❤️ Про майбутні книги та творчі плани ❤️

Всім приівт! Як і обіцяла, ділюся своїми творчими задумами на найближче майбутнє.

Почнемо зі знайомого))) : 

Продовження циклу “Магиня для демона”.

Назву серії буду міняти, бо як з’ясувалося магині не тільки для демонів))), бо як мінімум історія Таміли та Меріем будуть пов’язані з іншими расами. І плюс десь на підсвідомості жевріє історія Кайла (брата Емілії) та Тайрона (сина Вальтазара), і їхні обраниці не будуть ні магинями, ні демоницями))). Тому тут зіткнулася з тим, що назва серії не підходить і треба думати щось інше. Як варіант – Аланія (саме так називається цей світ, але згадувала я про це лише один раз), або “Змішане щастя”, як запропонувала моя читачка Тетяна Рибак. Може у когось ще є варіанти? Буду рада, якщо підкинете пару свіженьких ідей.

Наступна книга в цій серії “Кохана для першого аміра” про Олівію та Азамата. Їхня історія почнеться з того моменту, як Емілія і Вальт провалилися в портал під час переходу через Ременський перевал, і закінчиться вже після подій книги “Дружини для короля демонів”.

Книга буде з позначкою 18+ із акцентом саме на стосунках між Азаматом і Олівією, але і пригоди також будуть))) 

Наступні книги в цій серії (думаю, вже не в цьому році) – про Тамілу і Деміена (назву ще навіть не думала), а потім історія про Меріем та Матіаса (також ще тільки приблизний задум). 

І хто не бачив, то дублюю обкладинку і анотацію книги “Кохана для першого аміра”:

AD_4nXfXdLFtPY6fn7Uvcu9MHDVTTV8gbIdvES9uTkIaYjG7_jsbe1WUlsZ-KrumZ1JthnfoCVB2mSCoS-8L67UFFVQ8HUdUPs0UOt83fs0hcbcYrfvRQSkcIapv7GjhKDx_1G9M-z4bPe-lMk9eFC7pcDbRZ5pe?key=GVc4xCvz8Nq00978vAKq-w

Азамат: Я завжди вважав себе успішним стратегом з холодним розумом та жорстким серцем. Завжди думав, що можу передбачити будь-яку ситуацію, вивіривши кожен свій крок. Допоки я не зустрів ЇЇ – мою істинну пару. Ніжну та тендітну магиню-емпата, яка відчуває чужі емоції як свої власні. Та чи відчує вона всю ту бурю емоцій, яку пробудила в моїй душі одним тільки поглядом своїх бездонних очей? Та чи зможе прийняти пристрасть демона?

Олівія: Його пекучий погляд переслідує мене з першої нашої зустрічі. Зеленоокий, високий красень з галантними манерами, який міг би підкорити будь-яку леді. Але це лише образ. Насправді він – демон – жорстокий, холоднокровний та владний. А ще – мій майбутній чоловік. Чи думала я, один із найсильніших емпатів Німерії, що мені доведеться виходити заміж з розрахунку та без почуттів до свого нареченого? Чи можу я хоча б надіятися на кохання в нашому шлюбі?

#демони і магія #чоловік закохується першим #дуже відверто #вагітність

 

Продовження циклу “Перевертні Америки”.

Обожнюю цей цикл за романтичність та невеликий об’єм))) І навіть думала, що почну публікувати історію Меліси (подругу Торі з книги “Непокірна для гризлі”) одразу після “Дружини…”, але настрій зовсім не романтичний і виходить не легка романтична історія, як я планувала, а якась трагічна і скляна. Тому ці ідею відкладаю до кращих часів, буду чекати натхнення та відповідного настрою))) Але обкладинкою та задумом ділюся:

AD_4nXe1SR1_0RvqNamzazDXDZQwTd-dzSw5lf6Cp2LTtvdG11ndaieA1mHovDna_WL5UWXNcsiSlREAzRK2PnZfRUp8CQyaVvV2mce8h5U9UL-1xYIeE5MW0L0NYLkq8eUAYi55bya7gXUU8Dy0eZMYVd--ya6Z?key=GVc4xCvz8Nq00978vAKq-w

Лисичка для похмурого Ворона, або Мені не подобаються ваші методи виховання

Анотація:

❤️ БЕЗКОШТОВНО ❤️

Меліса Сандерс — лисичка-перевертень, яка ховає своє серце під надійним замком. Її сім'я — ательє, в яке вона вкладає усю свою душу, її діти — вишукані сукні, створені індивідуально під кожну замовницю... І жоден чоловік не здатен розбудити її емоції. Допоки... Один самовпевнений багатій не говорить, що навіть мішок з її лейбом зійде за справжній «шедевр»! Та як він сміє?! 

Дем'єн Корбу — перевертень-ворон, який все своє життя присвятив кар'єрі та бізнесу, і коханню та іншим невиваженим емоціям там місця немає. Єдина для кого він готовий на все – його племінниця Мішель —десятирічна лисичка, опікуном якої він нещодавно став. І навіть, якщо вона хоче отримати сукню від відомої дизайнерки для шкільного балу, він неодмінно дістане для неї цю сукню! Ну то й що, що до випускного залишилося всього три дні? 

Меліса + Дем'єн = сперечання до ранку, лекції про методи виховання та... неочікуване щире кохання.

В тексті є: #перевертні #протистояння характерів #від ненависті до кохання #владний герой та сильна героїня # ХЕ

 

Нова історія – “Вогняна дружина Тіньового герцога”.

На данний момент задумується як однотомник. Історія просто неймовірна! З цікавим магічним світом та персонажами. Насправді обдумувати її почала ще задовго до серії про демонів, і вона вже так і проситься побачити світ))) Історія досить скляна, але з хепі ендом. Тут 50/50 стосунки/кохання та екшн/пригоди/магічні бої. 

AD_4nXfbC9qtfSgDhLCGs3Uc8xrJueQ-jL32ug6yp3rbLuETdx1LASXa_YZcGim4BrJ-MLnGErgashq8iLn9SGOuzuwjwktIk51WT32ePifnVtWV6Xg6Q-cmTgJO1RSlEGLGHASwvRMJogR9xtc2qAYU3GgKHSU?key=GVc4xCvz8Nq00978vAKq-w

Вогняна дружина Тіньового герцога

Анотація:

За відсутності спадкоємців чоловічої статті мій батько — король вогняних земель Файросу — у відчаї вирішує видати молодшу зі своїх дочок за сина-бастарда, адже жінка спадкоємицею престолу бути не може... І ця молодша донька я — Сіріна файя Аль-адаш. 

Все своє життя я живу з двома масками: одна металева – для ролі бастарда власного батька, сильного бойового мага та героя війни проти магів темряви, особистого ворога Тіньового герцога. Інша маска, хоч і невидима  — для ролі доньки та принцеси, ніжної та покірної, як і належить бути високородній файі. 

Але, коли молода дружина короля один за одним народжує йому двох синів-спадкоємців, роль бастарда стає непотрібною... А роль принцеси завжди тільки одна – вступити в династійний шлюб, щоб забезпечити Файрос підтримкою.

І, можливо, я би змирилася зі своєю долею, якби мене на засватали за принца Лідграду – країни льодових магів, крижаного морозу та сніжних буранів. Як швидко згасне мій вогонь, а разом з ним і життя, лише питання часу... Не тривалого часу. Рік, якщо пощастить — два. Та, судячи з усього, мій батько хоче переконатися, що «бастард», який присвятив все своє життя служінню батьківщині, більше на її престол претендувати не зможе. 

Я у безвиході. Єдиний варіант – втеча. Але куди?  Мій дар надто яскравий, щоб його можна було приховати. Навіть сховатися в іншій країні – не вихід. Вони наші союзники, і видадуть мене батьку по першому проханню. Єдина країна, до якої у нього немає доступу, це Шадар – країна магів темряви.

Моя зрада їм на руку. І я з легкістю би погодилася зіграти чергову роль — принцеси, яка тікає від батька-тирана та знаходить прихисток у своїх ворогів, які проявляють до неї милосердя. Що не так вже і далеко від правди. Але король Шадару хоче, щоб моє «спасіння» було більш величнішим та гучнішим, тому вирішує віддати мене заміж за свого брата – Сайласа шад Лорга — Тіньового герцога і ... мого особистого ворога. А точніше — ворога «бастарда» Файросу. І мій чоловік навіть не здогадується кого саме він взяв собі за дружину. І я зроблю усе можливе, щоб він про це і не дізнався...

 

Нова історія “Напівкровка з гострими пазурями”.

Відносно нещодавно нашіптана музом і ще до кінця не продумана, але в планах вона є. Головна героїня наполовину маг-цілитель і наполовину перевертень-кішка. І її звуть Рішана, а коротко Шані! Це те ім’я, яке ви мені підказали, і воно просто ідеально підійшло цій героїні! Тут також 50/50 стосунки/кохання та екшн/пригоди/битви. 

Скоріше за все, ця книга буде початком нового циклу. Бо другорядних героїв досить багато і вони всі цікаві)))

AD_4nXd9xRjCjG_ZN7NVGacCEisUAhqz4JbGvszlUDGKbwoYX9LgLi5gFUChF5x2VLOdvztcED4tBuRYU6xwbh6kco3X6n19D-Q34FT8lLLhIhBoI8JvGQ6He93CQgKfLfUJ9F-4G7VyAhlL6__dOrp9daQwU5yO?key=GVc4xCvz8Nq00978vAKq-w

Замість анотації даю пролог:

– Рішана, я сказав ні! – ричить батько і я відчуваю як сила Альфи тисне на мене. І хоч від перевертня в мене всього нічого, я все одно покірно схиляю голову та морщусь. 

– Я вже все вирішила. Я не буду відсиджуватися в теплі та спокої. І хіба дочці лорда круглого столу не треба бути приклад для інших? – відповідаю спокійно. 

– Обоє мої сини зараз на службі. Старший син... – пауза яка також розриває мені серце. – загинув виконуючи свій обов'язок. Хто насмілиться дорікнути мені за єдину доньку? Ти ж навіть не перевертень! Це ризик! Я тебе не відпущу. 

Підіймає голову та уважно дивлюся на нього: бачу як побіліли його пальці від напруги, як здіймаються жовна на його обличчі, як гарячково світяться його жовті очі.

– Так,  не перевертень. А маг. Маг-цілитель. І якби поряд з моїм братом був дійсно сильний маг – цілитель якому не все одно... Він би був зараз живий! 

Батько блідне. Він цього не знав. Мама заборонила щось казати йому з цього приводу. Бо знати правду важко. Важко розуміти, що все могло  бути по-іншому, але не маючи при цьому змоги щось змінити. Лише стояти і дивитися як труну опускають в землю та раз за разом подумки прораховувати кожен крок, який міг би врятувати йому життя. Міг би…

– І скільки ще таких героїв як Шак мають загинути перш ніж щось зміниться? Я не хочу чекати. Я маю сили та знання, щоб допомогти вже зараз. Щоб врятувати вчасно. Батьку... 

Він підіймає руку, перериваючи мене, та важко сідає в крісло. 

Я знаю, що він мене любить і просто боїться мене втратити. Так само як і старшого сина. Розраховував, що я як і більшість сильних цілителей залишусь в Південній столиці. А ще краще – якщо і залишусь в клані піщаних котів. Але ні... Я не можу жити безтурботним життям, знаючи що там де дійсно потрібні цілителі – лише малоздібні байдужі маги, які тільки і чекають, щоб якнайшвидше відбути термін магічного договору.

– Добре, я ... тебе почув, – нарешті погоджується. – Я підберу декілька варіантів. Можливо, було б краще перемістити цілителя з Мерінського форпосту та поставити тебе на його місце? Мені буде спокійніше якщо ти будеш під наглядом братів, – задумливо розмірковує вголос. 

Ось тільки є один нюанс про який батько не знає – я вже підписала магічний договір з одним із форпостів. І це не форпост, де служать мої брати. 

– Батьку, я вже обрала форпост з того  списку що надала академія, – батько скидає голову та напружено дивиться на мене. – І підписала магічний контракт на рік. 

– Який форпост? – запитує глухим голосом. 

До вибору було чотири форпости. Але я не вагалася і секунди. 

– Дорган, – коротко відповідаю. 

– Як... – він навіть на секунду дещо губиться, а потім вибухає. – Чим ти думала, Ріша!? Це найвіддаленіший північний форпост! Там навіть не кожен перевертень витримає! Тільки вовки та ведмеді можуть служити в тому холоді! 

– А ще там більш ніж півроку немає цілителя і ніхто не поспішає займати це місце! Скільки там поранених? Скільки жителів форпосту потребують допомоги? Скільки вже померло за ці півроку? 

Батько тільки зціплюю ікла – насправді всі його заперечення на марно, тому що договір підписано, а значить нічого не можна змінити. 

– Ти не розумієш у що вплутуєшся, – говорить наостанок з певною втомою в голосі. 

Можливо. Але іншого шляху для себе я не бачу.  Хоч і схожа на маму і сили її маю, а характер в мене батьківський: впертий та рішучий.

– Єдність. Честь. Справедливість. Хіба не ти мене цьому вчив, батьку? Як я можу вчиняти інакше?

При нагадуванні девізу нашого клану, батько лиш ще сильніше супиться, але вже нічого не відповідає. Тому ввічливо склоняю голову та виходжу з його кабінету.

Час збиратися в дорогу.

 

Ось такі плани))) Наразі в мене творча відпустка і чекаю коли нарешті вже піду в справжню відпустку, щоб відпочити та спіймати натхнення! Публікуватися почну вже в другій половині серпня, коли зроблю запас тексту.

Ще вагаюся між тим, що почати писати першим: “Кохана для першого аміра” чи “Вогняна дружина Тіньового герцога”... чи може “Напівкровка з гострими пазурями”. А що вам виглядає більш цікавим?

P.S.: блог по світу “Магиня для демона” буде наступним. Бачу що ці книги ще читають, тому поки спойлерить не буду. Не знаю як ви, але я коли бачу УВАГА СПОЙЛЕРИ, то обов’язково ті спойлери біжу читати)))

 

11 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Любов Льоба
18.08.2024, 19:16:18

дякую Вам, тепер ще більше чекатиму ваших новинок))) читається на одному подиху. Має бути дуже цікаво. Натхнення і спокійної відпустки)

Тана Лі
18.08.2024, 21:37:14

Любов Льоба, Дякую за тепле побажання ❤❤❤

avatar
Alevina
28.07.2024, 20:07:52

Дякую вам за цікаві книги! Прочитала все швидко, тому очікую на продовження!
Більше інтригує історія Таміли.
Що на рахунок новинок вони видаються інтересними та цікавими. Хочеться вже прочитати всі. Кожна відгукується по своєму, але напевно буду вболівати за « Напівкровка з гострими пазурями». Хоча логічніше почати із однотомника. Дякую ще раз за такі чудові історії! Вже з нетерпінням чекаю на нові історії від вас!
Гарного відпочинку вам і вашій музі, нехай це принесе Вам ще більше ідей!

Показати 2 відповіді
Alevina
28.07.2024, 22:17:28

Тана Лі, Дякую за відповідь!
Чекаю з нетерпінням!

Чекаю з нетерпінням, натхнення вам)

Тана Лі
24.07.2024, 15:38:33

Елена Дмитренко Петренко, Дякую ❤❤❤

avatar
OlenaSloth
14.07.2024, 21:53:35

Дякую за анонс. А особливо за попередження про спойлери))))

Тана Лі
15.07.2024, 07:39:27

OlenaSloth, ❀(*´▽`*)❀

Можливо,я не уважно читала.Не знайшла за кого вийшла заміж Катріна? Підкажіть, будь ласка

Тана Лі
15.07.2024, 07:38:54

Катерина Федорко, Вона вийшла за Івара, п'ятого аміра. Його візуалізація ось тут https://booknet.ua/blogs/post/375888
Поки це все, що ми знаємо про цю пару.

avatar
Тетяна Рибак
11.07.2024, 17:32:56

Схоже ніхто не пропонує нових варіантів. А я придумала новий варіант,, Несподівана істинна(ість)" - адже я так розумію у всіх парах буде присутня істинна пара.

Гадаю найкраще обирати саме з 3 варіантів
1 " Аланія"
2 " Змішане щастя"
3 " Несподівана ( або неочікувана) істинна( ість) "
Що скажете?

Показати 5 відповідей
Тана Лі
11.07.2024, 18:15:49

Тетяна Рибак, Я теж поки, що не знаю точно))) Але можливо це буде ельфійка.

Круто!!! Вам натхнення щоб радувати нас цікавими історіями!!!!

Тана Лі
10.07.2024, 21:34:59

Ната Пономарьова, Дякую (≡^∇^≡)

avatar
Ирина З
09.07.2024, 22:59:05

Просто неймовірні анонси !!!
Піду щось почитаю із новинок!

Тана Лі
09.07.2024, 23:02:07

Ирина З, Дякую ヾ(^-^)ノ

avatar
Inna M
09.07.2024, 21:07:54

Вау, чекатиму з нетерпінням книги. Натхнення і наснаги.

Тана Лі
09.07.2024, 21:45:08

Inna M, Дякую (❁´◡`❁)

avatar
Тетяна Рибак
09.07.2024, 19:44:21

Вау як багато планів ! Чекатиме із нетерпінням кожну з історій! Всі мега цікаві! Бажаю натхнення і наснаги!

Тана Лі
09.07.2024, 19:52:28

Тетяна Рибак, Дякую ❤

avatar
Kalli de Narro
09.07.2024, 17:33:54

Добрий день, я б хотіла вам запропонувати взяти участь в моєму флешмобі фентезі в східному стилі.

Тана Лі
09.07.2024, 17:37:05

Kalli de Narro, Добрий день. Дякую за запрошення, але наразі брати в роботу ще одну книгу точно не буду. Хоч би з цима задумами впоратися)))

Інші блоги
Доброї ночі!
Привіт! Знижка на історію! Подвійна помилка з босом. Дежавю. - Ти мазохістка? - Цілком логічне, я б навіть сказала риторичне питання... - Цілком можливо. Так, певно так і є, - я практично впевнена в тому, що на моєму місці
Перший розділ "Відроджених з Попелу"
Вітаю, дорогі читачі! Перший розділ "Відроджених з Попелу" вже на Букнеті (а я і досі не звикла до назви). Сподіваюсь, що початок книги вас не розчарував. Буду рада вислухати будь-які ваші думки стосовно першого розділу,
Ось такі презенти підходять?)
Історія по знижці! Не для тебе мама Ягідку ростила Чому мужики вважають, що якщо жінка живе з ними, то вони приручили дику тваринку? Невже чоловіки такі наївні та розслабляють булки в найнесподіваніший момент? Ха!
2000 підписників
Привіт, мої любі! Ви бачили скільки вас у мене? На цю хвилину 2015 підписників!!!! Я так радію цій цифрі. Я ціную кожного з вас! Кожного! Чуєте?! Ваша Майська сьогодні навіть трохи святкувала цю подію. Завтра викладу відео
Вища ельфійка
Як сприйняла Ейлірейн той факт, що вона є вищою ельфійкою і чим це їй загрожує — читайте у новому розділі "Академії Фейлім". Я залишила кабінет ректора в засмучених почуттях. Я хоч і думала останнім часом, що можу
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше