2 Роки На Букнет!!!

ВІТАЮ МОЇ МИЛІ!!!
САМЕ 08. 03. 2018 року, я розпочала свій шлях на букнет.
РІВНО ДВА РОКИ – МИ З ВАМИ РАЗОМ!!!
За ці 2 роки, ми стільки всього досягли!!! 11 – книг!!!
Все завдяки вашим словам, враженням, підтримці та любові!!!
Ви найкращі!!! Я люблю вас усіх всім серцем та душею!!! Ви мій рушій!!!! Кожен з вас особливий, неймовірний, неповторний, як герої моїх книг!!! Я дарувала імена своїм героям, брала характери і уподобання моїх читачів, запитувала та отримувала відповіді і навпаки, - ми усі разом створюємо нові світи!!!
Я ЗАВЖДИ КАЗАЛА І БУДУ КАЗАТИ – ЦЕ НАШІ КНИГИ!!! МИ ПИШЕМО ЇХ РАЗОМ!!! ПРОШУ, ЗНАЙТЕ, ЩО КОЖЕН ВАШ КОМЕНТАР; ВРАЖЕННЯ; ДУМКА; ЗІРОЧКА; НАГОРОДА; ДОДАВАННЯ У БІБЛІОТЕКУ; ПРИДБАННЯ ТА РЕПОСТ – ЦЕ ВЕЛИЧЕЗНИЙ СТИМУЛ, ЦЕ РУШІЙ ПИСАТИ!!! ТОМУ КАЖУ ЩЕ І ЩЕ – ЦЕ НАШІ КНИГИ!!!
ВИ НАТХНЕННИКИ ТА МУЗИ!!! ДЯКУЮ ЗА ВСЕ!!!! ДЯКУЮ ЗА ЦІ НЕЙМОВІРНО - БЕЗДОГАННІ 2 РОКИ!!!! РУШАЙМО ПІДКОРЮВАТИ ВЕРШИНИ ДАЛІ!!!! ЦЕ ЛИШЕ ПОЧАТОК!!!
ДЯКУЮ УСІЙ КОМАНДІ БУКНЕТ!!! ВИ СУПЕР!!!

P.S. Вітаю усіх моїх чарівниць, натхненниць мій квітник з 8 березня!!!! Хай гармонія огортає, краса розквітає, кохання буде лише тільки з САМЕ ТИМ, десертику такого файного, щоб аж стіл… ліжко прогнулося, і щастя, справжнього жіночого та материнського щастя!!!! Цьомаю.
                                       
                                     З ПОВАГОЮ ТА ЛЮБОВ’Ю ВАША АННА ХАРЛАМОВА!!!!
         СЬОГОДНІ ПРЕМ'ЄРА "Я ТВІЙ БОС!" - НАСОЛОДЖУЙТЕСЯ МОЇ МУЗИ!!! ЗІ СВЯТОМ НАС!!!
                                       ПРИЄДНУЙТЕСЯ ДО НАШОЇ ВАЛИЧЕЗНОЇ РОДИНИ! 
                                                  СЛІДКУВАТИ ЗА СТОРІНКОЮ АВТОРА

                                   

18 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти

Вітаю, зіронько, з цією датою та досягненнями! Ти неймоврна, Анютка! Але не дивлячись на усі перемоги, я впевнена, що твій шлях тільки починається! І далі буде ще більше! Натхнення, сил тобі! Ти - наша мотивація)) Обіймаю!

Анна Харламова
10.03.2020, 17:43:48

Анна Котляревська, Моя мила Цукеронько, дякую, щиро дякую за смачні вітання!!!!! Дуже приємно, отримати від тебе такі побажання, такий заряд натхнення та емоцій!!!! Ооо я сиджу і червонію, ніби читаю наші книги, твої слова це нагорода!!!! Дякую, від усієї душі дякую!!!!! Люблю і обіймаю!!!!!

avatar
Мія Грано
08.03.2020, 19:20:40

11 книг за 2 роки )))))
Круто. Наша українська жінка - як бджілочка

Анна Харламова
09.03.2020, 12:21:10

Мія Грано, Щиро дякую за похвалу!!!! Дуже приємно!!!! Ооо пам'ятаю, як писала по дві книги одночасно, - це було дуже важко. Гарний досвід, але зараз зупинилась лише на одній. Дві книги у мене були до літнет, а 11 лише вчора почала викладати. Завдяки підтримці читачів, - можна гори звернути!!! Ви праві на всі 100% - наші жінки, то бджілки!!! Я щиро радію, що ви завітали до блогу!!! Дякую!!!!

avatar
Zina Radchenko
08.03.2020, 19:08:37

Навзаєм: здоров'я, миру ,успіхів і жіночого щастя.

Анна Харламова
09.03.2020, 12:18:03

Zina Radchenko, Щиро, щиро дякую!!!! Дуже приємно!!!! Щаслива святкувати це свято з такими гарними людьми!!!! Дякую!!!!!

avatar
Юліанна Бойлук
08.03.2020, 17:42:36

Анічко, щиро вітаю тебе з такою річницею!!! Як добре, що ти прийшла на Букнет!!! Як добре, що ми познайомилися і подружилися!!! Для мене величезне щастя і честь - дружба з тобою! Ти неймовірна, талановита, прекрасна, надзвичайна, добра, дружелюбна, щира, чудесна, працьовита, чарівна! Люблю тебе сильно! Твої прекрасні книги гідні всіх нагород, найвищих похвал! Усіх тобі благ, нехай твоя творча кар'єра мчить вгору, а всі мрії і задуми здійснюються!!!))))

Анна Харламова
09.03.2020, 12:17:23

Юліанна Бойлук, Моя мила сестричко!!!!! ДЯКУЮ, щиро дякую за цей водограй чистих побажань та вітань!!!! Я щаслива, що доля подарувала мені тебе, люблю усім серцем!!!!! Ааа я зашарілась, усміхаюсь і надихаюсь!!!! Я дуже рада, що можу розділити це свято з тобою!!!!! Дякую, безмежно дякую за всі смаколики якими ти мене обдарувала!!!! Заховаю усе в серденько!!!! Дякую!!!! Люблю тебе сестричко!!!! Обіймаю міцно-міцно і ще раз дякую за підтримку, гарні слова і за те, що ти завжди поруч!!!!!!

avatar
Софія Чайка
08.03.2020, 17:29:44

Мої вітання, люба Анно!!! Чудові здобутки, щира любов колег і читачів, неперевершені книги, та впевнена, ще кращі - попереду!!! Натхнення!!!

Анна Харламова
09.03.2020, 12:14:02

София Чайка, Моя мила Софія, я щаслива приймати ваші вітання та неймовірно щирі побажання!!! Я радію, що можу розділити свою радість з такими гарними людьми, як ви!!!! Натхнення та наснагу, ви мені подарували - я безмежно вдячна!!!! Хай Муза та гарні читачі, завжди будуть поруч!!!! Обіймаю, моя мила!!!!!

avatar
Ксенія Чейз
08.03.2020, 12:47:53

Вітаю, моя люба подружко! Нехай натхнення ніколи не покидає тебе, нехай читачі будуть постійною підтримкою для тебе, а Муз лише підштовхує до написання чергових шедеврів. З подвійним святом тебе, моя люба! Щасливих світанків, гарячих ночей та кави в ліжечко щоранку! Міцно обіймаю тебе та пишаюся знайомством з тобою! Ти СУПЕР!

Показати 3 відповіді
Анна Харламова
08.03.2020, 16:36:43

Ксенія Чейз, ❤️❤️❤️❤️❤️

avatar
Уляся Смольська
08.03.2020, 16:16:56

Анночко, прийми вітання від колеги!))) Вітаю з ювілеєм та з прем'єрою нової книги! Нехай в житті складається найкращим чином, всі задуми і мрії здійснюються, а з твого милого обличчя ніколи не зникає усмішка! З святом 8 березня!

Анна Харламова
08.03.2020, 16:36:20

Уляся Смольська, БЕЗМЕЖНА ПОДЯКА, моя люба колего, моя мила Улясю!!!!! ❤️❤️❤️Мені дуже приємно, отримувати від тебе вітання та такі дорогі серцю побажання!!! Я щаслива, що знайома з тобою і можу розділити це свято з такими сонячними людьми!!! Дякую ще раз за смачні побажання!!!! Зі святом!!!! Хай кохання та щастя завжди будуть поряд!!!! Міцно, міцно обіймаю!!!!!❤️❤️❤️

avatar
Ярина Король
08.03.2020, 13:02:44

Вітаю від щирого серця! Це великі досягнення! Бажаю вам творчого натхнення, безкінечної кількості читачів і того, що вважаю основним у цьому житті: міцного, преміцного здоров'я!

Показати 5 відповідей
Анна Харламова
08.03.2020, 16:32:29

Ярина Король, ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Вітаю люба чарівниця слова !11 книжок, це круто ! Мені дуже подобається ваша творчість, .Кожна книжка, це маленький всесвіт з своїми пристрастями, життям. Треба мати не аби який талант та фантазію щоб так захоплювати читача. Я читаю багато , тому є з чим порівнювати. То ж маю надію і надалі поринати з головою у цікаві історіїї написані вами. Бажаю творчої наснаги, щоб муза була завжди поруч та дарувала цікаві думки!

Анна Харламова
08.03.2020, 16:31:50

Виктория Сивочуб, Вікторія, моя люба Натхненниця, я безмежно щаслива отримувати від вас вітання, та такі смачні побажання!!!! Ви зігріли мене своїм теплом, та потішили душу!!! Все виходить завдяки зворотньому зв'язку, все завдяки таким світлим людям, як ви!!! Це наші книги!!! Це наше свято!!! Наша перемога!!! Для мене це найбільша похвала, отримати такі слова!!! Мені приємно, що ви так високо оцінюєте мою працю і вважаєте її смачною!!!! Я теж фанат книг, маю величну бібліотеку і це мої вчителі!!!! А читач мій натхненник та Муза!!!! Дякую ще раз моя мила, дорога натхненниця!!!! Обіймаю і від щирого серця вітаю вас зі святом!!!! Хай весна завжди буде в душі!!!!

Прийміть найщиріші вітання!!! Бажаю щоб ваша творчість розвивалася і захоплювала в полон все більше прихильників. А ще бажаю щоб всі ваші книги отримали палітурку і продавались по всьому світу. Натхнення вам для нових творінь!

Анна Харламова
08.03.2020, 16:23:05

Роксолана Томашевська, Моя Лебідко, моя люба Музо-натхненниця!!!! Дякую, що надихаєте, мене писати та творити!!!! Ваші побажання, подарували мені усмішку, радість, наснагу та віру, що все так і буде!!!!! Мені дуже приємно, що я можу розділити разом з вами це свято!!!! Щаслива до непристойності!!!!! Ваші слова я зав'язала рожевою стрічкою і заховала в своєму серці!!!! Дякую за підтримку і любов!!!! Цьомаю!!!! Обіймаю!!!! Люблю!!!!!

avatar
Марина Салывин
08.03.2020, 12:48:54

З річницею, моя Феє! Це неймовірні досягнення! Ооо, ці 11 книг, за які можна все віддати, не їсти і не пити, коли їх читаєш! Безмежно щаслива, що зустріла тебе саме тут! Зі святом, з днем Весни, Кохання, насолоди, Чарівнице! Щоб коханий завжди був поруч, змушував очі сяяти, душу співати, а мрії втілював (спосіб не важливий - головне результат, підморгнула)!!! З тобою назавжди! Люблю!

Анна Харламова
08.03.2020, 16:19:46

Марина Салывин, Аааа ну все дахознос!!!! небо номер 7 і ейфорійно-кайфові емоції!!!! Дякую, дякую моя Музо-подруго!!!! Дякую за нескінчений потік сонячної енергії, яку ти мені даруєш!!!! Ти неймовірна, твої слова неймовірні і те, що ми познайомились теж неймовірна радість для мене!!!!!! Ооо я знаю, як моя подруга підморгнула і де саме і на яких словах - я все зрозуміла, і передала Музу!!!)))) Він теж зрозумів і каже, що Оліпм гарантовано))))) Дякую тобі за все, моя мила!!!! Люблю і поважаю!!!! Обіймаю і цьомаю!!!! і ще раз обіймаю ажжжж ажжжж!!!!!!!!

З маленьким ювілеєм,дякую вам за даровані нам приємні емоції,переживання . Натхнення,наснаги,позитиву.

Анна Харламова
08.03.2020, 16:13:56

Оксана Жезло Штих, Вітаю, Оксаночко!!!! Щиро, щиро дякую за привітанння!!!!! Надзвичайно приємно!!!!! Підтримка читача це найбільша нагорода, я дуже це ціную!!!!!ДЯКУЮ моя мила за смаколики у вигляді побажань!!!! P.S. Я ще вчора вам написала на фейсбуці))) У мене для вас подаруночок))))

avatar
Раїса
08.03.2020, 12:53:59

Вітаю моя люба авторко!!! Я неймовірно щаслива, що входжу до вашої великої родини і можу розділити ваше, вірніше наше свято!!! Ви найкраща, ваші книги дарують щастя, а ваше спілкування з читачами це щось казкове, тепле та дороге для кожного з нас!!! Дякую!!! Успіхів, натхнення, нових досягнень, вірних та гарних читачів, друкованих книг і нарешті хай у вас візьме інтерв'ю букнет!

Анна Харламова
08.03.2020, 16:08:38

Раїса, Безмежна поядка, моя люба Раїсонько!!!! Ваші слова це весняне сонечко та ніжність, я загорнулася у тепло вашого серця!!!! Щиро дякую!!!!! Люблю і міцно-міцно обіймаю!!!!! Оооо інтерв'ю це цікаво!!!! Дякую за таке побажання!!!! Сподіваюся так і буде - я з букнет з перших кроків!!!❤️❤️❤️

avatar
Наташа Горецька
08.03.2020, 12:47:58

Вітаю з річницею чарівниця) Так тримати і не зупиняючись рухатися до нових досягнень)

Анна Харламова
08.03.2020, 16:05:46

Наташа Горецька, Дякую, дякую моя мила Пташечко, дякую моя мила натхненниця!!!! Дуже приємно!!!❤️❤️❤️Надзвичайно радію, що святкую це свято разом з такими гарними людьми!!!! Дякую за такі смачні побажання!!!! Люблю і обіймаю❤️❤️❤️

avatar
Olena Miasnikova
08.03.2020, 12:43:49

Вiтаю! Нових досягнень та натхнення!

Анна Харламова
08.03.2020, 16:00:12

Olena Miasnikova, Моя люба Оленочко, щиро дякую за смачні вітання та дорогі серцю побажання!!!! Завдяки таким читачам, я і надихаюсь!!!! Обожнюю тим чим займаюсь і радію, що можу дарувати через книги свою любов читачам!!!! Ще раз ВЕЛИЧЕЗНА ПОДЯКА за смаколики!!!!

avatar
Оля
08.03.2020, 12:43:13

Вітаю вас)).Я буду з нетерпінням чекати адже перша книга просто бомба❤.Надіюсь "Я твій бос" припаде мені в душу❤.Бажаю вам натхнення ви така неймовірна❤

Анна Харламова
08.03.2020, 15:59:25

Оля, Моя люба Ольго, щиро дякую за вітання та дорогі серцю слова!!!! Ооо дякую, дуже приємно знати, що перша книга припала до душі!!!! Наступна обіцяю теж буде на висоті!!!! Я не розчарую своїх відданих читачів та натхненників!!!! Безмежна подяка за смачні побажання!!!! До 17:00 - саме тоді і будемо зустрічати нового боса)))) ДЯКУЮ!!!! Обіймаю міцно!!!!!!!

avatar
Зоряна
08.03.2020, 12:36:19

З річницею люба. Ми з вами))) Чекаю♥️Це ваше досягнення. Ви можете пишатися собою♥️

Анна Харламова
08.03.2020, 15:56:08

Зоряна, БЕЗМЕЖНА ПОДЯКА, моя люба Музо-натхненниця!!!!! ❤️❤️❤️ЦЕ НАШЕ СВЯТО!!!!! Ми усі створюємо ці історії!!!! Люблю і міцно обіймаю!!!!! Дякую за натхнення!!!❤️❤️❤️МИ МОЖЕМО ПИШАТИСЯ НАМИ!!!!!

avatar
Стефанія Лін
08.03.2020, 12:32:54

Вітаю, Анют))) Ти молодець))) Не зупиняйся, пиши далі)) Твої читачі такі ж чудесні, як і ти, тож створюйте шедеври разом і далі)))

Анна Харламова
08.03.2020, 15:55:24

Стефанія Лін, Дякую, дякую моя мила Стефанія!!!❤️❤️❤️ Мені дуже приємно, отримувати від тебе вітання та такі щедрі побажання!!! Я щаслива, що завдяки книгам, я познайомилась з такими чудовими авторами та читачами!!!! Безмежно дякую за смаколики!!!! Міцно обіймаю!!!!❤️❤️❤️

Інші блоги
❤️ Візуалізація: перший поцілунок та зізнання?❤️
Всім тихої ночі! Просто обожнюю “Кохана для першого аміра” саме за такі романтично-пристрасні моменти! — А так? Розумієш, що я до тебе відчуваю? — шепоче мені прямо в губи, коли припиняє це безумство під назвою
Новинка!!
Стартувала моя новинка! Запрошую до нової історії: «ВІДДАЙ МЕНІ СВІЙ БІЛЬ» Анотація: «Пам’ятаю, як сипав перший сніг, я зупинився перед дорогою, прикурив останню сигарету і ступив уперед. Звідки вилетів той
Пограємо? Нова гра — відгадуємо імена
Вітаю, мої любі читачі! Осінні вечори настають швидше і хочеться не лише почитати, а й чимось цікавеньким зайнятися. А що може бути цікавішим за ігри подумала я собі і вирішила повернутися не лише до публікування, а й до
Даруночки!
Маю шикарну знижечку на історію! Бандеролька щастя - Мамо, а на новий рік виконуються будь-які бажання? - Дочка підтискає губи й обіймає себе за плечі. - Звичайно будь-які, малятко, - сідаю поруч і хмурюся помітивши, що
Я вас вітаю)
Сьогодні знижка!) Зіпсуй мене - Тепер ти моя, - погляд чоловіка змушує втиснутись у стіну. Він прийшов вимагати виконання подружнього обов'язку. - Ти обіцяв мені дати час, - притискаю до грудей рушник, голос зрадницьки
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше