Трішки про автора та про ваші вподобання)

Трішки хотіла розповісти про себе та дізнатися більше про своїх читачів)

Я пишу з дитинства. Починала писати історичні любовні романи та просто любовні романи, а потім перейшла на дитяче фентезі. Тоді ще не було Гаррі Поттера (до речі я його так і не читала, і не дивилася), він з’явився трішки пізніше, і тоді всі мої друзі почали писати фанфіки). А в мене вже було декілька товстих зошитів з різноманітними історіями.

Я починала писати тоді, коли… мені не подобалися кінцівки чи розвитки сюжетів фільмів або тих книг, які я читала. Я ненавиджу зраду, я ненавиджу коли героям завдають біль їх другі половинки. Найменший натяк, що головного героя недооцінюють – і я бралася за зошит, переписувати історію))) Інколи вважала, що головна героїня зовсім не гідна головного героя, або навпаки – і в мене вже моя власна історія кохання))) Я нікому про них не розповідала, і навіть мої рідні не знали, чим я займаюся. Їх ніхто і ніколи не читав и вже не прочитає, навіть я сама.

Подорослішав, я залишила своє хоббі. Воно здавалось мені… безглуздим, втратою часу, просто фантазіями, які так відрізняються від мого жорстокого світу.

Але згодом я повернулася, щоб хоча б звільняти свою голову від настирливих сюжетів, які так і продовжували народжуватися у моїй фантазії))

Наразі я в пошуках свого жанру. Як дехто міг вже помітити, мої дві книги зовсім різні. Історія Вітора і Дарії з книги «Служниця для божевільного графа» має інтриги, загадки, але й кохання. Основна лінія – це кохання. Я полюбляю писати такі книги, бо вони… дуже захоплюють. І мені їх легше писати)

Книга «Повстала з попелу» також буде мати свою історію кохання. Але основна лінія – це мабуть… дорослішання героїні, пригоди та таємниці всесвіту. Писати важче для мене таку книгу, бо описувати історію кохання набагато легше) Але я дуже полюбляю такі історії і хочу набратися досвіду, бо я дуже давно мріяла про один сюжет, який я зберігаю вже декілька років: про людство, про кохання янгола та демона. Історія з дещо нестандартними поглядами.

Наразі будемо слідкувати за Вікторією, Деміаном та їх життям. А потім… ми повернемося до історії кохання за типом Вітора та Дарії) Я вже почала створювати їх світ, їх таємниці та світ))) Ось цей колаж буде належати новій книзі)

А які історії полюбляєте ви, шановні читачі?)) Дуже хотілося би знати ваші вподобання!)

 

 

 

11 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Альбина Власова
14.07.2023, 19:54:59

Обожнюю коли дівчина студентка, а хлопець(як потім виявилося б) демон, вампір, володар якогось світу, який її хоче спокусити з якоїсь причини. Або офіційно він її охоронець, а вона якась важлива як річ для когось істота і він її рятує, наприклад" королівство плоті й вогню". Коли герої вміють фліртувати чи заігрують. Можна і історію сім'ї замутити. Наприклад, родичі проти коханої хлопця, тому що десь колись тітка дівчини посварилася з ними. Або хтось переслідує головну героїню(а це дух який просить допомоги), а вона мандрує світом єльфів і там володар, і в неї є друг, який потім виявиться її любить. Короче кажучи я ще та фантазерка. Читаю мистику, фантастику, дияволи, трішки детектив,підліткове, а головне кохання. І щоб нерви рвали від почуттів! Хоча щоб такі відчуття були у читачів, це треба дуже все продумати. Це справді важко але якщо отримаєш від цього задоволення... Виходить шедевр! Провжуйте творити!!! Зараз це потрібно людям як ніколи!

Делісія Леоні
15.07.2023, 13:49:39

Альбина Власова, Ого!)) Є над чим замислитися та пофантазувати ))

avatar
Валерия Головко
06.07.2023, 14:10:21

Книгами я почала цікавитися у восьмому класі, читала все підряд. Коли ходила з донькою вагітна почала читати більш про кохання. Ще у мене така звичка, якщо даже книга виявиться не цікаваю, буди мучаться але всеодно прочитаю. Но це не в Вашому випадку. Мені дуже подобається то що Ви пишете. Я просто глотаю глави з такою швидкістю, а потім кожну годину заглядаю, чи немає там продовження. За Дарію радію, а тепер хвилює Вікторія. Дякую за чудові книги. Побільше Вам читачів.

Показати 2 відповіді
Dana N
14.07.2023, 20:40:11

Делісія Леоні, Так, так, у мене те саме!)Навіть як книжка не подобається, не цікавить, все одно намагаюся дати ій шанс), і іноді міняю думку, а як ні, то вважаю, все одно пізнала щось нове.

Буду дуже рада якщо завітаєте на мою сторінку!)

Делісія Леоні
10.07.2023, 11:50:51

Анастасія Квітка, Обов'язково завітаю)

avatar
Наталія Ковган
06.07.2023, 22:54:05

Я прочитала анотації до ваших книг і хочу сказати, що вони дуже цікаві та захоплюючи. Я б прочитала, якби цікавилася жанром любовного фентезі. Справа в тому, що я читаю тільки те, що не має любовної лінії узагалі. Але бачу, що ви талановита. Працюйте, створюйте і у вас велике майбутнє на цьому сайті.
Сама я читаю твори без любовної лінії, дуже люблю трилери. Тобто все, що не рожеве.

Делісія Леоні
08.07.2023, 00:28:16

Наталія Ковган, Дякую!) Дуже приємно познайомитися))) Я розумію, що у кожного з нас свої вподобання. Книги-трилери не читаю, але дуже захоплююсь якісними трилерами-фільмами)) З них черпаю натхнення для детективної лінії, таємниць та інтриг))) А взагалі моя мрія написати 1 трилер та 1 книгу жахів))) Може років через 10!))) Не забуду вас запросити до новинки трилеру)

avatar
ToriKa Reader
06.07.2023, 15:47:30

В дитинстві я дуже багато читала, але надавала перевагу класиці. Теж саме було в юності. В більш зрілому віці цікавилася науковою літературою і автобіографічними книгами, наприклад, про нейрохірургію. А от сучасні романи ввійшли в моє життя в 2022, після початку повномасштабної війни. Коли потрібно було якось відволікатися. Музику слухати довго не могла, на фільми не було часу, а от читати з телефону виявилось зручно, хоча до цього цуралась, обираючи виключно друковані книги. І раптово відкрила для себе, що мені дійсно подобаються сучасні романи. І українські автори дуже талановиті. Я переважно читаю життєві історії. До фентезі ставлюся скептично, але ваші книги мене підкорили) Коли почала читати Служницю, просто в саме❤️ Тепер з радістю слідкую за вашою творчістю)

Показати 3 відповіді
Делісія Леоні
06.07.2023, 21:17:10

ToriKa Reader, ❤️❤️❤️Ви - неперевершені))

avatar
Ната
06.07.2023, 15:03:57

Якщо чесно не дуже то вважаю ваші історії кардинально різними як на мене так вони дуже схожі бо обидві цікаві та гарно написані))) мені здається вам і надалі треба писати те що хочете, бо воно вийде як найкраще. Але мушу зазначити що друга книга одразу заінтригувала, видно що ви приділили значну увагу розплануванню та продумуванню сюжету порівняно з першою книгою, за що вам подяка. Не люблю коли автор не вважає за потрібне продумувати логічну сюжетну лінію суперечить сам собі або дії героя виглядають нелогічними та підігнаними під сюжет

Делісія Леоні
06.07.2023, 20:53:50

Ната, Інколи так продумаєш все, а герої йдуть своїми стежками, і автору доводиться довго думати, як вести себе з ними надалі))) Я дуже рада, що друга книга не менш цікавою виходить))) Дивно, що я бачу ці дві історії настільки кардінальними))) Дякую за коментар ❤️❤️❤️

avatar
Vedana Verveda
06.07.2023, 16:58:55

Про кохання янгола і демона я читала на литнет у Алисы Чернышовой " Блог демона Шаакси",она с Харькова очень хорошо пишет,ви чимось схожі в неї дуже глибокі книг після яких замислюєшся за своє життя. В мене в роду було багато людей відаючих і навіть те що в мене здібностей немає, мені подобатися книжки про відьм- світлих відаючих. Цікаво коли є глибинний сенс який допомагає дивитися на життя інакше. Що все не так як здаєтся.

Делісія Леоні
06.07.2023, 20:48:21

Vedana Verveda, Її ім'я знайоме, але я не читала її книг. Взагалі інколи хочеться відволіктися і почитати сучасних авторів, але... мені завжди хочеться писати, фантазувати)) Коли напишу книгу про янгола та демона, хоч скажіть, чи схожі наші сюжети)) Я інколи читаю коментарі, коли порівнюють з іншими книгами чи авторами. Але навіть не уявляю про що вони пишуть (( Бо часу читати їх зовсім немає((( І тоді замислююсь, чи схожі наші твори, чи є щось, що відрізняє мою історію від тисячі інших) Але те, що в голові - про те й пишу) І завжди хочеться, як мабуть будь-якому автору, донести через свою книгу якийсь сенс, мораль. Для цього потрібен досвід)
Дякую!)

avatar
Елена
06.07.2023, 16:51:54

Від коли навчилися читати - читала "все і запоєм"... крім фентезі.... А от його я почила читати з 2022 року.... допомагає не зійти з розуму ((( А ще дуже приємним відкриттям стало те, що у нас так багато талановитих письменниць (це я зрозуміла, коли почила читати твори на Букнеті)... Ви відрізняєтесь нестандартними продуманими сюжетами і у Вас є свій стиль.... Натхнення Вам в творчості!!!

Делісія Леоні
06.07.2023, 20:41:32

Елена, Дякую!) Ви маєте рацію, це допомогає не зійти з розуму. Для когось - читаючи книги, а для когось - створюючи їх)) Це нас з вами усіма об'єднує у ці важкі часи.

avatar
Уляна Бойко
06.07.2023, 16:51:49

Дуже знайомо. Дякую, що поділилися! У Вас гарний стиль, він вирізняється серед інших. Читати цікаво і захопливо. Добре, що Ви дали можливість іншим читати Вашу прозу. Успіхів Вам і натхнення!

Делісія Леоні
06.07.2023, 20:39:10

Уляна Бойко, Щиро дякую))) Інколи хочеться знайти однодумців - і я знайшла їх серед читачів)) Бо якщо їм подобається, значить кожен з нас мріє про казку)

avatar
Нинель
06.07.2023, 14:54:25

Читаю с детства постоянно.Фэнтези в моё время - это Беляев, Герберт Уэльс...С современным зарубежным как-то не сложилось.Где-то года два назад увлеклась отечественным современным фэнтези. Спасибо интернету можно читать всё что душе угодно. Очень нравится творчество Елены Звёздной. На этом сайте много однообразных произведений. Ваше же творчество необычно, интересно, затрагивает и душу, и сердце, и ум. Не всегда легко читается, но так даже интереснее. А прошлые записи не теряйте, это ваша история, и возможно через некоторое время они выйдут в свет. Удачи и успехов, внимания близких и побольше благодарных читателей.

Делісія Леоні
06.07.2023, 20:24:25

Нинель, Щиро дякую! На жаль записи залишилася там, куди хочеться вірити, що повернусь після перемоги, якщо буде взагалі куди повертатись ((

avatar
Юля Голуб
06.07.2023, 13:12:46

А я з підліткового віку почала зачитуватися фентезі. Довго нікому з друзів не розказувала що люблю любовні історії, магію та пригоди в інших світах)

Показати 2 відповіді
Юля Голуб
06.07.2023, 15:58:11

Делісія Леоні, Теж саме)

Інші блоги
Всім доброї ночі!
Ось ці книги з гарною знижкою сьогодні!) Одержимість Суворого - Я нагадаю чия ти власність, - його голос б'є по натягнутих нервах, тремтіти від страху змушує. - Не підходь, - голос зрадницьки хрипить. - Ти моя. Користуватимуся
Моя пропозиція така...
Дуже солідна знижка на книгу! Колишні. Моя назавжди. Робімо ставки хто облажався по повній програмі? Га? Є варіанти? Не соромтесь. Звісно я! Населення світу нараховує понад вісім мільярдів людей, і наскільки ж "удачливою"
Чим я пишаюсь, від Міланте Готем
Не так вже й багацько, але є, що є. Поїхали! Пишаюсь тим, що продовжую писати, навіть після того, як залишився один - починали ми вдвох, як співавтори, із Олежем.. Пишаюсь тим, що війшов за межі своєї фентезі, спробувавши написати
Чим я пишаюсь, від Ангеліни Александренко
Пишатись собою дуже важко, бо я людина самокритична. Але я пишаюсь, тим що не кинула університет, хоча дуже хотілось. Пишаюсь, що я вчусь переборювати свої страхи. Пишаюсь знайомствами з гарними людьми. Пишаюсь, що я
Жахливий день повернувся...
...і всі герої про це пошкодують)
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше