Парад дилогій❤️ Частина 8

Вітаю, любі читачі! На завершення екскурс-туру моїми історіями я лишила для вас найсмачніше – дилогії!) Кожна з них – це неповторна та чуттєва ода коханню, його життєствердній силі. Кожну з цих історій я безмежно люблю і знаю, що вони полюбилися багатьом моїм читачам, але, можливо, деякі з них ви ще не читали. Перші частини дилогій у мене безплатні, на другі я час від часу роблю чималі знижки. І почну я з найсвіжішої, емоції від написання ще досі вирують, тим паче ми відпустили їх не остаточно, бо зараз активно викладається історія одного з героїв – Дем’яна Воронко в романі «Хочу наше «щасливо разом»». Отже:

«Хочу бути твоєю» - перше кохання ніжної та вразливої трохи наївної дівчини до дорослого досвідченого чоловіка, який ну аж ніяк не уявляв себе одруженим і тікав від справжніх почуттів мало не все своє життя аж допоки не побачив ці дівочі очі. І все одно Максим продовжував боротися з почуттям, бо власні принципи не давали змоги повірити, що вони з Яніною можуть бути щасливі разом. Тому й відштовхнув її від себе в першій частині.

«Хочу бути твоїм» - розлука іноді йде на користь закоханим серцям,  особливо таким впертим вислюкам, як Максим Яворівський. Бо варто було їм побачити одне одного через деякий час – і греблю прорвало, наш архітектор забажав кохати до нестями лише свою Яніну) Через перепони та випробування вони все ж таки зуміли зберегти та помножити своє щастя. І гадаю, що історія не була б такою яскравою без сіроокого чортяки Дем’яна, який вміє дружити по-справжньому та й кохати він вміє, про що ми скоро дізнаємось.

     

«За мить до кохання» - ще одна хвилююча та романтична історія першого кохання. Випадкова зустріч на пляжі, красномовний погляд – і серце вже шалено калатає. Вона серйозна та цілеспрямована, бо має мрію і прагне її здійснити. Він веселий дуже привабливий шибайголова, який ще не вміє брати на себе відповідальність і зрештою робить хибний вибір.

«За крок від щастя» - історія Тіни та Трістана не завершилась повним розривом. За кілька років доля дозволила їм несподівано зустрітися знов, от тільки її серце вже належить іншому, який нізащо її не віддасть, який вміє боротися за свої почуття і вважає Тіну своїм спасінням. Адже вона таки здійснила свою мрію і тепер її руки ставлять на ноги травмованих, серед яких і опинився Август… старший брат Трістана.

     

«Тільки не закохуйся» - історія сповнена дуже гострих та суперечливих емоцій, адже пов’язана із забороненими почуттями. Таїса й не планувала закохуватися, рятуючи сестру вона прийняла умови небезпечного чоловіка, який бажає помститися своєму конкуренту. Тому вона втерлася в довіру, аби знищити Кріса за вказівкою Роджера. Але ж хіба кохання питає дозволу! Історія цього кохання цікава тим, який саме вибір зробить головна героїня і чому.

«Тільки не закохуйся 2» - вона думала що втекла від своїх заплутаних почуттів, від переслідування Роджера та кохання Крістіана. Забрала свою маленьку таємницю під серцем і зникла. От тільки від закоханого відчайдуха не сховатися, якщо треба – він переверне світ догори дриґом і мова не про Кріса… Доля часом робить несподівані віражі, а серце відкривається тому, якого, здавалося б, неможливо покохати. У кожного свій відрізок щасливих миттєвостей і Таїса пізнала справжнє кохання двічі…

     

«Ти виграв, я тебе ненавиджу» - стосунки зведених брата та сестри ніколи не бувають легкими, це завжди протистояння, особливо, коли вона дівчина з бідної родини скромниця-відмінниця, а він розпещений мажор з вибуховим характером і найпопулярніший хлопець в універі, якого лякають почуття, що він відчуває до своєї зведеної сестри. Саме з Раяном Саві дізналася, що кохання має дві сторони, з одного боку воно дарує ейфорію щастя «бути разом», а з іншого приносить біль та розчарування.

«Ти програв, я тебе кохаю» - час та випробування, які підкидає доля-жартівниця, іноді в змозі змінити людину, її світогляд, характер, ставлення до оточуючих та рідних. Не став виключенням і Раян Кінг, який навіть через чотири роки досі кохає ту, котрій примудрився розбити серце. А от чи досі кохає вона? Саві намагалася забути, ходила на побачення, будувала своє життя в іншому місті, ось тільки… коли знову довелося зустрітися – її заштопане серденько відгукнулося. Раян зумів довести, що він змінився, що він гідний її довіри та кохання. Вони використали свій другий шанс і, нарешті, стали щасливими.

     

«Позичене кохання» - з усіх моїх дилогій ця, мабуть, найвеселіша! Хоча починається історія з доволі проблематичної ситуації, бо героїня, опинившись в скрутному становищі, наважується на серйозний і непростий крок. От тільки далі її доля починає виробляти такі кульбіти, що тільки тримайся! Кохання зненацька, шалені пристрасті, англійська стриманість та ірландська завзятість обіцяють неабиякі пригоди!

«Позичене кохання 2» - продовження захоплюючого протистояння характерів та чоловіче суперництво, яке з часом перетвориться на міцну дружбу. Ця історія наче інструкція «як змусити коханого діяти рішуче» і гра у хованки лише початок. А якщо врахувати, хто саме допомагає головній героїні, можна не сумніватися, що він змусить вас реготати з його витівок та жартів.

     

Можливо, найближчим часом я порадую вас новою дилогією, тому обов’язково підписуйтесь на мою сторінку, аби не пропустити новинку та важливі новини від мене) Щиро дякую вам за увагу до моїх історій! Бережіть себе!

Мирного нам усім неба! З любов’ю, ваша Лаванда Різ)

10 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Oscar Morera
02.11.2023, 21:19:29

Пропозиція щодо перекладу іспанською мовою

Доброго дня, шановний авторе!
Я перекладач, носій іспанської мови з 44 роками досвіду з перекладами в напрямку російська-іспанська. Зараз закінчив переклад трьох тисяч сторінок художньої літератури одного автора з російської на іспанську мову, книжки опубліковано на сайті https://booknet.com/es і перебуваю в пошуках нових клієнтів.
Дозвольте нагадати, що іспанською мовою розмовляють 492 мільйони людей, і вона є офіційною мовою в 21 країні.
Якщо моя пропозиція для вас цікава, напишіть на oskarmorereсобакаgmailточкаcom і можемо обговорювати будь-які питання. Можу перекладати і з української на іспанську.

avatar
Lyudmyla Kovdrysh
05.10.2023, 19:23:46


О в мене ще 2 дилогії не прочитані)) треба надолужити))
Натхнення на нові цікаві історії!❤️❤️❤️

Лаванда Різ
05.10.2023, 19:27:49

Lyudmyla Kovdrysh, а я гадала, що ви вже усі мої історії прочитали) Не дарма проводила екскурс) Щиро дякую за добрі побажання та вашу увагу!

avatar
Nataliya Parfenyuk
05.10.2023, 17:21:13

І у мене вони всі прочитані з великим задоволенням!
Щасливі, хто почне читати!
А я хіба за деякий час по другому колу!
Дякую

Лаванда Різ
05.10.2023, 17:45:51

Nataliya Parfenyuk, дякую вам від щирого серця! Мені неймовірно приємно, що кожна історія лишила свій слід!

avatar
Надія Деревянко
05.10.2023, 14:57:35

Прочитала всі дилогії, отримала масу задоволення, респект автору

Лаванда Різ
05.10.2023, 16:48:51

Надія Деревянко, дуже радію, що мої історії вам до душі! Дякую велике за увагу та теплі слова!

Всі книги чудові, кожна по своєму оригінальна, ніжна і залишила незабутні приємні враження. Я дуже люблю перечитувати твої книги, і щораз отримую величезний позитив. ДЯКУЮ ТОБІ ЗА ТЕ ЩО ПИШЕШ.

Лаванда Різ
05.10.2023, 16:47:56

Оксана Жезло Штих, тішуся, що мої книги заряджають тебе гарним настроєм і кожна знайшла своє місце в твоєму серці! Щиро дякую, Оксаночко!!!

avatar
Олена Гушпит
05.10.2023, 13:18:36

Кожна дилогія чудова по-своєму!!! Кожна має свій смак,свою палітру почуттів та відчуттів,свій букет емоцій та випробувань!!! Кожна залишила СВІЙ слід!!! ❤❤❤❤❤ Дякую вам за класні історії,які надихають жити і вірити в диво!!! ❤❤❤❤❤

Лаванда Різ
05.10.2023, 16:46:49

Олена Гушпит, безмежно дякую за вашу підтримку та любов до моїх історій! Я це дуже ціную!

avatar
Лета Евгения
05.10.2023, 12:25:26

Всі дилогії залишили по собі неймовірні емоції, деякі з них перечитувала і не раз, настільки вони припали до душі. Всі герої гарні, вмієте Ви їх, Лавандо, наділяти чудовими якостями і робити з них прекрасних людей, які здатні на великодушні вчинки. Словами не передати всі емоції, які відчуваєш, коли читаєш їх історії кохання. Для нас, дівчаток, важливо бути щасливими зі своєю половинкою, а ваші твори дають можливість це відчути і порадіти за наших героїв. Дякую Богу за ваш талант! Бажаю Вам натхнення та легкого пера, а ще радості від творчості та щастя.

Лаванда Різ
05.10.2023, 16:45:58

Лета Евгения, дякую за такі добрі слова, моя хороша! Я дуже щаслива, що у мене є такі читачі, які відчувають мої історії, які надихаються ними вірою в краще і одночасно підтримують мою силу духу!

avatar
Svetlana Mischenko
05.10.2023, 11:33:28

Вау! Всі дилогії суперові, про кожну можу розповідати годинами і кожна на згадку дарує посмішку! Щиро раджу до прочитання!!!!

Лаванда Різ
05.10.2023, 11:46:29

Svetlana Mischenko, ох, з кожною цією історією я наче вже кілька життів прожила)) Дякую за увагу та рекомендацію, Світланочко!❤️

avatar
Віра Вікторівна
05.10.2023, 11:33:21

Дякую, за згадку про такі гарячі смаколики!) ✨✨✨ Залюблені та обсмаковані кожна!) ❤️❤️❤️

Лаванда Різ
05.10.2023, 11:45:16

Вера, ціную твою увагу, моя хороша!❤️❤️❤️

avatar
Оксана Князєва
05.10.2023, 11:32:53

За історією Дем'яна слідкую з задоволенням, а з перерахованих книг непрочитаною залишилась лише "Позичене кохання 2". Всі історії крутезні, емоційні і дуже цікаво слідувати заплутаними долями героїв. Натхнення Вам і вдячних читачів.

Лаванда Різ
05.10.2023, 11:44:43

Оксана Князєва, дякую, моя мила, за такі слова! Мені дуже приємно! Сподіваюсь, колись дійде черга і до "Позичене кохання 2", вона точно підніме настрій)

Інші блоги
Яка ж назва нової книги?
Вітаю, друзі! Нещодавно у мене з'явилась ідея для сюжету нової книги у жанрі фентезі, який я дуже люблю читати. Так, ось, наразі продумую всі деталі сюжету та персонажів. Вчора прийшло натхнення, тому вже є готовий пролог. Про
Кому тепер можна довіряти, а хто став ворогом?
Вітаю, друзі)) На Букнет триває публікація романтичного фентезі "Магія кохання", щиро запрошую вас приєднуватися до читання, адже попереду найцікавіше - хто готує державний переворот та активизував закляття чорної
Як зрозуміти, що твої книги потрібні?
Усім доброго дня, вітаю вас читачі і автори. Як ваші справи, як настрій, чи мирним було сьогодні ваше небо? Продовжую писати свою книгу "Людина у човні". Нещодавно опублікував 32 розділ. З кожною публікацією нового
Почалося!
Ось я і почав викладати "Кольорову шизофренію" сюди, на Букнет. Це перший мій роман, який я переклав українською. Перший, але не останній. Попереду ще 3 романи, а потім я повністтю перейду на українську. Як би там не було
Відгук на книгу Юлія Черепа "Художник"
Отже, вітаю себе з дебютом у світі рецензій чи відгуків(кому як зручно)) Не знаю, що з того вийде, але скажете про це в коментарях)) В пана Юлія перепрошу наперед, раптом десь буду занадто відвертою)). Тож в рамках безстрокового
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше