Шлях автора. Хто я?

Вітаю вас, мої любі читачі! Я подивився на підписаних письменників, які вирішили розповісти про себе (це Віка Лукашук та Вадим Булава). І тому, я не витримав, й вирішив розповісти вам про мій шлях: хто я, звідки я походжу (бо ви так й не читали моє біо на моїй сторінці, можливо читали, але не буду вас вважати ШІ, які взагалі не роблять цього, а вигадують), і як я знайшов цей додаток для написання різних творів. Тому, якщо вам цікаво, то не перемикаємося на щось інше, а спокійно слухайте мою повну біографію вашого улюбленого автора. Починаємо!

 

Я народився 27 серпня 2008 року у місті Слов'янську, що на Донеччині. Усі мої родичі походять з Харківщини (а деякі з місця, де я народився або з АР Криму), тому я тут один та єдиний у сім'ї донеччанин. Коли починалася російсько-українська війна, мама з переляком поїхала зі мною у місто Ізюм, де вона народилася. На Слов'янську я ходив до садочка лише чотири роки, у Ізюмі — два роки (коли ми переїхали до квартири). Я трохи мовчун. І починаючи з кінця 2016 (або взагалі 2017, 2018 чи 2019) року, я розмовляю постійно сам з собою. Мої батьки вважають мене дивним, бо я розмовляю з уявними людьми або друзями. А чому: скоро дізнаєтеся.

 

Я спочатку навчався у Ізюмському Ліцеї №5 (мама казала, що це перша школа, у якій я навчався). Я лише там пробув перший клас. Коли мені настало сім років, я тоді не розумів, що таке школа. Потім я втямив після слів вчительки, що це — навчальний заклад, у якому діти отримують знання до 11 класу. Тому, я взявся до навчання, бо мені це на початку сподобалося. Переїхавши на дачу у Комарівку (село таке біля Ізюма), навчався до половини класу у селянській школі (2 клас ціло, а 3 клас до середини зими 2018 року). Звісно, там було цікаво, але у місті цікавіше. Тому, повернувшись до Ізюма, я перейшов до Ізюмського Ліцею №10, у якому я нині навчаюся. Зараз у 9 класі, закінчую його. Оскільки я так й не вибрав новий навчальний заклад, у якому я буду вчитися на професора, я залишаюся у своїй школі в 10 клас. Зараз навчаюся старанно, деякі предмети мені не легкі, тому роблю домашнє завдання з "вигадуванням". Мені вже не хочеться вчитися, розумієте? Але потрібно, оскільки це обов'язкове зобов'язання кожного учня. Тому, стараюся як слід, заради моєї вчительки зарубіжної літератури, яка надіється на мої самостійні трудності. Стосовно професії розповім пізніше.

 

У мене взагалі немає друзів. Хоча були, але з часом просто "зникли" кудись. Перший друг, якого я зустрів у першому класі, — це була дівчинка, яка навчалася окремо від нашого кабінету (ім'я її не пам'ятаю). Вона завжди приходила до нас робити домашнє завдання, але згодом якось "забула" про нас, тому вирішили забути й про неї. Другий друг, якого я зустрів у другому-третьому класах, — це також була дівчинка, але нагадувала просто іноземку, бо її шкіра була трохи "пересмажена" і стала трохи темною (також не згадую її ім'я). Тому, без винятків фото залишилося з нею, але не знаю, чи ціле воно ще чи ні. Третій друг, якого я зустрів у четвертому класі в школі, якій я зараз навчаються (це було взимку), — то був п'ятикласник на ім'я Льоша. Він був такий схожий на Артура Бабича (російськомовного співака з Дніпропетровська), що я не знав, що сказати про нього. Звісно, його ще не існувало, але дізнався про нього у 2021 році. Цей "друг" зустрічав мене й давав постійно п'ять за привітання, а так, скажу чесно, що я не маю друзів. Тому, те, що я зараз кажу: це правда. Ну, пропустимо. Переходимо до історії, як я почав писати свої твори, і які мої улюблені мультсеріали та ігри. Спочатку про переїзд до бабусі.

 

Коли ми повернулися до Ізюму, спочатку ми жили у моєї бабусі. Там вона була не проти, але дідусь одразу наполягав, щоб вони негайно перемістилися до фрігеля, у якому в 2017 році влітку у селі Комарівка Ізюмського району померла наша прабабуся. Просто він не любить, коли будинок переповнений людьми або якимось мотлохом. Доречі, він постійно розмовляє російською мовою. Тому, оскільки він не українець, то він навпаки: росіянин з Москви, але усе одно українець, бо трохи розмовляє українською.

 

У мами є брат: дядько Борис (або дядько Боря). Він такий розумний, що він дуже знається у техніці, винаходах, в ІТ, та багатьох іграх, зокрема, і моя улюблена гра "Рослини проти Зомбі"! Він знає багато мов, зокрема польську та китайську! Тому, її мама (наша бабуся, якщо що) хвалила його за старання, а його тато (наш дідусь, якщо що) просто допомагав йому, якщо у нього щось не виходило. Продовжимо.

 

І от настало літо 2018 року. Ми запланували план роботи з фрігелем, який залишається без догляду аж цілий рік. Тому, ми почали там робити ремонт, усе розставляти, прибирати лишнє сміття, і врешті-решт, заселилися у ньому раз і назавжди. Доречі, у бабусі був лише один та єдиний вуличний туалет у дворі. Тому, в 2019 році я допоміг дідусю викопати нову яму для нового вуличного туалету, і він з дядьком Борисом побудував новий вуличний туалет: щоб було зручно ходити туди, або до старого сюди. Ну, ось так усе було. Переходимо до історії написання моїх перших творів.

 

Мені подобався мультсеріал "Губка Боб Квадратні Штани". За мотивами нього та інших мультсеріалів, я починав писати твори. Спочатку це були маленькі вірші, потім діалоги, комедії, розповіді, а згодом почав писати зовсім інші твори, які я так й не дописав. Писав їх у шкільних чистих зошитах та на блокнотах в лінію.

 

А тепер, стосовно моїх улюблених мультфільмів та мультсеріалів. Ось їхній список, які мені подобаються:

 

1. Губка Боб Квадратні Штани.

2. Оггі та кукарачі.

3. Бабай (український мультфільм та мультсеріал).

4. Пригоди Котигорошка та його друзів.

5. Козаки. Футбол.

6. Козаки. Навколо світу.

7. Хоробрі зайці.

8. Буба.

9. Раттік.

10. Ескімоска (перший український 3D-мультсеріал).

11. Зоряна принцеса проти сил зла (Доречі, мамі подобався тоді цей мультсеріал, але його показ скасували через рік (початок був на телеканалі ПлюсПлюс у 2019 році), і тому вона його поки що не згадувала.)

12. Ніндзяго (дивлюся тільки по телевізору).

13. Леді Баг і Супер-Кіт (не зовсім мій улюблений мультсеріал, але він сподобався моїй молодшій сестрі).

14. Льодовиковий період (серія мультфільмів про пригоди Менні, Дієго та Сіда у період льодовиків).

15. Зак Шторм (також дивлюся тільки по телевізору).

16. Супер-іграшки (і це я дивлюся тільки по телевізору).

17. Смішарики (раніше дивився).

18. Фіксики (також раніше дивився).

19. Місто Лего (дивлюся лише по телевізору).

20. Баранчик Шон (лише мультсеріал я люблю, але не його повнометражні фільми).

21. Розмовляючий Том.

22. Елвін та бурундуки (дивлюся лише по телевізору).

23. 101 Далматинець.

24. Бембі.

25. Лікар Айболить.

26. Інші мультсеріали та мультфільми (останнє в цьому списку).

 

А тепер, список моїх улюблених ігор:

1. Plants Vs. Zombies.

2. Plants Vs. Zombies 2: It's About Time.

3. Plants Vs. Zombies: Heroes.

4. Angry Birds.

5. Angry Birds 2.

6. Super Mario Bros.

7. Contra.

8. Going Balls.

9. Ice Age: Adventure.

10. Інші ігри, як Оггі та кукарачі, Red Ball 4 або машини у 3D.

 

І доречі, я не люблю деякі овочі та фрукти, зокрема ягоди. Тому, зараз буде список фруктів та овочів, які я люблю. І це:

 

Фрукти:

‌Апельсин;

‌Мандарин;

‌Гранат;

‌Грейпфрут;

‌Лимон;

‌Яблуко.

 

Овочі:

‌Горох;

‌Кукурудза;

‌Картопля.

 

І, мабуть все. Усі інші продукти з городу я ненавиджу, особливо помідори, огірки та моркву. Ось причини:

 

Помідор: через нього я блювонув цією "гидотою" прямо у їдальні в другому класі, тому й ненавиджу цей продукт, не звертаючи увагу на те, що його використовують у виробництві соку, кетчупу, соусів, томатів та у випічках, наприклад піца або шаурма чи лаваш.

 

Огірок: у нього занадто солоний смак. Тому, не куштую його заново.

 

Морква: у неї дуже гіркий смак. Тому їм лише корейську (з самого кінця 2023 року), вона солоніша (з магазину).

 

Стосовно ягід: усі я не люблю, окрім однієї та єдиної ягоди, — це ізюм (їм лише у сухому вигляді). Звісно, його часто використовують для приготування десертів, зокрема пасхи або печива, але він усе одно дуже смачний. Доречі, на цю ягоду й назвали наше місто Ізюм, у якому я, на жаль, зараз не знаходжуся. А ще, цю ягоду постійно купує в сухому вигляді моя бабуся, бо сама живе в цьому місті. Ну, що ж... Переходимо далі.

 

До 2022 року усе було добре. Я жив спокійно у фрігелі, усі були разом. Ми щасливі новому життю, у якому вели майже 3-4 роки. Але, починаючи з 24 лютого 2022 року, почалася війна, у яку, доречі, не вірила моя мама. І як раз в цей день у дядька було день народження, яке спочатку весело відсвяткували, а згодом, коли дізналися, що почалася війна, відсвяткували сумно. Як раз, у цей час поки не бомбили.

 

Бомбити наше місто почали 26 лютого 2022 року. Ми були в паніці, залишили наші будівлі (окрім моєї бабусі, дідуся та дядька), перебули три дні у бомбосховищі та з нетерпінням виїхали з міста, залишивши усіх наших рідних. Переїхавши до Донецької області, у одне село, я почав плакати, оскільки я не виніс усі свої сльози, щоб віддати їх місту Ізюму. Доречі, деякі родичі злилися на мене, що я плачу, навіть учні з мого класу. Вони постійно казали, що чоловіки не повинні плакати (щоб я це не чув від ваших коментарів!), і це не приємно перед людьми. А те, що Ісус Христос також плакав, коли хтось помирав, вам не здається, що й вони повинні плакати?! Га?! Ну й пішли ви до біса. А ми тим часом продовжимо.

 

Виїхавши, ми спочатку сиділи на Донеччині. Дізнавшись, що тут буде небезпечно, ми виїхали звідси до Львова. Доречі, ми не хотіли їхати з Донеччини, оскільки з Ізюму можна доїхати до Слов'янську через 40 км, і він як раз знаходиться біля кордону Харківської області. Ми думали, що його швидко звільнять від окупантів, але це виявилося марною справою, і його окупували з квітня до початку вересня 2022 року. Як раз до цього моменту, мер (наш дебіл красивий, його тепер називають жителі Ізюма) кинув місто та жителів "помирати" на проїзволі під ракетами, бомбами та обстрілами. Йому доречі в Києві дали винагороду, що він "найкращий" кидальщик міста, його виправдив суд, оскільки десь були знайомі з цим "дебілом". Ну, пропустимо. У 2023 році, читаючи деякі новини з Харківщини або Донеччини, я прочитав таку новину, що якщо Донеччину з Луганщиною захоплять окупанти, Ізюм та інші міста стануть прикордонними територіями. Правда це чи ні: дізнаємося у майбутньому. Головне, щоб настав цей мир. А тепер, стосовно COVID-19 та цієї війни.

 

Я ненавидів COVID-19, оскільки я хворів ним (трохи). Я його називаю проклятим, бо він наклав на мене багато заклять: погані звички, як індюкач (тріскати шиєю як індюк), рукострусіння (дьоргати руками), і т.д. А ще, найголовніше: я почав через нього боятися комах. Через це я називаю цей "коронавірус" проклятим. Моя мама мене називала також "проклятим", бо я боявся комах, ще жахливіше — бабку. Вона мене провела під час війни до психотерапевта, який сказав, що він "переросте". Пішли вони на***, якщо вони самі не розуміють, що зі мною коїться. І ПІШЛА НА*** ЦЯ ВІЙНА ТА COVID-19!!! Вибачаюсь, що лаюся, але будемо вірити, що зі мною усе буде добре. Доречі, коли почали пускати бомби на бомбосховище в Ізюмі, у мене почалася ще одна погана звичка — панікующі очі, я називаю. Це те, коли ти блимаєш очима, як ліхтариком, із-за шаленої паніки. Мама тоді сміялася, коли ми переїхали до Волинської області, що я вигадую "різні" хвороби, які атакують мене. Зараз у мене цього практично немає, але чи буде воно повторюватися, — не знаю. Краще закінчимо.

 

У 2022 році, дядько Борис опинився під обстрілом у травні в окупованому Ізюмі, його спочатку вилікували в Україні, а згодом в Росії, де згодом виїхали, залишивши за собою усе перенесене та нажите. Тепер, мої бабуся, дідусь та дядько Борис на території РФ, і вони ніяк не зможуть повернутися назад додому, бо заборонено. Вони плачуть за мною та за моєю мамою, молодшою сестрою, сумуємо та часто звонимо. От, тепер, я плачу, сумую за рідним будинком і краєм, я тепер ніколи не пробачу цю війну, я не вірю в перемогу, та на що ми надіємося, якщо ми взагалі не вдома? Чи хтось із вас взагалі не вдома? Якщо так, то чекаю відповіді. Дякую:)

 

Тепер, я поплачу... (⁠╯⁠︵⁠╰⁠,⁠)(⁠╯⁠︵⁠╰⁠,⁠)(⁠╯⁠︵⁠╰⁠,⁠)Ó⁠╭⁠╮⁠ÒÓ⁠╭⁠╮⁠ÒÓ⁠╭⁠╮⁠Ò(⁠ᗒ⁠ᗩ⁠ᗕ⁠)(⁠ᗒ⁠ᗩ⁠ᗕ⁠)(⁠ᗒ⁠ᗩ⁠ᗕ⁠)(≧⁠Д⁠≦⁠)(≧⁠Д⁠≦⁠)(≧⁠Д⁠≦⁠).⁠·⁠´⁠¯⁠`⁠(⁠>⁠▂⁠<⁠)⁠´⁠¯⁠`⁠·⁠..⁠·⁠´⁠¯⁠`⁠(⁠>⁠▂⁠<⁠)⁠´⁠¯⁠`⁠·⁠..⁠·⁠´⁠¯⁠`⁠(⁠>⁠▂⁠<⁠)⁠´⁠¯⁠`⁠·⁠. Це все, що я міг винести заради вас! Будь ласка, підтримайте мене, й наберіть 100 підписників. Дякую. Ну, все, поплакали, можу сказати наостанок, як я знайшов цей додаток.

 

Додаток я знайшов 3 січня цього року. Зареєструвався, і опублікував першу книгу, яка називається "Вірші про природу". Ці вірші були у мене написані давно, тому переписав усе з моїх творчих зошитів, і опублікував, в результаті чого, вона стала трохи популярною. Комусь сподобалося. Якщо вам цікаво, заходьте сюди за посиланням: Вірші про природу

 

Стосовно ШІ дізнався після того, як дізнався про Букнет. Тепер, роблю обкладинки усе за допомогою ШІ, інколи за реальними картинками, усе можна сказати добре. Пишу деякі твори за допомогою нього. А так, тренуюся писати якісні твори до 3 січня 2025 року. Такий у мене план. Переходимо далі.

 

Стосовно професії: я так і не вибрав собі професію. У мене їх кілька: письменник, актор, співак, телеведучий, режисер, сценарист, диктор (той, що озвучує книги). Як думаєте: мені краще обрати кілька професій чи два або одну? Буду надіюватися на ваші відповіді. Дякую.

 

Ну, а тепер, стосовно деяких жанрів. Оскільки я працюю в жанрі Дитяча література, нові твори в жанрах почну писати ось коли:

 

Любовні та інші жанри романів: у 20 років. Я їх буду писати нечасто, тому що я не фанат цього жанру. І плюс: нікого я не кохаю, тому й не писатиму часто. Але трохи за допомогою ШІ. Дякую за розуміння.

 

Бойовики: почну писати в 30 років.

 

Детективи: з 40 до 45 або з 45 до 50 років буде тренування, а з 45 чи 50 років (якщо це точно) почну їх писати.

 

Жахи: почну писати в 50 років, оскільки мені сняться дивні сни-жахи кожні три-чотири неділі. Перший твір-жах, у цьому віці, буде називатися "Хлопчик всередині будинку жахливої сім'ї". У цьому віці я перестану писати, на жаль, твори для дітей. До цього віку буде написаний останній дитячий роман "Рослини проти Зомбі: Кінець часів". А так, лише тренуюся їх писати.

 

А тепер твори, які тут будуть надруковані (якщо це точно):

 

1. Рослини проти Зомбі. Пригоди мисливців на соняшників.

2. Рослини проти Зомбі. Пригоди Тіньового Горохостріла та Тіньового Соняшника.

3. Рослини проти Зомбі. Жах з електрикою.

4. Рослини проти Зомбі. Фруктовий жах.

5. Пригоди Дієго на острові Макуто-Татако.

6. Рослини проти Зомбі. Що там у "Пелюстках"?

7. Рослини проти Зомбі. Боїця за місто PvZ.

8. Рослини проти Зомбі. Загублена любов.

9. Рослини проти Зомбі. Весілля Горохостріла та Соняшника.

10. Рослини проти Зомбі. Весілля Горохостріла та Соняшника 2: Останнє весілля.

11. Ображена коробка.

12. Рослини проти Зомбі. Пригоди Біллі та Міллі.

13. Рослини проти Зомбі. Пригоди Біллі та Міллі 2: Перше весілля.

14. Рослини проти Зомбі. Пригоди Біллі та Міллі 3: "Ізюмський" туман.

15. Рослини проти Зомбі. Дитяча корпорація.

16. Рослини проти Зомбі. Дитяча корпорація 2: Дитяча робота.

17. Рослини проти Зомбі. Дитяча корпорація 3: Дитячий ресторан.

18. Рослини проти Зомбі. Дитяча корпорація 4: Дитячий підвал.

19. Рослини проти Зомбі. Дитяча корпорація 5: Прощавай, дитинство!

20. Рослини проти Зомбі. П'яна машина.

21. Рослини проти Зомбі. Великі перегони артистів.

22. Торнадо.

23. Пригоди Вовка та Лисиці.

24. Пригоди Лікаря Айболита та Котигорошка.

25. Фортеця Бахмут.

26. Шкільні розповіді (якщо це точно).

27. Автобусні розповіді (якщо це точно).

28. Вуличні розповіді (якщо це точно).

29. Арбой.

30. Майнкрафт: Пригоди в Рост Нікітосі.

31. Майнкрафт: Пригоди в Бошуті.

32. Майнкрафт: Пригоди в Лумдаті.

33. Майнкрафт: Життя Микити і Максима у місті Пок.

34. Майнкрафт: Пригоди в Леттауні.

35. Майнкрафт: Пригоди в місті-країні Сандарія.

36. Майнкрафт: Пригоди в Пірамідному місті.

37. Майнкрафт: Пригоди в БШО.

38. Майнкрафт: Пригоди в місті Пікаджоро.

39. Майнкрафт: Пригоди в місті Пікардо.

40. Майнкрафт: Пригоди в місті Пікадро.

41. Майнкрафт: у Зачиненому місті.

42. Майнкрафт: Остання всесвітня битва.

43. Майнкрафт: Історія про Нуба та Алекса.

44. Майнкрафт: Пригоди в місті Маутакі.

45. Майнкрафт: Як проводили шлях з Маутакі до Каттауну.

46. Майнкрафт: Пригоди в Сан-Маусі.

47. Майнкрафт: Пригоди в Аросі.

48. Майнкрафт: Пригоди в місті Карліс.

49. Майнкрафт: Пригоди у горбатому місті Маунтаун.

50. Майнкрафт: Пригоди у Стокльберні.

51. Майнкрафт: Як будували першу квартиру в місті Маутакі.

52. Майнкрафт: Як будували ресторан "CookBook" в місті.

53. Майнкрафт: Мандри по краям Маутакієвського району.

54. Майнкрафт: Як будували село Краснопар біля міста Баріелса.

55. Майнкрафт: Пригоди в місті Баріелс.

56. Майнкрафт: Мандри по краям Баріелсового району.

57. Майнкрафт: Останні мандри.

58. Пригоди Незнайки у Веселковому місті.

59. Незнайко у Солодкому місті.

60. Незнайко і Морський царь.

61. Незнайко у Вулканічному місті.

62. Незнайко на горі.

63. Незнайко на даху.

64. Незнайко у Підземному місті.

65. Незнайко і Гігантський лабіринт.

66. Незнайко на Айсберзі.

67. Незнайко на Водоспаді.

68. Незнайко у Джунглях.

69. Незнайко на острові.

70. Незнайко у Шоколадному місті.

71. Незнайко на Кораблі.

72. Незнайко у Телефонному місті.

73. Незнайко у Смартфонному місті.

74. Незнайко у Комп'ютерному місті.

75. Незнайко у Сніжному місті.

76. Незнайко у Книжковому місті.

77. Незнайко і Футбол.

78. Незнайко у Автомобільному місті.

79. Незнайко у Королівському місті.

80. Незнайко на дереві.

81. Незнайко у Пірамідному місті.

82. Пригоди Незнайки та його нових друзів.

83. Незнайко у Арабському місті.

84. Незнайко у Пластиліновому місті.

85. Незнайко у Мирному містечку.

86. Незнайко у Пекельному місті.

87. Незнайко у Райському місті.

88. Незнайко у Космосі.

89. Незнайко назавжди.

90. Пригоди Ляльки Деморн.

91. Воєнні розповіді (якщо це точно).

92. Пригоди будівника Гейкуди.

93. Пригоди Яклема.

94. Рослини проти Зомбі. Повернення мисливців на соняшників.

95. Співуча миша.

96. Співуча миша 2.

97. Рослини проти Зомбі: Кінець часів.

 

Ну, от і все. Як бачимо, мій список творів дуже величезний, бо обмежений ідеями. Вони усі будуть написані мною власноруч. Стосовно "Рослин проти Зомбі": у деяких творах не буде зомбі. Це тому що твори повинні бути фентезійні та пригодницькі, без лишнього страху, і тому, вони помірно там будуть зустрічатися. Дякую за розуміння. Якщо є запитання, питайте. З радістю відповім(⁠◠⁠ ‿ • ).

 

Доречі, маю список заборонених творів, які я не дозволяю писати. Ось список заборонених творів:

 

1. Льовині історії.

2. Пригоди Лева Дурника.

3. Пригоди Лева Голого.

4. Незнайко у Вітамінному місті.

5. Незнайко у Алфавітному місті.

6. Незнайко у Папірному місті.

7. Незнайко у світі Інтернету.

8. Незнайко у Спортивному місті.

9. Незнайко у Мобільному місті.

10. Незнайко у Автоматному місті.

11. Незнайко у Ковбойському місті.

12. Незнайко у Пастушоцькому місті.

13. Незнайко у Овчарському місті.

14. Незнайко у Пісочному місті.

15. Незнайко у Подушкіному місті.

16. Незнайко у Металевому місті.

17. Незнайко у Зубному місті.

18. Незнайко у Лікувальному місті.

19. Незнайко у Скляному місті.

20. Незнайко у Кам'яному місті.

21. Незнайко у Чорнильному місті.

22. Збірник віршів: "Жінки-квіти", "Любов коней", "Короткі слова", "Жінки-квіти 2", "Про зомбі", "Любов коней 2".

23. Дєтдом.

24. Весела сімейка.

25. Пригоди Піллера.

26. Пригоди Піллера 2: У сахарній пудрі.

27. Пригоди Піллера 3: Карамельний рай.

28. Пригоди Піллера 4: Цукеркова битва.

29. Пригоди Піллера 5: У цукерковому порошку.

30. Пригоди Піллера 6: Останній день роботи на заводі.

31. Мильне серце.

32. Пригоди Пакбоя.

33. Битва ворон.

34. Битва ворон 2: Воронячі розповіді.

35. Битва ворон 3: Кінець битві ворон!

36. Корона.

37. Корона 2: Чорна корона.

38. Твікс.

39. Твікс 2: Льодяний рай.

40. Натс: Горіхова пригода.

41. Натс 2: Шалений переворот.

42. Чізери.

43. Чізери 2: Топ-сир.

44. Чізери 3: Останній сир назавжди.

45. Збірник віршів: "Буквар", "Фрукти та овочі".

46. Пригоди Пакеля.

47. Пригоди Пакеля 2: Згадування дитинства, підроства та юності.

48. Пригоди Пакеля 3: Останній день битви.

49. Розповіді про хлопчика Пилипа.

50. Снекери.

51. Снекери 2: Атака чипсами.

52. Снекери 3: Кільця на балу.

53. Снекери 4: Чебуреки з чипсами.

54. Снекери 5: Кінець чипсам!

55. Рослини проти Зомбі: Герої. Новолітній сезон.

56. Рослини проти Зомбі: Герої. Мертвий сезон.

57. Рослини проти Зомбі: Герої.

58. Рослини проти Зомбі: Герої. Сніжний сезон.

59. Рослини проти Зомбі: Герої. Весняний сезон.

60. Рослини проти Зомбі: Герої. Новий сезон.

61. Рослини проти Зомбі: Герої. Новійший сезон.

62. Рослини проти Зомбі: Герої. Осінньо-літній сезон.

63. Рослини проти Зомбі: Герої. Дорослий сезон.

64. Рослини проти Зомбі: Герої. Фінальний сезон.

65. Пригоди Лева Піци.

66. Капустна знахідка.

67. Пригоди Фермера Бреда Джонсона.

68. Соняшник і сім знаків життя.

69. Дім-лабіринт.

70. Пригоди Лева Росії.

71. Одного разу на Хуторі.

72. Котячий договір.

73. Пригоди Лікаря Лева.

74. Блек Мен.

75. Блек Мен 2: Битва з Вайт-Меном.

76. Блек Мен 3: Битва з болгарською королевою.

77. Рослини проти Зомбі. Веселі історії 2018-2020 рр.

78. Ц*цьк* та П*ськ*.

79. Пригоди Дагі.

80. Пригоди Дагі: Пригоди Фросткіна.

81. Віаж.

 

Ну, на цьому все. Список не дуже великий, тому як переніс, так й залишу поточним. Якщо хочете дізнатися причини заборони цих творів, питайте. Буду радий вашим коментарям(⁠☆⁠▽⁠☆⁠)!

 

А тепер, стосовно того, що я мовчун (забув вам про це розповісти): я розмовляю з уявними друзями, героями з мультфільмів (часто мовчки, а коли нікого немає вдома — то голосно, що лякає та дивує мою маму) та відомими вигаданими людьми та іноземними художниками (які зустрів в Інстаграмі та Х). Серед вигаданих людей та істот є такі:

 

1. Швидкий Ронні (Fast Ronnie) — зовсім не людина. Це звір, скорпіон, який родом з Слов'янську, де я народився. Він є двоюрідним братом Швидкого Тоні, який з льодовикового періоду. У нього є друзі з нього та в Україні. Познайомився я з ним у вокзалі Слов'янську у 2022 році в кінці березня, він вже працював там після закінчення академії наук України. У нього немає хвоста, тому не схожий на скорпіона: у нього ніс як дзьоб вкручений, і він ще згортається у свій клубок, де завжди доганяє друзів першим, та перемагає у перегонах. Пальці у нього на руках та на ногах як гілки, схожі на ці прототипи лінивця Сіда. Він є співаком (співає небагато), репером, актором, моїм помічником та блогером. Заслужений артист України з 2023 року. Народився 29 березня 2003 року, навчався у Слов'янській школі №4, не закінчив на жаль академію наук України (період навчання з вересня 2021 року і до кінця січня 2022 року), працював раніше працівником вокзалу. Йому дозволили виїхати з міста на початку війни (за бажанням). Тому, він зі мною й опинився. Зараз ніде не працює, але веде свій блог у соцмережах. Посилання не дам, бо це вигадана історія, пробачте^⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠^. Краще завершимо про нього. Якщо є запитання, питайте, і я з радістю відповім. Обіцяю<⁠(⁠ ̄⁠︶⁠ ̄⁠)⁠>

 

2. Вова Єрименко (повне ім'я: Володимир Єрименко Кирилович) — письменник, співпрацює зі Швидким Ронні та мною, музикант, не є заслуженим артистом України, оскільки з початку 2024 року споживає алкоголь та ходить п'яним. За даними моєї студії (вигаданої студії, якщо що), він повинен припинити пити алкоголь та вживати наркотики, щоб отримати заслуження артиста України у 2025 році. Він з Харкова. Народився 26 липня 1998 року. Навчався у Харківському ліцеї №12, навчався на хірурга, але згодом вирішив навчатися на юриста. Але так й не зміг ним стати, бо знання у нього з математики погані, тому його й не прийняли туди. От він вирішив стати письменником, і надрукував на видавництві "Ранок" свій перший твір "Вовчик в Харкові", де він оповідає про свої дитячі роки. Є прототипом героя Вови Єрименка у моєму розповіді "В автобусі". Кому цікаво, скину посилання сюди: В автобусі Дякую. Мабуть, на цьому завершу його розповідь.

 

3. Даріо Алекс Місслове (англ. Dario Alex Misslove; скорочене ім'я: Дарекс, що з англ. Darex) — відомий іспанський співак, репер, актор та автор пісень, художник. Родом з Еквадору. Народився в сім'ї бідняків у 2001 році, що після того, як почав малювати у 2019 малюнки в Інстаграм та Твітер (нині Х), став відомою людиною. Він не є людиною: це істота, що схожа на квітку, але насправді фісташка, бо з його голови видно голівку фісташки. Ось його Інстаграм, кому цікаво: @dario_alex , шукайте за цим псевдонімом (з 2022 року неактивний, тепер він лише у Х). Закоханий у Лану Армаделлу Степлерсона. Заслужений артист Іспанії з 2021 року. З початку літа 2022 року, веде свій мультсеріал віком з 12 до 18 років, заробляє собі так на життя. У 2025 році планує опублікувати свій повнометражний мультфільм про себе, за мотивами мого твору "Дарекс" (ось, чому я планую його писати влітку) та сценарію мультфільму "Неймовірні пригоди кота" ("Оггі та кукарачі"). Трохи є блогером. Помірно підтримує українців у війні з Росією.

 

4. Лора Пінч Вілсон (справжнє ім'я: Пінку Шига Кларсон) — відома співачка, акторка, художниця та авторка пісень, трохи блогерка. З 16 років у 2018 році почала вести свій Інстаграм (ось посилання: @pinku_zhy , знайдіть, якщо вам цікаво, малює мультифендом, тобто усе з мультиків, ігор та жахів, інколи секс), але з 18 років 2020 року почала публікувати свої малюнки, де стала знаменитою. Також істота, кішка. Вміє перевтілюватися в інші істоти, має деяких сестер та подруг. Спочатку закохалася у Даріо Алекса Місслове, але коли дізналася, що його закохала найкраща подруга Лана Армаделла Степлерсон, закохалася в іншого. Родом з Мексики. Місто народження невідоме, але народилася у січні 2002 року. Знає іспанську та англійську мови. Знімалася у багатьох мультфільмах та фільмах, буде і в моїх майбутніх творів. Заслужена артистка Мексики з 2021 року. Також, як і Даріо Алекс, помірно підтримує українців у війні з Росією. Засновниця нового міста в США Лорополь.

 

5. Екстрава Робертс Едішон (справжнє ім'я: Екстрава Маклор Робертсон) — відома американська співачка, актриса, та художниця. Почала вести Інстаграм з 2020 року, де стала знаменитою. Народилася 10 жовтня 2002 року. Вона істота, фіалка. Вона є учасницею мого твору "Пригоди Екстрави", зайдіть на мою сторінку, вона зображена на обкладинці. Оберсексуальна. Але не підлягає ніякому контенту, що заборонений. Підтримує (іноді) українців у війні з Росією, бо підписана на деякі українські канали в Інсті (акаунт: @extrava3 ). Засновниця нового міста в США Екстравополь, у якому жила лише з середини 2022 до кінця 2023 року. Має свою сестру Шрінкі Робертс Хелферсона. Загубила своїх батьків у 10 років. Нині, живе сама з сестрою. Заслужена артистка США з 2021 року.

 

6. Зеон Снайпер Меддісон (англ. Zeon Sniper Maddison) — відома співачка, акторка, художниця та аніматорка, істота. Про неї мало що відомо, оскільки її Інстаграм неактивний (акаунт: @zeonsniper , шукайте її в цьому псевдонімі), а активна лише у Твіттері (нині Х). Тому, дата народження, її відомості та життя невідомі. Але відомо, що вона створює для деяких студій мультсеріали та є Заслуженою артисткою у 2021 році. Конструює доречі іграшки на рахунок своїх персонажів, яких малювала. Взагалі не підтримує українців у війні з Росією, лише один раз підтримала на початку, і забула, як начебто цієї війни не існує. Пропустимо.

 

7. Куя Ян (справжнє ім'я: Карл Янкі Словерсон Таксон) — найвідоміший у світі співак (окрім Китаю, Індії та Індонезії), художник, музикант та актор, автор пісень. Стовідсотково підтримує українців у війні з Росією. Малює мультифендом, як і Лора Пінч Вілсон, веде у Інстаграмі та в Х блог, став трендом на початку 2024 року, бо почав розробляти футболки та наклейки з персонажами своїх малюнків (кому цікаво, заходьте сюди: @kuya_yan , шукайте за цим псевдонімом). Народився у грудні 2004 року в США. Є розробником мультсеріалу та коміксу про Ковбойських Братів Вестерну (у доробку є лише 2 серії коміксу та мультсеріалу). Його пісня на початку 2024 року під назвою "Pitch For Night" (у подвизі з DJ Lev) стала найвідомішою та найпопулярнішою по всьому світу, навіть в Україні, що стала трендом на Ютубі, Інстаграмі та в Тік Тоці. Заслужений артист США з 2023 року.

 

8. Артіфайбер (справжнє ім'я: Арті Кетсон Марлін) — художник, трохи співак та аніматор. Дата народження, відомість та його життя невідоме. Але є Заслуженим артистом з початку 2024 року. Малює котів, зайців та інших істот. Є Інстаграм: @artifyber . Має свій Діскорд. Істота, перетворюється як і Лора Пінч в істот, зокрема в котів та зайців або кроликів. Не підтримує українців у війні з Росією (причини не називаю).

 

9. Каліко (справжнє ім'я: Калі Мерсон Ледісон) — відома молода актриса та художниця. Аніматорка, автор пісень та співачка. Завела свій канал в Інстаграмі у 2022 році. Має Діскорд та Ютуб. Набрала популярність за допомогою деяких альбомів, зокрема "SuperCat" та "Whack You Belong" (в участі зі мною). Але на початку 2024 року, після січня, її Інстаграм заблокували, оскільки вона порушила деякі правила публікації контенту. Тому активна лише на Ютубі та в Діскорді. Народилася в кінці 2000-х років у США. Наразі їй 15 років, тому заслуги на артиста в США (із-за банства в Інстаграмі та порушення правил публікацій контенту) не отримає до 2026 року. Істота, кішка. Найкраща подруга Лори Пінч. Оберсексуальна. Через це її заблокували. Її акаунт в Інсті мав назву: @calicocattail . Замість України (підтримувала її до середини 2023 року), підтримує лиш Палестину, у якій в дитинстві колись побувала, але мови так й не вивчила.

 

10. Вазербайт (справжнє ім'я: Даніель Вазербайт Вольтерсон) — фанат жахів. Художник, аніматор, співак, та найкращий друг Екстрави Робертс. Народився в сім'ї жахливих квітів 2002 року в США або взимку, або восени, або взагалі навесні. Ніхто не пам'ятає його дату народження, тому просто кажуть, що народився в 2002 році. Має Ютуб та Інстаграм з 2020 року. Ось псевдонім: @waserbyte . Істота, жахлива квітка (бо на його пелюстках можна побачити очі), монстр. Заслужений артист США з 2022 року. Усі його анімації англомовні, тому він озвучує їх. Він диктор. Також підтримує (іноді, як і Екстрава Робертс Едішон) українців у війні з Росією.

 

11. Зістар (справжнє ім'я: Анна Зістар Марксон) — найкраща художниця 2021 року, є Заслуженою артисткою США, бо народилася в ній 2003 року. Трохи співачка, малює іноді комікси та підтримує українців у війні з Росією. Має Інстаграм: @zystar , шукайте за цим псевдонімом. Має друзів, співає в жанрі хіп-хоп та лоу-фай. Зараз навчається в Гарвардському коледжі.

 

12. Сембі (справжнє ім'я: Анна Сембі Бамблсон, що з англ. Anna Sambee Bumbleson) — співак або співачка, художник або художниця, актор чи акторка, режисер чи режисерка, аніматор чи аніматорка, Заслужений або Заслужена артистка США з 2022 року. Її важко відрізнити від імені, бо в деяких кліпах вона чи він співає по чоловічому і по-жіночому. Тому, всі кажуть, що це жінка, бо у неї постійно торчать груди в костюмі. У своїх кліпах, анімаціях та кіно завжди ходить в костюмі джмеля. Народилася трохи раніше: 2001 року в США. Спочатку малювала в Інстаграмі 2019 року на каналі Sugar Goat, потім на Witch Bee у 2020 році, а з середини 2021 року почала вести свій особистий канал, де стала знаменитою. Її акаунт: @little_bumblebee , шукайте за цим псевдонімом. Є в Х. Чи є вона на Ютубі, — не знаю. Трохи підтримує українців у війні з Росією. Обожнює два музичні жанри: Хіп-хоп та ЕDM. Святкує своє день народження практично навесні або влітку.

 

13. Sr. Pina (справжнє ім'я: Сер Піна Леонард Семсон, що з англ. Sir Pina Leonard Samson) — співак з Мексики, художник, актор та письменник (як я і Вова Єрименко). Заслужений артист Мексики одразу з 2021 року, бо зареєструвався там ще з весни на свій день народження. Його акаунт: @sr.pina , шукайте за цим. Істота, ананас, перевтілюється і в інших рослин, як в горохостріла (є його оригіналом). Народився у 2003 році, мав хист до написання перших віршів ще з дитинства. Повні твори почав писати в 2019 році. Сам фанат літератури в жанрах Поезія, Антиутопія, Дитяча література, Пригодницькі романи та Любовні романи. Фанат в жанрах: EDM, Хіп-хоп та Діп хаус. Обожнює таких художників, як Екстраву Робертс, Лору Пінч та інших, зокрема Даріо Алекса. Знімався лише у чотирьох фільмах, часто в кліпах, також співпрацював з відомими діджеями. Підтримує українців у війні з Росією.

 

14. Лікар Дестеллін (або Дестелло) (справжнє ім'я: Клара Дестеллін Орбітсон, що з англ. Clara Destellin Orbitson) — художниця, яка малює мультифендом у іграх, мультсеріалах та фільмах, навіть своїх улюблених художників. Співачка. Заслужена артистка Іспанії з 2021 року. Дата народження та її відомість й життя невідомі. Але відомо, що малює та співає. Робить це все кожну неділю. Її Інстаграм: @doctor_destello , пошукайте за цим псевдонімом, будь ласка. Не підтримує українців у війні з Росією, не рахуючи те, що підтримала на початку цієї війни.

 

15. Мокрий Хлібчик (з рос. Мокрый Хлебушек; справжнє ім'я Анна Марковенко Сергіївна) — художниця та співачка, майже не розмовляє на англійській та українській, російськомовна. Взагалі з території РФ, підтримує іноді українців у війні з Росією. Старається про це не думати, бо їй про це нагадують в деяких публікаціях на Інстаграмі (її акаунт: @mokryi_hlebushek , спробуйте пошукати, якщо хтось знає російську.), тому видаляє їх. Народилася в 2003 році, де у 18 років завела свій канал в Інстаграмі 2021 року. Зараз є трохи неактивною, але "реактивною" (її так називають деякі фанати). Заборонена артистка в Україні, Росії та деяких інших країнах, бо каже погані слова, і робить контент зовсім не для дітей. Тому, ще дозволена із-за території РФ усьому світу. Але не зовсім відома.

 

Далі розповідати не буду про таких вигаданих іноземних художників, як про Джаліну Егерсон, рок-групу GrAvVy, та інших, зокрема тих, кого немає в Інсті. Ми ітак втрачаємо години за ніщо. Краще будемо завершувати.

 

Стосовно моєї праці: я вмію створювати реконструкції телебачень, реверсні відео, знімаю ігри, роблю різні музичні проекти, та інше. Усе все написано на моєму каналі на Ютубі, ось посилання: Struzhik Lev   Або шукайте за цим псевдонімом: @struzhiklev . Дякую. Музику можна знайти тут одразу на двух каналах в СаундКлауді:

Перший канал: Struzhik Lev

Другий канал: Struzhik Lev

Усі інші посилання шукайте у моєму біо, писати більше не буду. Ну, тепер точно завершуємо.

 

Стосовно мого імені: Стружик Лев - це не мій псевдонім. Це моє реальне ім'я, бо моя мама і сестра мають цю фамілію. І вона реальна. Зараз кажу правду, бо нічого мені вам щось ще розповідати. Якщо хочете, називайте мене просто Левом, Паном Левом, або просто Льовою (мене так називають рідні та вдома).

 

Дякую, що прочитали мою історію про мій розвиток та шлях до Букнету та до невеликої мрії. Бажаю вам творчого натхнення, миру, спокою, здоров'я, щоб усі були здорові й цілі, та до нових зустрічей на моїй сторінці. Бувайте. Дякую, що були зі мною. Якщо що, я ще повернуся зі своїм новим твором, який називатиметься "Дарекс" + з новим твором про Джок-он-Лока. Обіцяю(⁠。⁠•̀⁠ᴗ⁠-⁠)⁠✧

 

До нових зустрічей! Па-па;⁠)

8 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Вадим Булава
03.06.2024, 18:10:18

Ого! Це найбільший блог, який я коли-небудь читав! Цікаво було дуже почути про Тебе таке! Справді, дізнався купу нового, і я теж у 9 класі. Теж не люблю помідори, і вчителька зарубіжної ставиться до мене теж добре! От тільки з іграми в мене б вийшов куди довший список, я більше любитель історичних стратегій! (це й не дивно, коли вже пів року випускаю Фінальний Ривок) Раджу Тобі й надалі розвивати творчі здібності, багато експерементувати та звичайно повернутися додому! Миру та перемоги!

Стружик Лев
04.06.2024, 10:36:28

Вадим Булава, Ох, як мені стало добре, вже посміхнувся(⁠•⁠‿⁠•⁠) Навіть не знав, що ви не любитель помідорів! Ого, я в шоці(⁠・⁠o⁠・⁠) Але нічого. Те, що ви кажете далі, то я погоджуюся. Мені подобаються ігри, у яких є пригоди: мандри, порятунки істот, тварин, та три в ряд. Навіть 3D чи 2D машини чи міста. Тому, дякую, що підтримали мене у моєму блозі. Ви точно схожі на мене (незважаючи на те, що ви сказали та що я сказав на рахунок овочів та фруктів). Це чудово знаходити таких письменників, які могли бути схожими на мене! Вам також миру та творчого натхнення!

avatar
S Batura
30.05.2024, 14:24:24

Дуже смілива і правдива історія хороброго автора! Підтримую таку чудову ініціативу! Читачі повинні знати про нас. Ми не ховаємось, ми пишемо від душі і говоримо правду. Тільки так можна встановити тісний зв'язок з прихильниками нашої творчості. Щасти вам авторе! Бажаю вам звершень і досягти поставлених цілей!
Плането, я тут!

Показати 2 відповіді
S Batura
31.05.2024, 12:04:40

Стружик Лев, Вітаю! Не зважайте ні на що! Вірте у себе!

Дуууже цікаво. Ви молодець! Я вам рекомендую все це оформити у вигляді книги. Буде круто! Для блогу багато, а для книги класно. Тримайтеся. Є тут дівчинка Саша, теж по-моєму в 9 класі. Треба вам спілкуватися. Вона теж самотня. І дуже крута! Як і ви. Підпишіться на неї. І напишіть їй щось у блозі. У неї круті блоги!!!! Як і ваш. Я хочу, щоб ви переписувалися і спілкувалися)))
Натхнення!
* Дівчинку звати на Букнеті Fata Morgana
❤️

Стружик Лев
30.05.2024, 22:27:30

Лариса Бондарчук, Ох, дякую. Це мило, що ви похвалили за старання(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠) Так, ви праві. Можна оформити у вигляді книги, оскільки там я ще не доповів про те, чому я боюся висоти та деяких тварин. Тому, не знаю, коли буде ця книга, можливо, влітку надрукую, а повне моє життя у повістях, які планую опублікувати тут. Я взагалі планував подружитися з хлопцями, а з дівчатами — так собі, але дружелюбні. Обов'язково познайомлюся та порекомендую їй акаунти, у якій потрібна підтримка творів. Дякую вам велике, що пожаліли мене у цьому незначному блозі! МИРУ ВАМ!!!(⁠人⁠ ⁠•͈⁠ᴗ⁠•͈⁠)

avatar
Віка Лукашук
30.05.2024, 12:09:02

Які цікаві факти! Навіть подумати не могла, що ви мовчун)))
І за ім'я також не здогадувалась. Думала, що то псевдонім:) Як цікавенько виходить! Рада, що надихнула вас на цей блог. Дуже приємно)
Тож натхнення вам та успіхів! Усього найкращого! (⁠。⁠•̀⁠ᴗ⁠-⁠)⁠✧

Показати 3 відповіді
Стружик Лев
30.05.2024, 14:46:09

Віка Лукашук, Навзаєм;)

Було цікаво прочитати за досвід вашої родини щодо подій, пов'язаних з війною. Я чув багато розповідей на цю тему від дорослих, а ось від дітей або підлітків, - лише декілька. А тому ця частина вашого щирого монологу мене дуже вразила.

Стружик Лев
30.05.2024, 12:58:25

Сергій Ляховський, Справді? Дякую! В майбутньому (можливо, через років 1-2, або п'ять) буде твір "Воєнні розповіді", у якій я передам усі розповіді про себе: що сталося, та що коїлося. Велике вам ДЯКУЮ!!!

Тобто, ви не доросла людина? Ой, який я дурень, що не прочитав ваше біо, мої вибачення. І ще запитання, стосовно мовчуна: як ви розмовляєте зі своїми батьками та іншими?

Показати 5 відповідей
Стружик Лев
30.05.2024, 11:49:41

Леонід Барсуковський, Дякую! І вам також;)

avatar
Джеймс Роутер
30.05.2024, 11:26:43

Ви не любите овочі? Я маю на увазі деякі? Якщо так, то ви й рибу не любите? Чи що?

Показати 5 відповідей
Стружик Лев
30.05.2024, 11:44:40

Джеймс Роутер, Дякую! Вам також;)

avatar
Григорій Ассаян
30.05.2024, 11:28:57

Тобто, ваше місто кинув мер? Я вперше це чую, ну ви правильно сказали, що його називають "дебілом красивим". Ви це зараз правду кажете, чи вигадуєте? Я просто про це місто чую вперше.

Показати 3 відповіді
Стружик Лев
30.05.2024, 11:40:53

Григорій Ассаян, За те, що кинув місто. Знайдете про це місто у Вікіпедії.

Інші блоги
Продовжимо нічні роздуми
Доброї ночі, любі! Вже майже з одним відкритим оком пишу, бо спати хочеться))) Хто тут ще сова? Я щось перетворююсь не на сову не на жайворонка, а на байбака якогось, постійно хочу спати. Це хто?))) Прочитала десь, що все
Промокоди! Активуйте поки вони вільні!
Прихисток твого кохання: hdgSULjT wFjHT8Se cxXyjYEz
Малесенький спойлер ♡
Хочу з вами поділитись візуалом Грині та Мири з обкладинки книги. Тепер це те, що треба))) Малесенький спойлер) Що ж. Рано чи пізно я б із нею зустрівся. Але щоб поплавило від одного погляду на неї... ось так? На ту, яку
У тенетах кохання )
Вітаю, друзі! ) Я до вас з порцією гарних новин ) Почну з найсмачнішої ) Сьогодні протягом доби діє перша знижка на завершену дилогію “Тенета кохання”. Це поки що єдина моя дилогія з віковим обмеженням “18+”
Оновлення "Ідеальної жертви"
Любі мрійники та мрійниці! Нові глави "Ідеальної жертви" вже додано. З понеділка планую додати наступні. Діліться своїми враженнями в коментарях, для мене це найцінніше) Завжди ваша.
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше