Підсумки 2020, подяка, плани на 2021 і анонс слр))

Здається, лише вчора я писала підсумки 2019 року, а вже промайнув час... Мить прощання з 2020 для мене дуже довгоочікувана, але зараз я досить "ожила" від пережитого, аби оглянутися назад і подякувати йому за все хороше, що трапилося зі мною в цьому році. Про нього й поговоримо)))

 

Було зроблено дуже багато. Здійснилися мрії, які здавалися нездійсненними. Давайте детальніше)))

Для мене найприємнішим є те, що я виконала всі обіцянки, які давала вам в минулому році. Це гріє моє серце.

Трилогія "Supergirls Маріанії" завершена, а книги "Пектораль для Місафір 2. Берегиня" та "Ларієль. Дике полум'я" були написані і побачили світ в цьому році! Так, можливо, фентезі - не мій найпопулярніший жанр, але дивовижні дівчата, наділені надздібностями, і їх принци-красені отримали масу читацької любові, що надзвичайно тішить мене.

Книгою "Незнайомка для принца" був завершений цикл "Заміж за золхідця". Історію Дерека Севальського ви чекали так довго, я безмежну кількість разів змінювала сюжет, перш ніж почати писсати, але врешті історія вийшла такою, якою й мала бути. Я пишаюся своїми героями і щаслива, що вони полюбилися вам.

 

Цей рік для мене можна назвати роком сучасних любовних романів, адже саме під час останніх дванадцяти місяців я подружилася з цим жанром і полюбила його.

"Ілюзія шлюбу" - роман, написаний в рекордно-короткий для мене час - 1 місяць, для конкурсу "Кохання і місто" від КСД. Я не перемогла, але конкурс дав мені дещо ще важливіше - велику читацьку аудиторію, успіх та безцінний досвід. "Ілюзія" стала моїм найуспішнішим проєктом, безсумнівним бестселером серед усіх книг на Букнет, принесла мою першу тисячу зірочок на одній роботі, безмежність теплих відгуків, нагород, навіть віршів (Жаннуся Кулініч і Марічка Мельник, дякую за ваші шедеври до моїх робіт!). Згодом я змогла її видати на папері. Історія Віти і Фелікса досі полонить серця читачів, ви досі дуже активно купуєте її та читаєте! Дякую за цю життєдайну для мене енергію, за те, що так любите цю історію! Я приготувала для вас сюрприз, стосовно цих героїв))) Вже скоро)))

"Скарб його серця" був книгою, якою я марила дуже довгий час. Я дуже щаслива, що нарешті написала цю історію і що ви прийняли її так тепло. Яся і Стас навіки в моєму серці, мені дуже приємно знати, що й у вашому теж. Дякую, що досі активно читаєте цю теплу літню історію.

"Майже принцеса, або Наречена з примусу" - історія для мене дуже важлива, адже в ній я хочу сказати те, про що хвилюється моє серце. Це мій маленький бунт, читачі цієї книги знають про що мова))) І тому ваша любов до цієї історії для мене особливо важлива!))) Книга безкоштовна!

"Навчи мене вірити" - знову слр, знову для конкурсу))) "Кохання не купити" - справжній виклик, який я прийняла одразу. Писати історії на цю тему шалено приємно і бентежно. І саме тому на вас скоро чекає ще одна чудова книжечка, яку я вже навіть зараз люблю більше, ніж усі свої попередні історії. Я дуже сподіваюся, що ви її полюбите так само палко)))) А поки просто безмежно дякую за підтримку на конкурсі, яку ви надаєте моїй "Навчи". Мені дуже важливо знати, що її так гарно і тепло приймають читачі))) Поки історія безкоштовна, запрошую охочих познайомитися з авантюрною Мілою та надійним Максом)))

І нарешті новинка, яка вийшла сьогодні "Я тебе не відпущу" - мила добра та світла новорічна історія, яку я дарую всім, хто прагне віднайти святковий настрій))) Погода цьому не сприяє, тому створюємо враження казки штучно))))

 

7 написаних книг, одна з яких ще трішки в процесі, 3 оповідання - мій результат, яким пишаюся))) (тут має бути фото)


Окрім того, цей рік був повен здійснення мрій: "Якось під Новий рік" став частиною альманаху "Межа" від Літературного товариства Ярослава Потапенка, "Колір натхнення" вийшов друком у альманасі "Політ моїх думок" від видавництва Лілія, "Віра в краще" вже в січні у альманасі "Сузір'я" від видавництва Лілія стане окрасою бібліотек України. Є в мене мрії щодо "Я тебе не відпущу", але поки рано казати)))

"Ілюзія шлюбу" та "Мій випадковий наречений" вийшли на папері. Я особисто створювала обкладинки та дизайн для верстки, а тому цей досвід незабутній і прекрасний! Наразі продані всі примірники. Дякую за те, що так полюбили мою творчість!!!

"Скарб його серця" вимушено затримався з друком, але я ще не втрачаю надій)))

Дякую Букнету за можливість розповісти свою історію в інтерв'ю "Молоді та успішні" - це було ще однією мрією, яка стала реальністю. Так, творчі люди люблять славу))))

ще трішки фотоальбому)))

Подяка

Прощаючись з 2020, я дякую йому за всі досягнення. Та є ще дещо, що хочу сказати вам. Певно, нікого не здивую, якщо скажу, що рік мишки був для мене важким. Для кого він взагалі був легким? Але все ж, він став для мене найважчим у житті. Було дуже багато розчарувань, болю і відчаю, коли я хотіла поставити крапку на геть усьому. І тому я відчуваю необхідність подякувати всім, хто був поруч у найважчі дні мого життя. Моїй сім'ї, моїй Анні Харламовій (ми знайомі давно, але друзі пізнаються у біді. Дякую за те, що ти справді стала моєю сестрою, ти дивовижна!), Жанні Кулініч (цей рік подарував мені тебе, як справжню подругу, за що буду завжди безмежно йому вдячна! Завжди залишайся такою сонячною!) та Лані Іссан (ми дружимо лише кілька місяців, але ти неймовірна людина і подруга! Завжди пам'ятай про це).

А також дякую абсолютно всім своїм читачам, які прийшли зі мною з 2019 і познайомилися цьогоріч. Всім, хто купляв книги, ставив зірочки, дарував нагороди, залишав відгуки, підтримував, співпереживав, критикував і навіть просто читав. Всім, хто вболівали за мене або просто чули, що така є. Я всіх вас сильно люблю!

Всі мої прекрасні колеги, ті, на кого рівняюся, і ті, хто лише нещодавно прийшли на сайт, ви надзвичайно талановиті! Ви задаєте планку, показуєте рівень і не дозволяєте зупинятися! Дякую всім, з ким я хоч інколи спілкувалася, чиї книги читала та радила до прочитання! Ви дивовижні!

Адміністрація, дякую за можливість чогось досягти! Я високо ціную ваші поради та вашу працю!

Про плани на 2021 рік!

Я чекаю від прийдешнього року лише того, що він буде легшим за цей! Але мені хотілося б доповнити і перевершити цьогорічні здобутки.

Обіцяю дописати "Майже принцесу", викласти до кінця "Навчи мене вірити" і познайомити вас з моїм фаворитом - чудесною драматичною і ніжною новинкою "Сяйво обручки" - слр до конкурсу "Кохання не купити".

Прем'єра в Новому році, там і побачимося))) А поки милуйтеся обкладинкою від неперевершеної Астерії, моєї прекрасної подруги-чарівниці і дивовижної людини)))

З прийдешніми святами!!! Нехай усі ваші плани здійсняться, всі мрії виявляться реальністю, а життя подарує незабутньо-приємні миті! Здоров'я, миру та Божої благодаті!

Завжди ваша Юліанна!))) 

(ялинка на картинці моя, якщо хтось не бачив))) Я нею цьогоріч заспамила всі соц.мережі))))

 

11 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Марина Салывин
30.12.2020, 21:34:09

Результати неймовірні, плани - грандіозні))) Бажаю їх втілення в новому році!) Радію, що познайомилася з вашою творчістю, прочитала деякі історії, придбала їх і тепер можу мріяти про "Скарб його серця" (я в покупцях друкованого видання) З прийдешнім новим роком та новорічно-різдвяними святами! Всього тільки найкращого, здійснення мрій, втілення планів, досягнення вершин, ну і звичайно ж, здоров'я, кохання і простого жіночого щастя!)))

Показати 3 відповіді
Юліанна Бойлук
31.12.2020, 08:41:07

Марина Салывин, Це точно, добре, що хоч з першими вдалося))) Скарб був готовий, як стався збій і повністю все видалилося. А робити верстку настільки довго, саме почався конкурс, довелося відкласти((

І Вас з прийдешнім новим роком!Подальших успіхів у написанні творів,збільшення читацької аудиторії,щастя, здоров'я,благополуччя!!!

Юліанна Бойлук
31.12.2020, 08:39:11

Наталія Рудомьотова-Холявка, Щиро дякую, Наталочко!!! Дуже приємні ваші побажання!!!)))) Взаємно!!! З прмйдешніми святами)))7

avatar
Asteriya
30.12.2020, 21:13:48

Класний блог! У тебе такі успіхи, ого-го!! Ти молодчинка! Стільки книг написала!!! Я вже це казала, мабуть, але повторюся: я захоплююся тобою, як автором! І як людина - ти теж чудова. Така приємна і щира:33. Завжди настрій дуже піднімається, коли поспілкуюся з тобою)))))). І читач ти теж прекрасний, дотречі;)))). Завжди дякуватиму 2020-му, що звів нас разом! Сподіваюся, ми і в наступному році будемо так само файно спілкуватися, або ще краще (≧▽≦). Вітаю з прийдешніми святами і бажаю ще більш продуктивного року!(。•̀ᴗ-)✧ Люблю тебе, моя солодка Юлю!!(。・//ε//・。)❤️

Показати 3 відповіді
Юліанна Бойлук
31.12.2020, 08:38:07

Asteriya, І я тебе)))) Взаємно)))

avatar
Ірина Кузьменко
30.12.2020, 21:13:48

Чудовий блог мила❤️❤️❤️ Щиро вітаю із досягненнями та майбутніми планами)))) фотоальбом у тебе дуже дуже гарний))))
І чекаю продовження «Принцесси») історія Ентоні та Астрід ❤️❤️❤️)))

Юліанна Бойлук
30.12.2020, 23:02:10

Ірина Кузьменко, Дякую, моя чарівна)))) Надзвичайно приємно це чути))) Продовження за графіком поки, надіюся, затримок не буде))) Обнімаю тебе)))) Тобі також натхнення та успіхів))))

avatar
Рина Мир
30.12.2020, 18:55:04

Юліанко, оце так досягнення за рік!!! Та це просто подвиг;D Молодець, вітаю тебе з надбаннями та прийдешнім Новим роком;)) Успіхів, невичерпного натхнення і всього найкращого!!! ❤️❤️❤️

Показати 2 відповіді
Рина Мир
30.12.2020, 21:33:02

Юліанна Бойлук, Дякую, дорогенька;) Все навзаєм;)❤️❤️❤️

avatar
Леся Найденко
30.12.2020, 17:49:56

Вражаючі результати! Якщо чесно, я до останнього думала, що саме "Ілюзія шлюбу" переможе в конкурсі.
Сил, натхнення та безмежної любові від читачів! Радію нашому знайомству)❤️

Показати 2 відповіді
Леся Найденко
30.12.2020, 21:13:23

Юліанна Бойлук, ♡♡♡

avatar
Анна Харламова
30.12.2020, 18:57:28

Моя люба сестричко, ти розчулила та зворушила мене!!! Дякую за нашу дружбу, наші розмови, обговорення та підтримку!!! Я знаю, що завжди можу до тебе написати та звернутися з будь яким питанням))) Дякую!!! Ти неймовірна людина і я щаслива, називати тебе сестричкою!!! Люблю всім серцем!!! Хай наступний рік, подарує нам зустріч))) Ми ж зовсім поруч))) Хай успіх буде завжди поруч, ти достойна найкращого!!!! Кохай та будь коханою!!!! З прийдешніми святами, моя мила!!!! Цьомаю і міцноооо обіймаю ❤️❤️❤️

Показати 2 відповіді
Анна Харламова
30.12.2020, 21:06:37

Юліанна Бойлук, Ха-ха))) це точно))) Але вірю цей день настане))) Дякуюююю моя люба, моя хороша подруго-сесьричка!!!))) Люблю і міцно обіймаю ❤️❤️❤️

avatar
Стефанія Лін
30.12.2020, 20:59:49

Юліанночко, з прийдешніми святами❤ Нехай здобутки тільки збільшуються, натхнення не залишає, тіш нас і далі доброзичливістю ❤

Юліанна Бойлук
30.12.2020, 21:06:06

Стефанія Лін, Дякую за кожне тепло слово, моя красунечко))) Шалено приємно це чути)))) Можу сказати тобі взаємно! З прийдешніми святами!!!))))

avatar
Анна Пахомова
30.12.2020, 20:02:45

Вітаю з прийдешніми святами, сонечко! Сяй і надалі своїм незвичайним талантом!

Юліанна Бойлук
30.12.2020, 21:04:32

Анна Пахомова, Анічко, моя люба, мені дуже приємно!!! Дякую за привітання!!! Взаємно, моя дорогенька!!!))))

avatar
Ольга Міхняк
30.12.2020, 18:04:52

?❤?❤?❤?❤?
З Новим роком і Різдвом! Удачі і натхнення!!!

Юліанна Бойлук
30.12.2020, 20:58:50

Ольга Міхняк, Зі святами, моя мила!!! Дякую за добрі слова!!!))))

avatar
Холод Влада
30.12.2020, 18:03:23

Круто) Результати прекрасні, ялинка теж))) бажаю успіхів в новому році)))

Показати 2 відповіді
Холод Влада
30.12.2020, 20:55:49

Юліанна Бойлук, дякую))

Інші блоги
Мої роздуми
Чому так важко реалізувати себе. Я б'юся над відповіддю і не знаходжу її. Охоплює розпач. Не стану письменницею як мріяла про це декілька років тому. Шкода.
Привіт! ♥️
Я також відновила книгу "Приречений вбивати" - одна з моїх найлюбленіших та перших творінь. Тож якщо ви ще не встигли її прочитати, то зараз у вас є можливість. Охх, я пам'ятаю всі хвилювання та емоції, пов'язані
Світ Альюмів
спочатку ти просто читаєшь книжки, захоплювався різними авторами, тобі подобається жити у світі книжок... а потім, ти починаєшь писати про свій вигаданий світ, і тобі більше не хочеться бути читачем, тобі хочется бути автором. Писати
Знижки❤️брудні розмови 20%непристойна поведінка20%
Вітаю, любі читачі!!! Сьогодні діють найбільші знижки на дві мої книги. «БРУДНІ РОЗМОВИ» - 20% Брудні розмови Лікар рід змусить ваше серце битися частіше. Плюбляєте історії про лікарів? Тоді вам сюди) Уривок: —
Мої роздуми
Я безробітня 30- річна жінка. Декілька разів пробувала в букнеті публікувати власні книги і розчаровувалася у собі.
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше