"Кохання - це я" – моя черга! :3

«Кохання – це не кипіння пристрастей, не емоції, не чуттєві переживання. Це готовність ділити з близькою людиною радість і горе, готовність терпіти її недоліки, підставляти плече, коли важко, і бути їй вдячним», - Протоієрей Олександр Ільяшенко.
 

Салют, мої круті астероїди і всі, хто сюди зазирнув! Рада вас тут вітати! (ノ◕ω◕)ノ*.✧*゚

 

Завдяки файній ідеї Дар'ї Новицької у мене є чудова можливість поділитися із вами романтичними уривками з моєї книги "Третій гріх — Хіть"! Взагалі, всі блоги у решти дівчат такі класнючі, що я боюся, аби мій теж був гідним назви цього флешмобу (⊃。•́‿•̀。)⊃.

До слова, арт із файним чоловіком-альбіносом було би зробити більше, ніж складно (думаю, як мені, так і Даші :')), тому просто ловіть дві цитати:

 

«— Сподіваюсь, я недовго?! — голосно запитую, вриваючись до великого приміщення.

Не чуючи відповіді мого господаря, оторопіло завмираю, шокована вражаючими розмірами цієї скарбниці книг.

 

Стільки і високих, і низьких стелажів я ще ніколи в житті не бачила! Хоч і один поверх, але стіни мають ледь не п'ять метрів. Усюди стоять ті ж стелажі, а по підпирачах повали ще й прикріплені полиці, що теж вміщають різноманітні різновиди то старовинних, то сучасніших книг.

 

— Просто дивовижне місце… — захоплено вимовляю я, вдихаючи запах старих сторінок і затхлої пилюки, який трошки лоскоче ніздрі.

 

— Ага, щоправда, я тут вже давно не прибирав, — несподівано звертає мою зачаровану увагу на себе мій вродливий пан, через що я переводжу на нього по-дитячому щасливі веселкові очі.

Вампір вбраний у трохи обтягуючі чорні штани, і багряну сорочку, довгі рукави якої до ліктів підкочені, а з п'ятірки ґудзиків двоє розстебнуті, чим викривають білизну його ключиць і певної частини грудей.
Який ж ти… Який ж т-ти… Ух!

 

— Я завжди хотіла побувати в такій великій бібліотеці! — гучно зізнаюся я, намагаючись відігнати дурнуваті думки й обережно зменшуючи відстань між нами.

 

Справді – це було однією з моїх маленьких мрій. Мрій дівчини, яка дуже любить читати, але книг вдома має небагато. У школі чи університеті не дозволяли їх брати з бібліотеки, що мене зі свого часу сильно засмучувало й дивувало. Навіть у книжкових крамницях аімерам дуже рідко продають ці джерела знань, лише якщо ти маєш особливий дозвіл. Тому, напевно, колись часто задумувалася, звідки в мене вдома ті всякі книги? Хіба що батьки отримували ці спеціальні дозволи, чи що? Добре, що хоч були газети, і тато з мамою за ними вчили мене читати, поки мій дитячий розум ще не сприймав написаного у тих домашніх книжках.

 

Потім, вириваючись із занурення у давні спогади, неочікувано навіть для самої себе, беру – і міцно обіймаю цього високого чоловіка, який, не задумуючись, зробив для мене такий чудовий подарунок. Моє тіло сильніше притискається до його міцного тулубу, відразу відчуваючи напружені рельєфні м'язи торсу, а худі рученята повільно обхоплюють нехолодну широку спину, через вбрання намацуючи на ній такі ж витесані, певно, якимись тривалими тренуваннями контури м'язів. Коли з насолодою вдихаю повітря, у ніс, наче з якоюсь акуратністю, потрапляє запах його одеколону, який дурманить і від якого віє дивною свіжістю, пристрастю і мужністю. Голова тулиться до твердих грудей, що гармонійно вбирають кисень, а очі заспокоєно заплющуються.

Ех, вічність би так стояла, обіймаючи його…

 

— Глоріє… — ніби боїться перервати в мені якісь почуття, тихо гукає пан Аберхард, а потім я відчуваю, як його великі долоні спокійно кладуться на мої тендітні плечі. Вслухаюся, що він хоче продовжити говорити, та я ненав'язливо перебиваю його, починаючи щасливо шепотіти:

 

— Дякую, Вам, що купили саме мене... Дякую, що пробачаєте мені всі мої дурні вчинки і непослух. Дякую, що так старанно турбуєтеся про мене... Дякую, що Ви зі мною. І дякую, що Ви мій пан… — коли припиняю це усміхнено говорити, сльози дрібними горошинками котяться з очей, але у цьому рюмсанні немає ніякої тривоги чи образи, лише світла радість і умиротворення.

 

Якусь мить у великій кімнаті панує тиша, що дозволяє мені чітко почути пришвидшений ритм його серцебиття. І я безтурботно вслухаюся, бажаючи ніколи не відходити від нього, ніколи не розривати ці обійми, ніколи не залишати мого вампіра.

 

— Глоріє… — знову вловлюю десь над вухом його добрий голос, а далі прочуваю, що чоловічі руки залишають мої плечі і просто опускаються. — Чесно кажучи, мені ще ніхто так не дякував, — у цих словах чується гірка посмішка, через що я непомітно насуплююся. Серце неприємно тенькає, а в горлі з'являється якийсь твердий камінчик. — І тобі дякую, Глоріє, — згодом вже тихіше додає альбінос і я розумію, що його сильні руки обіймають мене. Через це вражено вдихаю, не вірячи, що таке справді відбувається.

 

Ой, ой, сама-то його просто так обійняла, а те, що це зробить і він, геть не очікувала. Ох, це викликає у мені страшенну сором'язливість! Розуміючи, що треба це припиняти, а то згорю і щоб червоноокий нічого не запідозрив, я неспішно відпускаю його спину і відходжу, коли і той звільняє моє тіло від приємної пастки».

 

•••••••

 

«Чоловік бере однією долонею пасма мого смоляного волосся і, стуливши повіки, вдихає його запах, а я ж лише налякано примружуюсь, ніби боюся будь-якого його дотику. Потім він неочікувано кладе свою голову мені на голе праве плече і я відчуваю, наскільки м'яка і лоскітлива його чуприна.

 

— Я скажено сумував за тобою, Глоріє... Ці два дні були пекельними. Без тебе... — від почутого мої очі здивовано розширюються, а серце до болю стискається, після чого з надзвичайним щастям починає гупати у грудях.

Що ти щойно сказав, Кейне??.. Придурюєшся ч-чи що?.. Чи ти зараз…

 

Не встигаю докінця усвідомити сенс його недавніх слів, тому що все в голові обривається, лишень я бачу той терпкий погляд, що він зараз зводить на мене.

 

— А ти?.. — далі питає господар, не відриваючи від моїх очей своїх розпечених рубінів. — Глоріє, а що відчувала ти? — мені у цю мить здається, наче кожне його слово долає несказанно довгий шлях, ніби виривається десь глибоко з єства, перш ніж бліді губи вампіра прошепочуть його. Я остовпіло витріщаюся на нього, не маючи змоги нічого нормально збагнути, а заодно і відповісти.

 

Знічев'я пан Кейн переводить позір на мої ключиці, і той помітно мутніє. Далі власник білосніжних вій легенько відкидає мої коси назад і обережно проводить по шиї і плечі пальцями, торкаючись до шкіри лише самими їхніми кінчиками, які немов на подушечках мають якісь розжарені вуглинки.

 

— Я… — запинаюся, усвідомлюючи, що досі не дала відповідь на його запитання, а альбінос тим часом обпалює те місце своїм жарким диханням, змушуючи мене миттєво сіпнутися, і заключає плече у полон долоні. Я несвідомо кладу свою тремтячу руку йому на напружений торс, таким чином намагаючись від чогось утримати, і тут же ж відчуваю увесь рельєф натренованих мускулів, через що температура мого тіла відразу піднімається. Якогось дідька мову наче віднімає, і я вже нічогісінько не можу навіть пискнути, не те, що сказати.

За кілька секунд прочуваю, що його гарячі губи повільно...» (Тицяй СЮДИ, якщо хочеш знати, що було далі (人 •͈ᴗ•͈)).

Чекаю на ваші враження і дякую усім, хто не полінувався і прочитав ці уривки. Сподіваюся, вони припали вам до душі)))))).

 

Нехай усім щастить, любі!

 

10 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Лана Іссан
17.12.2020, 23:27:26

Дякую. Так ніжно і чуттєво. Такі сильні переживання. Дуже гарно. Успіхів.

Показати 6 відповідей
Лана Іссан
18.12.2020, 09:56:46

Asteriya, Дякую. До зустрічі.

avatar
Мартін Штарк
17.12.2020, 23:55:00

Дуже пристрасно і ніжно. Вампіри не моя тема, але через цей уривок захотілося читати далі.

Asteriya
18.12.2020, 01:02:14

Мартін Штарк, Ух ти! Дуже тішуся, що Вам так полюбилися ці цитати, бо я їх вибирала довго і мучливо:'))). Знаєте, на жаль, я гадки не маю, як саме Ви собі уявляєте тему вампірів... Можу лиш зауважити, що у цій книзі немає насильства стосовно пиття крові (принаймні стосовно головної героїні). Збрешу, якщо скажу, що там мало на тім акцентується, але, попри це, є й інші всілякі пригоди і небезпеки, які трапляються на шляху нашої парочки. У будь-якому разі, я буду безмежно, рада, якщо Ви заглянете до цієї історії))))). Щиро дякую, що поділилися своїми враженнями, серденько!!(♡ω♡ ) ~❤️

avatar
Колібрі
16.12.2020, 20:54:26

Пам'ятаю кожен з уривків і, читаючи, знову усміхаюся нашій героїні та (напевно, найкрасивішому) вампіру))) Блог вийшов чудовий!!)) Ви повернули мені трохи пам'ять)) Натхнення Вам і хорошого настрою!❤❤

Показати 3 відповіді
Asteriya
17.12.2020, 13:53:50

Колібрі, Я би сама не знати, як, розчервонілася, якби мене Кейн цьомнув у чоло:''''33. І Вам вдалого дня, сонечко!!;))))

avatar
Сана Елінс
16.12.2020, 23:20:29

ВІд цих уривків віє ніжністю, саме це слово спадає найперше на думку. А ще коли починаєш читати, навіть не знаю, як це описати, відчувається темп розповіді - повільний, розмірений, він наче заколисує (це я в хорошому розумінні) й умиротворює , залишається приємне тепло після прочитання.

Показати 3 відповіді
Asteriya
17.12.2020, 13:52:29

Сана Елінс, Ура!! Дякую наперед!! Буду з нетерпінням чекати на Ваші враження, любцю! Так, назва справді така, що зразу викликає не дуже пристойні образи у голові. Але це насправді не так))). І я дуже радію, що можу приємно вразити нового читача тим, що його очікування не виправдають себе. Так і задумувалося із самого початку, хі-хі:333. Ще раз дякую!!❤

avatar
Камелія Лем
16.12.2020, 20:59:03

Ох, це прекрасно. Справді. Прочитала на одному подиху))

Asteriya
17.12.2020, 01:19:18

Камелія Лем, Ві-і-і! Я дуже щаслива це чути! Щиро дякую Вам за вподобайку на цю книгу, мила! Мені вельми приємно))))). Сподіваюся, почнете знайомство з цією історією і не розчаруєтеся! Обіймаю!;33❤️

avatar
Ніка Єнжель
16.12.2020, 19:36:20

Мммм, такі моменти згадати не завадить, особливо останній, бо ми знаємо, що далі. Хоча, в бібліотеці мені теж дуже, дуууже сподобалося( ͡° ͜ʖ ͡°) А коли можна буде знову голод втамувати? Не підкажете?(. ❛ ᴗ ❛.)

Asteriya
17.12.2020, 01:05:12

Ніка Єнжель, У бібліотеці сподобалося дуже? Прямо отак "дуууже"??(. ❛ ᴗ ❛.) От і файно, бо мені та ніжна мить теж до вподоби:33. О так, у тому пекучому моменті ще те дійство сталося. Хоча, боюся, нас чекає ще більш спекотне дійство( ͡° ͜ʖ ͡°) (сорі за тавтологію:')). Щодо голоду – не знаю. От серйозно. Поява рідкісного натхнення і поява якихось невідкладних справ останнім часом дуже змовилися. Треба буде їхній союз якнайшвидше розбити, тому що так далі тривати не може. Там вже два тижні накрапало, та? Ех:'3... Дочекайтеся!!(ノ´•ω•)ノ ミ ┻━┻

Пам'ятаю цей момент, бо емоції били через край!))) Взагалі дуже емоційна книга, що не кажи.)) Зробити альбінова то дуже легко.)))) Пиши - поясню.))) Таааак, та не переживай, все добре і блог гарний.))))

Показати 2 відповіді

Asteriya, Ой, тупцюю від радості, що ти мене так цінуєш))))) я тебе теж.)) Звісно, що емоційна!)))) Це багатого варте.)))))

avatar
Avee Delmonico
16.12.2020, 14:58:47

Ахахах, пам'ятаю-пам'ятаю. Не раз ти мене змушувала червоніти замість Глорії. Або і разом з нею❤️ Гарнюні уривки)

Показати 8 відповідей
Avee Delmonico
16.12.2020, 18:26:27

Asteriya, Ахах, чомусь я так розумію твоїх читачів (бо, мабуть, сама серед них). Ти до того й ведеш, щоб все це скоріше сталося)) Ну, може, не скоріше, але все ж)) Як вмирати, то разом ❤️ Тобі дякую :)

avatar
Дар'я Новицька
16.12.2020, 16:40:32

Дякую за участь!
(зробити альбіноса було б не важко, я добре володію програмою, але дякую за турботу)

Asteriya
16.12.2020, 18:19:43

Дарья Новицкая, І Вам дякую за красний флешмоб!)) Якщо чесно, я про арт згадала лише тоді, коли почала готувати блог до публікації:'). Подумала, що сама зробити не встигну і зовсім не хочу Вас напружувати). Та й, погодьтеся, і без картинки цікаво:33. Нехай читачі уявляють так, як їм бажається;))))❤️.

avatar
Інка Вікторова
16.12.2020, 15:07:56

Дуже чуттєво!)

Asteriya
16.12.2020, 15:16:00

Інка Вікторова, Щиро вдячна за таку файну оцінку моїх уривків, любцю! Тішить, що Ви сюди заглянули)))). Якось і до книги цієї завітайте – буду дуже рада бачити (。•̀ᴗ-)❤️.

Інші блоги
Бета
Вітаю! Питання до авторів. Де ви зазвичай шукаєте бета-рідерів до нових творів? Чи тероризуєте друзів та родичів? :) П.С. Наразі завершено чорновик містично-психологічного трилера "Темні стежки". Найближчим часом планую
Проблема автора
"Дотики покажуть" - саме так називається перша книга, яку я публікую. Чи правильніше сказати називалася? Я часто думаю про назву і зараз вона мені здається такою банальною. До того ж вона не роз'яснює головних подій,
Краєвиди чарівного світу
Сьогодні, друзі, хочу показати вам ілюстрації, створені штучним інтелектом, для мого драконячого світу. Цього разу я включила до колажів переважно пейзажі - гори і озера, вежі і замки. Хоча мої герої мешкають переважно у
111 підписників! ♥
Привітики! Нас вже 111! ♥ Юху! Чом не привід розповісти трохи про себе?) ✨Знайомтеся! Це я колись в минулому, трохи молодша за Майка та Діану з "Апельсинчик та його сонце"))) У кого
Ставлення до мiстики
Вітаю, шановні! Хочу торкнутися такої цікавої теми, як містика. Особисто я в такому жанрі не пишу, лише інколи додаю містичні моменти у свої твори. Але читати полюбляю) Жахи не виношу, та коли сюжет трохи бентежить
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше