Як зрозуміти, що твої книги потрібні?

Усім доброго дня, вітаю вас читачі і автори. Як ваші справи, як настрій, чи мирним було сьогодні ваше небо?

Продовжую писати свою книгу "Людина у човні". Нещодавно опублікував 32 розділ. 

З кожною публікацією нового розділу я бачу, як збільшуються прочитання але в порівнянні з іншими книгами це все ще доволі низький показник. Я не можу зрозуміти чого мені не вистачає, щоб привабити більше читачів. Я не заробляю книгами, але для мене важливо, щоб її читали, щоб коментували, інакше як мені зрозуміти, що я пишу, чи потрібно це людям, чи є попит на такі історії.
Можливо хтось знайде для себе щось важливе у ній, можливо хтось віднайде себе, можливо хтось зрозуміє те чого раніше не розумів. Я люблю писати і пишу для людей і щиро вірю, що ця історія може стати особливою для якогось читача.

Можливо треба бути більш активним у блогах у коментарях до інших книг, але є в мене така проблема: люблю бути чесним і ненав'язливим. Мені важко тикатися до коментарів будь-яких книг, лишень щоб привернути до себе увагу, ну не можу я так та й взагалі це не виховано. 
Раніше Можна було залишати коментар у автора чи читача на сторінці, щоб вони переходили і читали і це працювало, дійсно багато читачів прийшло через ці коментарі, через посилання. А зараз я навіть не знаю як бути. Можливо в досвідчених авторів є якісь поради або підказки я буду радий вислухати і прийняти їх.

Я не бажаю грошей я просто бажаю плід чи що за улюблене хобі, коментар і сердечко до книги. Хочеться відчувати що те що ти пишеш чому ти присвячуєш час попри усі важкі будні може принести комусь радість, задоволення і насолоду. Насолоду від того, що ти робиш щось важливе, що воно потрібно, що воно цікаве людям. Усе, що я роблю у своєму житті я роблю так, щоб це було потрібним і важливи для кожної людини. Це стосується і мого хобі чи захоплення(кожен називає це по-різному) писати книги.

Посилання на книгу→https://booknet.ua/book/lyudina-u-chovn-b413314

10 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти

Хотіла б і я знайти відповіді на ваші запитання))) Усе ще не впевнена, що мої книги потрібні. Шукаю якийсь шлях для своєї творчості. І теж боюсь нав'язуватися іншим авторам. Та гадаю нам не можна опускати рук)

Показати 3 відповіді
Vladyslav Derda
01.05.2024, 11:41:11

Анастасія Дніпровська, Так допомагають!) Я не хочу применшити працю Я просто хочу якийсь відео розуміння того що чи дійсно воно треба те що я роблю. Я роблю це не за гроші Я не прошу гривню я не прошу євро Я взагалі нічого не прошу матеріально я просто хочу зв'язку От і все) Звісно що ми працюємо не дарма бо добро робиться не тільки фізичне ще й духовно тому якщо ми вже вирішили писати книги то це наш поклик і ми маємо писати але деколи нам треба платити свою ціну за те щоб написати книгу, чи будай розділ до книги) і саме в такі моменти ти починаєш задумовуватися над тим що ти робиш!

avatar
Hanna Trunova
30.04.2024, 14:15:54

А що поганого в тому, щоб коментувати інші книги ЧЕСНО? Якщо ви реально читаєте книгу, чого б її не прокоментувати?) Без мети, щоб до вас потім перейшли...)) Ну й ходити по інших блогах, спілкуватися... Теж, в принципі, непоганий метод))) Розповідати в блогах про свою книгу теж можна =))) Це завжди цікаво...)

Показати 21 відповідь
Vladyslav Derda
01.05.2024, 11:07:56

Hanna Trunova, Великий такий, втоптаний натхненням) мішок

avatar
Тетяна Гищак
29.04.2024, 14:55:36

Запрошую на безстроковий марфон: https://booknet.ua/blogs/post/363457 . Зможете отримати чесну відповідь на своє питання взамін на таку ж чесну відповідь щодо творів інших авторів.

Показати 4 відповіді
Vladyslav Derda
30.04.2024, 22:50:15

Тетяна Гищак, Я зрозумів) що ж дякую я завітаю!

avatar
Таміла Калас
30.04.2024, 11:47:43

Ну що можу сказати. Я наприклад на Букнеті більше року, але по моїх підписниках , коментарях, і оцінках цього не скаже. Звичайно коли бачиш авторів із двома творами( без образ) і у них біля тисячі підписників, відчуваєш себе нездарою. Незнаю секрет їх успіху? Може мої книги справді тупі.

Показати 5 відповідей
Vladyslav Derda
30.04.2024, 22:49:50

Таміла Калас, Ага, я зрозумів) ну гаразд, як допишете своє фентезі дайте знати) я хочу прочитати)

avatar
Наталка Черешня
30.04.2024, 13:01:53

Ну так як читачам про вас дізнатися? Мало хто буде переглядати всі книги жанру. А ті, що будуть - який шанс, що знайдуть вас серед тисяч книг?

Показати 7 відповідей
Vladyslav Derda
30.04.2024, 22:48:54

Наталка Черешня, ))

avatar
Veronika J-Smith
29.04.2024, 19:09:26

Люди звикли до халяви і не вважають за потрібне віддячити автору за його старання. Підписки, лайки і коментарі - рідкість. Це вбиває всіляке бажання публікувати. Тут багато хто страждає на біганину по сторінках інших авторів з коментарями і взаємними підписками. Мені теж якось ніяково себе пропонувати, але це працює (брехня на благо).
Якщо до кінця літа мені не вдасться прорвати купол тиші, то 1 вересня стане моїм останнім днем на платформі, - так я сказала собі.
Бажаю вам успіхів!

Показати 3 відповіді
Hidden lady
30.04.2024, 18:22:00

Олександра Метафор, Як автор жанру 18+, скажу чесно - туфта це повна, що читачі в черзі стоять за твоєю книгою з віковим обмеженням. Вже рік як пишу 18+, і нічого.
Основна база для уваги до своєї книги - обкладинка з сексі-мужиком і тендітною дівчиною. Якась легка еротична історія між босом і секретаркою. Друг батька хоче твою доньку і т.д.
Я не люблю таке писати. І якщо почитати 18+, то там навіть сцени такі собі (ні в якому разі не сприймайте мій коментар як образу, це моя думка) адже з постільної сцени(скажемо так) одна назва.
Ти не привернеш увагу читача сюжетом одразу. Чіпляти треба обкладинкою і анотацією, да такою щоб аж очі на лоба полізли.
Так що книги 18+ взагалі ніяк не продвигаються. Може це у мене так, але не продвигаються.

Щиро думаю, що справа в удачі. Комусь вже пощастило, комусь пощастить у майбутньому. Головне не зупинятися! А ще знаходити друзів. У мене не кожна книга заходить, на жаль, але є чарівні друзі-письменники, які підтримують та допомагають не здаватись :) Тож марафони, взаємні блоги - все це працює для авторів Букнету

Показати 3 відповіді
Vladyslav Derda
30.04.2024, 18:06:32

Олександра Метафор, Зрозумів вас) треба мабуть якісніше проводити той мінімум часу на букнеті)

avatar
Вадим Булава
29.04.2024, 19:46:43

Доброго вечора! Я на платформі 4 місяці, але можу сказати, що у мене виходить розвиватися. Знаєте, скажу одразу, що після конкуренції на Ютубі, де я працюю паралельно й донині, Букнет - це ще Рай для початківців та просування. По-перше, ніколи не можна нічого боятися. Розумію, що цей варіант не зовсім Ваш, проте говорити про себе потрібно голосно та намагатися просувати свої твори як у реальному житті, так і у інших соцемережах, окрім Букнету. Так точно знайдеться більше людей, яких цікавитиме Ваша творчість. Другий спосіб, звичано, є, але він не зажди спрацьовує, та все ж скажу Вам: це кількість та якість контенту. Пишіть якомога більше та робіть Ваш текст якісним та приємни для читання(редагуйте, додавайте картинки і т.д.)

В ідеалі, ясна річ, комбінація двох способів. Щоб поглянути, як це зробив я, заходьте до мене на "Фінальний Ривок" та пишіть власні враження, як від способів, так і від тексту!

Показати 2 відповіді
Вадим Булава
30.04.2024, 09:53:34

Vladyslav Derda, Розумію

Привіт! Ваше бажання цілком нормальне, і воно є в кожного з авторів. Сама стикнулась з тим, що тут читачі чомусь неохоче ставлять вподобайки та обмінюються думками. Але поступово все буде. На цій платформі я теж новачок, тому в мене також мало зірочок та читачів. Але впевнена, все з часом буде. Зараз почитаю Вашу книгу і напишу свій коментар. А бажання заробляти на книгах - нормальне, оскільки це - насолода для читачів, але це - наша робота, наш креатив, наш немалий час життя. Тому, не падайте духом. Успіхів у творах!

Vladyslav Derda
29.04.2024, 12:07:56

Сніжана Федорова, привіт) так ви праві, доволі слабкий зворотній зв`язок, не розумію чому. Ну я поки не ставив собі за мету зароблятм книгами(можлво колись) проте так хочеться взаємозвязку. Те, що писати книги це немалий час - істина! Та і частина твого життя!

avatar
Віка Лукашук
29.04.2024, 11:37:59

Так, це доволі неприємно, але треба продовжувати!) Зазвичай, доволі сильно допомагають блоги. Можете ще в соц.мережах розповідати про книгу, рекламуючи її. Там різні цікавинки, факти... Тож натхнення та усього найкращого;)

Vladyslav Derda
29.04.2024, 12:03:24

Віка Лукашук, Угу, майбуть треба більше блогів) ну так потрібні соц.мережі, але їх не веду, може в тому проблема? дякую за пораду, вам теж всього найкращого!

Інші блоги
Про що буде книга?
Вітаю, любі читачі і читачки! Доки події у романі “Красень і чудова дівчина” стають палкішими і нервовішими (ох, готуйтеся!), хочу запропонувати вам випробувати інтуїцію :) Зіграємо? Раніше кілька разів
Як здійснюються мрії
Сьогодні чарівна ToriKa приголомшила мене фантастичним відео, у якому розповіла про мої історичні любовні романи. Іноді і нам, авторам, не вистачає слів, щоб описати свої емоції. І це саме той випадок. Бо на сторінку блогерки
Допоможіть обрати наступну історію
Вітаю, мої любі читачі та читачки! Хотіла з вами порадитися щодо історії, яку писатиму наступною. Яка з них, на вашу думку, звучить цікавіше? Історія 1 Головна героїня та її чоловік (у розпал сімейної кризи) потрапляють
Картинки в главах. Ваше відношення?
Привіт усім! В минулому блозі обіцяла зробити візуалізацію до прологу моєї нової книги "Коли сонце не зійде", але, нажаль, трохи затягнула з цим, так як дуже мало часу. З одного боку я люблю весну, а з іншого не дуже,
Східна леді | Візуал
Вітаю, мої чуттєві вогняні! Ви жадали побачити візуалізацію героїв книги "Спецпідрозділ "Титан": Східна леді", а хто я така, щоб відмовити вам? Якщо ви ще не читаєте цю унікальну заборонену історію кохання
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше