Моїм читачам: попередження!

Звертаюся до моїх читачів, тих, хто прочитав “Межі пристойності”, і ця книга їх “зачепила”. Доки я пишу “Світанкову каву”, багато з вас починають читати “Фантомну довіру” ... бачу це зі статистики переглядів...

Повинна вас попередити — НЕ РОБІТЬ ЦЬОГО, назад шляху вже не буде...

Фантомна довіра не відпускає навіть мене… ну ніяк. Це — якийсь “важкий наркотик”. Мої думки постійно повертаються до всього пережитого героями, історія яких описана на сторінках цієї книги... і це заважає працювати над “Кавою”. Що я тільки вже не пробувала робити — перечитувала, робила банер зі словами “я відпускаю цю книгу” — не допомагає... Якийсь незначний натяк, дзвінок, розмова, зустріч  — і я знову думаю про ФД. Я слухала пісню з буктрейлера, мало не зламавши кнопку “плей” в ютубі тільки для того, щоб наступного дня знов продовжувати ламати цю ж кнопку.
Багато моїх читачів теж пишуть про схожий ефект. Я не знаю, з чим це пов'язано, але це мене лякає (◎_◎)

І тому я мушу попередити про "ломку", це — мій обов'язок, як автора.

Зі свого боку, я докладаю всіх зусиль, щоб уберегти вас від цього “вірусу”. З самого початку помістила ФД в специфічну категорію “Детектив”, хоча власне детективу там насправді й небагато, потім змінила категорію з “Любовного роману” на “Сучасну прозу”, щоб ще знизити можливість, що читачки помітять цю книгу, хоча роман саме ЛЮБОВНИЙ... (про мою НАЙУЛЮБЛЕНІШУ пару з усіх...(♥‿♥) ) Але все це теж не дуже допомагає, перегляди все одно ростуть. Я не хочу закривати чи видаляти книжку, бо обіцяла, що вона буде доступна безкоштовно і я дотримую свого слова.

Ті з моїх читачів, що мали чи мають схожу проблему — ми з вами спілкувалися в різних місцях букнету на цю тему — приєднуйтесь в коментарях і поділіться інформацією між собою, а головне, з тими, хто ще не втрапив у цю “халепу”.

О, і ще одне: на моїй сторінці у ФБ є група для обговорення, що я створила для голосувалки і про яку я забула, до вчорашнього вечора... (≧◡≦) читачі підняли цю групу і почали там обговорювати книжки, ФД також. І, здається, такий “клуб анонімних фантомоголіків” — допомагає, принаймні мені. Побачимо, як воно піде далі, але, поки що, спілкування з людьми з такою ж проблемою дозволяє мені продовжити роботу над “Світанковою кавою”. Бо ФД пов'язана з цією історією...

@LanaVernikWriter

 

15 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Alina Lilo
02.01.2021, 17:43:40

А я думала вже, що ж ЦЕ таке зі мною відбувається)) точно, як ломка якась. Після МП трохи відпочила, все одно, не відпускає, як якийсь 25 кадр. А після ФД взагалі аут. Я в захваті. Тепер аж трусить, як чекаю продовження світанкової кави)). Дякую вам!

Лана Вернік
02.01.2021, 17:53:30

Alina Lilo, Вітаю Вас у клубі фантомоголіків))) Тримає довго.
ФД особлива. І зустріч з її ГГ чекає на Вас на сторінках СК ❤️

avatar
Nina Tololo
25.10.2020, 20:37:28

Добрий вечір, Лано. Прочитавши Ваше попередження, хочу написати свою думку, як на мене то це нормально коли творча робота, в даному випадку книга не відпускає читача і навіть автора. А як інакше, коли історія захоплююча і викладена в такій манері, що читаєш до кінця, пропри все і всіх. Це справді класно, що так зацепило і повірте ще довго буде тримати всіх хто прочитав хоча б одну Вашу книгу. Це той випадок коли співпало все і реальна історія і ваше вміння передати цю історію читачам і час написання. І це добре, що Ви й досі живете ФД бо Ви жива, звичайна людина як і ваші читачі. Я майже кожен день хоч на хвилинку, а відкриваю ваші твори і те що мені болить чи те що переживаю відшуковую і перечитую. А як інакше, буває таке, що пісня чи мелодія запала в душу, то ми її співаємо або слухаємо місяцями і вона залишається любимою на все життя, то чому не може книга? Це хороший наркотик. Ви знаєте, Лано, ваші герої-чоловіки такі справжні, такі мужні чоловіки, про яких мріяла б кожна дівчина. Те як вони відносяться до своїх коханих це такий хороший приклад для молодих людей. Дякуючи вашим творам про реальних людей, хочеться все таки вірити в силу справжнього кохання, що і є сенсом життя

Показати 3 відповіді
Nina Tololo
26.10.2020, 13:05:44

Лана Вернік, Так, це трішки важкувато, але ж ми всі чекаємо на каву. Дякую Вам Лано, що зважилися на опис цих неймовірних історій, а ще ваше вміння так гарно передати їхні почуття, ну це щось дійсно не реальне. В мене мабуть через чур розвинута уява, бо як я читаю ваші твори, таке враження ніби я там сама присутня і все це бачу, а не читаю. Не вспіла ще отямитися після МП та ФД, а тут кава від Романа вже затягує, що ж Ви робите, Лано!!!

avatar
Olga Som
26.10.2020, 09:53:19

О, так, це наркотик, з читанням до світанку, і таблетки ...далі буде...., не діють, навіть з кавою"*

Лана Вернік
26.10.2020, 11:02:51

Olga Som, А на світанку... "Світанкова кава")))

avatar
Alenka Fedorenko
25.10.2020, 23:20:44

Лано, це справді наркотик! І як «підсівша» знову благаю про викладення повної версії для фанів !) ❤️❤️❤️ Книжка не відпускає, весь час думаю про головних героїв ) Особливо захоплююся Лорою, її мудрістю та розумом) згадуючи себе в такому віці, мушу визнати що поводилася доволі інфатильно )) хоча вважала себе дуже розумною))))

Лана Вернік
25.10.2020, 23:44:54

Alenka Fedorenko, Я нею теж захоплююся. І часто думаю про ту низку збігів обставин, що трапились у її житті і житті її чоловіка, завдяки яким вони разом... мороз по шкірі...)))

avatar
Татьяна Лапа
25.10.2020, 22:55:10

ЛАНО, для мене ваші твори- це щось неймовірне. На одному диханні перечитала "Межі пристойності" та ФД. Це мабуть дійсно як,"наркотик". Постійно згадую, хочеться перечитувати ще і ще. Розповідаю, рекомендую друзям. Я просто закохалася у Вашу творчість. Щодо "Світанкової кави". Тепер для мене кожен Ваш твір - як заборонений плід. ВАРТО лише почати читати-і все... Сім'я без мами. Всі на бутербродах.( соромно) . Навіть робота - без відповідального праціника. Я все відтерміновую початок знайомства з Кавою, бо ж себе знаю. Це солодке передчуття приємності. (навіть "ігри пристолів" так не чекала). Дякую Вам за Вашу творчість.

Лана Вернік
25.10.2020, 23:34:04

Татьяна Лапа, Діти на бутерах... то знайомо))) Особливо коли маму заносить писати...)))
Каву лише почала.... буде тяжке чекання від глави до глави))) але діти не на бутерах - це точно)))

Навіщо ж позбавляти людей справжнього задоволення, закликаючи їх не читати "Фантомну довіру"? ЦЕ МАЮТЬ ПРОЧИТАТИ ВСІ!
І до речі, всі Ваші книги мають подібний ефект. Спочатку я залипла на " Межах" і "ФД" я почала читати, щоб відпустило... Ха-ха... Я ж не знала, що влипну ще більше... І чесно, мені не допомогло читання інших книг. Я пробувала, от взагалі не зачіпало. Тому я з раділа "Світанковій каві". Покладаю на неї великі сподівання. Але і " МП", і "ФБ" назавжди в моєму серці!

Показати 6 відповідей

Лана Вернік, Классс.... Значить все не безнадійно)))))

Я також прочитавши "Фантомну довіру" зависла в цій книзі на 2 місяці. Читала, перечитувала - зранку, на роботі, вечері перед сном, будилась в 3 годині ночі і читала до 5 ранку, це була якась манія. Деякі розділи здається вже вивчила напам'ять. Ця книга дійсно енергетично дуже сильна як і її герої. Буквально "затягує" з моменту зустрічі Степана з Лорою. Важко повірити, що історія реальна. Тому і книга так сильно впливає на свідомість людини. Я не пам'ятаю, що би ще якась книга мене так сильно "затягнула", хоча читаю постійно. Але тепер мене уже трохи "попустило".
Світанкова кава цікава, легка, дуже жіноча. ЛАНО, ВИ ВЕЛИКА МОЛОДЧИНКА. Успіхів, натхнення, хай Вам легко пишеться!!!

Лана Вернік
25.10.2020, 20:26:38

Катерина Соботник, Дякую))) Я не молодчинка... я підступна особа, котра знала всі ці історії і вирішила не мучитись сама, а примусити мучитися й інших (◣_◢) думала, що виклавши їх - мені стане легше... але щось якось не дуже пускає...
(>﹏<)

avatar
Інна Камікадз
25.10.2020, 19:38:54

Процес запущено, тепер каятися марно))) Залишається навчитися жити з цією залежністю)

Лана Вернік
25.10.2020, 19:49:07

Інна Камікадз, (◑‿◐) фантомоголізм...

Ланочко!Завдяки вашому МП я зареєструвалася на цьому сайті.Побачила в стрічці новин і не змогла пропустити...Читала на одному подиху,мало спала,хоч мала ковідну двобічну пневмонію та очі страшенно сльзилися...Ця книга просто не відпускала.Злата надзвичайна,а її сили волі можна багатьом повчитися.Те,через що вона пройшла в житті,не побажаєш нікому

Показати 3 відповіді

Лана Вернік, Дякую,так,вже одужала)А комент дописала,бо першу половину надіслала ненароком ,недописавши))

avatar
Міла Федорук
25.10.2020, 17:22:41

Ні, Ланочко, це вже не зупинити ;)))))

Лана Вернік
25.10.2020, 19:19:20

Міла Федорук, Я намагаюсь врятувати людей від залежності...
¯\_(ツ)_/¯

avatar
Елена Клименко
25.10.2020, 16:36:33

Вчора прочитала продовження "Світанкова кава", ввечері перечитала першу сварку Злати і Артура, їх думки, примирення і слова Ба- "Ну як, Артуре, достатньо Злата охолола?", момент коли Злата в'язала светер Артуру. А ще мені не приємно, коли читаю поодинокі коменти де Злату називають плаксою, істеричкою, сірою мишкою, бо для мене вона тендітна красуня з неймовірними оченятами, талановита дівчина, яка взяла гран-прі (скрипка), розпис стелі, а як родичі Артура на Закарпатті були вражені її талантом. Може я дуже полюбила Злату, бо вона схожа на мою подругу, яку я завжди захищала з дитячого садка і вчу донині давати відсіч негативу, а вона в свою чергу, вчить мене бути більш стриманішою і хоч іноді побути слабкою для мого золотого чоловіка. А сьогодні після голосування, слухаю і готую "Цілуй доки губи ще червоніють" а потім перечитую моменти "Фантомна довіра" Ваші роз'яснення історичних подій і фактів. Ну звісно фраза Степана- "Наядо...Я благаю тебе дай мені ще один шанс. Останній..." Лариса мені нагадує мою бабусю, яка була і є для мене прикладом сильної, самобутньої жінки, яка зможе ВСЕ. Лана наркотик дуже корисний і пізнавальний, читай і отримай насолоду і задоволення.❤

Показати 2 відповіді

Лана Вернік, ООО, то це Степан з'явиться в "Каві"? Ух і заінтригували...
До речі, мене не просто дивує, коли люди називають Злата слабкою і безхребетних... Мене це обурює. Вона через стільки пройшла... Рання смерть мами, батько, якому вона була не потрібна, бабуся, в якої погляди на життя були досить дивні в деякі моменти. Єдиним шансом вирватися було навчання в Італії, але і тут її спіткала трагедія, яка скалічила і тіло і душу. Як на мене, то і так забагато як для однієї людини. Злата неймовірно сильна і талановита особистість. А сльози, вони навіть дуже корисні... І це зовсім не слабкість...

avatar
Наталя Табака
25.10.2020, 13:55:59

Спочатку мене не відпускати ,,Межі Пристойності"...тримали..я не могла читати нічого ,що недотягувало до них...тобто в плані ,хочаб,чистоти написання українською ...(бо з самим Межами нічого незрівняється..то як перша любов ...))
А потім Фантомна довіра ...множте на 2 ... Незнаю з чим пов'язано..Енергетика героїв..автора...чи Ви шось начарували..Але ,,ФД" реально тримає..довго , невідпускає...
Що ,,М П" ,що ,,ФД"- тримають..хочеться продовження ,хочеться перечитати ..

Показати 2 відповіді
Наталя Табака
25.10.2020, 15:17:33

Лана Вернік, Ох..точно..
Зачарував...

avatar
Олена Когут
25.10.2020, 14:50:15

Ну не знаю..... просто шалені всі книги....я в захвАті!!!! Це треба ВСІМ прочитати!!!

Показати 2 відповіді
Олена Когут
25.10.2020, 15:00:27

Лана Вернік, Ооо так!!! Це точно))))

Мені здається я розумію чому саме мене не відпускає ФД. Я жила в той час, років мені стільки ж, важко було також, як і головній героїні, але на цьому співпадіння закінчуються. Мене приголомшила сила почуттів!!! Сила духу, вміння боротися за своє кохання. І ще. Саме головне, чому я не можу ніяк "відійти" від вражень, що залишила по собі ФД. Це історія про людей, які живуть зараз і тут, вона не придумана!!!!!! Хоча все, що з ГГ сталося, тягне на хороший трилер, детектив і мелодраму в одному флакон! Я вже писала про це, але повторюсь. Бажаю здоров'я, злагоди, добробуту та миру головним героям, їх родинам. А також мої найщиріші побажання автору, бо без вас, Лано, ми б ніколи не познайомилися з цією неймовірною історією!!!! І наостанок. Як на мене, то нехай ФД мене не відпускає, я згодна жити з цим❤❤❤❤❤

Лана Вернік
25.10.2020, 14:38:15

Людмила Макаренко, Я ровесниця головної героїні. У мене було трохи не таке життя як у неї, але той час я пам'ятаю дуже добре... І те, що вона лишившись, по суті САМА, знайшла у собі сили жити далі і шукати допомогу в тих, кого остерігалася... відчайдушний вчинок заради збереження найдорожчого "подарунку"... Я нею захоплююсь. Дякую за побажання))) Передам)))

avatar
Ярина Король
25.10.2020, 13:37:18

Я от хочу сказати. У мене проблема гірша. Бо мене не відпускають усі Ваші книги)))Але я не проти)))

Показати 2 відповіді
Ярина Король
25.10.2020, 14:38:13

Лана Вернік, Це знаєте, як продовжити читати)))

Інші блоги
Моя історія. Рекомендація. Подарунки!!!
На самому початку своєї діяльності я зіткнулася з проблемою, яку, як би не намагалася, не могла подолати. Редагування й росіянізми! Це просто те, що більшість із нас об’єднує. У когось ці проблеми більш глобальні, а в когось
Що можна прочитати влітку на Букнет?
Думаю, що влітку я порекомендую вам прочитати тих авторів на Букнеті, які підписані на мене. Тому, зараз я їх надрукую, але спочатку: УВАГА! У цьому списку не приймаються твори з однією сторінкою, фрагменти з ознайомленням
Знижка
Любі читачі! Саме тепер я викладаю НОВУ ІСТОРІЮ - любовне фентезі - й оновлення відбуваються ЩОДЕННО. І разом із тим я помітила, як виросла цікавість до циклу із трьох книг, одна із яких платна, а дві
Ти це влаштував?
Вітаю, любі Натхненники!!! Запрошую до емоційної історії кохання, де напруга зростатиме з кожною новою главою. Книга тут — Радий знайомству, Рія. — Каже він і я впізнаю в його обличчі Янга Ская. Я розумію, що це
Події стримко розгортаються!
Запрошую усіх бажаючих пройтися разом з героїнею по цікавим, небезпечним спокусливим потойбічним світам. Дівчині потрібно опанувати свою силу, знайти чарівний камінь і повернутися назад, щоб стати коханою і щасливою.
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше