFIDSTXlU28yKy2MoTATch9yNuMoDysTLY0xmI_x4esPcEWb432mHOI_FGfRr5kFhUrs7CYf0uhMic

Четверо пристойних чоловіків мали нахабство укласти на мене парі. Серед них ще й мій колишній – і це, мабуть, якийсь злий жарт долі. Кожний з них впевнений, що лише він зможе “заволодіти” моїм серцем, хоча насправді нікому з них я не цікава. І поки залицяльники “вилазять зі штанів” у своїх перегонах, я вже давно вирішила, що не спокушусь шармом жодного з них. Та чи зможу втримати оборону і не піддатися нічиїм чарам?

 

Пропоную розважатись разом з Аделіною, або... обрати красунчика, за якого вболіватимете. Коли вам ще випаде можливість сходити поспіль на таку кількість побачень? Кожна сторінка книги просочена романтикою.

 

ЧИТАЄМО! ❤️

 

Роман від Анни Пахомової  “Руйнівник мрій”


4xHQY7lH-je5Ao64IGp-QZY3NhCio68IQlbs4BEfDCTveZpwlaOt8lMyYth-xxBoqPmQFCIynak62JlSe2iui4HyJ_maxEF5K-I95Gr9LHrRHdOpJT5VQlAIWU73payF6KObcqC0lpBMzGvYIba86qA

- Я не буду твоєю дружиною! - відсовуюсь від Ломаченка.

- Будеш, бусинко, - відповідає він. - Вибір у тебе невеликий. Або я, або той на кого вкаже твій брат.

Хитаю головою. Це пастка. Всі наче показились. Брат хоче збільшити імперію. Ломаченко - зруйнувати його плани. А я в їх іграх - розмінна монета.

Назар спокійно чекає яке рішення я прийму. Здається, він не сумнівається в собі.

- Обіцяй, що не будеш згадувати минуле, - прошу я. Краще бути фіктивною дружиною Назара Ломаченко, того з ким я колись зустрічалась і довіряла. Ніж вийти заміж по справжньому за чужу людину.

- Ні, Кіро. Не обіцяю.

ЧИТАЄМО!  ❤️



 

І остання новинка від Юлії Міхаліної

 

Крадійка штормового серця

DRef-nZe8MrFjIce9rUKPTbT0s8fP-KumPgOVbJFH0di8KXmyRQOFtPORWyGcHmT5la1iaQEDQCgIKn2arFTR6PUAVnHURHGv4bUCFAeSwF65UREEQqYDNrraXnF4ksGrYM0HgVNnGaENf_Y3PCOJXU


 

Для всіх яскрава та зухвала стрітрейсерка, а насправді невловима аферистка. В шахрайстві для неї не було неможливого. Колекційні речі, автомобілі, діаманти — вона крала з легкістю все. Але ніхто не знав, що найуспішнішим здобутком у її колекції було серце тоді ще лейтенанта Ігоря Шторміна. Чоловіка, який її знищив та зробив усе, щоби вона його зненавиділа.

 

Вона повернеться, коли він буде успішним та впливовим полковником у столичному управлінні служби безпеки, та зробить усе, аби тепер він зненавидів її.

 

Історія Ігоря Шторміна

 

У тексті є:

• зустріч через час

• героїня стерво

• герой кар'єрист

• дуже емоційно

• багато скла


 

 

 ЧИТАЙМО! ♡♡♡


 

А поки – просто неоціненно вдячна вам за цікавість до всіх історії та таку гарячу підтримку!

 Ви неймовірні❤️❤️❤️



 

Сподіваюся, ця зима… буде до нас лагідною ❤️

 

Мій Телеграм             Мій Інстаграм            Мій Фейсбук

 

6 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Рошаль Шантьє
11.12.2023, 07:25:14

Дуже дякую тобі! Безмежно рада, що все вийшло. Цікаві книги, талановиті автори. Обіймаю ♡

Горова Ольга
11.12.2023, 07:27:06

Рошаль Шантьє, ❤️❤️❤️

avatar
Леся Найденко
10.12.2023, 20:41:11

Я дуже рада, що Рошаль запропонувала мені взяти участь. Це дуже цікавий досвід і знайомсво з прекрасними колежанками, з якими працювати - саме задоволення!

Горова Ольга
11.12.2023, 04:27:05

Леся Найденко, згодна повністю! Було дуже цікаво і класно❤️

avatar
Юлія Міхаліна
10.12.2023, 19:21:13

Дуже сподобалася ця атмосфера та робота над флешмобом))❤️

Горова Ольга
11.12.2023, 04:26:11

Юлія Міхаліна, мені також! Було цікаво!❤️

avatar
Тетяна Маркова
10.12.2023, 16:41:01

Флешмоб крутезний, книги неймовірні!Один недолік-24години в добі))))
Дякую прекрасним авторам за чудові книги,такі не схожі між собою,але кожна із своєю родзинкою,кожна торкає,залишає свій слід!
Натхнення та легкого пера!

Горова Ольга
10.12.2023, 16:52:25

Тетяна Маркова, щиро дякуємо! Дуже приємно, що історії захопили!
Ой, автори вас дуже розуміють з цією проблемою часу, повірте)))))))
Дякуємо!

avatar
Кейтрін Шкроб
10.12.2023, 16:34:45

❤️❤️❤️ Тішусь результатом — ваші книги неймовірні)

Горова Ольга
10.12.2023, 16:36:49

Кейтрін Шкроб, дуже дякую, Кейтрін!❤️ Всі ми викладаємося на максимум у історіях ❤️❤️

avatar
Софія Чайка
10.12.2023, 16:26:45

Чудова книжка, Олю!)

Горова Ольга
10.12.2023, 16:35:38

Софія Чайка, щиро дякую, Софіє!❤️

Інші блоги
Наречену для дракона завершено!
Чудова новина для тих, хто не любить читати продами! Книга "Наречена для дракона" викладена на сайті повністю! Перша частина Друга частина Анна - представниця древнього, але збіднілого
Великодня знижка на дівчину-халепу)
Вітаю усіх з Великоднем! Миру, щастя та процвітання нам та нашій неньці Україні! А тепер до новин)) Якось одна студентка хотіла піти в скейт-парк, а потрапила на режимний об'єкт, де її ледь не забрали на досліди:))) Але
Великодній презент
Пасха з дитинства була одним з моїх найулюбленіших свят, яке асоціювалося в мене з чимось світлим, сонячним та обнадійливим. Коли я виросла, то полюбила його ще більше. Хочу побажати вам у цей чудовий день мирного неба над
Вітаю з Великоднем!
Най у кожного здійсниться заповітна мрія, а потім поздійснюються всі інші мрії й бажання. Сподіваюсь, ви мрієте і бажаєте чогось. Якщо ні, необхідно щось швиденько захотіти, бо мрії здійснюються, це я точно знаю. Собі
Христос воскрес!
Вітаю вас, друзі. Нехай в ці важкі часи Господь над кожним з вас тримає свій міцний щит, а Його ангели стережуть вас на всіх путях і дорогах. Любі мої підписники і всі, хто читає цей блог. Цю публікацію я хочу присвятити
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше