Жінки, які уводять чоловіків із сімей...

Жінки, які уводять чоловіків із сімей...

Ось така тема сьогоднішнього блогу. Складна доволі. Таких жінок називають усілякими поганими словами, і мало хто задумується - а що ж спонукало її так чинити? Невже лише жага заволодіти чужим чоловіком? Чому самих чоловіків-зрадників не "клеймують"? А якщо жінка - то одразу "легкої поведінки", "розлучниця" й т.д. Пай-дівчинки та дружини, яких зрадили, ненавидять таких жінок. Вони викликають відразу, осуд, засудження...
Але ж нумо розбиратися! Не все так просто!
І доказ цьому - цикл моїх книг "Бажана", де читач дізнається причини та наслідки вибору бути розлучницею, коханкою, тією, хто притягує й відштовхує водночас.
Не згодні? Тоді почитайте й залиште свою щиру думку:

 

Дякую за увагу! Лю. Ваша я.

9 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Рома Аріведерчі
20.04.2023, 00:26:21

Якщо вона не зв'язала чоловіка і силою не змусила розлучитись з дружиною і взяти шлюб із собою, то вона нікого ні в кого не забирала. На щастя шлюб давно - не кріпосне право. А велике соціальне досягнення. Людина - не власність. І дивно вважати її своєю тому, що десь стоїть штамп. Можна утримувати людину в шлюбі шантажем і як завгодно, але то часто погано закінчується. Розлучення вберегло багатьох, до речі більшість з цих багатьох - жінки, від фізичного і морального знущання, а то і каліцтвачи вбивства. І всі зараз знають, беручі шлюб, що розлучення можливе, а часто навіть і бажане.
Не можна прив'язувати людину до себе ланцюгами, дітьми й штампом в документах. І не треба. А особливо не треба зважати, що кажуть люди, яким до тих, кого вони обговорюють немає ніякого діла.

Показати 6 відповідей
Рома Аріведерчі
20.04.2023, 17:54:47

Дар, Якби були складні, то не вижили б. Я маю на увазі - непізнавані. От бачите - одне ускладнення у вигляді можливого осуду і незгоди, і з цього ціла трагедія. Звісно вибір робити складно і важко. завжди є купа чинників у кожної зі сторін. Але в цьому разі як раз нічого складного - осуд не знати кого ламає людям життя і веде до взаємного обману. А закон недосконалий. І не захищає потерпілих. Тобто для розуміння нічого складного нема, а життя псує.
Але то штучні ускладнення. Вони зовні ситуації між двома. А там хтось розлюбив, або любить двох (трьох...), хтось з цим не бажає змиритись і т.д. От де складно. Все обговорити, все знати й вирішити, як жити далі.
А що якась баба Маня сказала - то не складно і не важливо.

avatar
Крися
20.04.2023, 09:55:50

Дуже важке питання. Буває різне. Іноді жінка інша бачить пару, що парубок нормальний, та непомітно відбирає його собі, тобто разрушає пару. Як їх назвати, лише в голові не дуже хороші слова. А іноді й чоловік винен. Живе він з дружиною, діти, дружина до сексу не дуже, бо втомлюється, аби дом бліщав, нагодовані були, наглажені. От він і йде до коханки, до романтики, голову жінці дурить, що не має сексу з дружиною, що кохає. Але часто такі чоловіки не розводяться або знов повертаються до дружини. Іноді. Говорять часто, якщо у чоловіка з'являється багато грошей, він шукає і знаходить нову молодшу жінку. Такі роблять нові сім'ї. Інші живуть на дві сім'ї. І таке буває. Життя воно складне.

Показати 3 відповіді
Крися
20.04.2023, 17:51:45

Очеретяна Кішка, Так. Ситуації бувають різні.

avatar
Таті
19.04.2023, 22:13:51

Вирішила виговоритись)
Чомусь у нашому суспільстві прийнято в зраді більше звинувачувати коханку чим чоловіка. Бо ти ж диви яка шльондра, в чужу сім'ю влізла. Забуваючи, що вона нікому клятву в вірності не давала і символ цієї клятви (обручка) у неї на пальці не блистить, вона то нікого не зраджувала. І давай козлика вибілювати, "сучка не захоче, кобель не вскоче", це його жінка недолюбила і тд. І взагалі, це чоловіча природа така ?‍♀️.
А жінка ні сном ні духом, що її законний вже не тільки її. Але клеймо "сама винна" вже поставили.
Хтось хоч раз зустрічав жінку, яка живе на дві сім'ї? От у мене недавно помер рідний дядько, і виявилось що в нього вже 18 (!) років є інша сім'я. Хоча, стоп, не так. ЩЕ ОДНА сім'я, з дітьми, домом, побутом. 18 довбаних років він обманював всіх навкруги. Як думаєте, хто в очах всіх був найбільшою мразотою? Якщо ви подумали, що чоловік, то це неправильна відповідь.

Показати 17 відповідей
Лана Іссан
20.04.2023, 17:20:04

Очеретяна Кішка, Шок! Просто слів брак. (((
Співчуваю.

avatar
Єва Райн
19.04.2023, 20:56:29

Ох, складна тема, але ж чоловік не телятко на привязі, взяв та й пішов. В такому винні завжди всі троє.

Показати 7 відповідей
Рома Аріведерчі
20.04.2023, 16:34:43

Єва Райн, Ну то не мій термін. те, що описують в більшості книг. ВООЗ трактує як психічний розлад взагалі. І у такого виду кохання є спеціальний номер. І це захворювання, воно частіше за все саме минає або переходить в депресію. У нас педалюють різницю між любов'ю і коханням. Що вдієш, норот малограмотний. Так от,любов - це те,що не мине. І якщо її нема, то кохання - це хвороба і залежність. і мозок або їде дахом, або позбавляється залежності дуже скоро. І строк давно вирахуваний.
Тому утримувати людину. що видужала - дикість і невігластво. Особливо якщо ти її любиш.

avatar
Оксана Зіентек
20.04.2023, 15:41:00

У своєму колі намагаюся уникати жінок, що лізуть в чужі родини. Бо людині з настільки гнучкими принципами віри нема. Вона буде такою ж і в дружніх стосунках, і в бізнесі.
І я не вірю в казочки про "він розведеться", "вони вже давно не живуть разом як чоловік і жінка", "вона його дитиною тримає"... Якщо чоловік хоче підти, його не втримає ні дитина, ні спільний бізнес. Маю підозру, що всі це розуміють, але це ж таке зручне самовиправдання.
В Німеччині заяву про розлучення у пари приймають тоді, коли вони не менше року прожили окремо. Одна моя коллега зустрічалася з таким... Томасом. "У нього депресія, йому потрібна допомога", "Дружна його не розуміє, покинула його в біді, а я - підтримаю", "Він розлучиться, як тільки зможе...". Він погуляв-погуляв, підлікував свою "депресію", та й пішов назад до дружини проситися: "... я зрозумів, що це була тимчасова криза" і "Дитина без мене сумує, мені прикро завдавати їй болю". А коллега залишилася незаміжньою, вагітною і з мінімальними аліментами (бо він довго був на лікарняному і втратив роботу). Попрацювала "антидепрессантом".

Показати 3 відповіді
Дар'я Новицька
20.04.2023, 16:15:40

Оксана Зіентек, Погоджуюсь, таке також можливе. Але це трохи інше, то вже просто натура така людини. Яка завжди буде шукати вигоду для себе. Якщо всі ці "гнучкі принципи" поєднуються в одній особі... Вона то всюди "викрутиться", але й довіри не матиме серед тих, хто її знає.

avatar
Анні Ксандр
19.04.2023, 21:09:17

Ну... Чоловіки такі істоти, що доки... жінка не захоче, то й він до неї не полізе, бо в них зовсім інше мислення. Жінка ж, яка свідомо лізе в сім'ю... Навіть не намагатимусь виправдовувати чимось, в неї були такі ж шанси, як і в тієї чи іншої дружини... Тому, кожен свідомо обирає свій шлях...

Показати 14 відповідей
Анні Ксандр
20.04.2023, 13:31:52

Тетяна Гуркало, Ну, якщо знайомі в них є і так він її знайшов... В людини розлад, якщо аж так заморочився у пошуку... Не варто не дооцінювати жінку навіть з таким зростом. Крім того, якщо 150 см, то тим більше вміння бігати їй не допоможе. Є достатньо дієвих прийомів, які подужає навіть 150 см жінка чи дівчина. Варто лише мати належну підготовку, а для цього жінки самі себе знецінюють, кажучи, що я маленька, немічна та в цьому роді.

avatar
Dana N
20.04.2023, 11:11:45

Ну чого ж -"увела"...спокусила, підманула, хитрощами голову закрутила) Не будемо применшувати сили жіночих чарів!) До того ж, хіба мало в таких ситуаціях називають чоловіків "козлами" і "кобелями", не треба все валити вчергове на дискримінацію жінок, я так вважаю.

Показати 2 відповіді
Dana N
20.04.2023, 12:00:24

Дар, Так звісно ж ні, чоловіка гулящого теж зневажають, адже так?

avatar
Кейтрін Шкроб
20.04.2023, 00:18:36

Для мене на 100% винуватий чоловік, а не коханка. Він же зраджує, бреше. А коханка може й не знати, що в нього на стороні є дружина, а якщо знає - то воно обов'язково їй повернеться якимось лихом, але навіть в цьому випадку більше звинувачую чоловіка.

Дар'я Новицька
20.04.2023, 11:28:40

Кейтрін Шкроб, От на такі ж 100% згодна з вами! Життя - бумеранг. Дякую за роздуми)

avatar
Тетяна Гуркало
20.04.2023, 10:27:47

Подобається мені це "увела". Ніби чоловік такий дурний-дурний, наївний-наївний, зовсім за свої вчинки не відповідає. Такий собі баранчих, схопили за рога, та повели собі, а він такий копитцями впирався, але що б він тій культуристці зробив, бідний)). Я б на місці чоловіків на таку зневагу ображалася. Але якщо комусь воно подобається, то прапор йому в руки, про нього це багато говорить.

А так, ні наявність дітей, ні звання найкращої домогосподарки світу чоловіка не втримає, як і жінку, насправді. Знущатися одне над одним, лиш би шлюб не розпався, то таке. Головне зробити все можливе, щоб діти не страждали, а то деякі, котрих за роги "увели" розлучаючись з дружиною, розлучаються і з дітьми.

Показати 2 відповіді
Тетяна Гуркало
20.04.2023, 11:05:53

Дар, ну, я й кажу, якщо чоловікові ці "увела" подобаються, то це саме про нього говорить. У нього тут кохану нову дружину ображають, а він жертву жіночих розбірок зображає з себе.

Інші блоги
"Грай (не)за правилами", бос+підлегла+таємна гра
На що піде письменниця, аби написати цікаву книгу? Може і на нову роботу влаштуватися, і в таємний клуб проникнути. От тільки зустрівшись у цьому клубі зі своїм новим босом, Міра розуміє: щось тут не так... Зустрічайте
10 глав готово
Десять глав вже написано
❤️soon❤️
Привіт, мої любі!!! Трохи шалених новин!!! SOON ❤️ Ви перші, хто прочитає анотацію до "Шалена ніч у Нью-Йорку"??? Хто чекає на цю книгу, але ще не прочитав "Весільний ранок у Вегасі"- запрошую!!! Тут початок шаленого
Про «тиху радість»
Без вітань, передмов і блогерського пафосу. Одразу до справи. Художній твір «Тиха радість» знятий з сайту. На інших площадках його розміщувати не планую. Наразі він активно редагується автором, і скажу відверто,
Ти вже належиш мені — Знижка!!!
Вітання, мої любі! Запрошую на знижку історії, Лева та Олени, з роману, "Ти вже належиш мені". Інтриги починаючи з першої зустрічі героїв. Лев шукає собі розвагу, а знаходить жінку своєї мрії. Але після гарячої ночі
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше