Я знову тут! 100+ підписників! Творчість.

Мої вітання всім! З Різдвом! 

Знову я був відсутнім і знову я повернувся! Якщо якась "нечиста сила" і хотіла чимдужче мені насолити, роблячи усілякі пакості, то нехай знає, що вона погано старалася! "Фу" і "бе" такою бути! Але про це – згодом...=)

В першу чергу я хочу сповістити гарну новину (звісно, насамперед – для мене). Мої любі підписники перетнули межу в 100 осіб! Сподіваюся, що новоприбулим буде тут цікаво і весело!  Це дуже приємно. А ще, з кожним новим підписником я розумію, що мої твори подобаються людям і я рухаюся у вірному напрямку. Тож, я висловлюю щиру подяку всім і кожному/кожній окремо за Вашу потужну підтримку, за Вашу безмежну віру в мене та мої сили, за всі ті гарні слова та веселі жарти, що Ви писали в коментарях, надихаючи мене та підіймаючи настрій, дуже часто окриляючи зламаний дух. Не шкодую жодної хвилини, що я провів із Вами тут!  ДЯКУЮ!

Сподіваюся, що ми не зупинимося на досягнутому результаті! Але так, щоб не відправитися в бан... =Р

А тепер, щоб зробити цей блог ще більш творчим і заодно розім'яти свої пальчики перед написанням продовження Темного лорда, я напишу коротеньку розповідь.

Якось одного зимового вечора Діма повернувся додому із лікарні. Як завжди, він повечеряв і поквапився до свого компухтєра, щоб перевірити, як там життя на Букнеті. Але, щойно він тицьнув кнопку живлення на системнику, як щось палахнуло і вибило пробки. Світло зникло, а Діма стоїть і нерозуміючи кліпає сліпими очима. Мама знову увімкнула пробки, світло з'явилося і Діма повторив спробу увімкнути комп. І знову – "ПАХ"! Пробки вибило, світла нема, а у Діми закрадаються підозри, що це не просто збіг...

Не зміг Діма потрапити у той день на Букнет, бо комп його вмер. Плакав Діма гіркими крокодилячими сльозами, аж допоки не приїхав його брат і не виявив причину поломки: згорів від похилого віку блок живлення. Але добре, що той блок був не із дешевого непотребу, тож спрацювала система захисту, не давши можливості згоріти попутно ще чомусь важливому. Діма жахнувся лише при одній думці, що таке могло статися. А коли він подумав, що міг згоріти ще й жорсткий диск, де зберігаються усі його напрацювання, то він ледь дуба не врізав. Хоча, періодично Діма зберігав копії своїх напрацювань на окремі носії, або в інтернеті, що радив би робити й іншим авторам.

Потім, його чудовий брат придбав новий блок живлення, замінив його і все запрацювало. Діма став знову щасливим!

Проте, радість була не такою вже й великою, бо виявилося, що є "добрі люди", які "щиро радіють" за невеличкі успіхи Діми і хочуть усіляко йому "допогти" у цій нелегкій справі письменницької діяльності. Їм так сподобалися Дімині прояви альтруїзму, коли він вітав людей зі святом, або ділився чимось цікавим, що вони не стрималися і вирішили йому "віддячити", поділившись своїм захопленням цією "талановитою людиною" із вельмишановною верхівкою. Дімі таааак віддячили, що він у своїх дописах ділиться не лише своєю творчістю, що він очманів від тієї невимовної радості і мовчав цілий тиждень, не знаходячи слів подяки своїм "шанувальникам". Але, стало Дімі сумно і дивно, бо ж помітив він, що інші автори  пишуть блоги, де вітають людей з Різдвом, не кажучи жодного слова про творчість, а їх чомусь не "шанують" і не "віддячують" їм за альтруїзм та щирі наміри. Напевно, Діма став комусь дуже "любим", що до нього було стільки уваги.

Кінець. А хто прочитав, той молодець.

Мініатюра була написана у жартівливій формі лише з метою, щоб цікавіше сповістити моїх читачів про свої тимчасові технічні проблеми, мою відсутність та творчі плани. Якщо комусь, не дай Боже, здалося, що я намагався когось образити чи висміяти, то Вам це лише здалося. Автор, тобто я, не мав на увазі нічого поганого. Я поважаю усіх і кожного, як на просторах інтернету, так і в реальному житті.

Що ж, беруся до справи і сідаю за продовження "Темного лорда"!

З повагою, Ваш вічно похмурий Дмитро =Р

15 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Олеся Мрійниця
27.12.2023, 12:35:08

Діма, я пригадала)) Здається подіяв ритуал) Як гадаєш?)))

Показати 10 відповідей
Олеся Мрійниця
27.12.2023, 19:56:16

Dark Overlord, Бажаю, щоб легко йшло)

avatar
Інна Турянська
27.12.2023, 12:32:43

Вітаю) хай кількість підписників та творів лише зростає) успіху та натхнення!))

Dark Overlord
27.12.2023, 18:11:22

Інна Турянська, Щиро дякую! Навзаєм! =)

Це точно була якась змова. Не те щоб, я віру у теорію змови, але ж все збігається... (тут я стою у дошки, і показую куди тягнуться ниточки від мого розслідування) =D
Я думаю, блок живлення хотів приховати те, що це він на вас поскаржився. Замордували ви його роботою)))

А взагалі так, зберігати твори одразу у кількох місцях зручно. Я після кожного додавання шматка тексту, заливаю його на Гугл диск. Так точно знаю, що є доступ до свіжого тексту. Адже і у самого в серпні здох комп( Доводиться працювати на ноутбуку.

Показати 40 відповідей

Катерина Федоровська, От і я майже постійно жартую) З крихтою жорстокості))) Можу і про смерть жартувати, це не складно)

avatar
Alesia
26.12.2023, 16:06:19

Нарешті!!!
Поки дівки не налетіли, вітаю з Різдвом!!!
Здоров'я, МИРУ, натхнення та довгих років життя системнику та жорсткому диску!

Показати 13 відповідей
Dark Overlord
26.12.2023, 23:23:42

Alesia, Ні. Але, плачемо не награно... =)

avatar
Іра Майська
26.12.2023, 20:26:56

Вітаю вас щиро з такою кількістю підписників. Якже ж важко вони приходять. Радію кожній новій людині, немов дитина.

Dark Overlord
26.12.2023, 20:31:33

Іра Майська, Дякую! =)
Так, підписники додаються так рідко, що можна спокійно відкорковувати пляшку шампанського після ще одного +1 =Р
Хоча зізнаюся, я гадав, що скоріше напишу твір на 300 000 знаків, аніж наберу 100 підписників. А трапилося зовсім навпаки)

Діма! Ти з нами і це найголовніше! Щиро радію, що комп'ютер вже працює. Я одразу ж після твого блогу всі тексти позакидала в хмари в інтернет! А то мало що! Комп'ютери - штука ненадійна.
Рада, що ти пишеш і при гарному настрої! Натхнення і зі святами тебе вітаю!!! А то забігалися і не привіталися))))

Dark Overlord
26.12.2023, 20:24:13

Лариса Бондарчук, Дякую, Ларисо! Добре, що мій блог приніс хоч якусь користь і Ви теж зберегли свої напрацювання)
Вас теж вітаю зі святами! Нехай у Вас буде все, і нічого за це Вам не буде! =)

avatar
Лара Роса
26.12.2023, 16:10:19

З поверненням! Добре, що блок живлення повівся, як джентльмен, і не спалив усе вщент))

Показати 14 відповідей
Alesia
26.12.2023, 19:33:23

Dark Overlord, Це точно)))
Волосся та капелюх нам ще знадобляться ;)))

avatar
Василь Бундзяк
26.12.2023, 16:35:55

З поверненням!)
Можете не вірити, та я вже починав переживати за Вас)
Все добре, що добре закінчується, як то кажуть))
З Різдвом Христовим Вас!)

Показати 4 відповіді
Василь Бундзяк
26.12.2023, 19:16:57

Олеся Мрійниця, Так, дякую за допомогу))
Наступного разу буду знати, кого питати))

avatar
Тана Лі
26.12.2023, 17:41:34

Вітаю зі 100+ підписниками! ᕙ(`▽´)ᕗ

Dark Overlord
26.12.2023, 18:31:16

Тана Лі, Щиро дякую! =)

avatar
Ярко
26.12.2023, 17:43:04

Вітаю!) неай їх прибуває все більше і більше. Наснаги вам

Dark Overlord
26.12.2023, 18:30:28

Ярко, Щиро дякую! =)

avatar
Лоре Лея
26.12.2023, 17:57:46

Вітаю, далі більше)

Dark Overlord
26.12.2023, 18:30:02

Лоре Лея, Дякую!
Ох, який же милозвучний Ваш нікнейм, не стомлююся промовляти його вголос)))

avatar
Олеся Мрійниця
26.12.2023, 17:36:15

Привіт! Дуже щаслива твоєму поверненню) Діма, я дуже сумувала)

Показати 3 відповіді
Dark Overlord
26.12.2023, 18:15:38

Олеся Мрійниця, Одне іншому не заважатиме. Доки відпочиватиму від написання, то послухаю Ваше оповідання, посьорбуючи смачний чай з лимоном)

Ура! З поверненням!!! От де ж ця письменницька діяльність так нагрішила, що стільки перепон на її шляху. Як не "добрі люди", то "надійні" технології. А ще віруси, хвороби і купа інших випадкових проблем:)) Але все буде добре! ПЕ.СЕ. Ми також без тебе сумували:)))

Показати 15 відповідей
Dark Overlord
26.12.2023, 17:28:02

Alesia, Ну, якщо розглядати це з такого ракурсу, то думка стає позитивнішою =)

avatar
Аміла Даймон
26.12.2023, 16:41:12

Вітаю з різдвом, дуже рада, що повернулись))) вас не вистачало! Побажаю, щоб «гарним людям» повернулось їх «добро». Іноді буває живеш собі спокійно, живеш... а потім бац і дуже гарна людина захотіла тобі добра. Трохи іронізую насправді, як і ми всі тут)
А тепер подякуємо великому Богу Жорсткого Диску, що з технікою все ж таки все гаразд і ваші наробітки у безпеці) натхнення та успіху у творчості❤️❤️❤️

Dark Overlord
26.12.2023, 17:15:56

Аміла Даймон, Щиро дякую! Бажаю і Вам усього найкращого!
Радий, що залишаєтеся зі мною. Сподіваюся, що не розчарую у подальшому ;)

Інші блоги
Розлучення. Він кохає іншу
Любі читачі, в Альбіни Яблонської емоційна новинка Розлучення. Він кохає іншу У тексті є: - двоє дітей - невірний чоловік - спроба розлучення після 15 років шлюбу Анотація: — У мене є інша, — сказав Давид,
Перша знижка на "Не втекти від себе"
Доброго ранку! Сподіваюся, що всі Ви знаєте, як я обожнюю нумерологію, і в моєму житті є певні символічні дати. Про це вже писала. Сьогодні одна з таких. Тому саме сьогодні роблю подарунок для всіх моїх поціновувачів, які
Найсокровенніше | Чернетки #2
Поки розділ 20-й "Пір року. Зникнення Зими" пишеться в темпі равлика (забудьте мої слова, що це буде маленький розділ, ага...), поділюся з вами моїми каракулями =) Саме так виглядала чернетка першої зустрічі
Привіт!
Я новий автор початківець. Нещодавно почав писати фентезі під назвою "Езосейн" зі своєю подругою. Завтра з 11:00 по 13:00 вийде три перших розділи, сподіваюсь, що ця книга матиме хоч одного читача. Не знаю чи вийде привернути
Знижка на гумористичне фентезі
Вітаю всіх й запрошую на знижку! СТИХІЙНЕ ЛИХО цілком підходить, щоб відпочити від напруженої нерадісної буденності. Гумор і пригоди, магія й кохання - все перемішалось завдяки непосидючій героїні. Щоб не вчити теорію
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше