Моя перша річниця

Вітаю, любі мої!

Давно я тут не писала нічого:) Але сьогодні у вашої авторки річниця, тож вирішила трохи потеревенити, на честь свята:)

Рівно рік тому, 26 вересня, я зареєструвалася на Букнеті як Катерина Федоровська. Цей псевдонім якось зовсім випадково придумався. Що перше на думку спало, так і підписалася…

Ох, пригадую, що було дуже боязко, навіть пальці тремтіли, коли опубліковувала свої перші абзаци «Мовчання потойбічного Лісу».

Але завдяки підтримці однієї прекрасної людини й неймовірно талановитої письменниці у мене потроху почали виростати крила.

Ларисо, я досі памятаю твій найперший коментар, цю ейфорію від того, що мою писанину читають. Я невпинно тобі дякуватиму за ту неоціненну підтримку.

До речі, в Лариси зараз йде публікація новинки «Я вкраду тобі життя». Щиро рекомендую приєднатися до читачів цієї захопливої книги.

Взагалі, Букнет за цей рік вплеснув у моє життя надзвичайних людей. Це так незвично й водночас чудово, коли незнайомі автори, яких ніколи не бачила, стають тобі близькими друзями. А спілкування в блогах – то було просто феєрично, щиро, душевно. Дитина спить поряд, а я стриматися не можу, регочу вголос від наших жартів. Багато приємних спогадів залишиться тут, на Букнеті.

Зізнаюся відверто, ваша авторка поки перебуває у творчій депресії. Начебто рік тому й не було якихось мегасподівань й невиправданих очікувань, але, мабуть, хотілося трішки більше читацької любові й визнання, а  темпи зростання підписників та переглядів за рік мене трішки засмутили.

Я розчарувалася в собі, у своїх героях, у написаних історіях. Вирішила: «Ну його, нічого більше не писатиму». І якось трохи надовго зависла у цих переконаннях. А, можливо, перебуваю в якомусь творчому вигоранні. Щось нічого не пишеться. Сюжети, діалоги крутяться в голові, герої чітко уявляються, а от слова докупи не вяжуться:))) Сподіваюся, що цей стан тимчасовий.

Хоча! Я дуже ціную усіх моїх любих читачів. І ті книги, які ви додали в бібліотеки, обовязково житимуть своє життя і, без сумнівів, колись будуть завершені.

«Полиновий посмак помсти» трішечки на паузі, бо за моїм задумом там має бути трохи жорстоких сцен, а я поки що не в ресурсі таке писати. Навпаки хочеться перемикнутися від наших жорстких реалій на щось легке й позитивне, бо психологічно важко.

Ще планую написати продовження «Сповіді Сліпої гори». Там головний антагоніст залишився непокараним. Треба, щоб справедливість і добро все ж таки перемагали завжди. Тож колись і ця історія втілиться в життя.

Розмірковую також щодо повернення у світ ельфів. На «Таємні лабіринти», до речі,  сьогодні поставила знижку.

Але все це буде колись…

Я дуже вдячна усім, хто протягом цього року був зі мною. Люблю вас і міцно обіймаю.

Ну і наостанок літнє фото в майже червоній сукні (Дімко, обіцяла тобі виставити фото на тисячу підписників, але навряд чи матиму таку кількість, тож лови зараз).

Прощавай, спекотне літо, і (сподіваюся) до нових зустрічей у нових книгах, мої любі читачі!

 

Ваша Катя

21 коментар

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти

Катю, ти ж знаєш, я тобі вже писала, що ти неймовірно талановита авторка!
Ми всі з нетерпінням чекаємо твого повернення! І я чіпляюся часто з тими книгами до тебе, але просто справді вони класні! Таких авторів, як ти, тут мало. Ти і Діма Оверлорд були моїм відкриттям цього року!
Тому забудь про депресію, геть песимізм - і пиши! Твій внутрішній світ створює дивовижні зовнішні світи в книгах!
Дякую за приємні слова, радію, що хоч чимось допомогла тобі.
Ох, я дуже зворушена! ❤️❤️❤️
Короче: чекаю продовження початої книги. Всьо!
Пішла плакати))))))

Показати 7 відповідей

Олеся Глазунова, На конкурси поки нічого ще. Але, треба глянути що там є цікавого:)))

avatar
Лара Роса
26.09.2024, 19:56:54

Вітаю, Катю!!! Не бери ти в голову ті цифри: сьогодні вони такі, а завтра підстрибнути можуть й дуже стрімко)) В тебе чудові книги: цікаві й захопливі! Я з нетерпінням чекаю на продовження "Полинового посмаку")) У всіх бувають такі періоди, коли на початку здається, що все марно, нічого не виходить, а сам нічого не вмієш. Не вір цьому! Все в тебе вийде - тільки не зупиняйся!))) Повертайся вже до нас)))

Показати 2 відповіді
Лара Роса
26.09.2024, 22:04:25

Катерина Федоровська, Та, ну! Я теж кілька разів все закинути хотіла, бо здавалось, що то все нікому не цікаво)) Дякувати, друзі не дали цього зробити)))

Катюню, вітаю! Перший рік - це і просто, і складно))) Ти молодчинка, що так багато змогла за нього зробити! Ми всі побачили, як зростає твій талант)))
Але ж якби не ті очікування! Нехай Музаліна повертається, бо ти пригадуєш крики декого про Анзура-ат?)))

Нехай все вдається)))
І приєднуюся до підштовхування Важного =D Напиши нам маленьке оповідання)))

Тетяна Овчіннікова, Ох, Таню, от в цьому й проблема, що, мабуть, хотілося за рік вагоміших результатів, але вже як є:))) А любов нашого спільного друга до Анзурат я пам'ятаю:)))) Кого точно не вистачає тут, то це Діми:( Вірю, що повернеться в нашу родину букнетівську.

avatar
Олеся Глазунова
26.09.2024, 18:27:14

Рік пролетів так непомітно,
Розквітла на Букеті квітка.
Катруся - добра, чуйна, мила,
Талант свій нам усім відкрила.

У тих "Таємних лабіринтах"
Прекрасна Тая в тілі принца,
Андрусик то - страшна тролиця,
А принц - руда проста дівиця.

Лиш Катя здатна так писати,
Постійно нас інтригувати.
Жени депресію подалі,
Бо не пасує такій кралі!

Катруся, наче та цариця,
В рожевій сукні, білолиця,
Троянда ніжна та духмяна
Присіла поряд із фонтаном.

Катрусю, ми усі попросим:
Вернись в сім'ю! Мовчання досить!
Хай Муза нападе на тебе!
Пиши! Не стримуй, Катю, себе!

Якщо не прийде настрій сам -
Чарівний пендель тобі дам)))
З тобою хочу гомоніти,
В коментарях всю ніч чудити...

Катрусе, міцно обіймаю!!!
Сідай й пиши!!! Я вже чекаю!)))

Показати 2 відповіді
Олеся Глазунова
26.09.2024, 21:46:27

Катерина Федоровська, Про пенделя читала ж??? ))) Тепер немає ходу назад!!! Тільки творити і витворяти)

avatar
Марина Тітова
26.09.2024, 19:28:39

Тільки сьогодні вночі перевіряла, чи немає ніякої новиночки або оновлення, переймаючись, чи буде далі тішити
талановита авторка своїми творами, а тут цей блог, такі переживання... І так час від часу завжди роблю) Гадаю, що багато хто так само робить, як я:)) У коментарях видно, що шанувальників чимало, тож — ми хочемо далі бачити Ваші книжки!))
Наші власні очікування, якщо вони не справджуються — приносять найбільше розчарувань. Але, можливо, для їх реалізації треба просто трохи довше почекати?
Звісно, велике значення має бажання й що хочеться отримати у результаті. Але не варто забувати, що кінцевий результат і проміжний — це різне) Попереду ще має бути багато досягнень! Нехай це буде затишшя й аналіз успіхів за рік, коли треба озирнутися, почитати відгуки, побачити тепло невеличкої (?хіба?) аудиторії та проаналізувати, чи подобається проміжний результат, чи приносить він радість або другі емоції)
З блогу ми дізналися, що ідеї є й вони просяться у світ)) І що це означає? Що варто взяти деяку натхнення-насичуючу терапію й далі продовжити розпочате, намагатися налаштуватися на письмо) Тільки так можна пережити "неписуна".
Чекаємо з новими історіями!))) З нетерпінням!)))

Марина Тітова, Мариночко, які чудові слова. І насправді вони дуже надихають:))) Дякую-дякую за таку підтримку:))) Це, мабуть, найвища винагорода :))))

Рік позаду. Починається новий рік) Саме час сідати писати щось нове))) Вітаю)))
Яка гарна та ніжна фотографія :-)

Показати 10 відповідей

Катерина Федоровська, Ну не те щоб легко... Але все для людей =D

avatar
Єва Ромік
26.09.2024, 14:33:00

Невже лише рік минув? Мені здавалося набагато більше часу пройшло відколи я вперше побачила ваше ім'я. Стільки всього сталося, якщо час міряти цікавими книжками.
А депресію женіть. Немає на неї ні сил ні часу.

Показати 3 відповіді

Єва Ромік, ❤️❤️❤️ Дякую:)

avatar
Іра Майська
26.09.2024, 13:54:30

Квіточко! Саме так я подумки тебе завжди називаю. Вітаю тебе зі святом! Рік, то ніби так багато, але це тільки початок. Бажаю брати ту музу у свої тендітні і талановиті ручки й писати історії, на які чекають твої читачі.
Кать, я вдячна тобі за підтримку, яку ти мені надавала на початку мого творчого шляху. За ті коментарі, блоги. Стільки ночей ми проводили в нашій затишній букнетівській компанії. Спочатку Оверлорд пішов, тепер ти не хочеш вертатися. Це не діло. Сьогодні ще святкуй, а завтра вже ставай у стрій!

Показати 3 відповіді

Іра Майська, І я трохи сумую за цим письменницьким драйвом, але...але...

avatar
Zhelizna
26.09.2024, 12:43:00

Вітаю з першою річницею❤️ Ви неймовірна і дуже талановита авторка. Мені надзвичайно приємно було з Вами познайоимитися) Бажаю Вам невичерпного натхнення, бажання творити та успіху всім роботам! Чекаємо новинок)

Показати 3 відповіді

Zhelizna, О, круто:))) Чекатиму новиночку:)

avatar
Лада Короп
26.09.2024, 13:12:23

Дуже гарне й ніжне фото. Вітаю з річницею) Повертайтесь скоріше)

Показати 2 відповіді
Лада Короп
26.09.2024, 15:21:24

Катерина Федоровська, Будь ласка. Я сама опинилася в схожій ситуації з вигоранням, тому я вас розумію. ♥️

avatar
Ханна Трунова
26.09.2024, 14:08:12

Вітаю з річницею! ❤️
Чудово розумію твоє відчуття вигорання. Рік кожного тижня пиляла нові відео на Ютюб, а очікування не виправдалися. Хтось за пару місяців ту тисячу набирає, а я вже 2 роки їх набрати не можу( тому й випала з Ютюбу, здулася(( "не в ресурсі", як то кажуть. Але колись повернуся. І ти теж не здавайся! \(^-^)/

Показати 2 відповіді
Ханна Трунова
26.09.2024, 14:58:14

Катерина Федоровська, Саме так. Лапки опускаються й робити щось більше просто нема сил. А в тебе ще й дуже продуктивним був цей рік. Так багато історій створила! Я б і подумати не могла, що це все за рік! Ти молодчинка ❤️ Відпочинь, а далі тільки вперед)))

avatar
Мирослава Ре
26.09.2024, 13:59:28

Ні, ні , ні .... Треба гнати ту депресію, як можна далі і не понурюватись в неї. Може затягнути ...(((( Ну немає багато не зрозумілих підписників, проте знайшли свою хоч і маленьку , але люблячу аудиторію. Обожнюю ваші історії, кожна захоплююча та візуальна.

Мирослава Ре, От свою маленьку аудиторію я люблю сильно-пресильно:))) Вдячна безмежно за вашу підтримку:)))

avatar
IRMA SKOTT
26.09.2024, 14:07:57

Ми всі вагалися зробити перший крок на зустріч читачам. Але ж це того варте, чи не так? Рукописи, якими б вони не були — гарними чи поганими — ніколи не стануть книгами, якщо залишитися прихованими від світу. Натхнення вам безмежного!

IRMA SKOTT, Дякую Вам щиро за такі натхненні слова. Мабуть, дійсно, треба зі своїм неписанням боротися:)

Вітаю з річницею! У творчості бувають і спади, і піднесення, тому не варто засмучуватися. Головне не зупинятися. Бажаю натхнення на нові книги!

Кристина Асецька, Спасибі за добрі слова. Вірю, що це тимчасово:)

avatar
Ніка Цвітан
26.09.2024, 13:25:56

Вітаю з річницею. Сподіваюсь ця подія стане новим стартом у вашій творчості. Маєте багато планів й читачі чекають)))

Ніка Цвітан, Дякую щиро!

avatar
Анні Ксандр
26.09.2024, 13:02:21

Вітаю з річницею! Натхнення вам!

Анні Ксандр, Щиро дякую!

avatar
Інна Турянська
26.09.2024, 12:51:12

Вітаю з річницею))
А щодо творчої депресії розумію, прикро коли не пишеться) але
розчаровуватися в своїй творчості не треба:) у тебе чудові книги, тож варто писати ♥️.
Мені тоже зараз не пишеться ( бути другом просто написана в більшій мірі, тож не рахується) і я не пишу, тоже сподіваюся тимчасово.
Але ти молодець! Пиши)

Інна Турянська, Дякую, Інночко:) Без такої підтримки було б важко:) Мабуть, колись писатиметься знову:)

avatar
Очеретяна Кішка
26.09.2024, 12:43:32

Прийміть мої вітання! Вигорання скасовувати, посилаю вам музу, настрій та натхнення! Я на Букнет з 2022 і тільки недавно набрала 300 підписників, то ж ваші темпи зростання підписників куди більші! Мене ваші коментарі багато разів підтримували, то ж сподіваюсь бажання писати повернеться і на нас чекають нові книги.

Очеретяна Кішка, Приймаю із вдячністю ваші відправлення:)))) А коментувала я щиро й із цікавістю, бо, відверто кажучи, зраночку дуже чекала ваших оновлень:)))) Бажаю вашій сторіночці також величезної кількості підписників, бо історії того варті:)))

avatar
Анна Несторова
26.09.2024, 12:34:19

Вітаю з річницею! Натхнення!

Показати 2 відповіді
Анна Несторова
26.09.2024, 12:43:12

Катерина Федоровська, Аххах) Я взагалі не пам'ятаю скільки я на Букнеті, якщо цей профіль рахувати, то він був створений, щоб псевдонім обрати й зберегти, потім вже писала, якщо вважати що не перша спроба пера й десь валяється ще один акаунт, то вийде велика цифра. Хаос одним словом. Тисяча підписників ще у вас буде, тому обирайте вже гарну червону сукню на майбутнє))

avatar
Тетяна Маркова
26.09.2024, 12:35:32

Вітаю з річницею! Невтомної Музи легкого пера!А от песимізм забирайте геть,бо буде обов'язково тисяча і не одна, і багато фото в різних сукнях різних кольорів)

Тетяна Маркова, Дякую красно за побажання:)) Хочетсья вірити, що колись так і буде:)

avatar
Анна Лященко
26.09.2024, 12:35:13

Вітаю з річницею! Натхнення та вдячних читачів!

Анна Лященко, Щиро дякую:))))

Інші блоги
Фінал все ближче
Вітаю всіх! Так, так! ГОЛОВНА ТІНЬ МАГА ВОГНЮ потроху наближається до завершення. Десь за тиждень-півтора - фінал. І я пам'ятаю, як обіцяла дракона. В принципі він тут є, хоча, поки що в якості недодракона: лускою
Спойлери? ❤️ Промокоди?? ❤️
Мої любі! По перше, нова частинка вас чекатиме вже в 00:00❤️ ❤️ Мій єдиний ❤️ - Не важливо, в якому статусі я буду з тобою для решти світу. - Важливо. Але мені, чомусь, не страшно. Будь ти хоч ким... Я схильна погодитися...
Я Вас без сюрпризів не залишу)
Знижки на книжки такі! Моя в борг - Тобою розрахувалися за борги, - від його сталевого голосу починають тремтіти коліна. - Ні, ви щось переплутали, - відступаю й упираюся у стіну. - Твій наречений тебе програв, - підходить
Якби Майк вів інсту
Майк ― головний персонаж "Пір року. Зникнення Зими". Якби він вів інстаграм, його профіль виглядав би так: P.S. Інста Дена тут Інста Діани тут P.S.s. Автори, підхоплюйте цю
Ви мене здивували)
Слава Україні! Ви мене здивувалиJ) Так-так, ви. Мої читачі. Коли я давала присвяту своїм пташечкам на початку книги «Вектор ризику», то звісно очікувала фідбеку, бо трохи не вірила, що зможу
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше