1 рік на Litnet | Моє перше інтерв'ю | Знижка!!!

Усім привіт, кохані читачі та колеги! :)

Захотілося поділитися з усіма визначною датою для мене... 1 РІК НА LITNET УКРАЇНА :))))))))) Здається, що ще вчора я вперше потрапила на цю версію, а вже сьогодні відчуваю себе тут як вдома!!! Але ж ні... справді цілий рік промайнув! :)

За цей час сталося чимало приємних, важливих та може навіть і важких рішень) Найголовніше з них — це повне фокусування мене як автора на написанні та публікації книг українською мовою. В середині літа я пішла з російської версії, а у минулому місяці почала нарешті писати книги одразу українською мовою! І знаєте що? Ще ніколи я настільки не відчувала себе на своєму місці...)

За цей час було опубліковано 7 книг (2 перекладено, 3 великих написано та ще 2 коротенькі). Не вважаю, що це багато... але досі не розумію як я так примудрилася, адже я ще той ледар)) Цього року я спробувала себе у фентезі, написавши найважливішу (наразі) для себе книгу "Навіть Диявол заслуговує на кохання"... і чесно, поки відчуваю, що мене більш тягне саме у цей напрямок :) На початку року я встигла розчаруватися у співавторстві, а вже наприкінці нього... відчути, що це один із найщасливіших та захоплюючих моментів у моїй творчості (та й взагалі в житті!). Все це завдяки Алісі Ольгіч та нашій книзі "Хелловін: Загадай бажання"!

Цього року я стала комерційним автором. Тут зараз вибухають салюти, відкорковується шампанське та лунає нецензурна лексика)))))))) Здається, що я ніколи до цього не прагнула... але хто в це повірить????))) Тож, звісно, як і всі... певною мірою бажала цього) Чи змінило це щось для мене? Так, я відчула якийсь новий рівень кохання від читачів))) Бо мені досі не віриться, що вас захоплюють мої історії настільки, що ви готові витрачати на них кошти... Дякую! Не знаю коли я повірю в реальність отих щомісячних гонорарів!)))))))) Диво якесь))

Рік минув... було так багато всього "вперше"! Навіть моя перша криза... Мої читачі знають, що наприкінці квітня я вагалася щодо подальшого написання книг... Бо не всі творчі плани/мрії були реалізовані. Мабуть, не всі мене тоді зрозуміли... Адже я мала гарні рейтинги. Але справді просто дурний час був)) Дарма я сумнівалася, соромно навіть! Я могла втратити оце все... Уявляєте? Жесть. Тому звертаюся до всіх, кому час від часу хочеться опустити руки... не опускайте. Перепочиньте, перезавантажтесь та повертайтесь до улюбленої справи! Вас все чекатиме попереду, обіцяю!

Зараз я хочу подякувати моїм неймовірним читачам за кохання, підтримку та натхнення!!! Мені так шкода, що неможливо запам'ятати кожне ваше повідомлення... емоцію... Чесно, готова перечитувати їх до кінця життя, бо це справді надає крила! Ви неймовірні! Ви робите свого автора щасливим! І я можу відверто сказати, що ви важлива частина мого життя, і я хочу бути маленькою частинкою вашого! ;) Дякую платформі Litnet, яка надала мені (та усім іншим) шанс на реалізацію власного потенціалу! Дякую за те, що ви хвилюєтеся за своїх авторів та допомагаєте їм в розвитку! Дякую, що завжди йдете на зустріч, я це дуже ціную! Дякую життю за те, що звело мене з Алісою, яка стала близькою людиною у всіх сенсах!! Окремо дякую дівчаткам Уляся Смольська, Вікторія Задорська, Стефанія Лін... з якими я теж відчула близькість, завжди рада посміятися, поспілкуватися з вами, підтримати і допомогти, бо й ви завжди допомагаєте мені! Насправді чудових людей і талановитих авторів дууууууууууужееее багато! Ксенія Чейз, Юліанна Бойлук, Буяна Іррай... пробачте всіх не вийде перерахувати, але я неймовірно дякую всім за добрі слова, що ви писали мені... та постійно підтримку! Litnet — це справді величезна сім'я!

Моя історія тут почалася рік тому 20 листопада з трилогії про Ханну і Макс :) Вона залишається найпопулярнішою серед моїх книг, і саме їй я зобов'язана багато чим... тому я вирішила зробити 30% знижку завтра (20.11.2019) на третю книгу "Любов — вибір, Любов — вічність". Хочу, щоб в усіх була можливість її придбати!

Ну і наостанок... минулого тижня в мене вийшло перше інтерв'ю, в якому я розповіла як починався мій шлях, яке моє життя за межами Літнету, куди я витратила перший гонорар та як молодим авторам зробити перший крок :) Якщо ви ще його не читали, то запрошую сюди! І, звісно, буду дуже щаслива почути вашу думку))

Попереду в мене сотня планів, але про все буду розповідати поступово ;) Тож підписуйтеся на автора (якщо якимсь дивом ще цього не зробили :D), аби нічого не пропустити ;) В нас скоро стукне 1000 підписників, і я вже вигадую подарунок для вас))

Ще раз безмежно дякую кожному! Бажаю успіхів та натхнення моїм колегам, бажаю цікавих та захоплюючих історій читачам! Бажаю нам всім зберегти теплу та дружню атмосферу!

Обіймаю, цілую, ваша Аня

21 коментар

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти

Вітаю, моя люба авторко! Ви найкраща!! Радію вашим досягненням і щаслива, бо колись натрапила на ваші книги!!! Натхнення! Ваші читачі з вами!!!.

Анжела Малиновская, Дякую, я це відчуваю і дуже ціную!!

avatar
Софія Чайка
19.11.2019, 18:02:03

Вітаю Вас, Анно! Це - приємні дата та подія. Радію за Вас, бо у Вас є бажання святкувати. Насправді, це дуже важливо:)
В мене вже скоро два роки на літнет Україна і нещодавно виповнилось три загалом на цьому порталі. Та якось не святкується)))
Вам бажаю натхнення для нових звершень! Письменництво - це точно Ваше:)

Показати 4 відповіді
Софія Чайка
19.11.2019, 21:54:37

Анна Котляревська, дякую:)))

Вітаю з річницею??. Бажаю творчого натхнення, багато читачів, а саме головне здоров'я ?????

Людмила Яковенко, Дякую, що побажали здоров'я! Бо чесно воно найголовніше! Буде воно - будуть і сили, значить, буде і натхнення для нових історій)) Дякую!

avatar
Буяна Іррай
19.11.2019, 18:45:39

Вітаю з річницею! Так мало часу, а вже скільки досягнень! Скільки пройдено шляху і скільки ще варто пройти. Ти молодчинка (сама маєш це знати). Написати стільки книг, то не кожному під силу. А досягнути такої популярності, ще важче. Радію що ти на укр.платформі! Успіхів й надалі!)

Буяна Іррай, Дякую, сонечко)) Радію і пишаюся, що серед таких класних та чуйних авторів!) Ось ти маєш рацію... Ще варто пройти нескінченний шлях, тож вже пакую валізи та збираюся у дорогу хаххаха

avatar
Ксенія Чейз
19.11.2019, 17:10:30

Вітаю з річницею! Здається, що пройшло не так багато часу, та насправді, результати вражаючі! Деякі відомі автори й того не мали на початку своєї літературної кар'єри! Головне, віра в себе та любов до того, що ти робиш! А поціновувачі творчості завжди знайдуться!
Ти щира, чесна, весела, відкрита та дуже талановита дівчина. А життя винагороджує таких людей! Насправді я дуже радію, що ми перетворилися в таку дружню, літературну родину платформи Літнет! Оскільки, якщо порадіти за чиїсь успіхи, то всі разом. Виступити єдиним фронтом за несправедливе ставлення, знову разом! Тож вітаємо тебе з першою річницею! Бажаємо ще більших досягнень, віри в себе, натхнення, гарних ідей та нових звершень! Нехай підтримка читачів та друзів-авторів надихає на нові сюжети та нові ідеї! Успіху!

Ксенія Чейз, Дякую, люба!!! Так приємно!! Червона сиджу!!! І погоджуюся з усім! Тепла спільнота в нас, це так круто!)))

avatar
Оксана Грицина
19.11.2019, 13:59:15

Вітаю з такою важливою датою! За цей рік ти багато усього зробила та досягла, тому бажаю в подальшому ще більше творчих злетів, високих гонорарів та рейтингів, багато вдячних читачів!!! МОЛОДЧИНКА!!!!

Показати 2 відповіді
Оксана Грицина
19.11.2019, 18:33:51

Анна Котляревська, дякую!!!

avatar
Алиса Ольгич
19.11.2019, 16:20:07

Читаю, і плачу... Так щиро, так круто, і підтримую кожне слово! Ти велика молодець! Люблю тебе))

Показати 2 відповіді
Алиса Ольгич
19.11.2019, 17:09:52

Анна Котляревська, А я знаю)))) Без тебе вже не можу)

і мене згадали незлим тихим словом))) ти велика молодчинка!!! і дуже продуктивний автор. З такими темпами тобі до Голлівуду можна)) а головне що книги дуже оригінальні, цікаві, змістовні, та варті кожної витраченої гривні. Бажаю тобі ще більше професійного зростання) і щоб ще через рік в тебе вже було не майже 1000, а майже 10000 підписників))))

Вікторія Задорська, 10000?)))))))))) А таке можливо ахах?)) ДЯКУЮ, надзвичайно приємно!) Не знаю чи впустять до Голівуда та буду штурмувати його разом, як зберемося усім Літнетом ахахах))

avatar
janetka
19.11.2019, 14:01:55

Вітаю, моя Красуне ♡♡♡♡♡♡, невже лише рік?... здається ми разом все життя)))) зустрілися в Дніпрі і не розлучалися, стільки пережили, перекохали, перестраждали.... Як важко було чекати проди, тихцем читала на російській....))))
Дякую Анютка, за Твій неймовірний талант, за українські книги, за чудовий настрій, який вони несуть))))
Люблю Тебе і обіймаю сильно - сильно ♥♥♥♥♥♥☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆♥♥♥☆♥☆♥♥♥♥♥♥♥♥♥

janetka, Дякую, квіточко! Таааак... навіть серце стислося від приємних спогадів, а посмішка з'явилася на обличчі) Неймовірний час був! Пам'ятаю твої коментарі дуже добре, бо вони завжди окриляли мене!) Дякую за підтримку та віру!

avatar
Людмила
19.11.2019, 13:17:14

Щиро вітаю! Ви неймовірна!!!

Людмила, Дуже дякую! Як і ви!)

avatar
Мариана Бакай
19.11.2019, 12:42:36

Вітаю)))))!!

Мариана Бакай, Дяякууую!

avatar
Катя Шевченко
19.11.2019, 12:42:11

Вітаю з річницею. Натхнення у творчості та шаленого кохання у житті. А ми з нетерпінням чекатимемо на новинки. І перечитуватимемо улюблені твори. Удачі та натхнення )))

Катя Шевченко, Дякую! Дуже приємно чути від читачів таке)) Надихаєте!

avatar
Оксана
19.11.2019, 12:38:39

Вітаю)))))

Оксана, Дякую!))

avatar
Маряна Керита
19.11.2019, 12:06:07

Вітаю!

Маряна Керита, Дякую))

avatar
Стефанія Лін
19.11.2019, 12:04:03

Вітаю, сонце)) Це визначна дата для кожного автора, адже можна і підсумки підбити і потішитись власним перемогам, які не могли б бути без наших читачів))) Як я кажу: без читача немає автора. Це правда)) Тож, добре, що ти зрозуміла, що руки опускати не варто, добре, що відкрила для себе цілий новий світ можливостей) Відкорковуй шампанське в сьогоднішній день і тішся життю)) Бо ти чудовий автор і людина))

Стефанія Лін, Дякую, Стеф, дуже приємно! Ти маєш рацію на всі 100%!! Усе завдяки читачам, ми без них нікуди))

avatar
Альонка
19.11.2019, 11:55:57

Вітаююююююю!))))))

Alona, Дяяякууууууууую!

avatar
Кулініч Жанна
19.11.2019, 11:48:56

Щиро вітаю вас з річницею! Легкого вам пера, натхнення і вдячних читачів!

Жанна Омелич, Дуже дяяяякуууююю))

avatar
Марко Войт
19.11.2019, 11:44:15

Вітаю! Нехай це буде лише перша подолана вершина на шляху до грандіозного успіху!

Марко Войт, Дякую за таке неймовірне побажання! Приємно! Вам також бажаю успіхів)

avatar
Уляся Смольська
19.11.2019, 11:40:54

Ух, як круто! ВІТАЮ!!!! Анют, ти чудова людина!!! Розумна, кмітлива, весела, чарівна дівчина, а головне - супер-талановита письменниця!!! Дякую, що згадала про мене *смайлик сердечко і цьомочка* Тішуся твоїм досягненням і радію тому, що ти не залишила нас (тільки собі уявлю, що тебе тут немає і ми не спілкуємось - тошно стає) Шкода, що в той важкий для тебе час ми ще не були знайомі, інакше я б обов'язково тебе підтримала! Вітаю з твоїм першим юбілеєм (обов'язково випий сьогодні шампанське! Малесенька, ти заслужила це!) Бажаю чемної Музи, багато читачів, чудових сюжетів, палких прихильників твоєї творчості, сил і наснаги творити! Пам'ятай: я завжди поруч і готова підтримати, вислухати, дати пораду або просто поржати з прікольних картинок))) Заплющ очі і уяви, як твої ребра стискають міцні лещата - то я так сильно тіскаю тебе в обіймах!))))

Уляся Смольська, Ой мила... дякую))) Посміхаюся, бо так приємно! Надзвичайно приємно! Це все дуже взаємно *мільйон сердець*!! Сама не уявляю, щоб робила, як би мене тут не було ахахаха)) Ооой а шампанське пила три дні поспіль (бо свята у рідних були), от тепер знову привід є... а на наступному тижні книгу закінчую... а потім вже й 1000 підписників збереться... Короче як би не спитися)) Тож я мабуть сьогодні келих апельсинового соку підніму краще аахахха)

avatar
Мар'яна Доля
19.11.2019, 11:37:26

Мої вітання! Подальших успіхів вам, вдячних читачів та море натхнення!

Мар'яна Доля, Дуже дякую! Взаємно!

Інші блоги
Екстра до "Я виткав тебе з власного безсоння"
Вітаю, шановні! Цей день настав, "Я виткав тебе з власного безсоння" не відпускав мене навіть після завершення основного сюжету, тому сьогодні ця історія поповнилася екстра розділом, невеликим, але затишним. Мене під
Слова і тиша. Або про боротьбу з творчими паузами.
Вітаю, творча спільнота! Кілька місяців тому я розпочала роботу над новою історією під назвою “Завтра вже сьогодні” — і майже відразу зупинилася. Не можу пояснити, чому так сталося. Це не виправдання, адже я ретельно
За крок до фінала - мінімальна ціна
Любі читачі! Роман СЮРПРИЗ ДЛЯ ЗРАДНИКА вийшов на фінальну пряму. Залишилося зовсім трошки. Планую у вівторок чи середу опублікувати епілог і поставити крапку. Як завжди, вартість завершеної книги буде значно вище. Сьогодні
Важливе запитання до читачів
Милі мої закохані в романтику читачі! Днями я починаю публікацію новинки сезону. Але хочу зробити так, щоб вам було найкомфортніше читати її. Наразі багато хто зайнятий своїми школяриками та підготовкою до зими. Але ж треба
У тенетах кохання )
Вітаю, друзі! ) Я до вас з порцією гарних новин ) Почну з найсмачнішої ) Сьогодні протягом доби діє перша знижка на завершену дилогію “Тенета кохання”. Це поки що єдина моя дилогія з віковим обмеженням “18+”
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше