Підсумки 2019 року (продовження)

Любі мої друзі!

Продовжую підбивати підсумки 2019 року! Тема сьогоднішнього блогу – любовні романи! Це моя найулюбленіша тема. Оскільки сама їх пишу і дуже люблю читати. Звичайно, не можу написати враження відразу на всі роботи, які сподобалися, але буду їх додавати періодично. Спробую відзначити всі роботи, які залишили гарні враження.

 

«Під омелою» від Анни Харламової

Під Новий рік заведено читати новорічні історії. Ось я й пішла шерстить відповідний жанр. А натрапила на неймовірну історія кохання Емми та Святослава, якою смакуєш на протязі читання всієї книги. В книзі присутній гумор, тож деякі прийоми Емми взяла собі на озброєння. Дівчата, рекомендую! Не повірите, чим можна відбитися від нападника!

Люблю читати цю авторку саме через те, що її книги тримають в напрузі до самого епілогу. І тут, як мені здалося під час читання, вималювався любовний трикутник: чоловік і дві рідні сестри. Та чи все насправді так, як малює уява закоханої жінки? І хоча основою книги є любовна складова, та вона вчить тому, що ми не збудуємо власні стосунки, якщо будемо втікати від проблем. Неймовірно пристрасні почуття не залишать байдужими жодну читачку.

Книга сподобається поціновувачам щирих історій кохання, які хочуть на Новий рік потрапити в Карпати, та отримати поцілунок під омелою!

 

«Барви любові» від Софії Чайки

Це перша книга, з якої почалося моє знайомство з цією авторкою. І я просто була вражена, як вміло вона поєднує багатогранність нашої мови. Роман проковтнула за декілька годин, оскільки наскільки життєва історія, ніби списана з самого життя. Ось тут вам й інтриги, підступи, сльози та посмішки. Кожна глава викликає бурю емоцій, які не так просто вгамувати. І ти, то переживаєш за Ярину, то плачеш від несправедливості долі, то смієшся через казуси, в які потрапляють персонажі. А самі образи героїв Ярини та Макара вселяють віру в те, що справжнє кохання подолає будь-які труднощі.

Рекомендую для читання всім поціновувачам гарної мови, які хочуть відпочити після важких буднів, поринути у світ кохання. Книга точно знайде відгук у вашому серці.

 

«Назавжди» від Улясі Смольської

Інколи життя підносить нам «сюрпризи» у вигляді зради коханого. І здається, що світ починає вигравати чорно-білими фарбами. Така доля не обминула й Діану, героїню книги «Назавжди». Чи легко після такого вірити чоловікам? Адже ти наскільки зневіряєшся в людях, що не розпізнаєш, коли поряд з'являється об’єкт, якого ти цікавиш. Ось що мені подобається в авторці, так це гарний стиль написання. Наскільки чуттєво все прописано, що по закінченню залишається приємний післясмак. Дуже сподобалися якості, якими був наділений герой. Тут ви не зустрінете мачомена, але його мудрість, виваженість та досвід змусять серденько кожної жінки тріпотіти від сюрпризів. От і Діана не встояла перед шармом Леона. А хто б з нас встояв?

Додам, що це дилогія. І друга книга це в процесі написання. А що ж буде, коли кохана дівчина відповість взаємністю? Яким буде їх подружнє життя?

Рекомендую неймовірну історію, яка точно переверне ваше уявлення про стосунки. Оскільки обидві книги доволі різнопланові. Перша більш чуттєва, ніжна, а друга – пристрасна та відверто. Доволі неочікувано, але неймовірно цікаво, щиро та пристрасно.

 

«Навчи мене кохати» від Надії Голубицької

Ось чим беруть нас авторки на порталі, так це непростою долею героїнь. І читаючи, розумієш, що не все у твоєму житті погано, ось в Аїши, головної героїні роману, ще гірше. І незчуєшся, як проковтнеш цю історію. Хоча книга ще в процесі написання, та хотілося б відзначити, що цю авторку я обожнюю, оскільки її історії – це щось неймовірне. Вона наскільки вміло скеровує своїх героїв, що передбачити продовження просто неможливо. В книзі є чому повчитися, оскільки присутній тонкий психологічний присмак. Тут на вас чекає життя без прикрас. Та тішить те, що справедливість завжди перемагає.

Рекомендую поціновувачам любовних та детективних історій. Книга точно не залишить вас байдужими.

 

«Її ангельські очі» від Анни Пахомової

Це був перший твір, який я прочитала на цій платформі. Тоді авторка його лише писала. Пам’ятаю, з яким нетерпінням очікувала наступну главу. В ньому мене вразило все: і стиль написання, і головні герої, і опис життя тогочасного суспільства. А протистояння героїв наскільки вразили, що до цього часу згадую витівку Ольги від першої зустрічі з польським шляхтичем Адамом. Їх діалоги, їх суперечки – це окрема тема. Наскільки все гарно прописано, ніби дивишся фільм з їх участю. Авторка приділяє увагу кожній деталі, тож ніби потрапляєш на декілька століть назад.

Ця історія підкупляє своєю щирістю та невимушеністю. І розумієш, що головне – боротьба за своє кохання. Тож ніякі підступні суперниці нічого не вдіють, коли ти хочеш врятувати свою родину.

Рекомендую для поціновувачів любовних та історичних романів. Історія, яка запалить у вашому серці віру в кохання.

 

«Брехун з Лібертаху» від Стефанії Лін

Цікава історія кохання, яка не залишить байдужим жодного читача. Цікавий світ, сильні особистості, гарно прописаний сюжет – тримає в напрузі на протязі всієї книги. Коли знайомишся з історію кохання Мелса та Рунти, то забуваєш дихати. Наскільки захопливо все прописано. Тут ти й плачеш, і смієшся, і закипаєш від злості. Улюбленець долі Мелс мав би відштовхнути читача своєю огидною місією, але я все більше захоплювалася тим, наскільки дорослішим та виваженим він стає з кожною наступною главою. Рунта ж навпаки, на початку така впевнена в собі дівчина, стає м’якшою, ніжнішою та довірливішою. Не знаю, як авторці це вдається, та кожна глава стає вибухом емоцій.

Рекомендую для любителів гострих «спецій», тих, хто вірить, що кохання має властивість зцілювати.

 

В наступному блозі будемо відзначати молодіжну прозу…. Виявляється і там є цікаві книженції....

12 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Юліанна Бойлук
25.12.2019, 09:02:10

Прекрасні книги!!! Багато з них у мене в бібліотеці, але коли вже доба буде більшою, а справ менше?)))) Дуже круто, що ви робите такі списки, це підвищує бажання відкрити саме ці книги))))

Показати 2 відповіді
Юліанна Бойлук
25.12.2019, 11:23:14

Ксенія Чейз, Щодня впевнююся в тому, що наш Літнетівський колектив надзвичайний! Зі святами, люба Ксеніє!!! Щасливого Різдва, гарно відпочити, а також натхнення на нові книги, позитиву і лише сонячних днів, сповнених приємних сюрпризів!))))

Ксеніє, величезне спасибі за такі приємні слова. Я просто щаслива отримати високу оцінку моєї творчоті від такої талановитої людини, як Ви. Ваші дивовижні історії, Ваша талановитість і працьовитість є прикладом для мене. Ще раз дякую. Надхнення Вам і невгамовної Музи!

Показати 5 відповідей
Уляся Смольська
24.12.2019, 22:21:01

Надія Голубицька, Дякую Вам за те, що все-таки зважились і поділилися цією чудовою книгою з українськими читачами. Ще раз переконалася, що нашіа версія порталу кардинально відрізняється від російської.

avatar
Стефанія Лін
24.12.2019, 09:38:00

Дякую за відгук, кохана))) Не знала, что ти і до Брехуна дісталась))) Яка ти в мене молодець))) Неймовірно радію, що тобі сподобався Мелс))) До речі з якоїсь мови, хахаха, сорі, вже не пам'ятаю якої, його ім'я перекладається як брехня))))

Показати 3 відповіді
Ксенія Чейз
24.12.2019, 20:51:50

Стефанія Лін, Уже не мовчу))) Розповідаю про це)))

avatar
Софія Чайка
24.12.2019, 17:18:14

Ксенію, люба, дякую:)))
Скопіюю твою рецензію і буду перечитувати, коли моя Муза засумує)))
Наші неймовірні авторки написали багато чудових творів, а ще прекрасні слова на твою адресу. Погоджуюся з усіма. Натхнення тобі, успіху у всіх починаннях і приємної подорожі по чарівному майданчику літнет)

Ксенія Чейз
24.12.2019, 19:10:48

София Чайка, Я дуже щаслива, Софіє, що мої враження вам сподобалися! Не хотілося спойлери й розповідати всю історію. Хотілося просто поділося враження від прочитаного. Робота шикарна, тож заслуговує уваги читачів! Рекомендую для читання!

avatar
Алиса Ольгич
24.12.2019, 10:38:35

Ооо! Скільки цікавих книг)) Тепер знаю, що читати під романтичний настрій, бо з перерахованого читала лише "Брехун з Лібертаху" - дуже сподобалася книга!

Показати 5 відповідей
Ксенія Чейз
24.12.2019, 19:01:10

Алиса Ольгич, Чекаю з величезним нетерпінням!

avatar
Анна Харламова
24.12.2019, 15:22:34

Привіт, моя люба подруго!!! Ти нереальна!!!! Я коли читала відгук до своєї книги - згадала усі емоції, при її написанні, та отримування відгуків. З твоїми словами, я потрапила у Казку під назвою "Натхнення". Дякую, що даруєш і знаходиш час, якого і так бракує - на такі приємності, для авторів. Ти мега чуйна людина, сильна жінка, автор з ВЕЛИКОЇ літери, і друг, який підтримає та порадіє!!! Дякую за те, що подарувала гарні емоції і порекомендувала мою Новорічну книгу!!!! Обіймаю міцно і люблю, тебе серденько!!!! Хай Муза тебе балує своєю присутністю!!!!

Показати 2 відповіді
Анна Харламова
24.12.2019, 18:22:35

Ксенія Чейз, Хтоб казав)))) Ти не тільки нас і наші твори розрекламувала, але і подарувала неймовірне натхнення та стимул писати далі!!!! Хаха Емма та її смачне "знаряддя", запам'яталося усім))) І от ти згадала і я сама засміялась))) Щиро, щиро дякую тобі моя люба!!! Ти супер!!!
Хай читачі будуть щедрими на гарні коментарі, а Муза буде в ударі!!!))) Обіймаю!!!

avatar
Людмила
24.12.2019, 14:29:07

Я також читаю книги цих авторів, правда не всі з вище перерахованих романів прочитала, мабуть очі ще не дойшли) але обов'язково доберусь і до них))

Показати 3 відповіді
Ксенія Чейз
24.12.2019, 16:49:09

Людмила, Дякую, моя люба Людмило! Приємно, що читачам подобається моя творчість!

avatar
Іса Тарк
24.12.2019, 12:13:12

Всі роботи і справді варті уваги!!!
Ксенія ви молодець, що поділилась з іншими!

Ксенія Чейз
24.12.2019, 16:09:10

Іса Тарк, Дякую, Ісо! Нехай Новий 2020 рік принесе лише гарні емоції авторам Літнету! Зі святом всіх!

Як завжди неймовірний список, з чудовими рекомендаціями)))

Ксенія Чейз
24.12.2019, 16:08:03

Вікторія Задорська, Дякую, Вікторіє! Це лише мої особисті враження від прочитаного! Можливо, хтось і зацікавиться! Це такі собі приємні миттєвості для наших авторів!

avatar
Анна Пахомова
24.12.2019, 11:53:10

Дякую за відгук. По правді не очікувала, що мене читав хтось з авторів - ви завжди активно коментували один одного, а я залишалась в строні. Тому виявити увагу до свого першого дітища надзвичайно приємно!

Ксенія Чейз
24.12.2019, 16:04:48

Анна Пахомова, Через свою зайнятість я не завжди маю час написати відгук, але чогось захотілося поділитися враженнями від прочитаного з читачами. А тим паче, якщо книга наскільки майстерно написана. Бо до цього часу пам'ятаю всі подробиці! Особливо захоплювалася тим, як Ольга дратувала нашого шляхтича. Майстерна робота!

avatar
Уляся Смольська
24.12.2019, 10:24:40

Вау, радію, що потрапила в цей список!)) Дякую за неймовірний відгук на мою дилогію! Такий широкий опис, що якби я не була автором книги, пішла б обов'язково читати цю книгу :)))) Дякую, Ксенія, за увагу до мого роману!

Ксенія Чейз
24.12.2019, 15:59:09

Уляся Смольська, Це я тобі дякую за гарні книги! Насправді, вони такі різні, такі неперевершені, що кожного разу дивуюся багатогранності твоєї майстерності!

Дякую за рекомендації, Ксюнь :) Давно хотіла книгу Улясі почитати!))

Ксенія Чейз
24.12.2019, 06:14:17

Вона варта того, щоб прочитати! Тож приємного читання!

Інші блоги
Tiktok, Reels, Shorts. Весняна акція для авторів
Публікуйте промовідео про власні твори у TikTok, Instagram Reels, Facebook Reels, YouTube Shorts - вигравайте рекламу на Букнет! Цієї весни щомісяця 10 переможців акції будуть отримувати по 500 переходів за банером на будь-який свій
Закриття боргів. Дні 13-22. Усе знищено.
Через те, що мене заблокували у написанні блогів та їх коментування, я пишу цикл творів про рижу собаку, яку звати Джок-он-Лок. Тому, на вихідних чи на наступний неділі чекайте на цей цикл творів, а так читайте мої твори, які
Прості слова, що мають дивовижну силу
Вітаю, любі читачі! Давненько я не писала нічого, тож вирішила оживити трохи свою сторінку на Букнет. А поговорити я сьогодні хочу про магію слова. Тільки не автора, а саме читача. Бо коли я перечитую усі ті теплі відгуки
"Лорд Сакада". Рецензія
В рамках літературного Марафону прочитала твір Hidden Lady "Лорд Сакада" . Автор попередила, що в тексті наявні граматичні помилки і що твір перекладений "з іншої мови". Як я зрозуміла в процесі читання, оригінал
Запрошення на безстроковий марафон
Шановні колеги по перу! Запрошую прийняти участь у безстроковому марафоні. Що означає безстроковий? Читайте далі, зрозумієте. На марафон приймаються закінчені твори. НЕ має значення: - платні, чи ні (але враховуємо,
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше