Короткий гід по моїх книгах❤️

Привіт, мої любі❤️

Бачу, що моя читацька родина щоденно збільшується і дуже щаслива та вдячна вам за те, що ви зі мною та читаєте мої книги, адже найбільша цінність для автора – його читачі❤️ Ви щодня мотивуєте мене писати більше, краще та у більших кількостях❤️❤️❤️
Дякую кожному із вас❤️

Тож я вирішила зробити маленький список своїх творів для тих, хто лиш нещодавно приєднався до моєї сторінки та шукає щось цікаве на вечір❤️

❤️ Янгол помсти

Вона – хакерка, яка заробляє на життя тим, що викрадає особисті дані та шантажує своїх жертв. У останній вечір на Сицилії, Інґеборґа вирішує розіслати "сюрпризи" у найзаможніші будинки Савоки. І один із "подарунків" опиняється у мафії.

Він – старший син Капо, якого послали по хакера, що зламав їхню систему. Але знайшовши дівчину він не здатен виконати наказу батька. Натомість, чоловік переховує її, закохуючись у нестерпну жінку, що не вірить у шлюб та кохання, адже виховувалась у релігійному притулку.

❤️ Принципи самотності

Евеліна вирішила присвятити власне життя своїй доньці. Вона не шукає кохання, чи чоловіка. Але все змінюється у один день, коли до компанії, в якій вона працює, приходить мовчазний, похмурий чоловік, який починає оберігати жінку.

❤️ Імперія брехні

Вона – спадкоємиця готельної мережі, що приховує у собі страшні таємниці. Він – її найбільший конкурент, що прагне заволодіти мережею. Але ніхто не знає, що Женя – це жінка. Тож, аби відволікти від нелегальної мережі казино, свого конкурента, Женя вирішує прикинутись секретаркою. Мирослав же, вважаючи, що через секретарку зможе отримати компромат на власника – вирішує звабити секретарку.

❤️ Ти зробиш це...

Одна помилка коштувала надто дорого для звичайної викладачки Аліси. Тепер вона стала маріонеткою, яку використовує невідомий, аби знищити одного з найбагатших людей міста. І у цій боротьбі Алісі довелось звабити чоловіка та зняти на нього компромат. Та навіть це не врятувало її від шантажу, адже невідомий додав їй ще одного ворога – самого Лева, що прагне помсти і за будь-яку ціну її досягне. Навіть якщо доведеться відшукати білявку.

❤️ Дияволиця

Соломія з дитинства мріяла стати кілером. І у свої двадцять із хвостиком уже має чималий послужний список. Та її життя перевертається, коли наступним замовленням виявляється найвідоміший найманець останніх десятиліть. А коли цей нестерпний тип опиняється у її квартирі та починає диктувати свої правила, дівчина не може противитись.

❤️ За законами жанру

Людмила – письменниця. І як у будь-якої письменниці у неї вічні проблеми з грошима. Олександр – власник будівельної компанії. І як у будь-якого молодого мільйонера у нього проблеми з супутницями на вечір. Тому, аби допомогти одне одному, вони прикидаються парою на один вечір. Здавалось би – ідеальна афера. Та чоловік починає цікавитись дівчиною. У той час, як її цікавлять лиш власні книги.

❤️ Соціальний експеримент

Тамара та Тимур їдуть у відрядження. Пʼять місяців під одним дахом, категорична заборона на стосунки. Та ніхто не казав, що колеги не можуть ставити власні "експерименти" за зачиненими дверима. І нехай навіть це вартуватиме роботи, та вони ні про що не шкодують.

❤️ Крига

Марта – студентка, що ненавидить свого викладача археології. І яким же було її здивування, коли у закритий клуб, де вона працює офіціанткою, приходить саме він! Ба більше – цей пихатий індик запав на офіціантку, що прихована за маскою... Хто переможе у битві на виліт з універу?

❤️ Іменем закону

Анна присвятила все своє життя захисту невинних. Та одна зі справ раптово закривається, коли підозрюваного убивають під час конвоювання. Але жінка не звикла зупинятись перед обличчям небезпеки. І на допомогу їй приходить той, про кого вона має лиш кілька спогадів з університетських років. 

❤️ Сімейні цінності

Майя звикла отримувати те, чого бажає. І після перетину позначки "30+" вона хоче заміж. А отже вона отримає це. Залишилась лиш дрібниця – знайти чоловіка. А де його шукати, якщо ти – власниця ритуального бюро?

❤️ Таксист для навіженої

Данило – самотній батько. Він давно змирився, що виховуватиме сина сам. Та програвши парі своєму клієнту, він вимушений таксувати, аби отримати контракт. І першим же його замовленням стає норовлива Ольга, що приправивши міцною лайкою свої враження від цієї зустрічі, запала в його серденько... а за кілька днів приходить влаштовуватись на роботу у його компанію. І найгірше те, що його маленький син хоче, щоб ця жінка була його мамою!

❤️ Проміскуїтет

Після 7 років у життя Марлен вривається минуле. Чоловік, що знищив її у далекому минулому повертається, аби отримати відповіді. Але вона прагне лиш одного – помсти.

❤️ (Не) рідні

Фінансові проблеми змушують Наталю стати фіктивною дружиною її конкурента. Лиш рік – не так і довго протриматись. Та у нього є доросла донька, а у неї – дорослий син. І коли ці двоє починають закохуватись, їхні життя летять шкереберть.

❤️ Ознаки доролішання

Після сварки з дівчиною, Павло повертається до своєї квартири. Знаходячи там студентку-художницю, що винайняла її! Жоден із них не збирається покидати житло. І тоді чоловік пропонує парі – хто закохається, той переїде.

❤️ Між нами

Артур був закоханим у Анжеліку 5 довгих років. Але дівчина помітила його лиш тоді, коли він переїхав у іншу квартиру. І все б нічого, та їхні батьки одружені. І хоч вони й не рідні, а лиш зведені.. та батьки не зрозуміють цих почуттів. Як і не приймуть страшних наслідків.

❤️ Втратити Віру

Після зради чоловіка Віра переїздить до його коханки, що виявилась єдиною людиною, яка простягнула руку допомоги жінці. І з цієї миті її життя докорінно змінюється – дивний чоловік, що приклеїв штучні вуса, аби розвеселити її, починає вживати рішучих заходів для привернення її уваги, адже не звик отримувати відмов.

❤️ Не зможу без тебе

Юлія – донька слідчого. Максим – охоронець у торгівця забороненими речовинами. Вони не повинні були зустрітись. Та це відбулось. І попри всі негаразди, Максим не готовий відпускати дівчини.

БЕЗКОШТОВНІ КНИГИ:

❤️ Я. Село. І романтІк

Алла проштрафилась перед татком і в покарання татко висилає її у село. До сина її хрещеної, з яким дівчина ворогує змалечку. Але Андрій починає бачити у ній дуже гарну дівчину, поки вона бачить у ньому лиш перешкоду для розваг.

❤️ Прокляття Слави

Марі їде до Києва, щоб провести канікули з подругою. Але ще й перший день скандалить з актором театру, що вважає її фанаткою. І навіть попри їхні бажання доля знову та знову зводить цих двох разом. І кожна їхня зустріч завершується проблемами для хлопця.

❤️ Спокута

Мілена – професійна найманка, що вміє лиш виконувати свою роботу. Та коли її менеджера усувають, вона вимушена шукати того, хто за цим стоїть. І на допомогу їй приходить той, від кого краще триматись якомога далі.

❤️ Остання прицеса дракона (оповідання)

Матильда не хоче заміж, тому втекла до дракона. А що? Краще дракона доводити, ніж виходити за того коротуна!

❤️ Секрет

Керрі мала план на життя – школа, коледж, університет, інтернатура, весілля.. та втілюючи план, вона вийшла заміж без кохання. І тепер цей шлюб перетворився на пекло. А єдина її розрада – випадкові звʼязки, які вона записує у свій щоденник секретів.

❤️ Кулінарна книга тітки Руслани (збірник коротких історій)

Після смерті улюблена тітка Руся залишила мені кулінарну книгу. Та у кожному рецепті захований один епізод її життя.

❤️ Анонім

Інтернет приховує чимало небезпек, але намагаючись знайти своє місце у житті Саша створила тисячі різних особистостей. І це привело до непоправного – анонім з мережі почав втілювати у життя все, про що вона писала у мережі. 

❤️ Без права голосу

Її продали, мов вівцю на заклання. Продали не запитавши, віддали юну дівчину старому лікарю, сказавши що так буде краще. Її позбавили права голосу, що є звичним для цього часу. "Мовчи, терпи і не підводь очей, коли чоловік говорить" – ось і все, що сказали батьки. Тепер на неї чекає весілля, великий будинок та заможне життя. Але без щастя, без майбутнього та без права голосу.
Та переступаючи поріг нового дому Ніколь ще не знає, що замість весільної сукні на неї чекає траурна вуаль, а замість визначеного наперед майбутнього – підозри, загадки та небезпека. І один детектив, що задля порятунку своєї карʼєри готовий на все, аби знайти убивцю.

❤️ Крихітка

Петру потрібна супутниця для весілля колишньої. Світлані потрібні квитки до Одеси. Чудова угода, чи не так? От тільки дівчина виявилась з характером і тепер Петро сам не радий, що запропонував незнайомці на вокзалі вигідну угоду.

❤️ Джоан

Джо – донька самотньої матері. Тато покинув їх, коли вона була геть дитиною. І все, що вона памʼятає про нього – лиш його сині очі. Точнісінько такі, як і її власні. Та одного дня дівчина дізнається, що її тато не покинув їх. Він повернувся у свій світ. Світ, що тепер кличе і її саму, адже від неї залежить майбутнє двох світів.

❤️ Новий рік. Не нормальна казка.

Варфоломія – старша спадкоємиця відьомського роду. Яку вигнали із цього самого роду! Й аби насолити родичам, дівчина оселилась у селі на Полтавщині та стала поживати там, мов сир у маслі. Аж поки на голову не звалився дід.. Мороз!

❤️ Лише слова

Збірник уривків моїх книг. Заходь, читай і обирай історію на вечір❤️

Наче нічого не забула❤️ 
А візуалізації героїв книг, новини, анонси і чимало цікавого ви можете знайти у моєму телеграмі, інстаграмі чи фейсбуці.

До зустрічі на сторінках моїх книг❤️

З любовʼю, Дарина❤️

5 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Світлана Кухта
04.08.2023, 18:20:55

"Проміскуїтет" - неймовірна книга , емоції.....Прочитали на "одному подиху" ще як була безкоштовна , а потім купила щоб перечитати. Дякую!

Показати 3 відповіді
Дарина Соль
04.08.2023, 18:46:44

Світлана Кухта, Дякую❤️❤️❤️

avatar
Natasha Volodimirivna
04.08.2023, 18:38:13

Дякую за ознайомленням з вашою творчістю. Всі книжечки здаються неймовірно цікавенькими. Дещо вже прочитала, але в планах ще читати й читати

Дарина Соль
04.08.2023, 18:40:00

Natasha Volodimirivna, Щиро вам вдячна❤️❤️❤️ Сподіваюсь, й інші мої книги вам сподобаються❤️

avatar
Анні Ксандр
04.08.2023, 18:37:37

О, класна навігація))) Дякую))

Дарина Соль
04.08.2023, 18:39:37

Анні Ксандр, Дякую, люба❤️❤️❤️

Дякую,класний "путівник".
Багато прочитала,і ще з більшим задоволенням чекаю на новинки!
Натхнення!
Цікавих сюжетів та легкого пера!!!

Дарина Соль
04.08.2023, 17:59:21

Галина Рихлівська, Дякую вам❤️❤️❤️ Щиро сподіваюсь, що новинка, яка планується уже наприкінці місяця припаде вам до душі❤️❤️❤️

avatar
Віра Вікторівна
04.08.2023, 17:52:33

Дякую за екскурс!) ❤️❤️❤️

Дарина Соль
04.08.2023, 17:58:48

Вера, Дякую❤️❤️❤️

Інші блоги
Що можна прочитати влітку на Букнет?
Думаю, що влітку я порекомендую вам прочитати тих авторів на Букнеті, які підписані на мене. Тому, зараз я їх надрукую, але спочатку: УВАГА! У цьому списку не приймаються твори з однією сторінкою, фрагменти з ознайомленням
Питання?
Які ваші улюблені тропи у літературі ?
У пошуках проклятої королеви. Візуалізація
Вітаю вас, мої читачі та поціновувачі моєї творчості! Я до вас з візуалізацією персонажів другої книги "У пошуках проклятої королеви" трилогії "Хазяйка таверни". Отже, знайомтесь: Ілворн Триклятий Уланьяр
Дякую-у!!!
Всім вітаннячко! Понад місяць тому на Букнеті проводився конкурс "Старий будинок". Завдяки вашій активності у фейсбук я стала однією з трьох переможниць цього конкурсу і виграла навчання на курсах письменницької
Добірка про татусів!
Вітаю, любі читачі і читачки! Ви знали, що сьогодні, 16.06, День батька? У моїх книгах небагато татусів, але кілька історій на цю тему можу порадити, якщо хочете почитати сьогодні щось тепле! Все-таки жіноче серце завжди
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше