Інтерв'ю з Ксенією Чейз

 

Більше 100 проданих книг за 5 днів - це результат першої платної книги Ксенії Чейз «Прикриття» на Litnet. Дізнайтеся в інтерв’ю про історію успіху автора.

 

1.     Ксеніє, як давно ви пишете книги?

Пишу, починаючи ще зі школи, але ніколи не наважувалася опублікувати ті роботи. Це племінниця підштовхнула мене до того, щоб зареєструватися на платформі Litnet і почати викладати тут свої роботи. І я дуже тішуся від того, що наважилася, оскільки знайшла тут справжніх друзів, багатьох однодумців, прекрасних людей та відданих читачів. Вважаю, що без читача не було б і мене, як автора!

 

2.     Чи давно ви на Litnet?

17 червня 2019 року виповнилася перша річниця моєї творчої кар’єри не лише на платформі, а й взагалі. За цей час я написала з десяток романів. І все саме завдяки підтримці нашої величезної літературної родини: платформи Litnet, друзів-авторів та моїх прекрасних читачів.

 

3.     Які ви бачите переваги публікації ваших творів на Litnet?

Платформа дуже зручна для використання. Дуже подобається, що є можливість спілкування з читачами, оскільки можна прочитати їх думки з приводу твоєї роботи. Дізнатися, як саме сприймається твоя праця читачем та знайти справжніх поціновувачів твоєї творчості. Дуже задоволена можливістю створювати авторські блоги, які допомагають спілкуватися з авторами, обмінюватися думками, знайомитися та запрошувати до читання власних творів.

Просто й зручно публікувати свої роботи. Оскільки я дуже часто їжджу у відрядження, то є кнопочка «призначити дату публікації». Що для мене особисто є величезним рятівником. Адже не завжди є місце, час та Інтернет, щоб опублікувати нову главу під час поїздок. Та читача ніколи не можна підвести. Вони завжди чекають продовження.   

 

4.     В яких жанрах ви пишете ваші художні твори? Можливо у вас є інші псевдоніми?

В основному пишу любовні романи з елементами еротики. Зараз спробувала себе в новому жанрі - детективний роман. Пишу лише під псевдонімом Ксенія Чейз. Не бачу сенсу брати декілька псевдонімів.

 

5.     Чи вагались ви щодо початку продажу на Litnet, і чи задоволені ви результатом?

Звичайно, як і кожна людина я вагалася, щодо початку продажів. Адже прекрасно розумію, що не кожен читач зможе придбати мою книгу. Та я й не очікувала, що мою книгу придбають скільки поціновувачів моєї творчості. Я вдячна кожному з них за віру в мене, за підтримку, за натхнення. Для молодого автора – це стимул розвиватися, вдосконалювати свою майстерність та працювати ще продуктивніше.

 

6.     Зараз ви продаєте дві книги на Litnet. Одна з них публікується за передплатою (одноразовий платіж читачем задля доступу до книги в процесі написання), а інша продається як завершена. Яка з цих двух моделей продажу вам здається більш ефективною?

Однозначно, передплата. Мій роман «Найжахливіша наречена» багато моїх відданих читачів прочитало в той час, коли він був у безкоштовному доступі, тож тепер його купляють не так активно. Та я не розчаровуюся, адже кожна книга завжди знайде свого читача.   

 

7.     У вас є якісь поради для авторів на Litnet?

  1. Ніколи не можна заморожувати книгу. Якщо її додало до бібліотеки хоча б 10 читачів, ви повинні дописати її до кінця. Хіба буде читач ставитися до ваших робіт серйозно, якщо ви «граєтеся» з ним?
  2. Прагніть встановити собі графік викладання глав і дотримуйтеся його. Адже коли почнете працювати з видавництвом, ніхто не буде звертати увагу на те, що у вас немає часу на написання чи відсутнє натхнення. Хіба зможуть видавці підписати договір про співпрацю  з автором, який пише одну книгу декілька років? Їм потрібна успішна людина, яка продуктивно працює. І за рік пише, як мінімум, декілька творів. Тож працюйте над собою! Вдосконалюйтеся! І успіх вам гарантовано!
  3. Початок твору завжди повинен інтригувати. Цим ви привернете увагу читача та змусите повернутися до вашої роботи знову.
  4. Любіть своїх героїв! Поважайте свого читача! І не бійтеся ризикувати, якщо впевнені, що література - це ваше покликання!

 

8.     Чи публікували ви раніше свої твори «на папері», і чи задоволені ви публікацією електронних книг?

У мене немає романів опублікованих на «папері». Та я не розчаровуюся. Публікація електронних книг мені подобається більше. Народ зараз сидить в телефонах, смартфонах, тому дуже рідко бере до рук книгу. Тож вважаю, що читають більше електронних книг. Під час поїздок часто спостерігаю за людьми, які читають з телефонів. Тож саме так ми можемо знайти та привернути увагу свого читача. Хоча не відкидаю можливості надрукувати книгу на папері, оскільки в яке видавництво не звертаєшся, перше, що питають, чи є у вас друковані книги.   

 

9.     Які у вас плани на творче майбутнє, Ксеніє?

Зараз веду перемовини з одним видавництвом про друк «Перлини пустелі». Почала роботу над новим романом «Друг дитинства». Написано перші сім глав. Почну його викладати після «Прикриття». Як ви знаєте, три місяці тому я почала роботу в співавторстві з талановитою Стефанією Лін. Після закінчення вже другого нашого твору «Моє (не)солодке покарання» вийде наш новий спільний роман «Шлюб за вимогою».

Головне правило, якого я притримуюся завжди: ніколи не опускати рук, навіть, якщо отримали відмову чи негативний коментар. Працюйте для відданого читача і ви будете винагородженні. Успіху вам, натхнення, творчої наснаги та вдячних читачів!

 

18 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Кулініч Жанна
05.07.2019, 15:35:03

Ксенія, ви чудова майстриня пера слова! Захоплююсь вашими творами, ціную вашу щирість і дружбу! Тому бажаю лише злітати вище і залишатися такою чуйною, а головне - СПРАВЖНЬОЮ ЛЮДИНОЮ! Вітаю щиро, ви заслуговуєте це й не тільки!

Ксенія Чейз
05.07.2019, 16:18:37

Жанна Омелич, Жанночко, моя красуне! Величезне спасибі за щирі та приємні слова!!! Вони беруть за душу, спонукають до роботи та надихають на творчість!!! Без підтримки моїх постійних читачів, я б нічого не досягла! Це ви своїми коментарями, зірочками змушуєте плідно працювати та не зупинятися на досягнутому!!! Ви у мене найкращі!!! Безмежно люблю вас і дуже сильно ціную!!!

avatar
Мар'яна Доля
24.06.2019, 18:03:02

Вітаю! Подальших успіхів вам!

Ксенія Чейз
24.06.2019, 18:30:51

Мар'яна Доля, Дякую))) Навзаєм)))

Щиро вітаю з успіхом:) Так тримати!

Ксенія Чейз
24.06.2019, 12:25:20

Аліна Червоноока, Дякую)))

avatar
Юліанна Бойлук
22.06.2019, 13:33:26

Вітаю, люба Ксеніє!!! Наполегливість, праця і старання повинні бути винагороджені! З Вас ми беремо приклад, Ваш успіх мотивує!))))

Показати 3 відповіді
Ксенія Чейз
24.06.2019, 03:01:20

Дякую)))) Навзаєм)))

avatar
Kseniya Shavelkina
22.06.2019, 22:38:53

Дорога Ксеніє, хочу подякувати Вам за Вашу творчість. Ви надзвичайно талановита письменниця. Перечитала майже всі ваші романи, які були у вільному доступі на літературній платформі. Всі вони - шедеври, які захоплювали з першого розділу. Тож успіхів Вам і натхнення. Я з великим нетерпінням буду чекати на нові історії, такі ж пристрасні і захоплюючі.

Ксенія Чейз
23.06.2019, 05:20:37

Дякую, моя люба))) Дуже приємно, що моя творчість так прийшлася вам до душі)))) Тішуся, що мої романи вам сподобалися. Мій читач - це моє неабияке натхнення, мій стимул працювати далі!!!! Тож дякую за щирі слова))) Сімейного затишку вам, віри в кохання та справжнього жіночого щастя))) Ви неймовірна!!!!

Вітаю! Бажаю натхнення та успіху для наступних книжок! :)

Ксенія Чейз
22.06.2019, 18:34:02

Людмила Мальована, Дякую))) Радію з вашого вітання))) Вам теж наснаги, натхнення та вдячних читачів)))

avatar
Буяна Іррай
22.06.2019, 13:51:01

Я у захваті!! Щиро рада за ваш успіх!!

Ксенія Чейз
22.06.2019, 14:58:12

Буяна, Дякую, люба))) Сама тішуся з того, що читачі підтримали мене))) Вони у мене найкращі))) Тож кожному авторові платформи Літнет бажаю мати таку групу підтримки, яка цінує вас, винагороджує за вашу роботу та тішить коментарями й зірочками)))) А ще своєю активністю спонукає до роботи)))
Р.S.Наснаги вам, натхнення та вдячних читачів))) Люблю вас, моя Красунечко)))

avatar
Софія Чайка
21.06.2019, 22:49:59

Це чудово! Щиро радію за Ксенію)
Бажаю ще більших успіхів:)

Ксенія Чейз
21.06.2019, 23:12:29

София Чайка, Дякую, Софіє!!!! Сама невимовно рада такій підтримці читачів, їх вірі в мене та в мої твори))))) Вам теж наснаги, успіху та літературних злетів)))

avatar
Уляся Смольська
21.06.2019, 18:55:55

Вітаю любу Ксенію з таким досягненням! Це не дивно, адже наша Ксенія - неймовірно працьовита й заповзята письменниця! Читати її романи - саме задоволення! Дякую, що так натхненно працюєш і тішиш читачів цікавими сюжетами! Ти - молодець!

Ксенія Чейз
21.06.2019, 20:00:46

Уляся Смольська, Дякую))) Радію такій підтримці моїх улюбленних читачів))) Без них у мене нічого б не вийшло))) Головне, вірити в себе)))) І працювати для тих, хто читає та коментує нашу творчість)))) Натхнення, успіху, гарних та цікавих сюжетних поворотів, вдячних читачів тобі, люба)))

avatar
Лія Щеглова
21.06.2019, 21:00:59

Вітаю, Ксеніє! Це дійсно досягнення! Натхнення! А така працездатність мусить бути винагороджена!

Ксенія Чейз
21.06.2019, 22:08:32

Лія Щеглова, дякую))) Тішуся, що читачі підтримали мене))) Їх віра в мене - це стимул працювати ще краще, ще продуктивніше))) І вам натхнення, успіху та відданих читачів)))

avatar
Бабка Лєнка
21.06.2019, 21:24:02

Вітаю! такі успіхи надихають інших!

Ксенія Чейз
21.06.2019, 22:03:21

Бабка Лєнка, Дякую))) Тішуся, що читач підтримав мене))) За що я безмежно вдячна кожному з них))) Вони моє натхнення)))

avatar
Олена Когут
21.06.2019, 21:32:48

Цікаве інтерв'ю, мега захоплюючі твори!!!Ксеніє, вітаю!!! Наснаги Вам і здоров'я!! Злету натхнення!!!

Ксенія Чейз
21.06.2019, 21:57:03

Olena Kogut, Дякую, моя люба))) Приємно, що моя творчість прийшлася до смаку багатьом моїм читачам))) Без вашої постійної підтримки, без натхнення, яким ви заряджаєте мене власними коменарями, думаю нічого б не отрималося)))) Тож величезне спасибі особисто вам та всім моїм читачам за віру, впевненість та винагороду)))) Ви у мене найкращі)))) Люблю вас всіх)))

avatar
Анна Харламова
21.06.2019, 20:15:05

Привіт, привіт моя люба!!!! Вітаю тебе!!! Ти цього заслужила!!! Було дуже цікаво читати твоє інтерв'ю - пишаюсь тобою і твоїми досягненнями!!!! Ти завжди поважала і радувала своїх читачів - хай все повернеться до тебе у подвійному розмірі!!!! Хай Муза завжди буде поруч, читачі активними, будь завжди сама собою - ти чудова людина і талановитий автор!!!! Ще раз вітаю!!!! Рада, що познайомилась з тобою!!!! Люблю!!! Обіймаю* Цьомаю!!!! УСПІХІВ У ВСЬОМУ!!!!!!

Ксенія Чейз
21.06.2019, 20:39:04

Анна Харламова, Привіт, моя люба подружко))) Дякую за привітання))) Тішуся, що маю таких друзів, які постійно надихають та підтримують, а інколи й розраджують у важкі хвилини. Дякую за віру в мене))) Ти одна з тих, хто дійсно вірив, що в мене все отримається))) Головне, бути опорою один для одного))) А ще поважати, любити й цінувати кожного свого читача))) Адже без них, без їх підтримки, не було б і нас, як авторів))) Яка ж я рада знайомству з тобою, твоїми роботами))) Ти щира, світла та добра))) Як же я тішуся, що зайшовши на цю платформу - знайшла тут свою нову літературну родину. Це круто! Ви найкращі!!! Люблю тебе, моя Красунечко))) Наснаги, натхнення, вдячних читачів та нових ідей))) А головне віри в себе)))

Мої вітання! Це круто!

Ксенія Чейз
21.06.2019, 20:30:45

Анна Котляревська, Дякую))) Приємно, що читачі повірили у мене)))

avatar
Стефанія Лін
21.06.2019, 19:26:01

Моя люба, воно й не дивно, що такий результат, ти неймовірно працьовита та цілеспрямована людина. Саме цього справді варто повчитись у тебе)) Люблю тебе і ціную))) Впевнена в твоїх майбутніх успіхах й бажаю натхнення і вільного часу для створення нових шедеврів)

Ксенія Чейз
21.06.2019, 19:55:50

Стефанія Лін, Дякую, моя люба подружко, натхненнице! Кожен з нас працює плідно, тож обов'язково буде винагороджений. Головне вірити в себе, любити своїх героїв, поважати читачів та писати щодня хоча б одну сторінку))) А поціновувачі нашої творчості завжди знайдуться))) Натхнення тобі, родиного затишку, нових ідей та вдячних читачів))) Люблю тебе))))

avatar
Алиса Ольгич
21.06.2019, 19:41:19

Вітаю і щиро рада за Вас. Така працьовитість має бути нагороджена! Ви нас надихаєте)

Ксенія Чейз
21.06.2019, 19:47:14

Алиса Ольгич, Дякую! Приємно, що читачі й надалі підтримують та вірять в мене, моїх героїв))))

avatar
Ксенія Чейз
21.06.2019, 19:45:15

Дякую! Мені справді приємно бачити такий результат))) Дякую платформі Litnet за надану можливість. Жодного разу не пожалкувала, що почала викладати свої роботи саме тут. Ви - найкращі! Дякую своїм відданий читачам, які підтримали мене та винагородили за мою невтомну працю. Дякую друзям, які неодноразово захищали мене, підштовхували, надихали та розраджували тоді, коли пропадало натхнення. Люблю вас, моя велика ЛІТЕРАТУРНА РОДИНО!

Інші блоги
Який ваша улюблена гг з моїх книг?
Костанція Калабріо з "Секрет Імператриці" Лара Фостер з "Спеціального Відділу" Ексенайт Вінтерроуз( Джи Юн) з "Мережі" Селін Альвера (Дареморте) з "Кривавий
Прода та авторський куточок
Привіт, любі маніяки. Як ваші вихідні минули? Вчора пофарбувала волосся. І тепер я та сама Есміна, яка зимою дивного фіолетового відтінку, а літом вишневого. Зате тепер синіючі губи здаються гарним макіяжем у тон волоссю.
Свіжа візуалізація Господарки Тіней
Трохи візуальних варіацій головної героїні із серії "Академії Міста Химер" :) Хотіла зробити щось у стилі Альфонса Мухи, та вийшло ось так) І от як бачить Міджорней Майю в образі Господарки Тіней. &nb
Новини на ніч!
Знижки на ці історії! Іспит для ректора - Якщо боїшся, так і скажи, - зелені очі звужуються, грайливо поглядають на мене. - Не дочекаєшся! — От чорт! Знає на що тиснути, адже я ніколи не дам задній хід, тільки повний вперед! -
Маю бажання Вас порадувати!)
Відразу розпочнемо зі знижки!) Подвійна помилка з босом. Дежавю. - Ти мазохістка? - Цілком логічне, я б навіть сказала риторичне питання... - Цілком можливо. Так, певно так і є, - я практично впевнена в тому, що на моєму місці
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше