Побалакаємо один про одного?

 

Привіт, всім)) давайте трохи побалакаємо один про одного). Як автор про автора:)

Не попліткуємо), ну можливо зовсім трішки покепкуємо, але без образ, а поспілкуємося))

 

Я думаю всім завжди цікаво довідатися, що про нас хто думає) це база життя. Вважаю в кожного є якісь знайомі, яких ми якось ідентифікуємо. Ну, наприклад, о це сусід, який завжди співає у душі, або ось це та тітка з моєї рідні, що завжди голосно і багато говорить і таке подібне. Я думаю ви зрозуміли про що я:)

 

Так, от думаю, тут ми теж в такому середовищі, де більш менш якусь складаємо думку один про одного. Пропоную про це поговорити, я думаю, що це буде цікаво:) сподіваюся. Я почну, хто бажає може написати свої такі асоціації))

 

 

Є звісно дуже багато авторів, до якихось зазираю частіше, до когось рідше, але просто нереально слідкувати за всіма одночасно. Але от до прикладу, коли я вперше зайшла на сторінку Юлічки Міхаліної у мене був шок:) в хорошому сенсі, ахах. Бо у неї дуже об'ємні книги, я навіть думала чи варто починати читати, чи усилю такі об'єми...я і зараз так ще досі думаю(ні-ні, жартую, Юлічко). Так от варто, бо її книги просто хапають мене за руку і всьо. Та що там за руку, за душу хапають і вже сидиш і наче у фільмі дивишся і не можеш зупинитися. Взагалі з цією авторкою я швидко вловила вайб:) писала комент і дуже чекала відповіді від Авторки, мені здавалося, що на одній хвилі. Бо часом у мене буває так, що не можу вловити контакту з автором ось так з ходу, мені здається з Юлею це вийшло з першого коменту:)

 

 

Одна з перших кого прочитала була Ларочка Роса. Відкрила її книгу і відтоді я її книг більше не закриваю. Ба більше ось ця її книга, яку я першою прочитала, змушує мене ще раз її перечитувати. Незвично і дуже ...ну знаєте такий вир у її книгах, що вириває з цього світу і переносить кудись, де дуже багато пригод. А ще там є кохання завжди сильне, взаємне, здатне здолати усі труднощі. Лара асоціюється в мене з фантастичними світами, в яких забуваєш про наш..геть не фантастичний світ))

 

 

Коли я одного разу зайшла до Анітка Санніфео там в блозі було її фото, я відчула, що то дуже світла людина. Світла і добра. Навіть твори її такі знаєте теж про другий шанс, про майбутнє, про хороше. От у мене з цією авторкою світлі емоції. До речі навіть у її псевдонімі є сонце...санн)) Сонячна авторка))

 

Перші дні на букнеті і знайомство з творчістю Юлією Богути. Вона мені видавалася чимось недосяжним...ну от поправді така десь на вершині й мега популярна, але так і є. Бо таких думок як у неї, стилю, жанру...я ще не читала. Дуже талановита людина, не просто авторка талановита, а взагалі людина. Людина талант))

 

Наталка Черешня, я трішечки побоювалася, бо...вона дуже розумна і завжди писала такі цікаві речі в блогах і книгах, що я почувалася якось недолугою, бо не завжди все розуміла:)) скажу тобі чесно, Наталочко, коли ти мене якось лагідно називала...ну там сонечко)) я аж видихала. Ахах,)) так-так. Короче Наталя знає капець всього багато, особливо міфи і всіляке таке. Вона в мене асоціюється з скарбницею знань! Р. S, Наталочко, хоч інколи називай мене лагідно)), щоб я видихала))

 

Так, а є ще дві авторки, які асоціюються у мене з котиками. Це значить вони милі))

Hanna Trunova у неї є дуже мила котейка, яка....ну я так припускаю, допомагає їй творити.  І взагалі мені вона видається мудрою і гарною людиною...пише так само гарно! Грамотно, що читаєш її книжечки і сам починаєш муркотіти від задоволення. Мур-мур)) Рецензії то шедеври, витвори мистецтва))

P. S. Ще раз передаю вітання твоїх милій котейці)))

 

 

І ще Діана Козловська, бо коли я заходжу до неї в блоги, мене завжди зустрічає дуже мила анімешна котейка. В мене одразу настрій заряджається позитивом. А ще вона любить усіляки анімешки, тому анішенка киця)) якось так. А ваше чомусь уявляю її з татушкою або пірсингом. Вибач, Діанко, якщо то не так)) 

 

Selene Evance у неї колись була така якось аватарка з якось дівчинкою...м не повню точно, но я чомусь думала, що така сувора. Але насправді дуже мила людина....качечка)) Вона дуже талановита. У неї паперовий стиль, тобто друкованих книг,  я бачу її вже великим письменником. Дуже у неї незвичні відтінки письма. Це письменниця, що пише краще Кінга))

 

Олеся Мрійниця то без перебільшення то людина-алмаз. Вона завжди помічає в інших, як діамант всіма своїми гранями відбиває красу інших...чому, тому що вона сама дорогоцінність. Гарно пише, спілкується, думає...Вона щиро викликає в мене захват.

 

Галина Левтер авторка душа для мене. Галина була першою авторкою, що підтримала мене на букнет. Прочитала мою першу книгу(з купою помилок) написала відгук. А потім я почила її книги...душевні вони, глибокі, з сенсами...одним словом з душею.

Ще одна авторка, яку я трохи побоювалася це Єва Ромік))...вона пише часом строгі зауваження)) От завдяки її рецензії довелося вдягти одного свого героя в зелені скельця( тепер я жартую, що він в тих окулярах, як маніячело)) але мусить ходити, показано йому таке)) А ваше вона не така уже й сувора)) Уявляю її серйозною жінкою з життєдайними ідеями. Про те, що близьке всім.

P. S. В документах в комп'ютері герой вже в окулярах)), згодом і на сайті зміню))...найближчим часом))

Катерина Федоровська, якось познайомилася з нею на одному марафоні і відтоді читаю її книги, не виходить прям кожну, бо я не встигаю за її темпом. Але я постійно її читаю....не можу зупинитися, і не хочу))) Кожен раз якісь цікаві динамічні сюжети, а це її родзиночка - дуже цікава побудова речень. 

Мариночка Тітова у мене асоціюється з смайликом. Дуже життєрадісні у неї тексти, веселі і дотепні. У неї гумор дійсно є гумором. 

Ксенія Демиденко її книги, то насолода. У них і життя, і освіта, і сміх, і сльози...усе як у житті. Вона має життєву мудрість і приємна людина. З такими людьми завжди знайдеться про що поговорити.  
 

 

Хух....я ще можу багато про кого балакати, якщо такий формат балачок вам цікавий, то зроблю ще один такий блог)) А ви теж долучайтеся)) #побалакаємо один про одного

Так от мені здається, що можливо в когось я асоціююся з равликом, через темп письма, або може з грибами, через книгу "Адаптація бездушності"...але дуже сподіваюся, що у вас зі мною хороші асоціації.

Я сподіваюся я нікого не образила, все що писала тут то було з любов'ю, до вас усіх-усіх талановитих авторів. Вас ще є багато, дуже багато, вибачте якщо кого тут нема)) 

 

Гарного вам вечора))

 

 

 


 

15 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Vladyslav Derda
01.06.2024, 22:19:00

настільки мімішний блог, якого я ще тут не зустрічав) підпишуся під похвалами авторів) вони справді чудові! усі до єдиної)!

Показати 3 відповіді
Інна Турянська
02.06.2024, 08:26:48

Vladyslav Derda, Буду рала бачити:))

avatar
Марина Тітова
01.06.2024, 21:47:12

Є пісня "Як не любити тебе, Києве мій", а хочеться написати пісню "Як не любити блоги Інночки Турянської":))
Інно, я захваті від тем, які піднімаєте у своїх блогах!)
Приємно потрапити у список асоціацій) Дякую, що пам'ятаєте:) Обожнюю смайлики, аж деяка залежність від них, тому рада, що так мене бачите)
Стосовно багатьох авторів також маю подібні асоціації
Ви у мене асоціюєтесь теж із сонечком:) Ваші блоги та книги сяють своєю оригінальністю на весь Букнет, і автори тягнуться до вас, як ті соняхи, і другої такої дружелюбнішої чи оригінальнішої авторки немає на порталі)

Інна Турянська
01.06.2024, 23:08:16

Марина Тітова, Тепер я, Мариночко, стала смайликом, від твоїх слів добрих і сонячних:)) я дуже радію,що знаю так багато хороших людей з якими в мене такі приємні асоціації.
Дякую тобі ❤

avatar
Олеся Мрійниця
01.06.2024, 20:15:03

Привіт, добра Фея)) Дякую за чудовий блог і подарований настрій.

Інна Турянська
01.06.2024, 21:14:11

Олеся Мрійниця, Привіт, Олесю)) тобі дякую)

avatar
Ріна Март
01.06.2024, 14:54:42

Я на Букнет лише 2 місяці, авторів не знаю, тому можу лише сказати - Дякую за чудову підбірку цікавих авторів. Мені теж подобається Катерина Федоровська, я уявляю її емоційно-заглибленою )) Чудово відчуває героїв, про яких пише і про яких читає. Книги Катерини зі змістом, цікавим підтекстом, з неочікуваним сюжетом. Ще й без купи граматичних помилок, що особливо цінно :)))

Інна Турянська
01.06.2024, 18:05:49

Ріна Март, Вам дякую, що зазирнули. Тут моя суб'єктивна думка)) від спілкування з цими людьми чи їх творчістю))
Так, про Катю можна окремий блог писати, чудові доповнення.

ахахах привіт)) ти мене правильно уявляєш)) пірсинги вже познімала, однак тату є) нещодавно ще нове зробила на руку у вигляді маски японського лиса кицунє) Отже, думка про мене вірна)) І картинку ти підібрала влучну) в мене такий котик пузань з блакитними очима, а я з карими очима та довгим каштановим волоссям, яке трохи освітлене)

Аніме давно дивилася, інколи рідко пробиває на щось доросле) Загалом я перейшла на корейські дорами)))

До речі, нещодавно дізналася, що ми з тобою одного віку) Рада, що познайомилася з тобою) Ти дуже приємна, світла людина) Картинки, які ти виставляєш, завжди подобаються. Я гадала, що ти також дивилася аніме. Пригадую блог, де картинка з "Паразита" була))

Показати 7 відповідей
Інна Турянська
01.06.2024, 18:03:08

Діана Козловська, можливо)) буду сподіватися на краще)) дякую.

avatar
Юлія Міхаліна
31.05.2024, 22:14:27

Воу, яку ти цікаву тему придумала, Іннусь)) Дякую тобі за такі теплі слова❤️ Щодо хвилі, вважаю, ти дуже точно схарактеризувала)) Хоча, якщо чесно, спершу ти мені здавалася такою дуууже серйозною дівчиною, через оте "Ви" та "Юліє"))) Але завжди сонячно теплою, особливо після тісного знайомства❤️
Пожартуй мені тут, а то принесу віп-контент)))

Показати 5 відповідей
Інна Турянська
01.06.2024, 18:02:05

Юлія Міхаліна, Не треба)) але без тебе дійсно нудно))

avatar
Лара Роса
31.05.2024, 21:46:04

Інночко, сонечко!!! Дякую тобі за такі слова!!! От я й сказала про свою асоціацію: сонечко))) Бо від тебе завжди тепло по-лагідному))) От равликом я тебе не бачу, хай там що, але їх завжди любила з дитинства: вони мені були такі класнючі))) Любила їх по долоні пускати))
Чудовий блог! Скільки цікавостей про різних авторів!)) У твоїх блогах завжди затишно))

Показати 18 відповідей
Лара Роса
01.06.2024, 10:52:36

Інна Турянська, Усмішка ще нікого не псувала)))

avatar
Анітка Санніфео
01.06.2024, 08:05:57

Дуже теплий блог вийшов) Стільки лагідних слів та цікавостей про кожну ❤️
Знайома з творчістю багатьох авторок:)

Дякую за згадку мене, Інно, рада знайомству та спілкуванню ✨

Показати 2 відповіді
Анітка Санніфео
01.06.2024, 10:04:23

Інна Турянська, ❤️❤️❤️

avatar
Віка Лукашук
31.05.2024, 21:48:17

В мене Ханна асоціюється ще з трояндою) Чомусь її книга про Пори року саме троянди нагадує. Хоча вона така добра та мила, тож асоціація є ще з кавою(свої зрозуміють). І котики, звісно)))
Знаю одну авторку Fata Morgana так от вона асоціюється з ромашкою, або польовою квіткою, яка дарує радість оку. Або ж з сонечком. Така супер позитивна:)
Класна рубрика;) Мені подобається)))
А я, напевно, асоціюю себе з нерозкритою квіткою. Це або ж тюльпан, або ж щось типу цього. Бо писати поки дуже добре не вмію, тож ще вчуся)))
Або закрита книга, чи щось типу цього. Хоча і ластівку нагадую, бо люблю літати думками та думати про своє)))

Показати 14 відповідей
Інна Турянська
01.06.2024, 09:01:07

Hanna Trunova, Ага)) вже захотілося і таку спробувати)

avatar
Ханна Трунова
01.06.2024, 00:18:01

Не очікувала себе тут зустріти)) Дякую за згадку ❤️❤️❤️ Катавасінці передаю привіт...)) Вона якраз лягає спатки))) Тому й на добраніч теж передам)) *цьом*

Показати 2 відповіді
Ханна Трунова
01.06.2024, 00:21:41

Інна Турянська, (⁠つ⁠✧⁠ω⁠✧⁠)⁠つ

avatar
Єва Ромік
31.05.2024, 23:48:16

Дякую, що згадали, неочікувано. З задоволенням прочитаю оновлений варіант "Бачити кінчиками твоїх пальців".
Характеристики ваші гріють душу, погоджуюсь з усіма, от тільки два імені з цього переліку мені не знайомі. Біжу надолужувати втрачене ))), дякую за рекомендацію.

Показати 3 відповіді
Інна Турянська
01.06.2024, 00:08:21

Єва Ромік, То навзаєм:)

avatar
Тетяна Котило
31.05.2024, 23:16:52

Дуже цікава та незвичайна тема блогу). До речі , Галина Левтер у мене також асоціюється з душею)). Її «Спокійно, я любов», мене глибоко вразили! Ви, Інно асоціюєтесь в мене з позитивчиком. Завжди відкрита та щира!)

Інна Турянська
31.05.2024, 23:26:54

Тетяна Котило, Дякую, Тетяно))
О так, "спокійно, я любов" — вражаюча книга. В ній дійсно є душа.
Позитивною дійсно стараюся бути, не щавжди виходить:)

Інночко, от засипала компліментами:))) Дякую:)) А ти в мене асоціюєшся із сонечком:) Так, як і в Лари:)))) Значить, воно так і є:))) У твоїх блогах, дійсно, завжди ніби в затишній кафешці з чашечкою смачнющого лате:) Сидиш, теревениш і йти не хочеться:)))

Інна Турянська
31.05.2024, 23:25:06

Катерина Федоровська, Дякую...мені тепер захотілося кави)) і її тепла:)

avatar
Наталка Черешня
31.05.2024, 22:12:54

Сонечко, ну я ж тебе лю ))
Чого ти ото мене позориш?)) Ще подумають, що кусаюся!

Показати 3 відповіді
Інна Турянська
31.05.2024, 22:26:14

Наталка Черешня, Малий має рацію)))

avatar
Halyna Shchyrba
31.05.2024, 21:37:41

Привіт)
Прикольно і цікаво!
Як мінімум одного автора, серед цих чудових, не побачила))
❤️❤️❤️

Показати 5 відповідей
Інна Турянська
31.05.2024, 21:54:10

Halyna Shchyrba, Ну от)) нікуди без них;))

Інші блоги
Доброї ночі!
Привіт! Знижка на історію! Подвійна помилка з босом. Дежавю. - Ти мазохістка? - Цілком логічне, я б навіть сказала риторичне питання... - Цілком можливо. Так, певно так і є, - я практично впевнена в тому, що на моєму місці
Перший розділ "Відроджених з Попелу"
Вітаю, дорогі читачі! Перший розділ "Відроджених з Попелу" вже на Букнеті (а я і досі не звикла до назви). Сподіваюсь, що початок книги вас не розчарував. Буду рада вислухати будь-які ваші думки стосовно першого розділу,
Ось такі презенти підходять?)
Історія по знижці! Не для тебе мама Ягідку ростила Чому мужики вважають, що якщо жінка живе з ними, то вони приручили дику тваринку? Невже чоловіки такі наївні та розслабляють булки в найнесподіваніший момент? Ха!
2000 підписників
Привіт, мої любі! Ви бачили скільки вас у мене? На цю хвилину 2015 підписників!!!! Я так радію цій цифрі. Я ціную кожного з вас! Кожного! Чуєте?! Ваша Майська сьогодні навіть трохи святкувала цю подію. Завтра викладу відео
Вища ельфійка
Як сприйняла Ейлірейн той факт, що вона є вищою ельфійкою і чим це їй загрожує — читайте у новому розділі "Академії Фейлім". Я залишила кабінет ректора в засмучених почуттях. Я хоч і думала останнім часом, що можу
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше