Кохання — слабкість чи сила? / ілюстрації до глави

Привіт, любі читачі та відвідувачі блогу! Нарешті виклала наступний розділ роману «Коли сонце не зійде», який вже можете читати.

 

Що ж станеться з Борею і чи вийде у друзів його врятувати? Яке нове випробування доведеться пройти Дену? І чи справді він обрав правильний шлях у боротьбі з Нуарою?

 

Коли писала цей розділ, в мене виникло таке от питання — кохання — це слабкість чи сила? Чи спроможне воно розтопити навіть найжорстокіші серця, чи навпаки — таке почуття ніколи не торкнеться злого серця? Які ваші думки з цього приводу?

 

Як вам уже відомо, Нуара— головна антагоністка роману, жорстка і приваблива королева, зізнається у коханні Дену — головному герою. Деякі читачі очікують, що таке почуття просто забов'язане її зламати та змінити, і що вона не захоче його вбивати, як натякала ще в попередніх главах. Але чи справді кохання здатне змінити таку металеву леді, як вона? Адже Нуара— міцний горішок, і абсолютна влада, навіть над Деном — у неї в пріоритеті. Та й сам Ден від неї не відстає — вирішив використати її закоханість в нього, як зброю проти неї. (От же ж гівнюк малий, до чого додумався! Від мене, як автора — йому дизлайк, так як подібні методи я не схвалюю)

 

Отже, ці двоє кинули одне одному виклик, хто кого першим зламає в результаті? Ден Нуару чи вона його? Поки що перевага частково на боці Нуари, яка пішла проти власної слабкості та спробувала вбити Дена, але що вона від цього відчує потім? В наступний главі, частина якої буде написана від неї, ми про це дізнаємось більше. Ну а ще побачимо, як будуть розвиватися стосунки Дена та Ксюші і чи будуть розвиватися взагалі)

 

А зараз по традиції — картинки до розділу. Мучила Ші, і дещо вимучила) буде приємно, якщо оціните))

 

7 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Lexa T Kuro
03.09.2024, 07:48:49

Привіт, моя хороша:) Ілюстрації дивовижні, атмосферні) Нуара вишукана вийшла! Тільки я не зрозуміла, чого це Дена твій ШІ роздяг?)) Наче хлопця навпаки зігріти треба!)

Кохання у кожного своє. Тому воно може бути як слабкістю, так і силою. Когось надихає на великі вчинки, когось на жахливі. Але на мою особисту думку, тільки Любов збереже цей світ... напевно, як і світ твоїх персонажів. Отже, буду чекати, куди ти як авторка приведеш своїх героїв!)

Натхнення тобі! Хай все вдається! І хай Кохання в твоєму житті буде Путіаницею, а шлях буде тільки за покликом серця!)

Єва Лук'янова
03.09.2024, 11:35:33

Lexa T Kuro, Дякую велике, моя хороша ❤️ Завжди з нетерпінням чекаю на твої коментарі, вони зігрівають моє серце ❤️

Дена ШІ роздяг по моєму велінню, але трохи більше, ніж я планувала))) якщо пам'ятаєш по сюжету глави, там Еріка принесла йому плед і він скинув мокру футболку і закутався в нього. Тому по сюжету він тут повинен був бути закутаний у плед, але ШІ порахував, що це буде нудно і вирішив трохи його роздягти...на інше він вперто не погоджувався, тому я й махнула рукою..)) бачу роздягнений Ден не залишив байдужими деяких читачок, то й нехай)

Я з тобою згідна, що кохання це і слабкість і сила, все залежить від обставин) побачимо, як буде в мене в книзі... В твоїй теж думаю так буде, що я вже сильно чекаю ❤️

Це дуже яскраво буде показано в моменті, коли вона попрохає легата визирнути у віконечко камери та описати, що він бачить. І у такий момент дівчина, що здавалася жорстокою язичницею, постає з іншого боку, адже вона не цурається відчуття прекрасного, любові до природи, архітектури та спокою. В ній є щось світле, але воно поховане десь глибоко за пораненим жорстоким серцем. Але тут же наступної миті Сірін продовжує погрожувати вбити Емілія, адже він винний теж в деяких її нещастях, а ще торкався меча її матері, а для матріархальних сатріанців це просто вже святотатство. Загалом, поки багато дуже таких важливих моментів буде з Емілієм та Сірін, які важко назвати коханням, але якийсь магнетизм між ними буде. Я їх називаю людьми війни, нещасними, які не знають, що їм робити в мирний час, які вважають себе у чомусь винними і блукають в пошуках свого власного місця. І тут все нелегко, бо Емілій зобов'язаний здати Сірін імператору, а для неї це тортури та смерть. Вона ж хоче його вбити. Ще такі чарівні моменти, коли її дивує, що чоловіки в імперії дивляться їй в очі та наважуються її торкатися. Для неї поки це ще дикість, адже в Моран-Тані за необережний зоровий контакт там можуть покарати

Єва Лук'янова
03.09.2024, 11:28:04

Максиміліан Степовий, Дуже цікаво ти розповів)) я б залюбки таке прочитала, бо я таке люблю)) а якщо ще б була романтика, то взагалі, тому подумай, можливо можна якось звести цих двох...і думаю, що Сірін не така зла, а це все обставини

Дуже чудові ілюстрації, всі такі атмосферні та вражаючі! Ох, відчуваю, що в Дена там непереливок буде ціла купа))) Ого, я якраз чомусь на днях згадував про Борю та й взагалі про кожного героя твоєї книги. Це говорив про майстерність розкриття героїв та почуттів і торкнувся твоєї першої книги про Дена, бо там вдало кожен образ розкривається, унікальний характер, не забуваєш ні про Борю, ні про Костю,круто й Марина розкривалася наприкінці. Оце була справжня майстерність, бо є люди, які впровадили якихось героїв, а потім зникають вони під тиском головних чи навпаки, другорядні поглинають головних. Про кохання доволі цікаве питання. Останнім часом я теж багато працюю над подібною тематикою, хоч в мене романтика тільки сниться))) Зокрема це дивні стосунки Сірін та Емілія, які починають простежуватися з їхньої розмови в камері. Якраз ніби жорстоке серце тут має сатріанка, бо вона зростала в атмосфері ворожості та постійної агресії щодо чужинців, а ще її декілька разів зрадили і це теж наклало свою недовіру до інших людей. Але ми бачимо, що вона не до кінця пропаща людина, що в неї є відчуття прекрасного.

Єва Лук'янова
03.09.2024, 11:25:24

Максиміліан Степовий, Дякую велике)) намагаюся всіх героїв розкривати по мірі можливості))❤️
І так, ти маєш рацію, ця тема досить цікава в творчості, вона приваблює читачів) можливо ти теж зведеш своїх героїв, якщо натяки є, це було б тільки в плюс)

avatar
Лора Майкова
03.09.2024, 01:09:59

Просто бомба, а не ілюстрації!!! Ден красень всюди, Нуара теж ... картинки у воді шикарні з нею...) хочу більше цих двох))

Єва Лук'янова
03.09.2024, 11:22:04

Лора Майкова, Дякую)) ❤️

avatar
Арія Вест
02.09.2024, 20:04:52

Із ШІ я відверто в шоці! Яка краса, просто ідеально!!! Особливо кадри під водою))) дуже і дуже))) а Еріка яка мілашка з короткою стрижкою!) просто кайфі) Нуара тоже красоточка вийшла, і Ден без футболки мм..))

А щодо подій, я ще до тих розділів не дібралася...але відчуваю, що буде класно))) мені таке подобається) дуже класно в тебе сюжет зараз розвивається)))

Єва Лук'янова
02.09.2024, 20:58:15

Арія Вест, Дякую) та да, Нуара прикрашає сюжет) а за картинки дякувати ШІ)) твої блоги з подібними малюнками теж чекаю)

avatar
Ханна Трунова
02.09.2024, 19:13:38

Малюнки топчик...))) Ті, що під водою зі змієм, кайфові..) Шкода, що не було Дена та Нуари разом... І без футболки шикарний вийшов)))

От чомусь я мерзості, до речі, не відчула, коли Ден використав свою звабливість проти Нуари) Ну а що йому ще робити, а?)

Я вже чекаю, як там стосунки Дена та Ксю розвиватимуться. А вони РОЗВИВАТИМУТЬСЯ! =)))

Показати 4 відповіді
Ханна Трунова
02.09.2024, 20:01:54

Єва Лук, Та от цікаво ж!

avatar
Інна Турянська
02.09.2024, 18:57:27

На таке питання важко дати однозначну відповідь...мабуть)) Бо то, як то кажуть, палка з двох кінців)). Бо от якщо взяти Дена саме кохання до Ксю робить його свого роду нескореним і нездоланним, але з іншої сторони це його найслабша сторона, яка й одночасно робить його вразливим). Але все ж я схиляюся до думки, що кохання це таки сила, якщо дивитися дуже глобально. Ну це як питати а зло це сила чи слабкість? Або ж ненависть...так от якщо на перший погляд, то це сила, і навіть дуже могутня і рушійна, але от ці стани скорили людину собі і вона стає відомою ними, відтак це слабкість. Бо якщо кохання здатне підкоирити людину поглядом, словом, дотиком, то зло завжди застосовує зборою, маніпуляції, силу...То однозначно кохання сила!
Ну і щодо Дена та дизлайку йому від тебе...за такі методи з Нуарою)) однозначно керувати людиною та тим паче використовувати проти неї такі методи, якщо вона закохана це погано) Але в нього ситуація безвихідна. Але от з Ксю хіба він не робить теж саме? Тільки в зворотньому напрямку) відштовхує...намагається бути холодним, теж знаючи про її почутя до нього, а Ксюша ж не Нуара)) (за це йому дизлайк від мене=))) ну жартую, але думаю ти зрозуміла мою думку)

Єва Лук'янова
02.09.2024, 19:25:17

Інна Турянська, Так, дуже цікава думка, однак)) Ден заплутався — це факт) в нього справді ситуація безвихідна і він не розуміє, що робити далі... як розібратися з цими бабами))та ще й відповідальність велика покладена окрім всього цього))
А на рахунок думки,що кохання — це сила, то тут реально, я з тобою згодна на всі сто))

Інші блоги
Факти про сновидіння, яких ви не знали
Вітаю. Оскільки моя передплатна книга "Грішна одержимість" тісно пов'язана з темою сну й ви, читачі, активно спілкуєтеся на цю тему. Навіть багато хто зізнався, що йому особисто снилися пророчі сни! Я вирішила розвивати
І я б хотів дітей найближчими роками...
Вітаю, мої любі Натхненники!!! Літо, Греція, море та багато емоцій!!! “Красунчик з Олімпу” — Ми дорослі люди. Кохаємо одне одного. І я б хотів дітей найближчими роками. Це може бути через рік, а може бути через
Челенж #факти_про_автора
Привіт всім, я хочу доєднатись до челенджу Анни Стоун. Розповісти про себе та й взагалі просто поговорити. Факти про мене: Я немаю псевдоніму на Букнет. Вікторія Грош моє справжнє ім’я (хоча повинно б було бути Вікторія
Нова книга та єдина знижка на передплату
Я натхненна вашою увагою до моїх книг! Тому рада презентувати новинку на болючу тему зради. Анотація до книги "Зрада. Почати знову" - І що тепер? - Отже, він не збирається нічого заперечувати. Щось усередині мене
#челендж_факти_про_автора
Привіт, друзі! Побачила безліч блогів з цікавими фактами. Отож вирішила і я приєднатися до челенджу Анни Стоун. Попереджаю, що тут буде дещо багато тексту, але в цьому й суть челенджу. Чи не так? Отже, фактів буде стільки,
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше