Питання до читачів та оновлення графіку

 

Любі, в мене до вас два оголошення. По-перше, як я не намагалася побороти погане самопочуття і спеку в 58 градусів (тут дійсно зафіксували таку аномалію), вони, зарази, беруть верх. Мінуси життя без кондиціонера))

 

Тому орієнтовно до 26 серпня проди на «Плату за гордість» виходитимуть через день. Сюжет там дійшов до кульмінації, тяп-ляп я не хочу, а складні сцени мозок не тягне зі звичною швидкістю) Написання забирає більше часу, ніж я звикла, тому поки сповільнюю темп викладки.

Сподіваюся, ви пробачите мені цю маленьку майже-відпустку. За два місяці опубліковано 400к, залишилася приблизно третина. Якщо чесно, книжка вийде набагато більшою, ніж я думала. В цьому вина героїв, які не захотіли бути простими.

Що Андрій зі своїми філософськими роздумами, що Люда, яка не забажала покірно приймати долю й виступає з ним на рівних, що мій перфекціонізм, який вимагав оригінальності в сценах. Через них мені довелося декілька разів змінювати план, переписувати глави з різних точок зору, вигадувати незвичні описи. Попереду найважливіші моменти, парочка безумств, усвідомлення почуттів. Коротше, роботи непочатий край))

 

Тепер по-друге: поділюся планами на осінь. «Плата» виходитиме десь до середини вересня. Якщо я зможу повернутися до звичного робочого ритму, то поновлю викладку «Віртуального коханця» паралельно, з 26-ого серпня. Якщо ні – то завершу його вже після предоплатної книжки.

 

Проблема історії Аліси з Данилом в тому, що вона вийшла далеко за рамки плану. Починаючи, я не думала описувати майбутнє України після війни і складнощі людей, які переживають посттравматичний синдром. Але коли в процесі написання поглибилася в цю тему, зрозуміла, наскільки актуальною вона буде.

Данило як колишній військовий з яскраво вираженим ПТСР, якому не допомагає жодна терапія (поки на це є тільки натяки, але уважні читачі мали скласти двічі два). Аліса як цивільна, що пережила смерть брата, руйнування мрій, втратила сенс існування, закрилася вдома. Вони обидва страждають, просто по-різному. І перелопативши купу інформації, я нарешті змогла зрозуміти, як їм допомогти. Залишилося це цікаво описати))

Як бачите, книжка в рамках флешмобу забрала все моє літо, але одразу по завершенню всі сили кину на «коханця».

 

Паралельно хочу завершити «Зроблю своїм», який, ви зараз здивуєтеся, теж дуже вийшов за межі плану) З оповідання в 15к знаків до чернетки в 60 і роману на 300.

Це вже не історія про дівчину з дивним уявленням про стосунки, а інструкція «побудуй своє щастя/зроби з хлопця успішного чоловіка». Завдяки Олесі страшний «дрищ» Богдан має перевтілитися, мов Попелюшка)) Я захотіла розкрити це поетапно, без ходу – пройшло п’ять років, і оп, він одразу такий.

 

Відкрию таємницю, що збиралася після завершення цих історій виставити продовження про дітей Саурецьких. Але вирішила приурочити цю книжку до річниці завершення дилогії в березні. А до того часу видати ті історії в рамках «всесвіту», які будуть там згадуватися: про Влада і Софію та Сашка з Катею.

 

Чесно, навіть не знаю, з якої почати. В минулому голосуванні лідером була якраз історія про колишнього нареченого і подруги Христини. Я вже накидувала її чернетку до того, як диск зламався, тому можу впевнено сказати, що вийде вона ну дуже специфічною.

Закохана дівчина, яка ламає себе заради хлопця, намагаючись втілити всі його фантазії. А він сприймає її лише тимчасовою коханкою. Там не буде ні романтичних почуттів з його боку, ні солодкого хепі-енду. Скажіть, чи ви реально готові читати таку історію з купою еротики і мінімумом чоловічих емоцій?))

 

На іншій стороні вагів – протилежний тон сюжету Влада і Софії. Стосунки студентки з жонатим деканом, який переконує, що кохає тільки її. Злам, коли стає відомо, що його дружина вагітна. Несподівана пропозиція відомого рокера стати його менеджером. Ніч, яку вони проводять разом, бо вона хоче помститися колишньому.

Для Соні це разовий досвід, який вона не хоче повторювати. А ось музикант знайшов в цій дівчині свою музу і відпускати не збирається. Все б нічого, але декан, з яким вона крутить роман – його брат, найближча людина з всіх. Коротше тут емоцій з драмою буде багато.

 

Отже, за яку історію з цих двох проголосуєте зараз? Творчий емоційний Влад чи холодний цинічний Сашко? Легковажна Катя, яка відноситься до інтиму, як до гри, або серйозна Соня, що розриватиметься між коханням до декана і тягою до красунчика-рокера? Класичний хепі-енд або кінцівка, сповнена скла? Чекаю вашого вердикту!

 

10 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Айсідора
16.08.2023, 07:14:54

По-перше, бажаю Вам легкого пера. Чекаю продовження "коханця" та "зроблю своїм". Обидві істооії цікаві, не типові і я рада і вдячна, що Ви плануєте їх розгорнуте викладення.
По-друге, голосую за Влада і Соню. Ну от якось класичний трикутник і ХЕ є більш бажаним серцю. Його морально готова чекати і читати разом з викладкою. Ви якось самі в блозі писали, що читачу це приємніше читати. Ви праві, шукаємо звичних схем і закохуємось у їх неордмнарну подачу.
Історія Каті планується знову ж таки не типовою, тому її очікування буде складнішим. Хоча, думаю саме в ній Ви би показали Христину з іншої точки зору, бо були ж натяки від Каті, що в клубі Тіна підгадала ту розмову, щоб нагадати про себе Дені.
Бажаю Вам здійснення задуманих планів і побільше читачів.

Показати 7 відповідей
Айсідора
22.08.2023, 09:41:58

Уляна Скіденко, А Ви читали на букнеті Ліану Меко? Думаю, Вам би сподобалось. Її "хибна краса" і "хибна мрія" залишили приємний післясмак

avatar
Anastasiia Lypovska
16.08.2023, 17:26:35

Мені цікаво буде читати усі Ваші книги .... питання в іншому, що вам самій буде цікавіше писати....це ж таке ми хочемо одну історію, ви почнете писати її, а тут у вас попруть в голові сцени для іншої історії)) Усі герої особливі і цікаві по-своєму)

Показати 5 відповідей
Уляна Скіденко
21.08.2023, 20:25:50

Anastasiia Lypovska, Дякую за таку підтримку! ❤️

Влад та Соня

Уляна Скіденко
21.08.2023, 06:11:47

Татьяна Псевдоним Шпаковская, Прийнято)) Думаю, по кількості голосів вже можна зробити висновок, що вона буде першим сучасним романом в черзі на написання)

avatar
Таня Кравцова
16.08.2023, 21:28:55

Дуже з великим нетерпінням чекаю ваші історії . Всі персонажі дуже глибокі особистості, вони западають в душу,пишіть про всіх, скучила за Саурецькими страшенно,Ден,для мене ,взірець чоловіка. Здоров'я вам та творчої наснаги

Уляна Скіденко
21.08.2023, 06:11:04

Таня Кравцова, Дякую! ❤️
Ох, ви цим коментом штовхаєте мене дати ще одне камео Дениса разом з Владом і Сонею в "Платі". Там якраз день підходить, коли вони троє в лікарні, поки Христина на Майдані чекає дзвінка Саурецького. Думала дати згадку, але може ще й розпишу. Книжка все рівно вдвічі більша запланованого, зайва сцена їй не завадить) Треба обміркувати.

avatar
Фата Моргана
16.08.2023, 09:41:09

Поляков - там в тихому омуті )
З таких тирани часто виростають

Уляна Скіденко
21.08.2023, 05:46:02

Фата Моргана, О так) В нього є багато темних плям в біографії. На це були натяки в історії Христини, просто він сам як особистість був їй нецікавий, тому ми мало що знаємо точно)

avatar
Фата Моргана
16.08.2023, 09:38:24

Рокер та Софія)
все інше - теж)))

Уляна Скіденко
21.08.2023, 05:44:01

Фата Моргана, Прийнято))

Чекаємо з нетерпінням на всі Ваші книги!
Голосую за Соню і Влада)

Уляна Скіденко
21.08.2023, 05:42:53

Наталія Корякіна, Дякую ❤️ Поступово до всього доберемося))

avatar
Elena Chernysh
16.08.2023, 05:57:40

Хочу історію Влада та Соні

Уляна Скіденко
21.08.2023, 05:42:15

Elena Chernysh, Врахувала ваш голос, дякую ❤️

avatar
Іра Сітковська
16.08.2023, 03:22:10

І спасибі за новини про плани на книжки!)
Ох, Сашка та Катю теж чекаю! В другу чергу!
І готова до всього) я ж люблю реалістичність!
Холодні чоловіки, ну мене таким не сильно здивуєш...) Саме в реалі! Теж особистий досвід, тому й таку історію б прочитала б!

Уляна Скіденко
21.08.2023, 05:41:03

Іра Сітковська, Там головне питання, чи подавати глави від його імені) Бо мислить він холодно, там емоцій не дочекатися. З іншого боку, коли я накидувала чорнетку, мені подобався контраст його глав-дій з легковажною героїнею, яка робить, а не думає. Цікавий виклик, думаю, так і залишу.

avatar
Іра Сітковська
16.08.2023, 03:13:22

Влад і Соня) хепіенд))!
З враження , що він творча натура, який легко до всього ставиться у стосунках з дівчатами, використовує їх, он тільки Лєра чого варта))
А тут хоп і в один момент допоміг випадок і наслідки Майдану плюс цікавий збіг обставин, ну і Соня міцний горішок)) тож дуже цікаво!

Уляна Скіденко
21.08.2023, 05:37:18

Іра Сітковська, Тим паче, він так хотів нещасливого кохання для стимуляції музи! Соня ідеальний кандидат. Тут багато чого можна закрутити)

Інші блоги
Знижка На Завершену Книгу
Мої романтичні читачі! Сьогодні діє знижка на нещодавно завершену книгу! Якщо Вам цікаво дізнатись як склалась доля двох персонажів, яких доля наполегливо штовхала в обійми один одиного, то рада повідомити вам, що
Невідома планета 2
Прошу додаватися в підписники. Ще питання кому яка книжка подобається? Що писати насамперед? Невідома планета чи Воїн рун? Чи обидві книжки?
Візуалізації до Королеви-ворони
Оскільки в ході склейки розділів, усі візуали будут видалятися, опублікую їх ще й окремим блогом, щоб потім ви в будь-який момент могли їх переглянути. Поступово я буду доповнювати цей блог новими візуалами, тому зберігайте
Легенди "Залатати долю": лоа Геде Нібо
Привіт, любі мої! Скучили за легендами? Ось новий персонаж з оповідання "Залатати долю" флешмоба одягни_монстра. Крізь двері просочився чорний дим, з якого миттю постав Геде Нібо і недобре глипнув на ошалілих з несподіванки
Моя любов - дракони
Вітаю всіх! Хто читає ВБИВЦЮ ІЛЮЗІЙ, той вже в курсі, що в мене з'явився дракон. Люблю я їх))) Довго трималась, щоб не обзавестись черговим, оскільки їх й так багато, а потім подумала: та зрештою! Якщо вони мені подобаються,
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше