Підсумки 2019 року

Ось і підходить до кінця 2019 рік, тож вирішила поділитися з вами творами, які вразили мене цього року найбільше. Зазвичай, автори порталу Літнет підводять підсумки власної роботи, а я б хотіла познайомити вас з творчістю тих авторів, чиї роботи заслуговують нагороди. Рубрика буде виходити частенько, бо я люблю читати. Читачі можуть ділитися в коментарях книгами, які вразили вас у цьому році найбільше. Зробімо улюбленим авторам подарунки до новорічних свят!

Сьогодні тема мого блогу: любовне фентезі.

 

Трилогія «Магія в мені» від Іси Тарк

Це неймовірна пригодницька історія про дівчинку Аріленну, яка завдяки власним зусиллям потрапила до академії Магії. Та яким виявиться її життя там і чи легко звичайній дівчині протистояти найсильнішим магам королівства? Чи можливо, й «незвичайній» дівчинці? Саме ці здібності допомагають їй вразити відразу двох магів королівства. А пригоди, які з нею сталися там, захоплюють наскільки, що дивуєшся вигадці авторки та такому гарно продуманому світові фентезі. І, як завжди, в романах, ми маємо любовний трикутник. І хоча я вболівала за одного героя, та авторка вирішила полоскотати мої нерви й Арі погодилася стати нареченою іншого. Цікавий підхід до написання, оскільки Іса подає погляд на проблему від трьох різних персонажів. Насправді, це доволі важкувато, та водночас з тим і цікаво, оскільки до кінця так і не знаєш, з ким з магів залишиться героїня.

Читання принесе море насолоди поціновувачам любовного фентезі… Рекомендую!

 

«Вбий мене, коханий» від Вікторії Задорської

Знаєте, я в книгах завжди шукає те, що хотів передати автор. Читаючи цю книгу, на хвилину замислюєшся, наскільки вона повчальна. Світ аморальної поведінки та бруду нелегко виправити, а тим паче врятувати. Та звичайна дівчинка Ліна, яка виросла в притулку, все ж наважиться це зробити. Інколи я ловила себе на думці, що світ потребує переродження. І авторці вдалося це вдало показати. Книга доволі емоційна, тож викликає неординарні почуття. Тут ви зустрінете все: кохання, пристрасть, справжні почуття, співчуття, біль та самопожертву. Та наскільки гарно все прописано, що здається, ніби ти спускаєшся американськими гірками: то плачеш від образи та співчуття до головних героїв, чиє кохання було приреченим з самого початку, то в тобі закипає несамовитий гнів через несправедливість цього світу. А фінал просто бомбезний! Здивував неймовірно! Декілька днів була під впливом цієї книги. Тож авторці величезна подяка!

Рекомендую для читання тим, хто бажає подивитися на світ іншими очима.

 

«Принцеса для демона» від Стефанії Лін

От люблю я творчість Стефанії через те, що у її роботах присутній гумор. Ця робота ще в процесі написання, а я вже полюбила головну героїню Ліліану. Така вона непосидюча та жива вийшла. А головне, що цією дівчиною хочеться захоплюватися. Оскільки, потрапивши разом з подружкою до іншого світу, вона не змирилася, а взялася боротися за своє життя. Скажу, що пригоди, в які вляпується героїня, неочікувані та жахливі. І якщо інші, на її місці, давно б змирилися, цей «енерджайзер» - просто клондайк ідей, як викрутитися з будь-якої ситуації. До речі, я коли прочитала першу главу, сказала, що худнути нетрадиційними способами, особливо до Нового року, не буду, щоб не повторити «подвиг» дівчат. Величезне спасибі за гарну історію, яка вчить не опускати рук, а всіма способами боротися за своє місце під сонцем.

Рекомендую для читання тим, хто хоче просто відпочити за цікавою та гарною історією.

 

«Пектораль для Місафір. Народжена Блискавичною» від Юліанни Бойлук

Цікава історія кохання, яка тримає в напрузі всю книгу. Місафір заборонено чаклувати, оскільки її чекає інша доля. Вона має пройти відбір наречених для кронпринца. Ось тільки у дівчини інші плани й вона занурюється у цей світ, бажаючи розібратися з власною магією, якою наділена за правом народження. Чи вдасться це дівчині, якщо на її шляху будуть з’являтися суцільні перешкоди. Однією з них і стане брат кронпринца, який вкраде серце нашої Місафір. Ось тільки чи вдасться закоханим бути разом, якщо її життя під загрозою. Авторка тримає в напрузі до останнього, оскільки книга ще в процесі написання. Та її роботою просто захоплюєшся. Гарна мова та щирі почуття не залишать вас байдужими від цієї роботи. Величезне спасибі за чудову книгу та можливість, хоча б на секунду, уявити себе нареченою кронпринца.

Читайте й поринайте у світ неймовірних пригод, придворних інтриг та неочікуваних поворотів долі. Рекомендую для читання поціновувачам фентезі, любовних романів.

 

«Навіть Диявол заслуговує на кохання» від Анни Котляревської

Книга, перш за все, має глибокий філософський зміст. Такі речі, як релігія не прийнято обговорювати, та книга змушує багато над чим замислитися. І поглянути на саму релігію, баланс між добром і злом, відносини між людьми зовсім під іншим кутом. Книга має велику кількість доволі емоційних сплесків, які очікують читача у кожній главі, то ти відчуваєш, що стає моторошно, то смієшся від вчинку Ліліт. І все це авторка приправила доволі гарячими еротичними сценами. І хоча в книзі стоїть жанр «еротика», вона є швидше доповненням, ніж основою книги. Закінчення книги не має ХЕПІ ЕНДу та авторка вже працює над продовженням. Цікаво було б поспостерігати, що ж нового та цікавого вигадала вона цього разу. І чи будуть герої разом?

Рекомендую для читання всім поціновувачам гарної літератури, які хочуть відпочити після робочого дня й поринути у світ фентезі. Книга точно не залишить вас байдужими.

 

«Прокляття для відьми» від Аліси Ольгич

З перших сторінок книга захоплює своєю колоритною та багатою мовою. Читаєш, насолоджуючись крутезним сюжетом. Не знаю, як авторці це вдається, але вміле поєднання фентезі та любовної лінії на висоті, оскільки в книзі присутній любовний трикутник: Власта, Вадим і Дем’ян. Хоча не можна сказати, що тут переважає лише любовна складова. Власта – відьма, яка має виконати надважливу місію. Та чи готова молода відьма до такого повороту долі?

Переживання та сльози, захоплення та захват гарантовані.

Рекомендую для читання тим, хто любить «з вогню та в полум’я». Сильна героїня, боротьба за виживання та щирі почуття не залишать байдужими ні одного читача.

13 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Уляся Смольська
22.12.2019, 20:25:31

Почала читати Аню Котляревську "Навіть диявол заслуговує на кохання" по твоїм рекомендаціям. Чудова книга! Тепер тільки встигнути дочитати до прем'єри другої частини)

Ксенія Чейз
22.12.2019, 20:27:09

Уляся Смольська, Сама чекаю прем'єру! Вже аж руки чешуться, що ж там вона понавигадувала)))

avatar
Людмила
22.12.2019, 12:55:56

Також погоджуюсь з вами, це книги, які захоплюють вже з перших сторінок! І для душі і хорошого настрою, і є над чим задуматись))

Показати 3 відповіді
Ксенія Чейз
22.12.2019, 19:38:59

Людмила, Я саме на закінчую першу частину! Шикарна книга!

avatar
Софія Чайка
22.12.2019, 19:23:38

Цікавий відгук. Дякую, Ксеніє! Книги насправді чудові:)

Ксенія Чейз
22.12.2019, 19:38:08

София Чайка, Дякую, моя люба! Тішуся, що вам сподобалася моя робота! Свої враження від прочитаного буду писати й далі! Це лише перша спроба!

avatar
Алиса Ольгич
22.12.2019, 18:29:12

Три книги з перерахованих читала (читаю) - вони чудові, дві ще висять в бібліотеці і чекають свого часу - переконана, теж не розчаруюся. Хоча, якщо подумати, всі книги дуже різняться між собою, але їх об'єднує те, що неможливо відірватися)))

Показати 2 відповіді
Алиса Ольгич
22.12.2019, 18:40:46

Ксенія Чейз, Дякую! На взаєм))

Це просто неймовірно) ти, наче промацала, сама душу моєї книги))) щиро дякую за такі чудові слова)) я в захваті))

Ксенія Чейз
22.12.2019, 14:20:42

Вікторія Задорська, Будь ласка! Книга неймовірна! Лише написала те, що відчувала, коли прочитала книгу! Радію, що вдалося все так влучно "промацати"!

Дякую, моя люба! Приємні слова ти написала і просто в точку потрапила)))

Ксенія Чейз
22.12.2019, 14:18:06

Анна Котляревська, Радію, що вдалося побачити те, що хотів передати автор! Книга, хоча і платна, але заслуговує на увагу читачів! Тим паче, скоро продавження! ЮХУ!

avatar
Іса Тарк
22.12.2019, 12:11:28

Дякую люба Ксеніє за такий позитивний відгук, неймовірно приємно!!!!

Ксенія Чейз
22.12.2019, 12:27:21

Іса Тарк, Будь ласка! Ви ж знаєте, що я нерівно дихала до цієї вашої трилогії))) Вона неймовірна)))

avatar
Алиса Ольгич
22.12.2019, 10:44:38

Мої очі на мокрому місці! Дякую за відгук, Ксеніє. Я б сама так влучно не сказала...

Показати 2 відповіді
Алиса Ольгич
22.12.2019, 12:21:27

Ксенія Чейз, Дякую щиро)))

avatar
Юліанна Бойлук
22.12.2019, 11:44:17

Я так приємно зворушена❤❤❤Люба Ксеніє, Ваша рекомендація - це честь для мене, тим паче саме зараз читаю вашу книгу "Коханець нареченої" і вражена нею, коментар з мене, коли дочитаю))) Але рекомендую всім вже тепер!))) А тут такий розкішний сюрприз))) Дуже тішуся, що ви знайшли час на мою Місафірку, і що вона сподобалася вам))))

Ксенія Чейз
22.12.2019, 11:48:20

Юліанна Бойлук, Дякую, моя люба! А я слідкую за вашою творчістю! І хоча інколи немає часу написати щирі враження від прочитаних книг, тепер вирішила виправлятися в блогах)))

avatar
Мар'яна Доля
22.12.2019, 11:00:25

Повністю погоджуюся з вами, ці твори дійсно чудові, читаються на одному диханні.

Ксенія Чейз
22.12.2019, 11:07:03

Мар'яна Доля, Я теж! Радію, що смаки співпали! На черзі інші книги порталу!

avatar
Тата Ильнарова
22.12.2019, 10:55:26

Дійсно гарні історії !!!Це те,що варто нашої уваги . ДЯКУЮ!!!

Показати 2 відповіді
Тата Ильнарова
22.12.2019, 11:06:36

Ксенія Чейз, з нетерпінням буду чекати!!!!

avatar
Уляся Смольська
22.12.2019, 10:58:54

Чудова підбірка! Якщо не читаєш фентезі, то після такої рекомедації аж кортить відкрити кожну книгу і зануритися головою в сюжет!

Ксенія Чейз
22.12.2019, 11:04:20

Уляся Смольська, Це точно! 100%, моя люба! Подумала, а чого не зробити сюрприз авторам порталу до свята? Тим паче, гідних книг на порталі вдосталь! Можливо, хтось з читачів віднайде собі під час новорічних свят неймовірну книгу для читання! Та відкриє для себе нового автора!

avatar
Стефанія Лін
22.12.2019, 10:31:49

Ой, моя чудесна, дякую за гарний відгук))) Я настільки тішуся, що тобі подобається Ліліана))) Дуже-дуже приємно))) Ти молодець, що вирішила поділитися власними думками і розповісти про гарні книги, які варті уваги)))

Ксенія Чейз
22.12.2019, 10:38:30

Стефанія Лін, Привіт, моя люба! Це лише початок! Ось виникла в мене така думка, вирішила поділитися власними враженнями від прочитаного. Радію, що сподобалося! Шановні мої колеги, ваші твори на черзі!

Інші блоги
Як наважитися показати свою книгу світові?
Мушу зізнатися, що я доволі довго сумнівалася, перш ніж зареєструватися на цьому сайті. Насправді, письменництво стало невід'ємною частиною мого життя ще 10 років тому, коли я ще юною школяркою взялася створювати власний
Поділіться досвідом про булінг!
Доброго ранку всім! Ось і завершено мій "Синій тюльпан". Якщо Ви звернули увагу, в книзі йдеться не лише про досягнення мети, а й про те, що спонукало Даніелу до цього. Те, що вона відчувала на деяких кастингах, типу
Ти вже належиш мені — Знижка!!!
Вітання, мої любі! Запрошую на знижку історії, Лева та Олени, з роману, "Ти вже належиш мені". Інтриги починаючи з першої зустрічі героїв. Лев шукає собі розвагу, а знаходить жінку своєї мрії. Але після гарячої ночі
Потребую допомоги
Доброго всім часу доби...)) Вриваюся до вас з раптовою дилемою. 19-й розділ "Пір року. Зникнення Зими" несподівано дописаний. Він переверне все з ніг на голову, бо моя голова перевернулася так точно...)) Неодноразово
Придумай ім'я принцу-дракону!
Шановні читачі, нагадую, що в мене стартувала НОВИНКА, романтичне і чуттєве фентезі "СПОВІДНИЦЯ ДРАКОНОВОГО СЕРЦЯ". Щиро запрошую читати, додавати в бібліотеки і разом стежити за розвитком подій у новій книзі. Зовсім
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше