Моя перша і безкоштовна

Вітаю любі читачі і читачки!

 

Подумала, що давно не згадувала в рекомендаціях свою першу книгу, яку люблю особливо трепетною любов'ю — “Очевидні речі”. Щоразу коли думаю про неї, в животі пурхають метелики — знаєте це відчуття, коли згадуєш своє перше кохання? От у мене почуття до цієї книги схожі, адже це перша моя історія такого об'єму, перша велика любовна історія, доти я писала лише коротку прозу не про кохання. 

 

Проте це все ж коротка історія, радше повість, а не роман, і вона дуже відрізняється від решти моїх книг. Чим? Ось:

 

❤️ Настільки відверто, “безцензурно” еротичні сцени я не описувала більше ніде.

❤️ Єдина моя книга, де герой молодший за героїню і дещо нижчий за статусом: студент, хлопець за викликом і бізнес-леді. (До речі, це одна з небагатьох книг на Букнет про “хлопців легкої поведінки” і, ймовірно, перша або одна з перших на цю тему, вона з'явилась тут у 2019-му).

 

Отож, запрошую прочитати цю книгу! Впевнена на 100%, що головний герой Адам вас зачарує!)

 

AD_4nXdXZ34HKksjH6yBJXovawtoS1eqUMu7Z1YiysI32fe3OAgLeUCfBs7cfG86w7i2TV5K65xjUwbyA-benJAraddobt7k6L1wIbOXIOay1ZZWffdZNv0nl-A1WmXM610XLcE-pcVgZKuyDbekm1-UijbRXlIq?key=g-64uZx-M7cH8qoHCL8GXQ

 

Анотація:

Вони обоє до неможливого очевидні. Вона — типова ділова жінка. Він — шаблонний красунчик на мотоциклі, до того ж — хлопець за викликом.

Але чи виявиться все так очевидно, якщо придивитися краще? І до чого тут взагалі печери?

 

Уривок з книги: 

 

— Якщо будеш надто красиво усміхатися, на тебе дивитимуться всі жінки в залі. Так мені буде незатишно… І надто закоханим поглядом теж не варто, я ще нафантазую собі всілякого.

- Зрозумів, всього буде в міру.

Адам кивнув і відкинув волосся, яке впало на очі, повністю зануривши у нього долоню. Інзі на мить здалося, що хтось перекрив їй повітря, - мерещилося в тому жесті щось таке невинно-звабливе, що змусило затамувати подих. Їй враз закортіло теж занурити руку в його волосся. Вона робила це під час с*ксу, знала, яке воно густе і приємне на дотик, але не очікувала від себе, що захоче торкнутися його волосся тут і зараз, у власному кабінеті серед білого дня.

Силою волі змахнувши з себе дурнуваті бажання, Інга сказала:

- Це буде справжній бал, з живою музикою і світськими бесідами. Звісно, ми не у дев’ятнадцятому столітті, але й певний дрес-код треба… Тому… Я можу купити тобі костюм?

Адам розсміявся.

- Гадаєш, у мене немає належного вбрання?

- Ну, не всі чоловіки мають такий одяг… Та й це повинно бути щось вишукане.

- Хочеш сказати, твій кавалер має виглядати гідно. Не хвилюйся, можеш покластися на мене.

Інга оглянула його трохи з недовірою. Хлопець був одягнутий у чорні штани-банани з матнею майже до колін і білу сорочку оверсайз. Вона ще не бачила на ньому одягу якихось інших кольорів, крім чорного і білого, та й все, що він носив, виглядало на кілька розмірів більшим. Ну, окрім шкірянки і тих штанів в обтяжку, які підкреслювали його міцні стегна. Але що там, Адам якимось чином вмів виглядати гармонійно і сексуально у будь-якому одязі.

- Гаразд, - врешті сказала вона. - Зрештою, байдуже, що ти одягнеш - всі й так дивитимуться на тебе.

Інга не сумнівалася, що так і буде. Він притягував погляд, вона не зможе дивитися на когось ще, доки Адам буде у її полі зору.

- Гадаєш? - кинув він і прищурив очі. - Інколи мене не помічають, хоч я й стараюсь.

- Не може такого бути! - категорично вигукнула Інга.

Хлопець знизав плечима.

- А що ти одягнеш?

- Маленьке чорне плаття. Найкращий варіант на будь-який випадок.

- Ясно… Але ж ти мене покликала не тільки для балачки про одяг?

- Не тільки… - Інга зам’ялася. - Я просто хотіла з тобою поговорити, може, дізнатися щось більше про тебе… Щоб ми не видавалися ледве знайомими людьми.

Він усміхнувся так, ніби зрозумів, яка безглузда це відмовка.

- Що ж… У мене вдома живе кішка Лариса, яка щодня будить мене своїм нявкотом о сьомій ранку. При нагоді я люблю дивитися марвелівські фільми, слухати рок-музику вісімдесятих-дев’яностих і гасати на мотоциклі. Але головне – печери. Після захисту диплому їдемо з друзями в Атлантиду на Хмельниччині… Вчуся на геологічному, підпрацьовую барменом, і як вже знаєш, не тільки ним. День народження 20 вересня, за гороскопом діва, скоро виповниться двадцять два. А, ще мрію позбутися кішки Лариси і купити мовчазного кролика.

Хлопець замовк, й Інга добру хвилину переварювала почуту інформацію, а тоді нарешті наважилася спитати:

- А чому ти займаєшся цим? - вона зробила логічний наголос на останньому слові.

То он що її насправді цікавило!

- Якщо ти хочеш почути, що я роблю це з якоїсь благородної причини, то доведеться тебе розчарувати. Я не збираю гроші на лікування тяжкохворої сестрички і не виплачую боргів батька-картяра. У мене звичайна середньостатистична сім’я - не багата, але й не бідна. Тато підвісив би мене за я*ця, якби знав, чим я займаюся. Він щиро переконаний, що у мене постійна дівчина, яку приховую з упертості. А ще я не збирав таким чином на мотоцикл - він куплений за чесно зароблені на різних підробітках - працюю з сімнадцяти років.

- Тоді я не розумію...

Адам зітхнув і поставив на журнальний столик вже порожній стакан з-під лате.

- Тут нічого розуміти. Все почалося як гра, з дурної суперечки з друзями, а потім... Поки що мені не набридло.

Інзі кортіло спитати, чи є у нього зараз ще клієнтки паралельно з нею, але вона прикусила язик. Натомість обережно спитала:

- І що за суперечка?

Видно було, що Адам не надто хоче розповідати, він помовчав, але все ж відповів:

- За певну кількість часу спокусити певну кількість жінок. Я не планував брати гроші… Але так вийшло.

- І ти виграв суперечку?

- Виграв.

Інга кивнула і опустила погляд. Їй теж не надто приємно було про це слухати, але стримати запитання, яке цікавило ось вже кілька тижнів, вона на могла.

- Тепер твоя черга. Розкажи щось про себе, - попросив він.

- У мене рекламне агентство повного циклу. Ми починали з невеликої контори на п’ять чоловік, зараз у нас сімнадцять працівників у штаті і ті, з ким співпрацюємо на певних умовах - переважно конструктори та технічні працівники, які виконують брендування автотранспорту, монтують рекламні конструкції, світлову рекламу. Ми плануємо розширення, щоб включити цих людей в штат і виділити їм повноцінні робочі місця. Але для цього потрібен більший офіс і технічні приміщення, а отже потрібно ще більше клієнтів. А отже, більше зв’язків. Ну, й такі заходи, як бал від Ротарі Клубу.

- Гаразд. Але я гадав, ти розкажеш щось про себе, а не про роботу. Хіба тебе немає поза роботою?

Інга замислилася.

- Людина завжди живе чимось одним, вкладає душу саме в це, тож поза ним перестає існувати. Це очевидні речі.

- Ненавиджу очевидні речі, - сказав Адам, й Інга вперше побачила, як він хмуриться. - Коли щось очевидно, це означає одне: людина не надто старалася розгледіти більше, глибше.

- А ти хочеш глибше? Маю на увазі, мене глибше розгледіти.

- Я завжди хочу глибше, але тобі це може бути некомфортно, - сказав він вже з тою звабливою усмішкою, яка підкреслювала двозначність слів.

- Колись я любила класичну літературу і займалася плаванням. Любила і люблю вигадувати ідеї, тільки це заняття мені не набридає. У мене була шиншила Гретхен, але померла, і я тепер не наважуюся завести іншу хатню тваринку. Вечорами я п'ю вино і переглядаю популярне на ютубі, у твіттері, інших соцмережах - щоб завжди бути в курсі, що там у трендах. Інколи вмикаю музику, читаю книги нобелівських лауреатів і годинами сиджу у ванній. Ось таке моє життя. А конкретно зараз я...  

- А конкретно зараз ти хочеш… - Адам перебив її, підвівся і підійшов геть близько.

Інга теж встала.

- Хочеш занурити руку в моє волосся. Правда?


 

Запрошую прочитати історію БЕЗКОШТОВНО тут!

 

***

 

Більше новин від мене і спілкування у моєму телеграм-каналі.

 

Фото, роздуми, відео та цікава інформація про творчість — на моїй сторінці в інстаграмі.

 

Уривки з романів, можливість зворотного зв'язку — на моїй сторінці в фейсбуці.

3 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Ольга Крименюк
19.07.2024, 11:14:42

Це моя найулюбленіша книга. Перечитувала безліч разів. Приємні емоції виникають завжди. Люблю всі ваші книги.

Устина Цаль
19.07.2024, 11:16:16

Ольга Крименюк, Дякую, дуже приємно чути!

avatar
Natasha Volodimirivna
18.07.2024, 20:44:24

От чому дівчина за викликом- ганьба, а хлоп- круто?)
Веселий, смачний сюжет... жіноча дружба, любоф-моркоф))) цей роман вартий уваги

Показати 4 відповіді
Устина Цаль
18.07.2024, 21:16:39

Іра Сітковська, Бо чомусь в головах багатьох людей винна завжди жінка

avatar
Юлія Гирина
18.07.2024, 20:12:35

2 рази перечитала книжку "Очевидні речі" з інтервалом в 1.5 роки. Книжка сподобалась ДУЖЕ.
Рекомендую.

Устина Цаль
18.07.2024, 20:13:31

Yuliya, Дякую за відгук!

Інші блоги
П'янкий смак зі знижкою!
Усім привіт! Любі читачі, лише сьогодні книга «П’янкий смак кохання» продається зі знижкою. Запрошую всіх, хто ще не дійшов до цієї історії. Але будьте готові до шалених емоцій. З цією парою інакше бути не може))
Топ 2 в Сучасному любовному романі ❤️❤️❤️
Вітаю любі ❤️ ❤️ ❤️ Дякую за увагу до моєї книги, сьогодні зранку побачила себе в топ 2 ❤️ дуже сильно дякую за це❤️❤️❤️ Хто ще не читав, запрошую вас до прочитання ❤️ ❤️ ❤️ Моя у подарунок Ви найкращі,
Історія книги "Переплетені шляхи"
Хочу вам трішки розповісти про написання книги “Переплетені шляхи”. Десь, роки два тому, я почала писати книгу, але так вийшло, що я її не закінчила. Мені не подобалося, як я її написала, ідея здалась надто "заїздженою",
Суперзнижка на дві книжки!❤️
Усім привіт! Поки не сіла писати наступний розділ «Не дай мені забути» дуже хочу звернути вашу увагу на дві книги, майже наполягаю))) Зараз поясню чому)) По-перше, хочу підняти вам настрій. По-друге, на них сьогодні
Новий сонячний розділ!
Любі мої читачі! Хочу попросити Вашої підтримки. Настрій – нікудишній. Я терпіти не можу осінні дощі! Вони нудні й недоброзичливі. Розумію – природа, хід часу і все таке... Але я художник і хочу бачити сонце! Воно для мене
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше