Книги як шоколадні батончики))

 

Привіт, усім)

Вчора я йшла з магазину, і мені в голову стрельнула)) ідея для цього блогу. А саме порівняти книги чи навіть творчість авторів з шоколадними батончиками:)) це як? А зараз розкажу))



 

Почнемо з "Twix"

 

Отже, батончик розділений навпіл двома паличками, але вони є однаковими, себто одним цілим:) цього батончика. Як от і в книзі авторки Лари Роси Естері одна особа, що упакувала себе у дві палички, так би мовити. В один день вона учениця академії, в інший — управитель домом Даларна)). Фен Артор пробує їх на зуб ті палички:)), і не може второпати, чому різні особи, окремі особи, йому схожі?)) Бідний Артор, його ж водять за носа! Це ж все один батончик! Варто лише зняти обгортку, щоб відкрити правду! (книга "Головний біль мага вогню")



 

Рухаємося далі...ні точніше їмо далі))

Батончик "Bounty".

Ну це всі знають, що то райська насолода, правда ж? От і для Шторміна з книги "Рятівник стихійної душі" Юлі Міхаліної райською насолодою є лише одна жінка. Скажімо до цього персонажа постійно і нав'язливо клеїться припустимо "аля баунті",

(настирлива Катруся), але ж лейтенант знає лиш одна жінка для нього має райський смак. І він шукає той втрачений райський куточок((. До речі ви знаєте, що bountу перекладається з англійської (тобто це не просто назва батончика, це англійське слово) як винагорода, так от чи знайде свою винагороду Штормін читайте))







 

Так...а далі у нас дикий і неприборканий "Lion"

Є одна авторка, що полюбляє у нас таких чоловіків:) М'язистих, з довгим густим волоссям як лев'яча грива, нескорених, запальних. Це Наталка Черешня У неї завжди в такі брутали-чоловіки у книгах.

Лише я бачу схожість?))



 

Ну, а якщо ви хочете похіхікати, то вам треба скуштувати "snickers")).

Чого снікерс? бо назва цього батончика з анг. перекладається як хіхікати або ж іржати)) саме це я й роблю коли читаю твори Марини Тітової. Тому якщо хочете солодкого гумору, вам до її книг:)) ахах, ми так з вами скоро англійську вивчимо:) за допомогою вкусняшок:)

 

 

Батончик "Mars".

Асоціюється з творчістю Єви Ромік, бо в неї інші планети. )) читаєш, і як на марс потрапляєш, де своя культура, побут, і навіть релігія. Короче там різні світи, що межують між фантастикою та фентезі.



 

Так, "bueno".

Теж якби історія двох паличок, агась:) якщо прочитати нашою мовою, то виходить натяк на буйний. І справді тут мені напрошується книга "Пори року" Hunna Trunova, там теж якби дві "особо-палички" вимушено опинилися в одній обгортці:) два буйних юнаки. До речі цей шоколад дуже швидко тане, тому варто зберігати у холоді)) думаю авторка зрозуміє мій натяк про холод цих осіб)))



 

Дмитро Євтушенко твої книги вибили мене з колії! Бо мені хотілося і про твого монстра тут згадати)) я переколошматила купи інфи й картинок з солодкими батончиками, але так і нічого не найшла відповідного. Але я придумала для тебе таке...такий собі желейний ребус.

Якщо скласти ці всі фігурки, то що виходить? Монстр:))). Так от у новинці Діми, теж будемо складати пазлик-жейки в картинку, щоб відшукати того самого монстра))

 

 

А ще якщо хочете "Nuts",

то можете почитати книгу "Таємні лабіринти ельфійського кохання" , бо головний герой цієї книги мені асоціюється з цією вкусняшкою)). Андрій, на перший погляд здається м'яким, як нуга в цьому батончику, але чим більше кусаєш твір, тим більше відчуваєш в ньому твердість. Бо серед нуги ховаються горішки. Міцні такі, але смачні. Як от Андрій, виявився міцним горішком. І взагалі вважаю, що горішок це король цього батончика, так би мовити. А Андрій теж король?)) Читайте, щоб дізнатися:))



 

І тепер кілька слів про те, з чим я асоціюю свою книгу)) а саме новинку, яка скоро буде.

Вона нагадує мені батончик "duplo".

Це значить з перекладу наче як подвійний:)) так от книга теж про двох друзів. Але в цьому батончику паличка одна)) пам'ятаєте, я вже раніше писала, що друг — це одна душа у двох тілах?))) Так от ці двоє таки захочуть роз'єднатися, але чи не втратять від цього свій смак?)

І ще якщо прочитати нашою мовою, то виходить дупло:)) хі-хі. Так воно і є)) бо один постійно ховатиметься у дупло, а інший поводитиметься як дупло. :)) а смакувати вам цю книгу чи ні, вирішувати вам). Думаю за кілька днів буде книга))

 

До речі я зробила відео, щоб ви коротко зрозуміли вайб книги і її атмосферу. Можете глянути тут)). Трохи може нудне відео)) но яке вийшло.

 

Дякую всім хто прочитав цей блог дякую. Є ще багато смачних батончиків, і авторів, я просто не можу згадати усіх:)). А якщо ви автор, напишіть з якою вкусняшкою асоціюєте себе)) і який батончик ваш улюблений?))

А взагалі щось у мене сьогодні настрій поганий(...попри веселий блог. Знаєте інколи обставини душать і не дають радіти...а може, може мені просто треба з'їсти шоколадний батончик))

13 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Марина Тітова
23.07.2024, 14:02:49

Інночко, ну знов блог вийшов неперевершенним!))) Це ж треба додуматись до таких порівнянь!))) Тільки ти так умієш:)))
Повеселила всіх:))
За снікерс неочікуванно, зазвичай думала, що то кросівки)))) До речі, прикол)
Останнім часом обожнюю баунті, а раніше з самого дитинства все б могла віддати заради снікерсу — це був для мене найкращий смаколик, тож порівняння влучило в десяточку)) І між іншим тоді я і гумор були далекі)) Отже і маємо висновок, що зловживання снікерсами шкодить серйозності:))) А я все гадаю, чому мені так гумор писати хочеться, а то ж тому, що снікерсів переїла в свій час ахах))
З нетерпінням чекатиму на новиночку ♡

Інна Турянська
23.07.2024, 18:20:05

Марина Тітова, Дякую, Мариночко))
Навіть так буває, ахах переїсти снікерсів))
Я теж до речі деякий період про снікерс такої інфи не знала, але згадала як про це говорили на якійсь сторінці по вивченні анг мови, перевірила, реально так перекладається:))

avatar
Віка Лукашук
22.07.2024, 21:32:46

Як багато батончиків!!! Більшість я навіть не знала:)
Дуже цікавий блог!))) А якщо настрою немає, то з'їжте щось кисленьке) Мені завжди настрій підіймають кислинки;)
Щодо себе, то навіть не знаю з ким асоціювати) Складнувато, адже так багато смаколиків!:)

Показати 7 відповідей
Інна Турянська
23.07.2024, 18:01:19

Віка Лукашук, ❤❤❤

avatar
Єва Ромік
23.07.2024, 11:13:39

Ну ви і фантазерка! Як тільки почала читати блог, замислилась, а з чим би мої книги асоціювалися? І подумала, що напевно з Марсом, адже так звуть одного з моїх героїв. Читаю далі, і бачу - дійсно Марс! Дякую Інно, що згадали мене і мої світи.
Ваші блоги це окремий вид творчості. Читаю їх завжди з задоволенням. Іду дивитися відео.

Інна Турянська
23.07.2024, 11:43:21

Єва Ромік, Ахах)) ну можливо трішки є)) я просто люблю асоціювати, тоді мені легше запамятовувати) і розвивати уяву))
Радію, що вгадала з батончиком)

avatar
Анітка Санніфео
23.07.2024, 07:49:27

О це ти, Інно, придумала))))
Ну дуже оригінально порівняти батончики та книги але це справді цікаво)))

Інна Турянська
23.07.2024, 08:40:32

Анітка Санніфео, Дякую, Антітко)) я люблю книги і їжу, тож вирішила пов'язати:))

avatar
Вікторія Вецька
23.07.2024, 04:21:27

Я хоч і не сильна поціновувачка шоколаду, але це було весело)))

Інна Турянська
23.07.2024, 08:39:45

Вікторія Вецька, Дякую вам)

avatar
Лара Роса
22.07.2024, 21:44:24

Які чудові асоціації! Дякую, Інночко!!! Ой, той Твікс вже дотвіксився)))) Ніколи не думала про себе, як про шоколад. Люблю чорний - от якийсь такий)))
Хай тобі шоколадний батончик принесе гарний настрій, сонечко!)))

Показати 9 відповідей
Лара Роса
23.07.2024, 00:23:53

Інна Турянська, :)))

avatar
Ханна Трунова
22.07.2024, 23:09:54

Ох, який цікавий блог ❤️ Загорнути книги в солодощі... Крутецька ідея)))

Дякую за згадку❤️ Майк та Ден в одній обгортці Буено... Ахахахах...XD

Прямо солодкого захотілося. Поділяю твої почуття в кінці блогу: день паршивий. Піду їсти мороженку...)))

Показати 16 відповідей
Ханна Трунова
23.07.2024, 00:05:41

Інна Турянська, =)))

avatar
Наталка Черешня
22.07.2024, 23:18:01

Аххаха, це прекрасно)))

Показати 3 відповіді
Інна Турянська
22.07.2024, 23:39:19

Наталка Черешня, І мені)))

avatar
Єва Лук'янова
22.07.2024, 23:12:09

Обожнюю шоколадні батончики. .) круто, коли стільки асоціацій, оце так фантазія)) мої улюблені батончики це Марс та Баунті, а з творчості, я тільки знайома з книгами Ханни та Єви поки що, і справді, дуже влучні порівняння))

Інна Турянська
22.07.2024, 23:28:20

Eva Lukyanova, Я солодке теж обожнюю))
Асоціації завжди мене виручали, особливо на екзаменах)) марс люблю батончик, баунті не дуже))

avatar
Юлія Міхаліна
22.07.2024, 22:37:41

Вау-вау, який неочікуваний та смачний блог! Такі порівняння круті❤️ Для мене, любительки солодощів, це топ)) З баунті та аля-баунті це прям в точку, дякую))
Чекаю вже твою книгу давно, ти знаєш))

Інна Турянська
22.07.2024, 22:51:42

Юлія Міхаліна, Так, але до речі я баунті не дуже люблю)))
Но сподіваюся ти любиш таке))
Повірю тобі, кохана:))))

avatar
Олеся Глазунова
22.07.2024, 22:36:54

А ще одна авторка асоціюється, особисто с мене, з батончиком "Трюфель"))) є такі, я гуглила))) Бо її блоги - солодкі, неординарні та пізнавальні !

Інна Турянська
22.07.2024, 22:50:39

Олеся Глазунова, Батончик трюфель, такого не чула йду гляну що то)))

avatar
Олеся Глазунова
22.07.2024, 21:42:13

Круууто !!!
А в мене інший варіант для Nuts ))) - він асоціюється з тим, хто єдиний зі списку має горішки )))
А Катруся - з рафаелкою асоціюється ))) Ніжна, пухнаста, мов ельфійка, але один горіх таки є )))

Показати 3 відповіді
Інна Турянська
22.07.2024, 22:49:42

Олеся Глазунова, Пхах)) я просто регочу:))))
Так, на рафаелку схожа Катя.

Інночко, чекаю новиночку з нетерпінням:)))) Дякую за згадку дуже:))) Я от з тобою цілковито згодна, єдиний герой з горішками, хоч і спершу був без них:)))) А взагалі такий цікавий задум:) Ти - королева блогів:))))

Інна Турянська
22.07.2024, 22:48:43

Катерина Федоровська, Дякую Катю, до речі якраз для тебе не могла підшукати батончик)) але ж потім згадала про Андрія і прийшло нарешті натсове усвідомлення))

Інші блоги
Доброї ночі!
Привіт! Знижка на історію! Подвійна помилка з босом. Дежавю. - Ти мазохістка? - Цілком логічне, я б навіть сказала риторичне питання... - Цілком можливо. Так, певно так і є, - я практично впевнена в тому, що на моєму місці
Перший розділ "Відроджених з Попелу"
Вітаю, дорогі читачі! Перший розділ "Відроджених з Попелу" вже на Букнеті (а я і досі не звикла до назви). Сподіваюсь, що початок книги вас не розчарував. Буду рада вислухати будь-які ваші думки стосовно першого розділу,
Ось такі презенти підходять?)
Історія по знижці! Не для тебе мама Ягідку ростила Чому мужики вважають, що якщо жінка живе з ними, то вони приручили дику тваринку? Невже чоловіки такі наївні та розслабляють булки в найнесподіваніший момент? Ха!
2000 підписників
Привіт, мої любі! Ви бачили скільки вас у мене? На цю хвилину 2015 підписників!!!! Я так радію цій цифрі. Я ціную кожного з вас! Кожного! Чуєте?! Ваша Майська сьогодні навіть трохи святкувала цю подію. Завтра викладу відео
Вища ельфійка
Як сприйняла Ейлірейн той факт, що вона є вищою ельфійкою і чим це їй загрожує — читайте у новому розділі "Академії Фейлім". Я залишила кабінет ректора в засмучених почуттях. Я хоч і думала останнім часом, що можу
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше