Хто така Астерія? + "Дай лапу, друже!"

 

Салют, мої хороші астероїди! Я доволі довго думала на цю тему, але днями вирішила остаточно вам відкритися (як і решті користувачів Букнету, звісно (◕ᴗ◕✿)).

Отже, не будемо ходити колами, моє справжнє ім'я – Христина (інші Христини, відгукніться! Цікаво знати, чи є тут ще автори з таким іменем (≧▽≦)). Що ж, мені вісімнадцять (було на час проведення блогу, тобто станом на 15.02.21). І байдуже, що відчуваю себе на 16, а психологічний вік – 27 (тест один підказав) хDD. Мешкаю у Львівській області :3. Якщо є мої земляки, про яких ще не знаю, прошу повідомити! Може, одного разу навіть вийде з вами здибатися у файному місті Лева!

Зараз покажу вам кілька фотографій себе (о мамцю!) і трошки з місцевості, де живу. *Прошу не звертати уваги на різну дату на фото :’’3. І не судіть строго, бо в мене і без того досить низька самооцінка ( ; ω ; )*VAWJURL3rXqpq-2UHPgoeUaUFpTQgbEiPPY6P_0hng1GEF7eOOeULFu_-CPRZvt5M_1at4Gc_GQZpxgj3AWmOF0hZ_eVxi8Bd8ne2lCchoSLs15Bhj_JyZROlnVvmsXc6kyZXxRg

А тут я сфоткалася у той вечір, коли мені поставили брекети :’D.KZ7IFZFNpRIkHoFmlM6yXFXdouRFM6Krp5mwoHOVGJ7chb929GhI-zhv5WmJyjLnTw-eHvaCiN2sp8xTlS7PY2GZIjxnBJ6iHIwNz5mt-FPvFa78BH15RRL7cHGKlvbecKi6DGZe
__
-aZuy9EqJKPxJEMb5b069VwFE-H0ZpRdquiPW2dGpNMxOdosJ-OFrdamMl1bmpseTpstgE1qDqs9fdPW_Jywzx2KvEZowDOx_AhDT0lQk4aH74R5yvPonrx68v-Ymqs7D6LMoFO7
(Насправді я малюватися не конче вмію. Тут це справа рук моєї талановитої молодшої сестри))))).

eje5vTqeKcS4pUP_Y4WmHgMoNK7lElpfhETxJOuV3F21l-J2baSf_PIgdX0Ru0BaliAyEKO6gxW8mmm04e--uNIyPYDzeH_cFFzhTNTfcBmmsiXCbYE8QNJ3_14jdCsnqSlPOLLg
__
TuBvdvzbBZYzgq-jdnKxQqSuaCzXBDWqQ5s9iqgLuqN4HEVnBcaNXm0LmdSQuVc6CfY8NwttO5M1mgJT5W0C1jwHiDc_exfGV0KNVb_gTJG-EzK7pC8p8JOHcV6snjh8LX1qOEWk
__
fYxgo3S7t-gKUONuqxf1X3B7-PfsoG-TeiWsSYa5xhzzU6sYV3_SibuNeTwBD9pxJPLfes1JqRSwXMNemwOYe-DIMQvsWuMc14zIS5-fvcas8Q_wFL3DNfSpvMaS8Sy3-YXe9p_J
__
Dx8tv8GTP58R-4uA4dhn3KmryhSJ-xWQC-_e5EGDzq5nwlUYC35GdzJ-CCF7djtjnhSDTPCjJ6TYiScDd_VUA8YeReA9T8MbjktvS5g8JGcCfC1WJ6buAQL_SOq2u8CArEQFipXL
І, раз вже випала нагода, розкажу вам трохи про свою найулюбленішу в світі собачку (заодно виконаю умову флешмобу про домашніх улюбленців, переданого від Солі Стар). Її звати Лада (собі називаємо Ладусею, Ладьою, Ладунею (ви просто не витримаєте слухати про всі клички, які має ця красуня, тож зупинюсь на цьому)). Одного разу влітку, коли я приїжджала в Ужгород на одне весілля, ми з батьками і сестрою ходили по базарі. Там побачили, що якась пані продає маленьких собачок. Нам вони дуже сподобалися, але страші зразу почали серйозно проводити своїм дітям “виховну годину” з того, як за ними треба буде доглядати, самим їм готувати їсти і т.д.. Дванадцятирічні ми то всьо розуміли, чітко кивали і запевняли, що будемо все потрібне робити самі. Тож батьки, повіривши, купили нам цих двох цуциків (одного за 5 гривень, іншого за 5 копійок :’D).

Коли сіли в машину, виявили, що один із них (мій) насправді – вона. Тато з мамою говорили, що треба її віднести, бо то буде не конче (думаю, самі розумієте), але я до собачки за той короткий час настільки прикипіла, що просто не змогла собі таке дозволити(((. Добре, що батьки таки погодилися її залишити. Так вона і ще один песик стали жити з нами (на хвильку, щоб ви могли собі уявити, – у нас особняк із великим подвір’ям, а ще є певна господарка). Ми, як і обіцяли, доглядали за ними самі!0e-ODPnh0vGUg7bjNnePKoRGcod_x5vlqINJUuhfKf0cGGu1SfszuUX8LIVIiQIPFKzFt0XT4vpbCIbX1Sbz5nK5nrdaFK0asAcUg2JKw-svV6JdJP51q9Lo522VWucVd7k1jNGm

z_3L3m6m9FsnlIkFqUqGAMLh1ndrZU4D4s_6w3S3v8fi48nRtvqnZVY7IS5ck_3EtSGj6AQmLnCrl1O9nHPYmA6TcRlpnTUUCA0_DCNf2NJdJhvv4rp7kl5IV4s7-fsdjmYByvet
Дуже шкода, що донині з чудової пари невгамовних цуценят залишилася лише Ладуня(((((. Якщо придивитися, у неї на тім фото навіть видно посивілу мордочку:’)). Якщо не помиляюся, вона з нами вже понад 6 років. І я молитиму Бога, щоб це продовжувалося якнайдовше, адже вона вже не одну болячку мужньо перехворіла (。>ω<。). Ладя у мене дуже товариська, любить давати лапу (через то її часто “лапцьою” називаємо), страшенно поблажлива до “своїх”, стерпить їм усе, ніколи б не вкусила, але щодо чужих – до біса зла. Мені іноді самій лячно, коли вона може на гостей гавкати чи так люто гарчати (добре, що швидко до нових людей звикає). Ось така історія (〃 ̄ω ̄〃). А естафету передаю милій Радіанті (розкажи вже про того чудо-кота нарешті ;)))).

Якщо говорити про себе коротко, то я – інтроверт, але не такий сильний :')). Полюбляю часто залишатися вдома, іноді щось цікаве готувати на кухні (при тому слухаючи музику на колонці ледь не "на всю" і танцюючи). Можу без кінця і краю їсти яблука (ну, улюблений фрукт, що зробиш!) Обожнюю писати книги (тому я, власне, тут (・∀・)) і робити обкладинки. Також часом займаюся редагуванням книг. Тож, якщо комусь буде потрібна з цим поміч, я буду дуже рада допомогти (лише 10-15 грн за кожні 10к знаків:'))). А ще мені подобається, як це називаю, ходити на побачення зі спортом. Можливо, часто після цих зустрічей я сильно виснажена, зате результат мені ду-у-уже до душі ♡(ӦvӦ。).

Письменство для мене, перш за все, – хобі (як і кавермейкерство, до речі). Поки що (думаю, так буде ще довго), я зовсім не планую цим заробляти. До того ж навіть якщо матиму таку можливість, то не певна, що відкрию комерційний кабінет. Ну, не така я людина, щоб підпорядковуватися цим правилам модерації, часто випускати нові книги і т.д.. Але не заздрю тим, хто так може. Знаю, що то непросто)))).

Такими темпами, як я люблю письменництво, я могла би піти вчитися на якогось журналіста або когось у цьому роді, щоб мати схожу до захоплень професію (а не піти на програміста в Ужгород; хоча наразі вже там не вчуся, тож то таке (довга історія, а якщо стисло – я зрозуміла, що то зовсім не моє)). Але! Я вважаю, що, якби пішла на щось таке, то геть втратила би запал до свого хобі. Це було б сумно((. До того ж у школі писати твори на різні теми я просто ненавиділа. От прямо до скреготу зубів, серйозно. А як так вийшло, що зараз я настільки “тащуся” від писання книг – один Бог знає ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Ще щодо теми про професію і комерційного кабінету скажу, що мені до душі слова з книги "Кради як митець" Остіна Клеона:

«Коли ти невідомий, не існує жодного тиску. Можна робити те, що хочеш. Експериментувати. Займатися чимось для задоволення. Коли ти невідомий, нічого не відволікає від намагань стати кращим. Нема ніякого іміджу, який потрібно підтримувати. ... Але ту свободу вже ніколи не повернути, коли люди почнуть виявляти цікавість до Вашої персони і поготів після того, як почнуть Вам платити. Насолоджуйтесь невідомістю, поки вона є. Користуйтеся нею». (Не знайшла в Інтернеті української версії, тож переклала з російської, не кидайте капцями:') (взагалі, я маю цю книгу надрукованою солов’їною, але в дану мить – не при собі)).

Можливо, ці речення не точно передають те, що я хотіла вам донести, але сподіваюся, суть ви вловили (・ω・).

Якщо когось цікавлять мої улюблені автори, то я їх як на Букнеті, так і з різних класиків не маю. На жаль, я поки що занадто мало прочитала, аби знати, хто є моїми фаворитами (◍•ᴗ•◍).

Стосовно улюблених жанрів мені може бути складно сказати, адже досі ні детективи, ні трилери, жахи чи ще щось таке не читала... Маю палку любов до фентезі (пригодницького, романтичного, гумористичного), фантастики і, МОЖЛИВО, до любовних романів (лише за умови, якщо вони є складовою якоїсь із двох попередніх категорій і не мають у собі порно-насильницького нахилу).

А якщо казати про ті, які не читаю, то це, швидше з авсе, антиутопія і СЛР. Хоча серед СЛРів, як і серед будь-чого, бувають винятки (。◕‿◕。) (Юль і Лаві, салют! :3 Знаю, що я у вас із малою кількістю історій знайома, але навіть так, хай інші не ображаються, чую серцем, що СЛРівські книги читатиму лише вашого авторства))))))).

Навіть не знаю, що ще можу розповісти, тож давайте тепер про те, чому я назвалася "Астерією"? ( ˶ ❛ ꁞ ❛ ˶ )

Відколи опублікувала "Вибір Серця" цей нікнейм у мене не змінювався. А зародився він завдяки одній із моїх найулюбленіших манґ (чорно-білий японський комікс), за якою тепер уже й аніме виходить. Ім'я їй – "Чорна конюшина". Річ у тому, що головний герой цієї манґи називається Áстер (хоча скорочено можуть ще кликати "Áста"). Мені як і цей японський комікс, так і його затятий головний персонаж ду-у-уже припали до серця, тому я, згадавши про нього під час вигадування псевдоніму, щось собі з цього всього і зв'язала, що вийшло ось таке "Astériya".

Хоч ім'я того головного героя не має ніякого стосунку до зірок, але мені саме "Астерія" чогось асоціюється із чимось зоряним. Взагалі, недавно зовсім випадково взнала, що "astéri" з грецької означає "зірка"!! Дуже цікавий збіг, погодьтеся! Мабуть, таке називають долею :D.

У Фейсбуці й Інстаграмі я записана як "Asteriya Wind", тому що там із певних причин треба було придумати собі прізвище, але то таке)). Навіть якщо колись доведеться змінити свій нікнейм на кириличний варіант, то я, швидше за все, запишуся як "Астерія Вінд". Але тут ще не точно, може, так і залишу – Астерія (порадьте, будь ласка, в коментарях, як мені вчинти, бо справді не знаю :’’)). До речі, "wind" з англійської означає "вітер", саме тому, коли з'єдную ті дві частинки псевдоніму, то відчуваю щось магічне (типу, якийсь зоряний вітер або комета (ノ◕ヮ◕)ノ*.✧). Мені цей псевдонім подобається ще й через те, що я планую розвиватися як автор фентезі й фантастики, тому впевнена, що він буде гарно личити до вибраних мною жанрів (*´ω`*).

Щиро вдячна, що дочитали цей лонґрід до останнього слова! (Боюся, я таких довжелезних блогів ще не писала!) Сподіваюся, вам було цікаво дізнатися про мене більше (。•̀ᴗ-)✧. О, і ще: через те, що я цього місяця проходжу одні курси, благодійна акція з обкладинками може значно затриматися. Але я все одно дуже постараюся провести її до початку березня ෆ╹ .̮ ╹ෆ.

Ще раз дякую! І нехай вам щастить!

30 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Ольга
22.07.2021, 20:29:41

Астеріє - Христино, яка я рада Вас візуалізувати і взнати про Вас стільки цікавих особистих подробиць))) то Ви красуня!!! Неймовірні губи))) а волосся - просто шик! Скільки ж років треба таке довге ростити?)) а ще Ви дууууже смілива дівчина!!! Не знаю, чи змогла б я відкритися на загал) але це й свідчення щирості, сонцесяйності, відкритості людям))))) Ви точно із зір зіткана!!!! Люблю Вас, пишаюся Вами і вірю у Ваше світле майбутнє))) а песик дуже милий, люблю таких собачок з добрим характером, видно по очах, що дуже добра тваринка))))

Показати 2 відповіді
Asteriya
23.07.2021, 00:00:17

Asteriya, Люблю Вас, Олічко! Дякую Богу за те, що знаюся з Вами і за те, що маю змогу зігрітися чуйністю Вашого лагідного серця і сонячної душі)))))))❤️.

avatar
Лана Василенко
20.07.2021, 21:57:11

Вітаннячко від мене! Не можу знайти нашу переписку, тому пишу сюди. Якщо ви не проти, хотіла б замовити у вас обкладинку до своєї книги.

Показати 2 відповіді
Лана Василенко
21.07.2021, 16:09:31

Asteriya, Дякую. Я вже там.

avatar
Лана Василенко
02.07.2021, 11:47:13

Мерье́м Сахра́ Узерлі, ось що перше спало мені на думку, коли побачила ваше перше фото. Ви нагадали мені головну актрису турецького серіалу "Величне століття. Роксолана". Така ж розумна і приємна леді. Мала нагоду поспілкуватися з вами ближче і отримала купу задоволення. Гарний вік, чудовий нік, а ще до того ж купа талантів. Від мене вам букетик посмішок і побажання творити дива. Добра, відкрита для спілкування і щира людина зараз рідкість. ❤

Показати 6 відповідей
Лана Василенко
02.07.2021, 19:50:48

Asteriya, :)))

avatar
Рома Аріведерчі
02.07.2021, 13:08:51

Привіт :). Щодо серіалу - не знаю, не довелося подивитися. Але у вас красиве і дуже сучасне обличчя :)
Щодо комплексів, то соціологія нам каже - тільки років у 30 дівчина нарешті розуміє, що вона справді приваблива, тож не переймайтеся, це нормально.
Дуже сподобалося, що ви теж відчуваєте задоволення від того, що не відомі широкому загалу й можете собі дозволити експерименти й розваги.
До речі - ваші обкладинки дуже атмосферні і в них уже є якасьсвоя історія.
Нік залишайте краще латиницею. По-перше, ви колись прославитеся й не треба буде широкому загалу іноземців сушити голову над тим, як це читається. по-друге - може ми все ж перейдемо на латиницю, хоч і не скоро.
Приємно було прочитати ваш щирий блог.
Він такий же милий, як і ви самі :)

Показати 3 відповіді
Рома Аріведерчі
02.07.2021, 14:43:18

Asteriya, :)

Привіт! Не можу не відповісти на цю цікаву розповідь!) Я тоже з Львова, живу не в самому центрі міста, проте мій район досить гарний) Дуже люблю тварин, собака в тебе красуня! За своє життя я мала собаку, кота, риб, попугаїв. Успіхів!)

Показати 5 відповідей

Тирса В Голові, Взаємно)

avatar
Ксана Рейлі
15.02.2021, 21:12:37

Обожнюю такі дописи)) Дуже приємно познайомитись, Христю! Завжди було цікаво дізнатися більше про твій псевдонім. Як виявилося, цікава історія) Успіхів тобі в усіх твоїх починаннях і нехай твої мрії завжди здійснюються.
P.S. Я теж з Львівської області) Бачу, що багато нас тут таких))

Показати 4 відповіді
avatar
30.06.2021, 14:55:56

Ксана Рейлі, =)

avatar
Лана Іссан
15.02.2021, 21:47:09

Привіт. Дуже приємно познайомитися. Я теж живу недалеко. Колись було б чудово зустрітися. Приємно, що така юна дівчина (і красуня, до речі), а така вже вправна і талановита письменниця і художниця обкладинок. Дуже приємна. Від тебе просто віє щирістю і добротою. І собачка гарнюня. Успіхів, дорогенька.

Показати 10 відповідей
avatar
30.06.2021, 14:35:08

Лана Іссан, =)

avatar
Kate Mag
15.02.2021, 16:21:24

Привіт землякам!)))

Показати 3 відповіді
avatar
30.06.2021, 13:09:03

Kate Mag, =)

avatar
Ярина Мартин
15.02.2021, 16:45:45

Привіт, рада знайомству) Дуже мила розповідь вийшла! П.С. я теж з Львівської області, а зараз у Львові.

Показати 6 відповідей
avatar
30.06.2021, 13:04:45

Ярина Мартин, Як приємно знайти землячку!

avatar
Мартін Штарк
15.02.2021, 19:33:46

Ви неймовірно щира, розумна і моя особиста фея помічниця. Блог вийшов дуже крутий. ПС: Тут так багато із Львівської області, що нам неодмінно потрібно зустрітися)))

Показати 2 відповіді
avatar
30.06.2021, 13:03:36

Мартін Штарк, Привітик! Ви теж із Львівщини? (Шукаю земляків/землячок=))

avatar
Юліанна Бойлук
05.03.2021, 15:31:45

Як цікаво було почути твою історію, хоч я її й уже знала))))) здебільшого))))) дякую, що ти є! ти чудова талановита і прекрасна подруга!!!! Люблю тебе!!! І особливо дякую за те, що ти так полюбила мої слр і що так підтримуєш мою творчість!!!!! Ти - супер!!!! Натхнення і нових звершень!!!!)))))

Показати 3 відповіді
Asteriya
06.03.2021, 20:52:16

Юліанна Бойлук, Як це "нічого такого не зробила"?? Ти створила такі чудові історії, здобула тут популярність, не спала ночами! Не кажи так!(づ ̄ ³ ̄)づ І не смій почуватися незручно! Пишайся тим, що вмієш захоплювати людей витворами своєї уяви! Вже вкотре казатиму, що до дідька приємні твої слова! Від ще талановитішої їх чую:333. Обіймаю)))))))❤️❤️❤️.

Шкода, що я не бачила цього блогу в день його створення, але дуже рада, що він трапився мені на очі. Дуже цікаво було прочитати і дізнатись про тебе більше. Ти надзвичайно мила на фото і зовсім не така, яка мені уявлялась (бо уявляла я тебе дещо старшою). І про домашнього улюбленця цікава історія, адже теж дуже хочу собаку, тому чекаю тільки одного моменту для здійснення цієї мрії. Роби частіше такі рубрики, дуже цікаво пізнавати хто ж насправді ховається за псевдонімами таких чудових колег ✨✨✨

Asteriya
19.02.2021, 21:39:20

Кушнір Олександра, Радію, що Ви (може, я забудькувата, але щось не пам'ятаю, щоб ми переходили на "ти"◞( •௰• )◟) натрапили на мій блог! Все-таки нам вже доводилося кілька разів спілкуватися, значить – не чужі))). Та й взагалі, мені дуже хочеться почути думку будь-якого користувача Букнету щодо свого так званого розкриття:"3. Я щаслива, що Вам було цікаво більше дізнатися про мене! Ві-і, щиро вдячна за компліменти, Ви змусили мене варити помідори(。・//ε//・。). Дуже кортить взнати, якою саме Ви мене уявляли і наскільки старшою? (Не завжди ж випадає нагода спитати про таке:')). Розділяю Вашу любов до собак і бажаю, аби мрія якнайшвидше здійснилася (≧▽≦). Гм, власне можна би було започаткувати якийсь флешмоб, пов'язаний із такими розкриттями... Але не думаю, що мене би багато хто підтримав, бо в нас тут, чую, доволі люблять таємничість(. ❛ ᴗ ❛.). Та, в будь-якому разі, було би справді цікаво почитати щось таке про ще когось із колег))))). Красно дякую, любцю, що завітали до мене і поділилися думками!(づ ̄ ³ ̄)づ❤️

avatar
Сана Елінс
15.02.2021, 20:59:41

Приємно познайомитись! Який прекрасний вік у Вас зараз, стільки всього попереду... Давала Вам максимум 23. Дуже цікаво було читати про Вас. А взагалі зловила себе на думці, що коли бачиш псевдонім, аватарку, то уявляєш собі зовсім інших людей і потім дуже класно побачити, хто ж ховається під тим всім.

Показати 3 відповіді
Asteriya
17.02.2021, 00:16:49

Сана Елінс, Цілком погоджуюсь, любцю! ( ꈍᴗꈍ) Мені часто якось незручно спілкуватися в мережі з людьми, які зовсім не виявляють емоцій за допомогою смайликів:''')... Дякую за Ваші слова)), вони мене неабияк заспокоїли)))))❤️.

avatar
Енн Майєр
16.02.2021, 15:09:07

Як чудово дізнатися про тебе, красуню, більше, ніж знала до цього❤️ Познайомилися трохи ближче)) Я так і знала, шо ти живеш у Львові, хоча були думки про Київ))
Песик гарний, такий пухнастий (◍•ᴗ•◍)✧*。І краєвиди так чарівні, що й очі не відірвати(◍•ᴗ•◍)❤
Дякую за такий чудовий блог❤️ Було цікаво)) (Вибач, що не з'являюся в укусах, все ж екзамени забирають багато часуಥ‿ಥ)

Показати 3 відповіді
Asteriya
17.02.2021, 00:12:32

@missmayer, Ох, як далеко ти живеш(。•́︿•̀。). Сумно((((. Сподіваюся, у тебе все мине успішно)). Я б і не подумала, що герої моєї книги можуть бути у когось улюбленими, це невимовно приємно:"""333. Маю надію, що ти ще повернешся до "Гріха" доти, доки я його не завершу, бо залишилося десь зо три розділи (якщо, звісно, все піде за планом). Обіймаю у відповідь, моє чудо (♡ω♡ ) ~❤️.

avatar
Айя Нея
16.02.2021, 09:55:22

Приємно познайомитися! Гарні фото,чарівна дівчина, гарні пейзажі (Львів?), собачка ах, пухнаста милота** 5 копійок оце так ціна була за песика" ))) Дуже подобаються обкладинки!

Asteriya
16.02.2021, 11:55:33

Айя Нея, Навзаєм, Айє! Щиро дякую за компліменти, я зрівнялася із помідором :'""33. Пейзажі справді гарнезні, але то не Львів)). Є таке невеличке місто в цій області – Турка, перлиною Карпат його іноді називають. От я там живу))))). Ладуні будуть приємні Ваші слова, тож я їй обов'язково передам (≧▽≦)❤️. Ой, 5 копійок за собачку – це точно! Спершу пані сказала, наче його безкоштовно віддасть, а потім, видно, трохи передумала:'). Дякую за симпатію до моїх обкладинок! Стараюся)))). Якщо що, звертайтеся, буду рада допомогти(. ❛ ᴗ ❛.). Або приходьте на мою щомісячну акцію "Віддам у добрі руки". Може, заберете собі щось гарненьке;)). Спасибі, що завітали до мене і поділилася думками. Було цікаво)))))❤️.

Класний блог) Рада знайомству♥️ Теж із Львівської області, і теж дуже люблю читати фантастику і фентезі) Псевдонім креативний))) Успіхів Вам!

Показати 5 відповідей
Asteriya
16.02.2021, 11:47:37

Лександра Славичч, Чудово))). Тоді найближчими днями можете зв'язатися зі мною у Фейсбуці чи Інстаграмі)))))❤️.

avatar
Марта Кейс
15.02.2021, 21:14:33

Привіт! Не помітила, як прочитала увесь допис. Ви дуже красива дівчинка))) Якщо в людини є якась пухнаста (може бути і лиса) друзяка - я автоматично вважаю її класною)) Хай собачка ввійде в Книгу Рекордів, як довгожителька!

Показати 4 відповіді
Марта Кейс
16.02.2021, 02:05:35

Asteriya, Слушна думка:)

avatar
Марія Євтушенко
15.02.2021, 20:00:15

Рада знайомству!)))

Asteriya
15.02.2021, 20:15:53

Мария Евтушенко, Навзаєм!)))) Дякую, що зазирнули до мене( ˶ ❛ з ❛ ˶ )❤️.

avatar
Блакитноока
15.02.2021, 18:44:10

Невже то сталось?(☉。☉)! Таємнича Астерія нарешті показала світу себе справжню. Ти таки непередбачувана особа))

Asteriya
15.02.2021, 18:57:07

Блакитноока, Непередбачувана? Я про то місяць чи два думала хDD. Не кожного дня, звісно, але все ж:'')). Вирішила, що най воно вже вийде у світ, а не лише у моїй голові сидить. Захотілося стати ближчою із тутешніми:'333. П.С.: Та й не така я вже і таємнича, скажеш теж( ͡° ͜ʖ ͡°).

avatar
Avee Delmonico
15.02.2021, 17:05:52

Ого! Стільки нового про тебе! Та-а-а-к цікаво!(◍•ᴗ•◍)

Показати 4 відповіді
Avee Delmonico
15.02.2021, 18:33:14

Asteriya, І тобі дякую( ◜‿◝ )♡

avatar
Мар'яна Доля
15.02.2021, 17:56:10

Дуже цікава розповідь! Ви симпатична дівчина і цікава особистість!

Показати 5 відповідей
Asteriya
15.02.2021, 18:32:49

Мар'яна Доля, Точно)))))).

avatar
Ніка Єнжель
15.02.2021, 17:15:45

От і розкрилася панянка, а я думала, коли цей день настане, хо-хо-хо (. ❛ ᴗ ❛.) Так і не надумала, що тебе спитати, хіба чому саме такий псевдонім, та тепер вже відомо, любителька манги дорогенька. Файна собака, цікаво, чи тішиться теперішньому снігу х) Кота лишила Радіанті? Ооооо, чекаю на того сонячного барона (☞ ͡° ͜ʖ ͡°)☞ Сміливиця наша Христина-Астерія, таке розкриття не забудемо~

Asteriya
15.02.2021, 17:50:30

Ніка Єнжель, Сміливиця – то ще, мабуть, легко сказано ୧( ˵ ° ~ ° ˵ )୨. Стрельнула якось така думка, та й я, після місяця-другого періодичних роздумів, вирішила таки її втілити. Бажання душі, як каже брат:'))). Та-а-а, я любителька манги й аніме, але не затята. Подобається на дозвіллі читнути чи зирнути щось, та й усе(◍•ᴗ•◍). Ой, собака сидить удома і зрідка вилазить навулицю. Любить тепло:""3. Та й там такі сніги, що, певно, нема Ладуні де лазити ( ;∀;). А то! Нехай Радіанта повідає про того великодушного барона! Там є що розказати(◡ ω ◡). Дякую, що поділилися думками, моя неоціненна читачко! П.С.: Капцями не бийте за то, що довго на той Ваш комент не відповідаю. Наступний укус вже пишеться :""33❤️.

avatar
Колібрі
15.02.2021, 16:59:52

Ну, я не з Львівщини, але сусідня область)) Дуже цікаво було дізнатися про таку чудову авторку стільки цікавого) Історія псевдоніма доволі цікава. Тож, подобається аніме? Чесно, то мені дуже подобається твій псевдонім * - *
Таки нагадує про зорі і космос. Доречі раніше мене цікавили усілякі такі штуки, що пов'язані з цією теметикою)
Нехай щастить у проходженні курсів!)))

Asteriya
15.02.2021, 17:38:59

Колібрі, Сусідня область – то вже не інший кінець України))). Дуже радію, що тобі було цікаво взнати про мене більше! *на словах "про чудову авторку" я зашарілася(〃゚3゚〃)❤️*. Так, мені до вподоби аніме і манга, хоча я вже давно нічого не дивилася/читала:''). Вау, любцю! Мені ще ніхто не казав про те, що йому мій псевдонім подобається! Це до дідька приємно!(≧▽≦)(≧▽≦) І круто, що він тобі теж асоціюється із чимось зоряним))))). До слова, я теж раніше цікавилася всім, що з цим пов'язане! Дуже любила дивитися всякі документальні фільми про різні планети чи космос загалом (✯ᴗ✯). Дякую за побажання, моя пташко! Я старатимусь! І дякую, що поділилася емоціями! :333❤️

avatar
Лаванда Різ
15.02.2021, 16:31:51

Оце ти постаралася, моя гарнюня!)) Кота все-таки сестрі залишила?)) Дякую, було дуже цікаво, тепло, душевно, наче в гості до тебе завітала))) Аби ти не так далеко жила, вже давно б тебе собі забрала)))

Asteriya
15.02.2021, 17:22:38

Лаванда Різ, Дякую, Лаві! Кіт – то наш спільний улюбленець :D. А ось Ладуня – суто моя дівчинка :3 (по правді, у сестри є свій песик, але най розкаже про кота, бо про такого вже гріх не розповісти (та й вона часто його фотками ділиться у соцмережах)))))). Ва-а-а, серденько, я страшенно тішуся, що вийшло зробити цей блог душевним і затишним(。・//ε//・。)❤️. Ех, серйозно)). Якби ми жили ближче одна до одної, я б неодмінно завітала до тебе в гості! Колись це точно треба буде влаштувати! Обіймаю міцно, моя золота Лаві!(つ♡ω♡ )つ❤️.

avatar
Марко Войт
15.02.2021, 16:13:39

Цікаво-цікавенько)))

Asteriya
15.02.2021, 17:07:36

Марко Войт, Дякую, що завітали:33❤️.

Інші блоги
"Під захистом Ворона"❤️
Вітаю, мої любі)) Ще кілька годин на книгу “Під захистом Ворона” діятиме знижка -30%)) Запрошую поринути у вир неймовірних подій та нестримних почуттів. Я доведу вам, що разом можна подолати всі перешкоди та
Дівоча пам'ять
Слава Україні! Виявилося, що у вашої авторки дівоча пам'ять. Не так і погано знову відчути себе молодою та вітряною, але в буденних клопотах ми інколи забуваємо про маленькі радощі. Я вдячна,
"Погляд на зорі" ✨️ | Рецензія
Дисклеймер Читання ― штука суб’єктивна Книга «Погляд на зорі» від Володимира Забудського прочитана мною в рамках Марафону від Тетяни Гищак, хоча в списку бажанок була вже давно. Сміливо
Деміан та Олівія. Домінантна історія кохання.
Вітаю, мої любі Натхненники!!! Коли Олівія влаштовулася на роботу, вона мріяла лише про одне - міцно встати на ноги. Але доля приготувала їй неабияку зустріч - зустріч, яка змінить її життя назавжди. Її новий бос Деміан
Зупинка оновлень
Дорогі читачі, найменше за все я б хотіла казати вам про це. Але, книга "Згадай" на певний період буде замороженою. Я занадто скоро повернулася до неї, ідеї були але зараз я просто не можу взяти себе у руки і описати все
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше