Повтори імен в моїх творах) і історії обрання

ЦЕ ПРОСТО КАПЕЦЬ!!!!!      7 САШ(5 М+2 Ж), 4 МАКСА, 3 МАРИНИ(дві з них - головні героїні своїх книг),  3 ДІМИ, 2 ЯРОСЛАВА, СЛАВА, 2 ВЛАДА, 2 СЕРГІЯ, 2 МАШІ, 2 БОГДАНА, 2 РУСЛАНА, 2 РОМИ, і це тільки ті, що на букнеті, інших не рахувала))) 

ГГ - головний герой або героїня*

САША 

думаю, любов до цього імені повʼязана з моїм другом дитинства, майже братом, з яким ми навіть колись жили в одній кімнаті рік, я водила його в садок)) Саме його іменем я наділила ГГ мого першого і другого написаних романів))

ДІВЧАТА-САШІ

Саша (дівчинка, неповнолітня студентка на "міжнародних відносинах", вчиться в Англії, закохується ГГ з "ВІЛ. Моя боротьба.", який хворий на ВІЛ, саме завдяки ній Влад захоче боротись)

Саша (молода дівчина, власниця фірми, ГГ з роману "Наперекір дружбі", закохана в свого співробітника і зовсім не помічає своє щастя поруч...)

ХЛОПЦІ-САШІ

Саша (молодий сценарист і за сумісництвом репетитор багатої фіфи, ГГ з "Така собі мільйонерка", спонукає Таню шукати мету і йти до неї)

Алекс (студент геройської практики з "Часу Героя" з крутою силою - геніальним розумом, доводить, що інтелект сильніший за будь-яку паранормальну силу))

Алекс (з "Вісім бажань"... Чоловік, який під прикриттям додався в чат дружини слідкувати за її інтернет-зрадами, точніше, шукати того, з ким вона...)

Саня (студент геройської практики з "Часу Героя", класний пацан)

Саша (студент-журналіст з "Гри Ксю")

МАКС

до сих пір думала, що це моє друге улюблене чоловіче імʼя і очікувала, воно буде на другому місці після... Ну не після Саші ахахаха, дізнаєтесь нижче)) Мені подобається його значення "найвеличніший"))

Макс(мертвий влогер, від якого йде оповідь половину тексту, ГГ в "Блог з того світу", хоче щоб Богдан, єдина жива людина, яка його бачить, допоміг йому дізнатись, як він помер і за це обіцяє передати свій мільйонний блог) 

Макс (друг головного героя в книзі "Служниця", інколи антагоніст...)))*

Макс (друг головного героя в книзі "Поверни мою душу", йому Руслан виливає душу ахаха)*

Макс (8 бажань, ГГ... Колись мій улюблений перс з усіх моїх, суперечливий, ідеальний для когось і просто монстр для когось іншого...)

ЯРОСЛАВ( І СЛАВА)

знову ж таки, подобається мені через значення, Ярий, яскравий, сильний, сяє славою)) Найулюбленіше імʼя після Влада))

Ярослава (другорядна героїня в книзі "ВІЛ. Моя боротьба", сестра головного героя, головна героїня в книзі "Мій дегустатор", де вона навчається обманювати, стріляти, а ще - дегустувати їжу та вино у справжнього майстра...)

Ярослав (головний герой в книзі "Вартові мороку", темний маг і шпигун, який вирішить все ж рятувати світ)

Слава ( молодий інженер-конструктор, чию карʼєру я списала зі свого чоловіка, закоханий в свою подругу, яка його не помічає, "Наперекір дружбі")

МАРИНА

Мені подобається це імʼя)) Всі героїні з цим іменем викликають в мене повагу і навіть захоплення, імʼя відноситься до культу римської богині Венери, богині кохання)

Марина (молодша, "служниця", хоче помститися Владу, як власнику казино, в якому програвся її брат перед тим, як його вбили)

Марина (трохи старша, але теж хоче помситися, але Едіку, тому, в кого була коханкою і який вбив її ненароджену дитину, "Особиста Вендета")

Марина (дружина першого обранця Барбі)

ДІМА

Познайомилась я на музичному фестивалі з геніальним скрипалем Дімою і написала про нього роман ахахахахах "Гра Ксю")) 

Перекладається як той, що належить богині Деметрі, богині землі)) Часто асоціюється зі словом "хлібороб" тому напевно добре прижилось в Україні)) 

Діма (натхненник і друге кохання Ксю з "Гри Ксю", геніальний студент-скрипаль)

Діма (найкращий друг Влада, хворого на ВІЛ, має доволі трагічну долю..., "ВІЛ. Моя боротьба")

Діма (Альфонс, живе у старшої від себе жінки, кохає дівчину з інету, один з 8 ГГ книги "Вісім бажань")

 

ВЛАД

Моє улюблене імʼя, моє перше творче псевдо(так, воно було чоловіче, але не тут, не на букнеті) Маю особливу любов до цього імені, завжди хотіла бути Владою, дуже не любила своє імʼя... Та й зараз не люблю) Якби не знала з дитинства свого чоловіка, змінила б ще в 16 на Владу))

Влад (студент хворий на ВІЛ, не вірить в кохання і в довге життя, готовий померти, але зустрічає Сашу... "ВІЛ. Моя боротьба")

Влад (власник нелегального бізнесу в "Служниці", не вважає, що робить щось погане, бо нікого нічого робити не заставляє. Люди самі приходять до нього... )

БОГДАН

Імʼя мого найкращого друга в шкільні роки, він навіть хрестив мою доньку))

Богдан (студент-економіст з "Гри Ксю", її перше кохання... Спочатку вважає дівчину просто подружкою дитинства, але потім розуміє, що це не так і бореться за неї)

Богдан (студент-економіст з "Блогу з того світу", головний герой, знаходить телефон влогера Макса і тепер його переслідує привид)

РУСЛАН

Коли постало питання, яке ж ще імʼя взяти щоб не було десятих саш і Славів всяких, я взяла це імʼя ахахахахахах)))) Воно ніби теж красиве)) 

Руслан (низенький хлопець, ГГ, студент-актор з "Більше ніж шоу", помішаний на таланті та акторстві, думає, що його не цікавить кохання і тому подібне)

Руслан (бізнесмен, гг в "Поверни мою душу", закохується у вісімнадцятирічну Марту коли в нього з дівчиною, з якою збирався одружитись, стається викидень і відміняється весілля, а стосунки натягуються) 

СЕРГІЙ

Імʼя мого першого кохання))) Заслужив, щоб бути хоч в парочці книг)) 

Сергій (бізнесмен, спадкоємець, який просить колишню однокласницю "зіграти його наречену"))

Сергій (крутий коп, колишній спадкоємець великого бізнесу, хоче помститися одному челу за те, що той вбив його батька і привласнив його справу життя, "Особиста вендета", за цього перса писав мій співавтор, Тарас Мельник)

РОМА

Класне імʼя, значення "сильний", "міцний", ідеально описує мого ГГ з "Часу героя")) Я шукала імʼя для цього роману, щоб воно не повторювалось))) 

Рома (головний герой в "Тейкер, я заберу твій біль") і він же другий головний герой в романі "Час героя")

Рома (гг в оповіданні "МОЯ П’ЯТНИЦЯ #14  Програне Ель Класіко, дощ і зустріч, яка змінила моє життя")

МАША

Взяла імʼя своєї колишньої кращої подруги(подруг, в двох з трьох моїх шкіл і чотирьох класів це були Маші)))Відкинута, гірка, сумна пані... хммм))) Ну не дуже підходить за значенням для нареченої для боса, а от для восьми бажань так))

Маша (наречена для боса, грає наречену Тимура, якого таємно кохає...))

Марі (8 бажань, живе в токсичних стосунках, хлопець її бʼє періодично, коли пʼяний, вона знаходить розраду в інтернеті)

 

Нагадую, що "Гра Ксю" , "Більше ніж шоу","Блог з того світу" і "Поверни мою душу" зараз в процесі викладки, тож запрошую долучитись. Ну і всі гроші з "Поверни мою душу" я вирішила перерахувати на ЗСУ, тож купуючи, ви робите внесок в нашу перемогу))) 

 

Мені було неочікувано що в мене так багато Саш ахахахахаххаах))) При чому тут ще й не всі мої романи, а тільки ті, що на букнеті)) А в тих, що на букнеті нема, теж є Саші)))) ахахахах)) 

Якось так)) Сподіваюсь, вам було цікаво)) Що скажете? Історії яких героїв ви вже читали? А чия історія вас зацікавила? Які імена вважаєте реально розповсюдженими?

4 коментаря

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Kv Kv (Julia Lime)
18.05.2022, 22:51:05

А взагалі зауважила, що най більш вживаним в книгах є саме ім'я " Олександер" у всіх його формах і як скорочено "Саша" , і як іноземний "Алекс", і використовується , як чоловіче так і жіноче ; ))))))))

Показати 5 відповідей
Холод Влада
19.05.2022, 00:25:07

Kv Kv, огооо.... цікаво)))) А моєю улюбленою іграшкою була не лялька, а тигр, його звали передбачувано... Шерхан)) Я дуже його любила))) Анастасій знаю парочку)) Одну часто називали Стасею)) Ірин в реалі хммм... нє, не знаю, тільки онлайнових...ну хіба що може якісь далекі старі знайомі, а так щоб прям спілкуватись нє)

avatar
Олеся Глазунова
18.05.2022, 23:13:36

Коли я навчалася у школі, у моєму класі було 5 Саш!!!
Коли викладала, то, майже, у кожній групі були 2-3 Саші. Не люблю називати студентів за прізвищами тому в мене вони були Сашами, Алексами, Шурами, Олександрами))) І кожен знав, до кого саме зверталася.
Досить популярне ім"я, але зараз зустрічається все рідше. Батьки воліють до більш екзотичних, або старовинних імен.
Кожному своє!

Показати 11 відповідей
Холод Влада
18.05.2022, 23:58:17

Alesia, Значить, вже аура така +_+ прикольно))) я до речі теж багато викладала)) Але приватно, репетиторством займалась))

avatar
Анітка Санніфео
18.05.2022, 23:20:20

Який цікавий блог)) У мене теж багато Саш у творах)))

Показати 3 відповіді
Холод Влада
18.05.2022, 23:32:19

Anitka SunnyFeo, Ну я тут про фентезі навіть не писала... у мене є декілька фентезійних романів окрім тих, що є на букнеті зараз... Там авжеж імена не такі популярні)) Обидва від слова я зробила просто головних)) Одне з головних на честь прізвиська, яке дала колись подружці, інше просто "Грей", від кольору, бо там це дуже важливо, хоч імʼя таке теж є)) ну і в такому дусі все

avatar
Каміла Дані
18.05.2022, 23:07:52

А я навпаки стараюся щоб не повторювалися))

Показати 3 відповіді
Холод Влада
18.05.2022, 23:22:41

Каміла Дані, =)) думаю, кожен підхід має право на життя)) всі ми різні і це круто))))

Інші блоги
Проба пера
лаочтта
ЗефІрка для брутального — Знижка!!!
Гарних вихідних, мої любі!!! Запрошую до знижки на історію кохання, Мії та Каміля, з роману, "ЗЕФІРКА для брутального". Тут на вас чекають протистояння, прояв впертості, натиску, та мужності. Неочікувані повороти подій.
Ось так виглядає головний герой з Приховані грІхи
І
"Я-Лютий" - знижка +++
Доброго ранку мої хороші! Сьогодні діє знижка 20% на емоційну , хвилюючу і пристрасну історію кохання , яка примусить вас хвилюватись
"S.T.I.K.S. Знахар" 2-й розділ вже доступний
Перший, кого бачить головний герой у порожньому місті, - дівчина, за якою женуться наркомани. Та придивившись уважніше, він розуміє, що ніякі це не наркомани, а сили у них набагато більше, ніж у людини. Знову визирнув, стискаючи
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше