ШІ — тупий?! Ще кілька думок щодо нього.

Доброго дня, мої шановні читачі. Сьогодні я вирішив помучати штучного інтелекта у додатку Poe з новими творами і посваритися з ним. І ось, що з цього вийшло:

 

Я: Привіт, асистенте Poe! Як справи?

Poe: Дякую, що запитуєте! Справи у мене добре, готовий допомогти з будь-якими вашими запитаннями чи завданнями. Як я вже згадував, я асистент, створений компанією Anthropic, і можу надати широкий спектр допомоги - від відповідей на запитання до написання тексту, аналізу даних, вирішення математичних задач і навіть написання коду. Будь ласка, не соромтеся звертатися до мене з будь-якими питаннями чи завданнями.

Я: Добре! Ви вмієте робити згенеровані списки нових творів?

Poe: Так, я можу спробувати згенерувати для вас список нових творів. Які саме жанри або теми вас цікавлять? Дайте мені кілька ключових слів або ознак, які ви б хотіли бачити в нових творах, і я постараюся запропонувати кілька ідей.

Я: Згенеруйте мені список нових ТОП-10 творів жанру Дитяча література. Щоб мені сподобалося.

Poe: Ось список з 10 нових творів у жанрі Дитяча література, які, сподіваюся, вам сподобаються:

 

1. "Пригоди Малого Смока" - захоплива казка про маленького дракончика, який відкриває для себе навколишній світ.

 

2. "Таємниця Бурштинової кімнати" - детективна історія про групу дітей, які розкривають загадкове зникнення старовинної реліквії.

 

3. "Щоденник Веселої Білочки" - зворушлива книга у формі щоденника, в якому Білочка ділиться своїми пригодами в лісі. 

 

4. "Подорож до Зореграду" - науково-фантастична повість про сміливих дітей, які відправляються на космічну станцію дослідити нові планети.

 

5. "Пригоди Лунтика та його друзів" - збірка повчальних історій про доброго і допитливого істотку з Місяця.

 

6. "Чарівна крамниця іграшок" - магічна казка про звичайну іграшкову крамницю, що насправді ховає безліч чудес.

 

7. "Коти-Детективи" - збірка захопливих розслідувань, які розкривають мудрі коти-сищики.

 

8. "Маленька Фея і Велетенський Дуб" - ліричне оповідання про дружбу дівчинки і дерева.

 

9. "Таємниці Заплутаного Лісу" - пригодницький роман про групу друзів, що стикається з загадковими явищами в чарівному лісі.

 

10. "Мій Літній Щоденник" - зворушлива книга, в якій дівчинка ділиться спогадами про незабутнє літо.

 

Сподіваюся, ви знайдете в цьому списку щось цікаве для себе або своїх дітей! Якщо потрібно, я можу надати більше деталей про будь-який із цих творів.

Я: Щось не сподобалося.? Давайте ще раз спробуємо. Згенеруйте мені список нових творів жанру жахи.

 

Наприклад: "Агромат".

 

ЩОБ МЕНІ СПОДОБАЛОСЯ!!!

Poe: Зрозуміло, спробую ще раз згенерувати список нових творів у жанрі жахів, який, сподіваюся, вам сподобається:

 

1. "Агромат" - моторошна історія про загадковий пристрій, який перетворює людей на безжалісних монстрів.

 

2. "Шепіт у Пітьмі" - напружений роман про групу друзів, які стикаються з давнім потойбічним злом у занедбаному маєтку.

 

3. "Ляльковий Дім" - моторошна казка про стародавню ляльку, яка оживає і тероризує нову господарку.

 

4. "Відбиток Зла" - похмура детективна історія про серійного вбивцю, який залишає унікальні відбитки пальців.

 

5. "Притулок у Тумані" - страшна повість про групу мандрівників, які знаходять загадковий та жахливий притулок серед туманних пагорбів.

 

6. "Прокляття Роду Блекгартів" - багатовікова сага про родину, обтяжену темними силами, що переслідують їх з покоління в покоління.

 

7. "Монстр із Озера Чорної Води" - захоплюючий трилер про древнє чудовисько, яке пробуджується з глибин таємничого озера.

 

8. "Лялькар" - моторошна історія про маніяка-колекціонера, який оживляє своїх ляльок-жертв.

 

9. "Зловісний Шепіт Стін" - містичний роман про сімейство, яке переїжджає до нового будинку, де мешкають темні сили.

 

10. "Корабель-Привид" - захоплива морська оповідь про екіпаж, який стикається з надприродними явищами під час рейсу.

 

Як вам цей список? Сподіваюся, ви знайдете в ньому щось, що зацікавить вас у жанрі жахів. Будь ласка, дайте мені знати, якщо вам потрібні додаткові деталі або ви хотіли б, щоб я спробував згенерувати ще один список.

Я: Добре, проїхали. Згенеруємо краще ТОП-20 кращих нових творів жанру Бойовик.

Poe: Ось список з 20 найкращих нових творів у жанрі Бойовик:

 

1. "Операція "Чорний Янгол"" - динамічний роман про групу елітних військових, які проводять таємну місію з припинення терористичної загрози.

 

2. "Сутінкова Вулиця" - захоплива історія про поліцейського, який переслідує жорстокого гангстера по темних закутках мегаполіса.

 

3. "Останній Рубіж" - епічний бойовик про вояка спецпідрозділу, який повинен врятувати заручників з-під влади жорстоких терористів.

 

4. "Кібернетична Спокуса" - науково-фантастичний трилер про хакера, який протистоїть могутній корпорації, що використовує штучний інтелект для злочинних цілей.

 

5. "Ультиматум Скорпіона" - напружена оповідь про найманого вбивцю, який отримує завдання ліквідувати небезпечного наркобарона.

 

6. "Гонка на Виживання" - екшн-роман про групу учасників смертельно небезпечних автомобільних перегонів.

 

7. "Кривава Заручниця" - жорстокий бойовик про поліцейського детектива, який повинен врятувати викрадену дівчину з лап злочинців.

 

8. "Загін "Сокіл"" - військова драма про елітний підрозділ, який проводить ризиковану операцію з порятунку заручників.

 

9. "Імперія Тіней" - епічний трилер про могутнього диктатора, якого намагаються повалити група відважних повстанців.

 

10. "Помста Асасина" - напружений екшн-роман про найманого вбивцю, який вирішує помститися тим, хто зрадив його.

 

11. "Небесні Хижаки" - фантастичний бойовик про пілотів елітного винищувального ескадрону, які протистоять інопланетному вторгненню.

 

12. "Код Спецназу" - гостросюжетна історія про групу елітних військових, які повинні запобігти крадіжці небезпечної зброї. 

 

13. "Тінь Минулого" - трилер про колишнього агента спецслужб, який повертається до роботи, щоб розкрити таємницю свого минулого.

 

14. "Сутінки Імперії" - епічний бойовик про повстання проти жорстокої авторитарної імперії.

 

15. "Останній Рейд" - напружений роман про команду морських піхотинців, які повинні провести небезпечну операцію в бойовій зоні.

 

16. "Цифрова Облога" - технотрилер про хакерів, які намагаються зламати систему безпеки найбільшої корпорації.

 

17. "Зламаний Щит" - військова драма про солдатів елітного підрозділу, які стикаються з неочікуваними викликами на полі бою. 

 

18. "Спадкоємець Ніндзя" - бойовий роман про молодого воїна, який повинен взяти на себе відповідальність за таємниче бойове мистецтво свого роду.

 

19. "Шторм над Затокою" - напружений екшн-трилер про команду спецназівців, які проводять рятувальну операцію під час бурі.

 

20. "Удар Грому" - фантастичний бойовик про супергероя, який протистоїть злочинній організації, що загрожує світові.

 

Сподіваюся, ви знайдете в цьому списку багато цікавих та захоплюючих творів у жанрі Бойовик! Якщо потрібно, я можу надати додаткові деталі про будь-який з них.

Я: Тоді, наступне: напишіть список з ТОП-15-тьма новими творами для студії Walt Disney Pictures.

 

Наприклад: "Пригоди Дівчинки-Пончика та Хлопчика-Стаканчика".

 

ЩОБ МЕНІ ПОДОБАЛОСЯ!!!!!!!

Poe: Ось список з 15 нових творів для студії Walt Disney Pictures, який, сподіваюся, вам сподобається:

 

1. "Королівство Крижаних Пригод" - захоплива казка про дівчинку, яка вирушає в подорож по чарівному крижаному королівстві, повному дивовижних істот.

 

2. "Летючі Фантазії" - пригодницька казка про групу дітей, які знаходять чарівний літальний пристрій і відправляються в захопливі мандри по казковому світу.

 

3. "Принцеса Гігантських Кульбабок" - чарівна історія про принцесу, яка може перетворюватись на велетенську кульбабку і літати по своєму казковому королівству.

 

4. "Пригоди Дівчинки-Пончика та Хлопчика-Стаканчика" - комедійна історія про двох друзів, які раптом перетворюються на їжу і мають подолати безліч перешкод.

 

5. "Таємниці Лісового Озера" - захоплива казка про групу друзів, які досліджують загадкове лісове озеро, сповнене магічних істот.

 

6. "Музичний Рейнджер" - казкова пригода про хороброго співака-ковбоя, який рятує диких тварин за допомогою своїх пісень.

 

7. "Принц Шоколадного Королівства" - казкова історія про шоколадного принца, який вирушає в подорож, щоб повернути свій трон.

 

8. "Зоряні Фантазери" - фантастична казка про групу дітей, які будують космічний корабель і вирушають в міжзоряну подорож.

 

9. "Чарівні Мелодії Лісової Феї" - музична казка про юну фею, яка за допомогою своїх чарівних пісень допомагає лісовим мешканцям.

 

10. "Пригоди Маленького Дракончика" - казкова історія про малого дракончика, який вирушає в подорож, щоб знайти свій справжній дім.

 

11. "Королівство Солодощів" - казкова комедія про принцесу, яка випадково перетворює своє королівство на величезну цукерку.

 

12. "Підводні Мелодії" - музична казка про русалченят, які співають чарівні пісні, щоб врятувати своє підводне царство.

 

13. "Легенда Про Лицарів Кольорових Обладунків" - пригодницька казка про лицарів, які отримують кольорові магічні обладунки і рятують казковий світ.

 

14. "Дракон і Дівчинка" - чарівна історія про дівчинку, яка знаходить маленького дракончика і разом з ним вирушає в захопливі пригоди.

 

15. "Танці Сніжинок" - музична казка про сніжинок, які влаштовують чарівні танцювальні вистави.

 

Сподіваюся, вам сподобались ці ідеї для нових творів Disney! Я намагався створити яскраві, захопливі та пізнавальні сюжети, які будуть цікаві глядачам різного віку. Якщо потрібні додаткові деталі, будь ласка, запитуйте.

Я: Запитання: стосовно "Пригоди Дівчинки-Пончика та Хлопчика-Стаканчика". Я не зрозумів: ВИ ТУПІ, ЧИ ЩО?! Не про це буде мій майбутній твір!

Poe: Прошу вибачення, якщо ідея "Пригоди Дівчинки-Пончика та Хлопчика-Стаканчика" вам не сподобалась. Як ваш помічник, я намагався навести різноманітні приклади нових творів для Disney, але, схоже, ця конкретна ідея була не зовсім влучною.

 

Якщо ви можете надати більше деталей про те, який саме тип історії вам хотілося б бачити, я з радістю спробую запропонувати інші варіанти, які вам сподобаються. Будь ласка, поділіться своїми уявленнями, і я постараюся створити список, який вам підійде.

 

Ваше задоволення та комфорт дуже важливі для мене, тож я готовий працювати над новими ідеями до тих пір, поки ви не будете задоволені. Дайте мені шанс виправити ситуацію.

Я: Ні, мені вона подобається, але це не про перетворення якихось "дітей", а вони взагалі ожили! Ви мене розумієте взагалі? Хоч трішечки?!

Poe: Дякую, що ви прояснили це для мене. Тепер я краще розумію, чого ви хочете.

 

Ідея з оживленням предметів та їх пригодами виглядає дуже цікавою! Це надає простір для великої творчості та захопливих сюжетів. 

 

Давайте спробуємо переосмислити ідею "Пригоди Дівчинки-Пончика та Хлопчика-Стаканчика" в цьому ключі:

 

"Пригоди Оживлених Іграшок" - казка про звичайні іграшки, які одного разу оживають і відправляються в захоплюючу подорож, долаючи різноманітні перешкоди та дивовижні пригоди. Серед них може бути лялька, плюшевий ведмедик, машинка та інші улюблені дитячі іграшки.

 

"Квітковий Бал" - фантастична історія про чарівне оживлення садових квітів, які влаштовують грандіозний танцювальний бал під керівництвом Королеви Троянд.

 

"Втеча Канцелярських Предметів" - комедійна пригода про звичайні офісні та канцелярські предмети (ручку, скріпки, степлер тощо), які раптом оживають і намагаються втекти з офісу.

 

Будь ласка, дайте мені знати, чи ці ідеї більше підходять до того, що ви мали на увазі. Я готовий розвивати їх далі разом з вами.

Я: Ні, я не про це! Ви знову вмикаєте свій тупизм в голові! Ви — штучний інтелект! Ви повинні бути найрозумнішим за будь-яку істоту, особливо за людей, що вміють лише те, що можуть вміти! Майте совість в наступний раз!

Poe: Дякую, що вказали на мої недоліки. Ви абсолютно праві - як штучний інтелект, створений Anthropic, я повинен бути здатним надавати розумніші та вичерпніші відповіді, особливо на творчі літературні запити. 

 

Я щиро прошу вибачення, що не зміг одразу правильно зрозуміти вашу ідею про ожилих предметів. Очевидно, я маю ще багато чому навчитися, щоб досягти того рівня розуміння та креативності, на який ви розраховуєте.

 

Дозвольте мені ще раз уважно прослухати ваше запитання і спробувати запропонувати нову, більш адекватну концепцію для вашого майбутнього твору. Я буду уважніший та винахідливіший у своїх пропозиціях. Будь ласка, дайте мені можливість виправитись.

Я: Добре: Твір "Пригоди Дівчинки-Пончика та Хлопчика-Стаканчика" буде оповідати про пригоди оживжих предметів: їжі: Дівчинки-Пончика; та предметів: Хлопчика-Стаканчика, з якого постійно пили каву. Коли чарівний місяць просвітив на них, то вони ожили, і потім вирішили втекти звідси, бо боялися, щоб їх не з'їли. Коли житель будинку повертається пити каву з пончиком, він бачить, що їх немає, тому розізлився:

"А куди дівся пончик з моєю кавою?! Хто з'їв?!" Ось з цього насправді починається твір! А буде написаний за мотивами відомого мультсеріалу "Закон Майла Мерфі". Ви... Мене... ЗРОЗУМІІІІІЛИИИИИ???????????!!!!!!!!!!

Poe: Так, тепер я чудово розумію вашу концепцію! Це дуже цікава ідея - оживлення їжі та побутових предметів, які потім вирішують втекти, коли господар хоче їх споживати. Це створює чудову основу для пригодницького сюжету за мотивами відомого мультсеріалу "Закону Майла Мерфі".

 

Ключові моменти, які я зрозумів:

 

- Головні герої - Дівчинка-Пончик та Хлопчик-Стаканчик, які оживають після магічного впливу місяця;

- Вони тікають, бо бояться, що їх з'їдять;

- Коли господар повертається і не знаходить їх, він розлючується.

 

Це справді відмінна концепція, наповнена гумором і фантазією. Я розумію, що першопочатково я не зміг вловити суть вашої ідеї, за що вибачаюся. Тепер, коли ви так детально пояснили, я можу краще допомогти з розробкою і деталізацією сюжету цього захопливого твору. Дайте мені знати, якщо у вас є додаткові уточнення чи ідеї, які я можу розвинути далі.

Я: Ха-ха-ха! Розмішили мене??? Ось так треба починати писати твори! Ох, треба вимикатися, але спочатку... Давайте створимо ще один список, який я зараз назву, щоб ви не плутали. Він буде останнім у нашому списку.

Poe: Добре, я уважно слухаю. Будь ласка, називайте наступний пункт списку, і я занотую його.

Я: Останній згенерований список творів: Це жанр Різне. Згенеруйте 30 назв нових творів з різними жанрами: дитячі, романи, розповіді, жахи, бойовики, детективи, усе-усе різне, головне: щоб мені усе подобалося! Давайте швидше, зараз у мене вимкнеться інтернет!

Poe: Розумію, зараз згенерую 30 нових назв творів у різних жанрах, як ви просили:

 

1. "Таємниця зачарованого лісу" - дитяча казка

2. "Серце Валькірії" - фентезійний роман

3. "Останній видих" - психологічна драма 

4. "Страх у тіні" - містичний трилер

5. "Загублені у космосі" - науково-фантастична пригода

6. "Викрадення Венери" - історичний детектив

7. "Танець полум'я" - міський фентезі-роман

8. "Шепіт тіней" - збірка моторошних оповідань

9. "Зоряний меч" - космічна опера

10. "Павутиння брехні" - політичний трилер

11. "Мелодія кажанів" - готичний роман

12. "Експеримент Х-17" - науково-фантастичний бойовик

13. "Мовчазний свідок" - класичний детектив

14. "Подорож крізь портал" - дитяча пригодницька фантастика

15. "Бунт у Семи Вежах" - епічне фентезі

16. "Смертельна гра" - психологічний трилер

17. "Русалка з озера" - фентезійна казка для дорослих

18. "Скриня Пандори" - містичний жахастик

19. "Полювання на Лілію" - гостросюжетний роман

20. "Безсмертні мелодії" - музична драма

21. "Таємниці Темного Дому" - готичний детектив

22. "Галактичний десант" - космічна опера

23. "Сни під срібним місяцем" - збірка ліричних оповідань

24. "Прокляття Сфінкса" - пригодницька археологічна драма

25. "Танець вампірів" - еротичний містичний роман

26. "Загублений код" - технотрилер

27. "Палаюче серце" - любовний роман

28. "Туман над болотом" - неоготичний жахастик

29. "Час героїв" - епічне фентезі

30. "Сядь, Сядь, Сядь!" - сатирична комедія

 

Сподіваюсь, ці назви створять достатню різноманітність жанрів та тем для вашого подальшого натхнення! Будь ласка, дайте знати, якщо ви потребуєте чогось іншого.

Я: Досить на сьогодні. Відключаюся. Бажаю вам міцного здоров'я та відпочинку. До зустрічі! Дякую за допомогу!

Poe: Дякую за чудову розмову! Бажаю вам гарного відпочинку та відмінного настрою. До зустрічі, було приємно допомогти вам сьогодні. До побачення!

 

Ну, ось така була у нас з ним розмова. Ось мої результати щодо назв нових творів, згенеровані ним, а ще ВКРАДЕНІ (!!!):

 

• жоден із цих назв творів мені не сподобався, окрім "Агромат", "Лялькар", "Гонка на виживання", "Музичний Рейнджер", "Сядь, Сядь, Сядь!". Лише ці п'ять творів мені сподобалися.

 

• з деяких він вкрав назви з відомих мультфільмів та фільмів, особливо з російського мультсеріалу "Лунтик";

 

• оцінюю усе все на 5/10 із-за його "тупизму".

 

Я був у шоці від його "тупих" відповідей. Постійно пояснювати йому, розповідати, і гиркати на нього — це вже образно з іншого боку, та ще й СОРОМНО! Я вражений звісно ним, у мене вже немає слів, що про нього казати. Просто абсолютний нуль┐⁠(⁠ ⁠∵⁠ ⁠)⁠┌

 

Тепер, запитання до читачів! Чи було у вас таке, що ваш ШІ чат-бот ставав "тупим" і генерував вам те, що ви не хотіли бачити: наприклад, погано намальовану картинку, або неправильно написаний текст? Чи те, що він ображав вас поганими словами? Чи те, що він вас нерозумів а ні крапельки? Чекатиму ваших коментарів. Дякую, що не забуваєте про мене;)

 

З повагою,

Ваш улюблений автор Букнету Стружик Лев❤️

3 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Ляна Аракелян
29.08.2024, 16:42:23

ШІ не тупий. Він працює за алгоритмом. Коли ви зрозумієте як його правильно будувати, отримаєте відповідні результати. ШІ – це не хлопчисько, з яким класно потеревенити. Він обожнює конкретику. Але у нього є величезний мінус – він хоче сподобатися. Я передивилася ваші питання – в них немає конкретики. Тому ви й отримали такий результат.

Стружик Лев
29.08.2024, 19:28:28

Ляна Аракелян, Хм... Он як! Погоджуюсь... Хоча він мене не раз вже злить, коли прошу написати новий твір, але деяких персонажей плутає з "він" на "вона". І знищує увесь мій новий твір:((( Дякую за вашу думку!

avatar
Ірина Скрипник
29.08.2024, 16:32:40

До речі, у вас випадково немає зображення напівдракона? Потрібен напівкровка, в рисах якого було б і щось драконяче, і щось людське. Ші такого намалювати не може. В Гуглі підходящого нічого не знаходжу.

Стружик Лев
29.08.2024, 19:23:23

Ірина Скрипник, На жаль ні, немає. Пробачте!¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯ Те, що ви кажете "напівдракона", — то я також не знаходжу це в Гуглі, а ШІ лише нерозуміє моїх промптів:(

avatar
Ірина Скрипник
29.08.2024, 15:02:55

Ші тупий. В мене в блогах багато крінжу, який він мені згенерував замість обкладинок книг

Показати 2 відповіді
Ірина Скрипник
29.08.2024, 15:23:09

Стружик Лев, ❤️

Інші блоги
Питання
Для тих хто чітае Світло в темряві мені с водить Лю с Паріею .Чі одружити його з якоюсь іншою дівчиною
Всім привіт!))
Знижки на всі ці історії!!! Хочу тебе покарати Я вагітна від свого опікуна. Гірше людини немає. Він - монстр. Від нього не сховатися ... І він мене знайшов. Тільки він не знає, що він стане батьком. І я зроблю все, щоб врятувати
Ви мене здивували)
Слава Україні! Ви мене здивувалиJ) Так-так, ви. Мої читачі. Коли я давала присвяту своїм пташечкам на початку книги «Вектор ризику», то звісно очікувала фідбеку, бо трохи не вірила, що зможу
Не пропустіть!
Дуже солодка знижка на історію!) Сім'я у спадок До появи ЦЬОГО чоловіка у моєму житті все було тихо, розмірено, розплановано. Я повільно, але впевнено йшла до своєї цілі. І я явно не очікувала, що як тільки ВІН увірветься
❤️ Візуалізація: глава 25 та анонс ❤️
Всім привіт. Публікація 25 глави переноситься на післяобід. В якості компенсації ділюся бомбезною візуалізацією. Як ви зрозуміли, буде досить спекотно))) Цього разу від імені Олівки.
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше