#челендж_факти_про_автора

Привіт, друзі!

Побачила безліч блогів з цікавими фактами. Отож вирішила і я приєднатися до челенджу Анни Стоун. Попереджаю, що тут буде дещо багато тексту, але в цьому й суть челенджу. Чи не так?

Отже, фактів буде стільки, скільки мені років. Але не лякайтеся, я ще тільки почала жити дорослим життям. (⁠◠⁠‿⁠◕⁠)

  1. Тетяна — моє справжнє ім’я, Але своє прізвище я замінила на "Вітер". Так, я люблю це природне явище (але тільки тоді, коли воно не завдає шкоди). Цей псевдонім найкраще описує мене, бо в мене часто змінюється настрій.
  2.  Народилась 28 січня. Хоч у знаки зодіаку не вірю, але я водолій.
  3. Я майбутня вчителька. Навчаюся на 4 курсі істфаку. Обожнюю історію, “всю від і до” ще з 5 класу.
  4. Володію англійською на рівні В2. Досі її продовжую вивчати. Також розумію німецьку.
  5. Я обожнюю книги. Читати мене навчила моя бабуся перед тим, як я мала йти в 1 клас, за що їй безмежно вдячна. Мої однокласники вчилися складати букву до букви, а мені був не цікавий буквар. Я вже тоді щодня бігала до бібліотеки. Іноді так зачитувалась, що батьки нагадували мені про те, що я не пообідала.
  6. Я затятий інтроверт, але з добре знайомими людьми я можу бути якою завгодно. Дуже часто знаходжуся у своїх думках, можу мовчати, спостерігати за світом і черпати натхнення.
  7.  Люблю оранжевий колір, хоча колись улюбленими були червоний, фіолетовий та рожевий.
  8.  Важко сказати яку пору року люблю найбільше.
  9.  Люблю квіти, але найбільше білі лілії, троянди та ромашки.
  10.  Я насправді дуже віддана тому, що роблю, але за умови, що це мені подобається. І результати моєї праці приносять мені непоясненне задоволення, навіть якщо вони не значні. Це стосується й написання книг.
  11. Взагалі я, зазвичай, дуже позитивна людина, тож якщо мене зустрінете в житті (Земля кругла), то не звертайте уваги на моє серйозне обличчя. Може я в цей час думаю про щось важливе, філософське…
  12. Під час пандемії я навчалася в 10 класі. Власне й відтоді, а це вже 4 роки, я й почала писати вірші. Спочатку вони були дещо наївними, але дуже щирими. Тільки зараз я зрозуміла, що то було більше схоже на римовану прозу. Але я писала, бо мені це подобалось. У них я знаходила відраду. Вірші ставали все кращими, змістовнішими, зворушливішими. Від лютого 2022 року почався новий період у моїй поезії: за цей час дуже багато віршів написано і присвячено… Можливо, колись тут буде моя збірка.
  13. З Букнетом я знайома вже 5 років, за цей час перечитала велику кількість книг. Мій творчий шлях тут почався 11 березня 2023 року з книги у жанрі фентезі. Поки що не закінчила її, але планую поділитися історією про це у блозі. Потім у мене була творча криза, після якої в голові з’явилася ідея для книги “Живі?!”. Весь рік я з перервами від написання працювала над твором. Насправді важко було починати писати про те, що ми зараз усі переживаємо. Можливо цю книгу в такий час не всі готові читати, але для мене вона стала “найріднішою”. Іноді я навіть випадково називаю в думках інших героїв своїх книг іменами “Юля”, “Рома”... Ця книга значить для мене багато. Я обов’язково її допишу, вичитаю і виправлю недоліки.
  14. Вже майже два роки тому мою творчу сторінку в інстаграмі, де було понад тисяча підписників, заблокували. “комусь з них” (ви знаєте про кого мова і слово спеціально написала з маленької літери) не сподобались моя військово-патріотична лірика. Звісно потім я створила нову сторінку, але чомусь немає тієї радості, яка була. Саме з того часу я створила свій творчий канал у телеграмі: розповідаю про життя, публікую авторські вірші, висловлюю думки та ділюся цікавими думками, роблю анонси книг. Нас там і не так багато, як було в інстаграмі, але проте набагато затишніше. Якщо хтось приєднується — я стрибаю від радості, а якщо від’єднується — можу сумувати. Тому, якщо хтось хоче, щоб я усміхнулась — чекаю вас на каналі та в коментарях. Поспілкуємось ;)
  15. Люблю ставити "…" (три крапки), коли хочу когось заінтригувати, або не знаю як пояснити свої емоції. Тому даруйте, якщо іноді ними зловживаю. Я виправлюсь.
  16.  Мені взагалі неймовірно подобається поезія в цілому. Дуже люблю декламувати вірші. Можу просто десь гуляти на природі й розказувати сама собі вірші, або ті які я знаю напам'ять. Але існує твердження, що автор не пам'ятає усіх своїх віршів, хоча він їх писав. І це правда, принаймні в мене. Я не пам'ятаю цілого навіть одного свого вірша. Але все ж в моїй пам'яті зберігаються конкретні рядки, які я говорю сама собі, коли переживаю якісь події. А ще коли я стою на сцені, перед людьми й читаю щось таке душевне, що пропускаю через своє серце, то в мене взагалі ейфорія. Найбільші спогади які з цим пов'язані: це День Незалежності 2021 і 28 червня 2022, коли я розказувала вірш "Мамина молитва". Вся зала була розчулена, як і я сама…
  17.  Після війни мрію відправитись у подорож. Спочатку Україною, а потім в інші країни.
  18.  Я дуже люблю і собак і кішок. Вони дають зрозуміти мені, що я не одна, навіть якщо рідних немає поруч. Вони дарують мені усмішку, навіть коли я плачу, а ще коли вони поруч, то я забуваю про усі свої проблеми. Останні стають незначними, адже є любов, яка зігріває серце теплом і позитивом, а іноді навіть дає мотивацію... Наші домашні улюбленці — наші маленькі, але вірні друзі. Вони завжди чекають на нас дома. До речі моя кішка Ліза передає вам привіт)
  19. Іноді я намагаюся приховувати свої справжні емоції, позаяк вони можуть стати моєю слабкістю. Деякий час я можу тримати емоції в собі, залишаючись холоднокровною. Якщо мене випадково образять, я можу перевести все на жарт і не показати свою образу. Взагалі, я пробачаю людям, може не одразу, з часом. Але я не можу довго тримати образи в собі. Не важливо, образили мене навмисно чи ні, накопичувати в собі негатив погана ідея. Навіть якщо я більше не буду спілкуватися з людьми які мене образили, просто пробачивши їм без зайвих слів, мені стане легше жити. Я не люблю конфлікти, надаю перевагу спокою. Саме тому намагаюся розподіляти свої емоції дозовано, щоб не шкодити ні собі, ні іншим. А ще мої справжні емоції можуть бачити лише ті люди, яким я довіряю. Я скромна по життю і намагаюся триматися відсторонено від тих, хто не вселяє довіри. Я рада, що така емоційна, емоції допомагають мені творити)
  20. А ще відкрию секрет — люблю вас усіх. За останній час дуже звикла до вас, любі читачі та автори ;)

Дякую за увагу! Сподіваюся, ви не втомились, читаючи цей блог.

Бережіть себе!

P.S.: А це для вас естетика. Полюбляєте яблука?
AD_4nXfWzW-YAGzsd7zPYSoCS450Nktr-DQ-3ynpuzVjNhwhWQ4j7VtZqyA-vDDHmJIttTXwl_53Rhiwb0avXEhtU9l113CVi5-kyXcpxSPPxvgBh1e8aUPekAJ7PWLRGtsE-1tfcgpkkvQ3AVkgNUYAc0AdxIME?key=q--j5XNJUQ61z7a65JIK5g

6 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Тіна Волф
16.09.2024, 23:26:14

Вітаю, Вас Тетянко! Цікаво було почитати про вас. Я також за гороскопом Водолій, тож знайшла у вас багато фактів схожих на мої. А потім не вірте в гороскопи?! Ви ще така юна, але мудра і розумна дівчинка. Я бажаю Вам, щоб життя завжди посміхалося, щоб творчо росли і розвивалися, миру тепла та любові Вам!

Тетяна Вітер
17.09.2024, 06:32:16

Тіна Волф, Дякую, дуже приємно це чути! Я не вірю в щоденні гороскопи, бо вони ніяк не справджувались. Чи то тільки в мене так... А так, якщо не брати їх до уваги, сам знак зодіаку Водолій за описом багато в чому сходиться з моїм характкром. Щиро вдячна за побажання, і нехай ваше життя також буде сповнене радістю, натхненням та гармонією! ;)

avatar
Анна Стоун
16.09.2024, 20:19:03

Дякую за цікаві факти. Також мрію подорожувати Україною )

Показати 2 відповіді
Анна Стоун
16.09.2024, 21:26:13

Тетяна Вітер, ))

avatar
Інна Турянська
16.09.2024, 20:14:20

Дякую за цікаві факти, багато торкнули мене...бо побачила в них себе, якби то дивно не звучало)) Я теж обожнюю ставити три крапки в своїх книгах...а діалог зі мною інколи то суцільні три крапки)) і може стати монологом співрозмовника)))
Я теж інтроверт...люблю бути наодинці, сама з собою та своїми думками, якщо поговорити то можу й сама з собою, що й періодично роблю)))хоча переписуватся люблю))
Вірші теж пишу, але рідко...мабуть під натхнення))
Кішок обожнюю. вона як терапія))
Я вірю, що той хто багато читає, зможе й багато написати і що сказати)) це про вас) Ви глибоко пишете, не поверхнево, це відчувається)

Тетяна Вітер
16.09.2024, 20:27:55

Інна Турянська, Дякую за такі теплі слова! Дуже приємно, що ви знайшли в моїх фактах щось рідне собі. Три крапки — це точно наше, як і діалоги з собою! :) Це своєрідний спосіб творчого самовираження. Радію, що ми схожі в любові до кішок та поезії. Інтроверти добре розуміють цінність внутрішнього світу, і так приємно, що нас так багато! :) Дякую за підтримку, ваші слова мотивують! Бажаю вам багато натхнення для віршів та книг! ❤️

avatar
Олеся Глазунова
16.09.2024, 19:16:06

Наша країна, дійсно, варта того, щоб їх відкривати для себе та пізнавати.
Сподіваюсь, що вже зовсім скоро ви поїдете у подорож у мирній Україні!

Тетяна Вітер
16.09.2024, 19:22:00

Олеся Глазунова, Так, ми вже скільки всього пережили, що, дасть Бог, скоро буде Перемога! Віримо у ЗСУ!

avatar
Lina Dickson
16.09.2024, 19:14:39

Я також люблю історію та англійську :). Я буду вам розповідати про Українську революцію, ОУН, УПА, Хмельницького, Люблінську унію і т.д. З мого оточення це більше просто ніхто не хоче слухати :_)

Тетяна Вітер
16.09.2024, 19:19:50

Lina Dickson, Чудово! Завжди буду рада поспілкуватися ))

avatar
Вікторія Вецька
16.09.2024, 19:09:09

Такі цікаві факти, дякую що поділилися)

Тетяна Вітер
16.09.2024, 19:11:52

Вікторія Вецька, (⁠•⁠‿⁠•⁠)

Інші блоги
❤️ Візуалізація: перший поцілунок та зізнання?❤️
Всім тихої ночі! Просто обожнюю “Кохана для першого аміра” саме за такі романтично-пристрасні моменти! — А так? Розумієш, що я до тебе відчуваю? — шепоче мені прямо в губи, коли припиняє це безумство під назвою
Новинка!!
Стартувала моя новинка! Запрошую до нової історії: «ВІДДАЙ МЕНІ СВІЙ БІЛЬ» Анотація: «Пам’ятаю, як сипав перший сніг, я зупинився перед дорогою, прикурив останню сигарету і ступив уперед. Звідки вилетів той
Пограємо? Нова гра — відгадуємо імена
Вітаю, мої любі читачі! Осінні вечори настають швидше і хочеться не лише почитати, а й чимось цікавеньким зайнятися. А що може бути цікавішим за ігри подумала я собі і вирішила повернутися не лише до публікування, а й до
Даруночки!
Маю шикарну знижечку на історію! Бандеролька щастя - Мамо, а на новий рік виконуються будь-які бажання? - Дочка підтискає губи й обіймає себе за плечі. - Звичайно будь-які, малятко, - сідаю поруч і хмурюся помітивши, що
Я вас вітаю)
Сьогодні знижка!) Зіпсуй мене - Тепер ти моя, - погляд чоловіка змушує втиснутись у стіну. Він прийшов вимагати виконання подружнього обов'язку. - Ти обіцяв мені дати час, - притискаю до грудей рушник, голос зрадницьки
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше