Ціна гордості та марафон нещасливо розлучених

«Плата за гордість» в рамках флешмобу #нещасливо_розлучені стартувала вчора, тож, порушивши власну традицію, розповім про книжку майже одразу)

Що буде:

  • Герой, який відсидів дев'ять років за чужий злочин, ставши жертвою інтриг суперника.
  • Героїня, яка вважала своє життя ідеальним, поки не дізналася, що її законний чоловік зруйнував долю не тільки її колишньому, а й племіннику.
  • Відверта угода, яка змусить героїв розтрощити власні маски й по-справжньому звільнитися від суспільних норм і старих образ. 

Родзинка книги в пристрасному протистоянні зрілих особистостей. Герої знають, чого хочуть, тому діють, а не страждають. Він вважає помсту жінці  дурною слабкістю, але не збирається відмовлятися від плати, яку колишня готова йому віддати. Вона, погодившись на таємний роман, не буде грати в скромність, а візьме з нього максимум.

Події відбуватимуться паралельно роману «Забудь хай все мине – ще раз пробач мене». Натяк на цей сюжет був ще там, тож уважних читачів не здивує. Деякі зі сцен будуть пересікатися, розкриваючи знайомих персонажів з інших ракурсів. В решті історія абсолютно самостійна, лише про фінал можна здогадатися з епілогу Христини))

А ось шлях героїв один до одного буде дуже непростим. Ділюся спойлером, який добре покаже божевільність їхніх стосунків.

***

- Твоя сьогоднішня плата, – Андрій витягнув з пачки доларів одну купюру й поклав на край столу.

- Не смішно.

- Згоден. Забагато для такого жахливого рівня послуг. На жаль, менших купюр немає. Якби я знав, якою незграбною і невмілою ти стала, ніколи б не запропонував цю угоду.

Недбало сказані слова викликали в мене тільки гірку посмішку. Після того, що відбулося щойно, поради колишнього сходити на курси для жінок якось та переживу. Погаслій душі було байдуже, дешевою я стала повією або дорогою. Зате розуму – ні. З такими темпами до старості доведеться «заробляти» необхідну для допомоги Денису суму.

- Ти мав попередити, що плата залежатиме від моїх старань.

- Це було очевидно.

- Для твоїх звичних партнерок – можливо. В будь-якому разі, такий прайс мене не влаштовує.

Підійшовши до Андрія, я взяла з його рук пачку банкнот. Відтягнувши резинку, що їх скріплювала, почала повільно витягувати одну купюру за іншою.

-  Тобі потрібні не мої «послуги», а віддчуття влади наді мною. Обманюй себе якими завгодно світлими мотивами, але насправді вони зовсім інші. Ти отримуєш задоволення від мого приниження. Кайфуєш, спостерігаючи за тим, як я ламаю себе. А помсти ти бажаєш, бо в які б дорогі костюми не одягнувся, всередині залишаєшся тим самим. Невдахою-бідняком без перспектив, який завжди вважав, що не дотягує до мого рівня. І в глибині душі все віддав би за те, щоб мене повернути.

Андрій перехопив мою руку, забравши пачку, яка зменшилася не так сильно, як хотілося б. Задумавшись на мить, він видернув з моїх пальців останню  купюру, яку я встигнула хапнути.

- Ось цю поверни. В решті – чудовий аналіз.

***

За обкладинку мільйон подяк королеві емоцій, еротики і візуалів – Христині Лі Герман. Якщо ви ще не читали її «Тихе місце» та другу частину, «Лукавого», то це потрібно терміново виправити! Історія неймовірна, ви гарантовано будете в захваті.

І нагадую про інші чудові книги флешмобу під тегом #нещасливо_розлучені.

 

"Фіктивна наречена для мільярдера"

Віта: «Андрій був моїм першим коханням, я вірила, що у нас все серйозно, хай наші стосунки і починались як фіктивні. Але потім він кинув мене прямо перед випуском, сказавши, що для нього це була просто гра. Я намагалась забути його, задля цього не поверталась з Англії, та через хворобу матері була змушена шукати роботу в Україні... Коли я знайшла ідеальну вакансію, виявилось, що саме Андрій мав стати моїм новим босом...»

Андрій: «Заради майбутнього Віти мені довелось вдати, що вона для мене була лише грою, бо інакше вона б не поїхала вчитись за виграним грантом, а вона так мріяла про це. Ми розійшлись на поганій ноті, вона, певно зненавиділа мене, але я знав, що тільки так вона досягне мети. Я навіть не сподівався знов побачитись з нею, аж раптом вона прийшла до мене на співбесіду...»

В чому буде родзинка цієї книги? Обіцяємо вам нетипового боса, якому плювати на правила і дрескод, і якого цікавить тільки результат, розумну і дуже ображену колишню, якій терміново треба гроші, а також стосунки між ними, увесь спектр від ненависті до кохання... Саме для того, щоб знов завоювати Віту, Андрій і придумає свою аферу... Але про це читайте вже в книзі =))) 

 

 "Скляний будинок"

Затинається, щойно роблю перший крок. 
— Ти... Ти знущаєшся! Наказуєш! Ти психологічно розчавлюєш мене! Я теж особистість! І ти мені зраджуєш прямо в нашому домі! З тією повією!
Виходить… я був сліпий? Я ідіот, який не помітив очевидного? То виходить ти мене таки хочеш?!
Таки хоче, бісове дівчисько, а я ідіот! То отримає! Її густе дихання грудну клітку нищить голодом миттєво. Він гуркоче моїм подихом, коли рвано і ламано кажу в її губи: 
— Ти не отримаєш розлучення! Ніколи! 
— Ти нічого не зможеш! — тремтить, за мене хапається, але очі горять, а я клякну від того, як тілом дурію від її протесту.  
— Побачимо... 

Родзинка книги: "Обіцяємо вам палке та запекле протистояння двох абсолютно різних владних мужчин у боротьбі за одну тендітну дівчину. Перший з них, як лід, в якому тихо тліє полум'я. Другий - все одно, що вогонь, який обпікає зовні. Кого ж вибере героїня? Того, з ким давно у фіктивному нещасливому шлюбі, чи того, хто повинен цей шлюб знищити? Щиро запрошуємо вас на сторінки книги.Ваші Лоре Лея і Христина Лі Герман."

 

"Попри все"

Агата: Одне програне бажання обернулось найбільшою проблемою у моєму житті. Я провела ніч з незнайомцем. Найкращу у своєму житті ніч, з людиною, навіть імені якої не знаю.
А за кілька днів зустріла його в університеті, у ролі мого викладача та наукового керівника.
Всеволод: З усіх своїх помилок, я можу виокремити лиш одну – мій шлюб. І щойно я припустив думку про те, що можу бути щасливим з іншою.. нехай вона навіть моя студентка – пастка зачинилась.

"Родзинкою книги є небезпечний любовний трикутник, кожен з учасників якого не збирається відступати. Що переможе – кохання, мрія стати щасливим, чи шантаж? І чи справді кохання здатне подолати все. Ваша Дарина Соль"

 

 "П'ятий із його гріхів"

Вона була його першим та єдиним коханням. Він — її розвагою.
Різні за статусом та можливостями, однакові у своєму потягу один до одного. Вони були одружені три місяці, після чого вона повернула йому каблучку, залишивши по собі випалене вщент серце та зневіру…


— Я хочу тебе.
Костя ледь не поперхнувся кавою, закашлявся, та так і закляк, втупившись на самовпевнену жінку. Красива, але небезпечна змія. Кобра, яка труїла його свідомість та вбивала моментально кожного разу, коли опинялася на відстані ближче ста метрів.
— Як слідчого, — усміхнулася, явно насолоджуючись реакцією чоловіка. — Я знаю, що ти навіть у безнадійному випадку здатен докопатися до істини. Тим більше оце все, — обвела рукою кабінет, — за просто так ні на кого не звалюється. Якщо, звісно, ти не депутатський синок.

"Ця історія — емоційна гойдалка про кохання на межі одержимості. Про те, що кожна, навіть максимально хороша людина, має свої пороки та гріхи. Так і у героя книги з усіма його чеснотами є один найбільший гріх, хіть до головної героїні, й через ту хіть він може піти на будь-які найбожевільніші вчинки. Буде емоційно, боляче та дуже гаряче. Все це на фоні гостросюжетних поворотів, розслідування та перешкод, як внутрішніх, так і зовнішніх. Ваша Юлія"

 

"Клітка для розбитих сердець"

Елла кохала лише раз, але шлюб розпався. А вона вже й не пам'ятає як це жити без чоловіка. Він пішов до іншої, а по собі залишив лише неприємності й борги.
Мартин та Любомир брати, у яких зі спільного лише зовнішність та бізнес, але це не рятує їх від конфліктів та постійних сутичок.
Доля зведе усіх трьох разом та чи зможуть брати знайти спільну мову і кого обере Елла?

 

 

3 коментаря

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Іра Сітковська
16.08.2023, 17:55:04

Взяла участь у марафоні відгуків в Інстаграмі
https://www.instagram.com/p/CwAmykZqiJW/

avatar
Іра Сітковська
12.06.2023, 11:58:27

Кожен з них намагається вдарити якнайболючіше...)
Ой,ну відомо) ж, хто читав дилогію, що чоловіком Юрій був гарним, Люда була щаслива по- своєму ), тож претензії Андрія трішки перебільшені)

Показати 2 відповіді
Іра Сітковська
12.06.2023, 12:59:30

Уляна Скіденко, так , і я зрозуміла шо їй потрібен той чоловік, за яким вона піде "вгору")
ним виявився Юрій
недарма вона Андрію ставила в провину, що той не розвивається
і за рівнем освіти, інтелекту вони теж різні,
але кохання все ж було!)
"Панночка та хуліган" - умовні)

avatar
Іра Сітковська
12.06.2023, 11:53:40

Візуал Андрія --ммм))) супер

Уляна Скіденко
12.06.2023, 12:36:44

Іра Сітковська, Йому правда до нього потрібно буде дійти, це з наступної проди буде очевидно)

Інші блоги
Візуалізації до Королеви-ворони
Оскільки в ході склейки розділів, усі візуали будут видалятися, опублікую їх ще й окремим блогом, щоб потім ви в будь-який момент могли їх переглянути. Поступово я буду доповнювати цей блог новими візуалами, тому зберігайте
Невідома планета 2
Прошу додаватися в підписники. Ще питання кому яка книжка подобається? Що писати насамперед? Невідома планета чи Воїн рун? Чи обидві книжки?
Легенди "Залатати долю": лоа Геде Нібо
Привіт, любі мої! Скучили за легендами? Ось новий персонаж з оповідання "Залатати долю" флешмоба одягни_монстра. Крізь двері просочився чорний дим, з якого миттю постав Геде Нібо і недобре глипнув на ошалілих з несподіванки
Моя любов - дракони
Вітаю всіх! Хто читає ВБИВЦЮ ІЛЮЗІЙ, той вже в курсі, що в мене з'явився дракон. Люблю я їх))) Довго трималась, щоб не обзавестись черговим, оскільки їх й так багато, а потім подумала: та зрештою! Якщо вони мені подобаються,
Знижка на завершену історію ❤️ Заборони палають
Вітаю, мої чуттєві вогняні! Сьогодні діє максимальна знижка на щойно завершену книгу! Пекельна історія забороненого кохання із непростим сюжетом та неочікуваними поворотами. Ця книга сплетена з пожежі емоцій та почуттів,
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше