я залишаюсь на букнет + про новинку

Не знаю, чи знаєте ви, але я була російськомовна. Я вчилась російською і в школі, і в універі, моя родина розмовляла російською і саме російська оточувала мене більшість мого життя, бо до цього всього я ще й жила в російськомовному Харкові. Але це не завадило мені перейти на українську як в письмі, так і в побуті. А писала я російською більше пʼятнадцяти років, хоч і до 2018 ніде не виставляла ті твори. 

На букнет в 2018 році я прийшла на перший конкурс і одразу спробувала писати українською. Добре, що зараз ті твори хоч трохи відредаговані і переписані, бо тоді якість мого тексту українською залишала бажати кращого (в основному через русизми). Моїм першим СЛР, написаним під букнет, був твір "Гра Ксю", який я писала на конкурс "кохання і місто", але потім видалила)) Другим і третім романами для букнет були "Більше ніж шоу"(який називався тоді інакше) і "Барбі". До того я вже мала декілька написаних творів, які потім, вже через певний час після програшу на конкурсі на букнет, я перекладала на українську. Це книги "ВІЛ. Моя боротьба" і "Мій дегустатор" (перші написані мною СЛР, написала я їх, коли мені було 19-20 років, тобто, десь 10-11 років тому). Зараз вони хоч трошки відредаговані, але я знаю, що там все ще є ляпи. 

Завдяки Букнету мої перші написані, оригінально російськомовні любовні романи("ВІЛ. Моя боротьба" і "Мій дегустатор"), отримали друге життя українською. Вони і зараз є тут в безплатному доступі. І саме завдяки букнету я почала писати одразу українською(тренувалась на романах "Гра Ксю", "Барбі", "Більше ніж шоу"). 

Навіть у 2020, коли я написала свій перший хіт "Зіграй мою наречену", якість моїх текстів все ще була недостатньою. Але саме в той час я знайшла друзів, які допомогли мені. Мені написали про помилки і запропонували допомогу))) Безплатно мене буквально тренував редактор однієї з авторок букнет, яку я дуже поважаю)) Це мені дуже допомогло, прямо дуже-дуже, саме тоді якість моїх книг підросла до якогось необхідного мінімуму, а далі...))

Далі в мене зʼявилась Марʼяна Доля.

Коли я шукала співавтора, першим, хто був у мене на приміті, був Тарас Мельник і ми написали з ним роман)) Але, окрім нього, до мене звернулось ще декілька авторів. Не з усіма вийшло написати книгу, але з деякими таки вийшло. Це і Лаванда Різ (спільна книга "Я тобі не по кишені"), і Юліанна Бойлук (спільна книга "Наперекір дружбі"), і Анна Пахомова (спільна книга "Вартові мороку"). 

Але повернемось до Марʼяни... У нас з нею на букнет були... ну ненайкращі стосунки на той момент) Можна сказати, ми навіть були з протилежних "партій" ахаххаха) Справжніми ворогами)) Аж не віриться зараз, що дійсно все було так))) 

Так от, на мій заклик пошуку співавтора мені написала Марʼяна. На той момент в мене в голові був один сюжет і обкладинка, це була обкладинка "Служниці". І я подумала: "А що, було б класно, якби Доля відіграла мою служницю! Навіть якщо в нас і не вийде написати цілу книгу, це буде весело!" Уявляєте?))) 

Але як тільки я почала писати з Марʼяною, я одразу змінила свою думку. Мені стало писати цікаво, як ніколи. Наша "Служниця" буквально перевернула мій світ. 

На той момент я вже писала і з іншими співавторами, але з Марʼяною все виходило само собою, вона ніби читала мої думки, її герої мали ідеальну логіку, але при цьому вона все одно могла мене дивувати... 

Тому коли я побачила обкладинку "Він тебе програв. Ти тепер моя" в блозі Астерії(тоді це була просто порожня обкладинка з безплатних, які Астерія роздавала раз на місяць), мені одразу стукнула в голову і назва книги і ідея... А ще, так як обкла була в тих самих тонах, що і обкла "Служниці", я одразу подумала про Марʼяну. Але спочатку я боялась запитати, чи напише вона ще одну книгу зі мною, я боялась відмови... Але врешті-решт показала їй обкладинку і розповіла свою ідею...))

Марʼяна ідею дуже сильно доповнила і додала гумор, і саме так зʼявився оригінальний задум книги "Він тебе програв. Ти тепер моя". 

Завдяки Марʼяні моя українська продовжувала покращуватись =))) Не дарма моя співавторка за спеціальністю викладач, хоч і працює в дещо іншій сфері, але все одно з текстами...)))) 

Але... Чи знаєте ви, що мій перший роман, написаний вдома ще на першому ноуті, був не СЛР? =) Авжеж, ви бачили, що в мене є декілька книг у жанрі фентезі, це і "Час героя" з топу букнет, і міське фентезі "Вартові мороку", одна з найпопулярніших книг конкурсу "Містичні дивовижі", і містичне фентезі "Блог з того світу", і бойовик-міське фентезі "Час героя"...))

Так от, мій перший роман теж був у жанрах пригодницького, міського фентезі з елементами бойовика. І що я вам хочу сказати... зовсім скоро на букнеті буде новинка, яка можливо трохи переверне ваше уявлення про мою творчість. 

АРТ:

Спробуйте здогадатись, про що буде новинка?)) 

Ну і дякую всім за підтримку. 

Мої найновіші завершені твори:

"Більше не наречений" 1216 бібліотек, 40648 пр.,

 "Парі на наречену" 3544 бібліотеки 343283 пр,

 "Ставка на дружину" 1809 бібліотек 127890 пр. 

"Зціли моє серце" 2567 бібліотек, 283612 пр,  і "Зцілю твоє серце" 1197 бібліотек, 72125 пр. 

"Фіфа для мільярдера" 1056 бібліотек, 78990 пр. 

"Він тебе програв. Ти тепер моя" 4094 бібліотеки, 338605 пр. 

"Служниця" 2101 бібліотека, 168386 пр.

"Троє в будинку, не рахуючи дитини" 1001 бібліотека, 103498 пр.

Також з Марʼяною зараз маємо книгу в процесі викладки: 

"Фантазії мого президента" 

Одного разу я отримала дивне запрошення. Виявляється, я потрапила до таємного закритого клубу, учасники якого не мають жодних табу і виконують досить незвичні завдання. Як же я здивувалася, коли впізнала в одному з учасників клубу свого нового боса! Але поскільки правила передбачають зберігання інкогніто, перед нами нелегка задача: зробити так, щоб ніхто не дізнався про нашу спільну таємницю...

Дякуємо вам за підтримку нашої творчості, для нас це дуже важливо!

дякую всім коментаторам першої версії блогу, але з технічних причин довелось публікувати заново з невеличкими правками

10 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Мар'яна Доля
27.02.2023, 08:50:25

Новинка вже на сайті, так що запрошуємо всіх :)

avatar
Марійка Козарик
26.02.2023, 23:40:03

Чекаю на новинку.

Холод Влада
27.02.2023, 00:30:37

Марійка Козарик, буде вже зранку)) дякуємо за підтримку

avatar
Юліанна Бойлук
24.02.2023, 23:59:40

Оооо, це буде розкішна новинка))))

Холод Влада
25.02.2023, 09:22:09

Юліанна Бойлук, о так, я в передчутті +_+

avatar
Емілія Дзвінко
24.02.2023, 23:31:37

Мені дуже імпонує ваша позиція щодо мови. Хотілося б бачити більше таких авторів як ви, бо якщо відверто, мені трапляються безліч книг де помітно кульгає українська мова, навіть якщо сюжет хороший. Сподіваюся, що ситуація зміниться накраще. Успіху новій книзі.

Холод Влада
24.02.2023, 23:48:20

Емілія Дзвінко, Дякую вам за слова підтримки, мені дуже приємно))) також вдячна за побажання :) буду рада зустрітись з вами на сторінках моїх книг)

avatar
Юлія Міхаліна
24.02.2023, 13:12:11

Клас, дуже цікаво дізнатися історію вашого з Мар'яною співавторства)) У вас чудовий тандем! Натхнення та успіхів на нові звершення!❤️❤️❤️

Холод Влада
24.02.2023, 18:18:02

Юлія Міхаліна, Дякую, радію, що було цікаво)) дякую і за побажання)))

avatar
Мар'яна Доля
24.02.2023, 13:16:27

Хай все вийде! Дуже хочу, щоб наша новинка мала успіх, адже вона класна)) Дякую, що пишеш зі мною!

Показати 2 відповіді
Мар'яна Доля
24.02.2023, 16:26:33

Холод Влада, Класно вийшло! Думаю, читачі полюблять цю книгу так само, як і ми)

Успіху в подальшому, миру нам

Холод Влада
24.02.2023, 15:31:51

Прохоренко Вікторія, дякую вам за підтримку, дуже приємно, миру всім нам!

avatar
Анітка Санніфео
24.02.2023, 13:10:07

Я вже знаю, що новинка буде фентезі ❤️, з нетерпінням чекаю!:))

Дуже цікавий блог, взяла на замітку багато книг, яких ще не читала:)

Дуже розумію перехід на українську.
Я маю схожу історію. Я росла в Криму. Школа, університет, оточення - все російськомовне, потім ще окупація й два роки життя під іншими прапорами. Потім переїзд до Одеси, де теж переважно все російською.

Писати хоч й починала російською, але українською теж пробувала. Тоді це були лише короткі оповідання. У творчості остаточно перейшла на українську мову у 2019-2020р.
Вдосконалюю все ще українську й зараз, редагую твори, бо там ще є купа помилок та русизмів.

Цікавий досвід про співавтора. Ще й стільки різних книг написано щ різними авторами.

Я колись пробувала. Ми с дівчатами планували написати гумористичне фентезі. Нас троє було, ідея доволі цікава, але проект заглохнув десь на третині.
І більше я не пробувала шукати співавторів.


Холод Влада
24.02.2023, 15:31:14

Анітка Санніфео (Anitka SunnyFeo), Мені пощастило, що Харків не змогли захопити, і перевороту до того в них не вийшло у нас зробити...)) Щодо часу переходу, в нас він майже однаковий, прикольно)))
Щодо співавторства, у мене є і багато невдалих спроб, книги які так і не зʼявились) але я радію, що є всі інші історії))))

avatar
Ліна Алекс
24.02.2023, 12:56:06

Арт шикарний))

Холод Влада
24.02.2023, 15:29:44

Ліна Алекс, дякую))) а книга яка... боже, я дуже люблю ту історію +_+

Інші блоги
Балачки
Доброго часу доби. Відчуваю я себе набагато краще ніж раніше, але я досі хворію. І що думаєте? Коли мені було погано я вирішила написати історію, це було геніальне рішення( ні) Сьгодні я сіла її читати , там був
Дракон-мільярдер. Флешмоб. Відгадуємо назву книги.
Привіт. Вирішила взяти участь у флешмобі Лариси Бондарчук "Дракон-мільядер". Незабаром почну викладати книгу. В ній вас очікують несподівані повороти сюжету. Хоч історія не гумористична, та нотки іронії в ній присутні. А
Ще відгук на «як змусити дракона-мільярдера..»
Привіт! Я відчуваю, що вже одужую, оскільки мені хочеться писати, виставляти, постити і тд))) Сьогодні згадаю Олесю Глазунову і її витвір мистецтва «Як змусити дракона-мільярдера платити податки». Раніше,
Фальшивий голос кохання. Знижки!
ШАНОВНІ МОЇ ЧИТАЧІ! Сьогодні ЗНИЖКА на цікавий детектив в авторському світі ФАЛЬШИВИЙ ГОЛОС КОХАННЯ. Крута й нетипова магія, ще й в комплекті з динамічним, насиченим та заплутаним детективом! Харизматичні герої, детальний
Візуалізація "Ректор на заміну"
Вітаю, мої любі! Уже понад місяць я обіцяю вам візуалізацію до книги "Ректор на заміну", але руки все ніяк не доходили. Тепер вирішила зробити над собою зусилля та виправитись, бо обов'язково треба багато чого вам
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше