З мене досить

Привіт всім, хто натрапив на мій блог. Його можна назвати думки вголос або моя сповідь.

Ну що? Поговоримо про накрутку читачів?))

Камера, мотор, почнемо:

Мене звинувачують у накрутці читачів на книзі "Все одно ти будеш мій". 

Завіса.

НАРОД, ТА ВИ ЩО СЕРЙОЗНО? ЯК МОЖНА ДО ТАКОГО ДОДУМАТИСЬ? :D 

Мене реально бомбить!

Так, спокійно... Мені треба взяти себе в руки й запитати всіх цих людей, які так думають прямо в лоб: За що? 

Почнемо з того, що я почала писати цю книгу у далекому березні 2016 року. Закінчила писати 27 серпня 2016 року. Про це я писала в окремій главі "факти". Може комусь буде цікаво, то залишаю вам посилання:  https://www.wattpad.com/474652837-%D0%B2%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D1%82%D0%B8-%D0%B1%D1%83%D0%B4%D0%B5%D1%88-%D0%BC%D1%96%D0%B9%E2%9D%A4-%D1%84%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8

І тепер питання на засипку: для чого мені накручувати читачів, якщо: 1) книга вже чотири роки як завершена; 2) якщо я знала, що писання книг для мене просто хобі та ні про ніяку літературну кар'єру й гадки не мала; 3) якщо я не отримувала і не отримую й досі за неї нічого?

Книга ж не зразу стала популярною! Це лише на Букнеті так, тому що я запросила багатьох читачів з Вотпаду сюди) Я завершувала книгу з 20.000 переглядами, а не з 200.000! Шарите?) У всьому головне поступовість! ОДРАЗУ ВИ НЕ ОТРИМАЄТЕ НІЯКОЇ ПОПУЛЯРНОСТІ, ЗАТЯМТЕ ЦЕ СОБІ!!! І НЕ ВИНІТЬ В ЦЬОМУ ІНШИХ! 

Для чого взагалі накручують читачів? Як ви думаєте? Я вважаю, що від "не*** дєлать", вибачте на слові)) Ну не хочуть читати твою книгу, то розвивайся більше в писанні. Покращ грамотність, стиль, тему, ідею твору. ДОДАВАЙТЕ БАГАТО ІНТРИГИ, щоб у читачів був інтерес читати далі. Тоді вони точно знайдуться. А накрутка нічого не дасть. Вас тупо будуть читати і коментувати боти. А який в цьому кайф і за що платити?)

Якщо чесно, я взагалі не хотіла викладати цю книгу. Я хотіла залишити її лише для себе. Не хотіла, щоб ще хтось читав її. Боялась критики й насмішок, бо сама знаю, що книзі далеко до ідеалу. Я ж була така мала... І мені, в ці юні роки, коли я поділилася із читачами своєю найбільшою таємницею і книга  якимось чином попала в топ, деякі ноунейми сміли так нахабно писали: "І не соромно накручувати?". В мене опускались руки в той момент, тому я багато разів "кидала" книгу. Мої найвідданіші читачі, якщо ви тут є, то ВЕЛИЧЕЗНЕ ВАМ ДЯКУЮ за те, що дали такий потужний "шпіц" в дупу, щоб я писала далі. Насамперед для себе, тому що як тільки я викладала оновлення, мені ставало легше від тих думок, які не могли сидіти довго в моїй голові.  І я була рада, і ті люди, які читали мою книгу, теж.

Отже... Я НІКОЛИ НЕ МАЛА СПРАВИ З НАКРУТКОЮ. 

Хочете вірте, хочете ні. Але хочу сказати всім цим людям, які будуть вважати так й надалі, одне - менше заздрості і більше праці над собою. Не хочете - не читайте. Але не критикуйте, не прочитавши! Спитайте насамперед читачів, які сиділи днями-ночами, чекаючи на оновлення "Все одно ти будеш мій", чи вони читали через накрутку?  А їх, на хвилиночку, більше двохсот тисяч))

Зараз, коли я стала старшою, то зрозуміла, що не варто піддаватися критиці і хейту. Потрібно прислухатися до конструктивної критики і відповідати із сарказмом на неконструктивну критику. Ну або взагалі "ігнорити" її. Хейтери були, є і будуть, з цим нічого не зробиш, але відноситись до цього треба простіше. Бережіть свої нерви :)

Вибачте, що написала так багато тексту. Рано чи пізно, я, все одно, мала би написати такий пост і розставити всі крапки над "і". Якщо я готова зараз, то для чого чекати ще пару років? Зараз дозволяю сказати абсолютно всім свою думку щодо цього. Байдуже яку. Послухаю і підтримку, і критику. Такий собі "пост-признання". І закінчимо з цим питанням раз і назавжди.

Бережіть себе і не хворійте. Дякую вам за те, що дочитали до кінця і залишаєтесь зі мною. Люблю вас сильно-сильно!❤

13 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Mary tempre
01.04.2020, 21:23:23

Це дійсно чудовий твір тому читачі й підписувались. Та й без доказів нічого не доведуть

Джейн Лоурен
01.04.2020, 21:26:46

Mary tempre, дякую))❤

avatar
Лілія Обложок
31.03.2020, 13:09:08

Не звертайте увагу.
Такі люди були і будуть
Посміхайтеся!?
Ви сама найкраща!?
Бережіть себе, Ви для нас лучик сонця❤️

Джейн Лоурен
31.03.2020, 13:54:05

Дякую, сонечко♥️♥️♥️

А хто тебе в такому звинувачує? :(

Показати 3 відповіді
Джейн Лоурен
31.03.2020, 11:11:39

Тааак, я вже знаю, що все буде круто, бо хороших людей набагато більше аніж заздрісників) Дуже дякую за підтримку, Аню♥️

avatar
Вероніка Пасюк
30.03.2020, 19:40:26

Квіточка наша,запам'ятай назавжди,віддані твої читачі ніколи не кинуть тебе! Пиши для себе і для нас! А на хейтерів не звертай уваги,це просто заздрість! Вони самі ще ніколи не знали і не пробували писати і придумувати! Вони не знають наскільки це важко! Коли наприклад хворієш,а тебе чекають читачі які тебе дуже сильно люблять і захоплюються тобою! І заради читачів пишеш нову главу! Для чого робити накрутку читачів.ДЛЯ ЧОГО? Який прикол в цьому?! Стати популярною? Навіщо? Якщо пишеш для себе! І головне правило: НІКОЛИ НЕ ЗВЕРТАТИ УВАГУ НА ХЕЙТЕРІВ!!! Вони це роблять заради слави! Хочуть бути відомими! І стануть,якщо є тут такі люди які підтримають! Але наша задача ігнорувати їх і приймати цю дурню як комплімент! І що ж робити якщо я,і можливо не тільки я без чієїсь думки чи поради знайшли цю програму і самі почали шукати тих авторів яким ми всім сердцем віддаємся!?? А ще..над самими хейтерами можна і посміятися!!! Так як вони пишуть не роздумуючи,дійсно дурню!!Джейн ми з тобою! Ми тебе дуже сильно любимо! Всі люди різні,у кожного є своя мета! Люблю всіх!!❤❤❤ Будьте здоровими!!)))

Джейн Лоурен
30.03.2020, 20:14:57

Погоджуюсь на всі сто! Щиро дякую, дорогенька♥️ Дуже ціную такі слова♥️

avatar
Вероніка Пасюк
30.03.2020, 19:36:24

Коментар видалено

avatar
Ліна Назарук
30.03.2020, 16:33:49

Люба, твої книги одні з тих яких оновлення я чекаю з нетерпінням. Бо там є над чим посміятися , над чим пороздумувати, поплакати і тд. Але ніколи не могла подумати, що настільки гнилі люди, які так можуть ставитися. І ти правильно зробила,що написала цей пост. Бо люди і справді шукають аби над ким познущатись. Пообговорювати, вилити бруд на неї. Хух. Сонечко, не засмучуйсЯ. Ми з тобою ?????

Показати 2 відповіді
avatar
Ліна Назарук
30.03.2020, 18:08:15

Джейн Лоурен, о це так

avatar
Sweet girl
30.03.2020, 17:39:24

Раджу не звертати уваги на таких заздрісних людей вони цього не достойні. Не можуть самі досягти успіху от і пишуть всілякі дурниці вам. А книга і дійсно чудова як і ви❤️. Бажаю вам побільше натхнення для написання нових книг які стануть ще популярнішими (а в цьому я навіть не сумніваюся). І для всіх тих хто дійсно думає що вам більше немає чим зайнятися окрім як накруткою читачів " народ заздріть собі вдома тихенько а коли захочеться написати таку дурну то записуйте їх на листочок і спаліть його))

Показати 2 відповіді
avatar
Sweet girl
30.03.2020, 17:48:55

Джейн Лоурен, Ви цього заслуговуєте

avatar
Віка Скаттер
30.03.2020, 16:50:07

Ви все правильно написали. Багато хто пише такі коментарі, по-перше не прочитавши книгу, бо вони можуть судити лише по одній частині чи навіть просто по обкладинці, якщо їм щось з цього не до вподоби, то вони гадають що все погано, по-друге вони заздрять, що в когось є аудиторія, яка Вас підтримує і цінує. Особисто я читала Вашу книгу "Всеодно ти будеш мій" і вона дуже цікава))) Я щиро Вам вірю і впевнена що Ви ніколи б не накручували перегляди, зірочки чи щось ще. Головне, що у Вас є вірні читачі. ❤️❤️❤️

Джейн Лоурен
30.03.2020, 16:53:49

Віка Скаттер, дякую дуже, сонце!❤ Я дуже тішусь, що в мене вірних читачів більше аніж хейтерів❤

avatar
Соломія Даймонд
30.03.2020, 16:33:11

Прочитала твою книгу за 1 день ❤️ десь 2 тижні тому .Вона шикарна .Одна з найцікавіших книжок, яку я читала .Ти справді прекрасний автор .Тут немає ніякої накрутки це просто чудова книга ,яка подобається багато кому .Люди не хейтіть нікого ,будьте добрішими ?

Джейн Лоурен
30.03.2020, 16:46:52

Mia Do, доброта, все одно, рано чи пізно перемагає зло)
Щиро дякую за такі хороші слова!❤

avatar
Міла Федорук
30.03.2020, 16:26:43

Моя дорога! Як я розумію твій стан невпевненості і страху. Мільйон разів "кидати" свою книгу, де залишаєш шматок свого серця, тільки через чиїсь в'їдливі слова і заздрість. Достатньо всього декілька слів, щоб розбити все всередині. Я прошу тебе, "забий"!! Щей так добряче, приклавши весь свій талант. Ти - молодець, ти гарно пишеш. Ти ж знаєш це! Не смій сумніватись! А якщо заздрять - ти на вірному шляху. Я дуууже довго слухала "таких" радників! А могла с десяток років тому ще наважитись... Отже! Зроби смачної кави чи чаю, що любиш і напиши щось круте! Щоб нарешті тріснули від заздрощів твої хейтери :)))

Джейн Лоурен
30.03.2020, 16:36:04

Mila Fedoruk, дуже дякую! Мені дуже приємно, що ти зі мною, люба) Так і бути, щось викладу сьогодні новеньке! І тобі великого успіху!❤

avatar
Ольга Виздрик
30.03.2020, 16:15:52

Я читала,твою книгу,доречі це перша книга,яку я додала в бібліотеку і почала читати...Потім мені сподобалось на Букнеті і мене понесло...Я читала і + і інші книги.Хочу сказати і порадити не перейматися тим,що про тебе думають інші.Якщо про тебе говорять,значить це круто...А говорять хороше чи погане це вже немає ніякого значення,знаю,не приємно,але я завжди люблю цю цитату:
"Вміння ігнорувати речі є одним із способів досягнути внутрішнього спокою."

Роберт Сойєр

Тож творчої тобі наснаги і успіхів!❤️

Джейн Лоурен
30.03.2020, 16:32:37

Ольга Виздрик, ооо, мені так приємно!!! Щиро дякую за таку шалену підтримку❤❤❤ Прекрасна цитата. Впевнена, вона для багатьох стала і стане орієнтиром. Для мене також)

avatar
Зоряна Пігій
30.03.2020, 15:59:24

Сонечко я чекала кожну главу з нетерпінням і чекаю зараз нових книг і нових глав. Шкода що деякі люди не розуміють ,що ти дійсно працювала і заслужила таку увагу. Ти права спочатку нас не було так багато як тепер. Накрутка! Ха якщо не знаєте правди краще бутьте тихо! Я люблю тебе безмежно ♥️♥️♥️ Радію кожному твоєму досягненню. Не опускай руки в такі ситуації. Люди які таке пишуть нічого не розуміють. Забий на них. Я(і не тільки ) з тобою♥️♥️♥️ Так не опускай руки і долай всі труднощі. Проблемами завжди може поділитися з своїми ВІДДАНИМИ читачами! Люблю і міцно міцно обіймаю. Ти теж бережи себе ♥️♥️♥️

Джейн Лоурен
30.03.2020, 16:13:45

Зоряна Пігій, дякую тобі дуже, дорогенька. Задля вас я й пишу, мої найдорожчі❤❤❤

Та кому яка різниця накручуєш чи ні?! Це твоя власна справа. Коли автор хоче просунути свій твір - він його рекламує, що ти і робиш. А викласти і чекати поки читач сам тебе знайде - найбезнадійніше діло. Тому не звертай уваги. Це заздрість.

Джейн Лоурен
30.03.2020, 16:12:35

Хелен Соул, щиро дякую за коментар!

Інші блоги
Дякую за бест й 1000+ бібліотек!
Вітаю всіх! Моя величезна подяка моїм друзям й читачам за черговий бест й 1000+ бібліотек! Стільки закладок за передплату в мене вперше, тому так радію! Дякую всім вам: ви - найкращі! Без вас й вашої неймовірної підтримки таких
Гарячі новинки
Всім привіт! Я потрапила в гарячі новинки!!! Не новини, як дехто подумав))) А саме в новинки. Моя історія " Не йди " висить серед інших крутих авторів. Я щаслива!!! Дякую, мої найкращі читачі!!! Хто ще не читав,
Ох вже ці казочки
Що ж, напевне, на створення цієї теми мене підштовхнув один із персонажів з моєї другої книги, а точніше його роздуми стосовно казок. І от мені стало цікаво, як думаєте, всі ці казки — «Білосніжка та семеро
Журавель готується до польоту
Нарешті роман «Малина для Журавля» доріс до повноцінної книги! І я радо поділюся своїм творінням з вами, дорогі читачі. Про що історія? Ліна Малиновська мріє стати письменницею. Але у батьківському домі не може
Давайте так?)
З мене знижка, з Вас - насолода від читання) Моя за борги - Ти продав мене? - Не перебільшуй, вигідно видаю заміж, - батько кривиться і відмахується від мене. - За це чудовисько?! - Сльози підступають до горла. Я до болю стискаю
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше