Флешмоб "10 цікавих фактів про мене"+мІнІ-Анонс

Тут буде лонгрід ахаха)) Але можете просто читати виділене жирним шрифтом))) 

1) Я взагалі мала інший постійний псевдо... Чоловічий.

Але на той момент, коли реєструвалась на букнет, подала під тим псевдо романи на "Коронацію Слова" і через це не могла використати той псевдо...)) Цікаво, що до моменту реєстрації на порталі я завжди писала під чоловічим псевдо "Влад Крутенко", так звуть головного персонажа мого першого СЛР, який до речі є на порталі, "ВІЛ. Моя боротьба", також як і його продовження про сестру головного героя, Яру, "Мій дегустатор".

2) Фанатію від співавторських проектів.

 На букнеті  зараз в процесі публікації в мене два співавторських любовних романи "Наперекір дружбі" з Юліанною Бойлук та "Служниця" з Марʼяною Долею. 

В "Дружбі" я взяла за основу карʼєри мого ГГ карʼєру мого чоловіка ахахаха)))) 

Але крім цього я пишу ще один крутий співавторський проект, "Вартові мороку", на конкурс "Містичні дивовижі". Це прямо моя любов-любов. 

Але першим відкриттям в написанні романів в співавторстві авжеж стала моя улюблена "Особиста вендета", яку ми написали з моїм другом Тарасом Мельником. 

До речі, зараз на конкурсі від КСД лежить ще один мій співавторський проект з однією дуже активною букнетівською авторкою)) 

3) Друком у мене зазвичай виходять оповідання, причому більшість з них зовсім не мають любовної лінії... Але й на букнеті в мене окрім доволі популярних СЛР є дуже багато різних оповідань.

Це містичні, горор, а також твори соціальної спрямованості... Навіть дитячу збірочку маю.  До речі, саме завдяки букнету була надрукована перша збірочка +_+ З частиною з тої компашки ми і досі пишемо разом в збірках, але вже не тільки в самвидаві)) Дуже скоро в ВЦ "Академія" вийде одразу декілька збірок, в яких є мої твори))) Обожнюю гонорарні публікації)))

На букнеті також маю декілька улюблених оповідань. Це, по перше, оповідання "Сповідь віртуального помічника. Заради хазяйки", яке отримало 2 місце на конкурсі "Закон і порядок планети онлайн 2.0". Також для цього конкурсу ще на перший рік я писала оповідання "Я та мій булер. 9 кіл пекла", а 2021 року окрім "Сповіді" також написала оповідання "Перше бажання" про віртуальні стосунки. 

Оповідання в жанрах "містика/жахи/трилер" від невизначеної першої особи(коли незрозуміло, чи оповідач дівчинка, чи хлопчик) "Скринька бажань", також в цих самих жанрах оповідання "На крилах гніву". 

4) Окрім коротеньких історій я маю декілька більш-менш довгих оповідань. І знову ж таки на містичну тематику. Хоча мало з моїх читачів їх читали)) 

Оповідання в співавторстві з Анною Пахомовою "Останнє кохання Аластара" про відьму і демона, якого вона прикликала, щоб продати йому душу за бажання. Я писала за демона, а Аня - за відьму Ніссу)

Крім того, я маю твір "Каф письменниці", який був найпопулярнішим на конкурсі "Містичні прикраси". Що б зробили ви, автори, якби до вас потрапила річ, яка дозволяла б писатиі ідеальні твори?)) 

5) Я люблю експерименти

Не зважаючи на те, що в моєму доробку багато класичних СЛРів, я просто фанатію від усього незвичного, від експериментів як з формами так і з жанрами творів. Майже завжди беру участь в різних письменницьких активностях і вірю, що це допомагає мені розвиватись, як автору. 

6) Раніше я писала від 3 особи, а тепер тільки від 1.

Люблю писати від 1 особи. І хоч деякі автори вважають її обмеженою(авжеж, в творі від 1 не можна показати всього), я вважаю, що саме така форма допомагає читачеві максимально зануритись в текст і відчути найсильнішу емпатію до героїв. 

7) Виграла президентський грант з літри в кінці  2020 р. Маю інші нагороди, але все одно не поспішаю просуватися як друкований автор, хоч і можливості є. Надаю перевагу Букнету)) 

Тут деякі автори можуть покрутити пальцем у скроні і сказати "Дура")) ахахах)) Ну але мене не надто цікавить друк. Мені цікаво на букнеті, я люблю коментарі "в процесі", фанатію від прямої взаємодії автор-читач, особливо від реакції читачів))) Знати, що мої книги викликають так багато емоцій - мій особистий кайф.

8) Чим більше я люблю історію, тим менш вона популярна на букнеті ахахаха))

 

Багато відданих читачів знає, що я не люблю свій найпопулярніший роман "Зіграй мою наречену"... більше за неї я не люблю хіба що "Зіграй мою наречену. Наречена для боса"

ахахаха)) До речі, це платна книжка)) Моя перша сольна передплата, а не співавторська))

З усіх моїх чотирьох романів "в процесі" найнепопулярніший - це авжеж мій улюблений, "Вартові мороку"))) Запрошую почитати)) Я задоволена цим текстом набагато більше, ніж усіма іншими.



Знаю, що у багатьох авторів також подібна ситуація)) Що скажете? У вас таке бувало? 

9) Я працелюбна, пишу багато, але не нехтую якістю.

Романи  "в процесі" я перевіряю через різні редактори, я не хочу через швидкість поступатись якістю. Можливо, хтось подумає, що з моєю швидкістю писати якісно важко, однак насправді я просто витрачаю на письмо набагато більше часу, ніж більшість авторів =) Радію, що можу собі це дозволити))) 

10) Я готую ще одну новинку на конкурс. 

Історія вже пишеться і скоро зʼявиться на букнет. На відміну від "Вартових Мороку"  світ в ній буде більш наближений до наших реалій, але авжеж там також буде містичнодивовижний елемент) 
Цей твір буде молодіжним... Ладно, дам шматок ахахах)) 
 

—...Найвідоміший український стрімер і відеоблогер Макс Флай, володар одного з топ-3 пранк ютуб каналів України та другого за популярністю ігрового каналу U_cast_MLegends зник, залишивши по собі послання для своїх послідовників. Підлітки всієї України шоковані, батьки Макса просять його повернутись додому і припинити цей розіграш, однак Макс мовчить вже пʼять днів. Поліція не надто охоче розігрує справу, вважаючи, що це черговий пранк відомого стрімера....

Я зробив трохи голосніше. Канал Макса я любив, принаймні частину зі стримами ігор. Його дурні пранки і перевірки лайфгаків мене навпаки вибішували. Я не розумів, чому всі так кайфували від того, що він знімав ті дурні відео околицями Києва.

І ніби ж не дурнем був. І в ML грав доволі непогано... Хоча на Кусаці я б його переграв, сто відсотків.

Стало цікаво, що ж за повідомлення залишив Макс для «послідовників». Я все ж вийшов з гри і зайшов в інет. Загуглив «Загадка для фанів Макса Флая».

Першим вигулькнуло відео з офіційного каналу. Називалось доволі тривіально:«Послаання для фанів». Міг би придумати щось більш цікаве.

Я насупився. Місяць тому моя дівчина, Катя, розірвала наші стосунки через клятий стрім Флая. Той натхненно говорив, що треба жити наповну, не задовільнятись синицею в руках чи щось таке. І вона вирішила, що я — синиця. Катька взагалі була ще тією мрійницею. Ну нічого, це зараз, поки вона живе під крильцем багатих батьків.

Катька — моя колишня однокласниця, ми навіть у виш один пішли, бо ж «так зручніше буде зустрічатись». От тільки не так вже й довго вона співала свою пісеньку. В універі одразу завела купу нових друзів... Спочатку тягала мене на всі ті тусовки з собою, але я все ж бажав навчатись, а не тусити з понеділка по неділю. Прикольно, «понеділок» так називається через те, що він ніби як «після неділі»?

Зітхнувши, я все ж вирішив натиснути на «плей»....

НУ ЯКОСЬ ТАК)) БУДУ РАДА ВАШИМ КОМЕНТАРЯМ ЩОДО БУДЬ-ЯКОГО З ПУНКТІВ))  І можете ставити питання)) Раптом є

6 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Софія Вітерець
15.02.2022, 15:59:55

Захоплюючий блог)))) Рада, що Ви приєдналися до флешмобу)))))
А новинка обіцяє бути справді крутою)))) Зацікавили))))

Показати 3 відповіді
Холод Влада
16.02.2022, 19:58:48

Софія Вітерець, круто)) буду рада почути вашу думку

avatar
Лео Нур
15.02.2022, 22:53:58

За дев'ятий пункт особливо за вас радію:-) Не у всіх є час на таку ретельну редактуру тексту. Радий за вас)

Холод Влада
16.02.2022, 06:55:10

Лео Нур, дякую))) я теж рада, що все ж можу собі дозволити це все)))

avatar
Олш
15.02.2022, 18:19:07

Цікавий блог) Увас насичене літературне життя) Бажаю ніколи не втомлюватися від письма!

Холод Влада
15.02.2022, 21:44:39

Олш, дякую)) ну я не втомлююсь ахахахх)) буває, що якась історія йде важко, але рідко)))

avatar
Мар'яна Доля
15.02.2022, 18:08:19

А я наперед знаю, яка книга буде популярна, а яка ні) Однозначно фентезі менш популярне, ніж любовна історія. Але все одно хочеться писати в цьому жанрі))

Холод Влада
15.02.2022, 20:17:41

Мар, ну щодо того, що фентезі буде менш популярним в рази, я теж розуміла)) Але так, писати фентезі — це щось особливе)))

Цікаво було почитати ці факти. Ви така бджілка-трудивниця. І як все встигаєте? Машина часу? ;)

Холод Влада
15.02.2022, 17:25:01

Ольга Іваненко (Ольга Джонс), ахахаха)) ви вже не перша людина, яка каже саме цю фразу про машину часу ахахах)) Як я вже й казала, просто мені пощастило, що я маю на це все час)) Весь свій вільний час я намагаюсь приділити саме романам))

avatar
Лана Іссан
15.02.2022, 15:58:12

Дякую. Дуже цікаві факти. Дійсно, є щось особливе саме в такому форматі письменництва, як тут. Спілкування, бачити, як люди сприймають історію. це дуже важливо. Часто надихає і спонукає старатися ще більше. Успіхів, Владо. Хай вистачає сил на все задумане, а читачі множаться, як гриби після дощу.

Показати 3 відповіді
Холод Влада
15.02.2022, 17:06:44

Лана Іссан, ого)) ну круто, що так все склалось)

Інші блоги
Проба пера
лаочтта
ЗефІрка для брутального — Знижка!!!
Гарних вихідних, мої любі!!! Запрошую до знижки на історію кохання, Мії та Каміля, з роману, "ЗЕФІРКА для брутального". Тут на вас чекають протистояння, прояв впертості, натиску, та мужності. Неочікувані повороти подій.
Ось так виглядає головний герой з Приховані грІхи
І
"Я-Лютий" - знижка +++
Доброго ранку мої хороші! Сьогодні діє знижка 20% на емоційну , хвилюючу і пристрасну історію кохання , яка примусить вас хвилюватись
"S.T.I.K.S. Знахар" 2-й розділ вже доступний
Перший, кого бачить головний герой у порожньому місті, - дівчина, за якою женуться наркомани. Та придивившись уважніше, він розуміє, що ніякі це не наркомани, а сили у них набагато більше, ніж у людини. Знову визирнув, стискаючи
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше