Неочікувана мотивація! Підтримка!

 

Ідея такого формату блогу у мене з'явилася вже досить давно, але ніяк не вистачало часу, щоб почати писати.

 

Також на порталі Букнет, я зустрічав вже досить багато таких блогів і мені завжди хотілося створити свій! Це спонукало мене й надалі обдумувати все в голові, а саме: як правильно й зрозуміло для кожно, написати!

 

Почнімо!

 

— — —

 

Маю питання до всіх читачів, письменників й письменниць.

 

1. Як ви мотивуєте себе, щоб продовжувати творити?

 

2. Хто спонукає, вас писати далі й допомагає в цій не кропіткій галузі Письменника?!

 

3. Можливо дехто шукає підтримку в Психологічних книгах?! Все тому, що в кругу сім'ї ніхто не розуміє ваше хоббі, а в когось вже і повноцінний заробіток!

 

4. Неочікувана підтримка, звідки її ніколи не очікуєш!

 

Ось про, це, я хочу з вами поговорити (питання 4). Про моє хоббі напочатку мого розвитку в написанні книг, ніхто з сім'ї незнав. Я починав писати ввечері до пізньої ночі й коли був вільний час на роботі. Але... Все відбулося не так, як мені хотілося. Звісно були моменти, що я залишав письменницьку діяльність надовго: більше року нічого не писав, хоч ідей для творів в голові було вдосталь. Все із-за коментаря від хейтера! Ніколи не звертайте на такі коментарі увагу!

 

Моє повернення відбулося досить спонтанно. Я випадково зайшов на сай Букнет й звісно почав переходити по категоріям книг, блогів, ознайомлюючись, що змінилося за рік. Мій розум зірвався! Побачивши що розпочався конкурс ПОТАЙСВІТ, я вирішив прийняти в ньому участь, бо це мій любимий жанр: містика/жахи. Незнаю чому, але я навіть і не роздумував писати в інших жанрах.

 

"Вітаю переможців конкурсу"

 

Повернемося до (питання 4)

Чи буває у вас таке, що ви хочете все кинути, видалити, спалити, забути про те, що колись почали писати, але в один момент, неочікувано приходить сповіщення на телефон... Так ви правильно зрозуміли! Телефон, саме він є моєю неочікуваною підтримкою. Точніше сповіщення від однієї програми: (Мабуть писати назву програми, я не буду, бо можуть дати бан на коментарі, але ви все-таки зрозумієте, що це за програма. Там будуть підказки!)

 

Кожна з картинок підтримала мене по своєму... Інколи, я задумувався, що невже мій телефон мене розумієте більше ніж... В самий скрутний час підтримував мене потрібними словами після яких, я відразу продовжував своє хоббі, свій розвиток. 

 

— — —

 

Внизу буде прикріплено декілька картинок(штук 6). Якщо їх хтось не буде бачити, пишіть в коментарі.

 

Програму, назва якої є на кожній картинці вверху можна скачати і використовувати для мотиваційних сповіщень, навіть якщо у вас немає годинника!

 

1. Потрібно планувати!

 

2. Вміти домовитися!

 

3. Робити правильний вибір!

 

4. Не боятися діяти!

 

5. Продвигати вперед!

 

6. Зізнаватися собі!

12 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Каміла Дані
31.07.2021, 13:27:46

І останнє може я не така як всі але поки що кидати писати не виникало, хочь я не так довго пишу! Але в мене є проблеми з самооцінкою, вони завжди були і напевно будуть! А про психологічні книги навіть не замислювалась, але твої поради дуже цікаві, треба і собі придбати щось цікавеньке) дякую)

Показати 2 відповіді
Каміла Дані
31.07.2021, 14:05:53

Немеш Іван, Дякую))

avatar
Каміла Дані
31.07.2021, 13:25:26

Особисто мене мотивує підтримка). В моїй ситуації це друзі та колеги по сайту, адже рідні не знають про мою любов до слова). Коментарі та читання.
Мене напевно спонукає душа тому що ну друже хочеться писати)))

Немеш Іван
31.07.2021, 13:59:55

Каміла Дані, Твоя правда! Підтримка мотивує кожного!
Саме через підтримку ми продовжуємо розвиватися й не покидаємо свою діяльність!

avatar
Віта Волч
30.07.2021, 17:52:40

В мене були великі проблеми із пунктом 4 (не боятися діяти). Бо дуже сильний внутрішній критик, який, у свою чергу, переріс у перфекціоніста.
Стараюся не слухати і просто робити (писати, малювати, оприлюднювати). Нехай не ідеально, але це краще ніж ніяк.
Цей сайт - великий крок на моєму шляху від думок до дій)))

Показати 3 відповіді
Немеш Іван
30.07.2021, 19:13:31

Віта Волч, :-)

avatar
Рома Аріведерчі
30.07.2021, 17:21:56

Пеппі Довгапанчоха теж писала собі листи, що мотивують. Взагалі нестандартний підхід пробуджує уяву. Дуже правильне рішення :)

Немеш Іван
30.07.2021, 17:35:30

Рома Аріведерчі, Ви праві!
:-)

avatar
Софія Вітерець
30.07.2021, 14:53:31

З радістю відповім на всі ваші запитання)
1. Коли писати вже не хочеться, а таке буває останнім часом дуже часто, я намагаюся робити щось інше: малювати, читати книги інших, дивитися фільми або серіали. І це допомагає майже одразу) Стає дещо нудно, одноманітно та хочеться чогось нового, прочитати якусь нову захоплюючу історію. (В такі моменти, як на зло, забуваю про класні книги і що в мене у бібліотеці тут більше ста книг, а пригадується чомусь, коли геть часу обмаль). Тож я сідаю і створюю історію, яка мені сподобається і яку зможу перечитати знову і знову)
2. Хто спонукає писати далі та мотивує? Звісно, що читачі) Їхні відгуки допомагають в найтяжчі часи, а коли людина пише тобі та ви годинами обговорюєте сюжет книги, персонажів, то хочеться писати ще і ще)

Показати 10 відповідей
Немеш Іван
30.07.2021, 17:34:48

Софія Вітерець, :-)

avatar
Лана Іссан
30.07.2021, 16:00:29

Цікавий блог. Мені теж помагають різні мотиваційні відео, те, що читаю. І, взагалі, життя. На кожному кроці якісь речі, випадки, люди, які наштовхують на ідеї, сюжетні повороти. Та й, коли вже починаю, то дуже стимулює відповідальність перед читачами. Не можу дозволити собі покинути історію незакінченою. Хіба б уже щось, не дай Бог, страшне сталося. Успіхів вам. Не здавайтеся.

Немеш Іван
30.07.2021, 16:12:48

Лана Іссан, Дякую! Цікаво читати мотивуючі моменти людей.
Ви праві! Потрібно завжди пам'ятати, що є люди які читають твори й потрібно стимулювати себе писати для них.

avatar
Іра Тіхонова
30.07.2021, 15:29:48

. . . продовження, так як все не влізло . . .
Також павильно Ви сказали, що є люди- хейтери, яким навіть приємно писати негатив, руйнувати запал до написання, та творіння чогось прекрасного, але що поробиш, це проблеми хейтераякщо йому не подобається. Не подобається — вихід з книги, чи з сайта знайдеш , хай пише що хоче)) Існують ж люди "вампіри" отже є і люди "хейтери", їх також нікому не побажаю...варто оминати їх десятою дорогою...


Їхні коментарі — це взагалі жах.

Мабуть, я також подумала, що пишу щось не те, і могла б навіть, як і Ви, перестати писати на хтозна який термін. Проте я розумію, що людей безліч, думок ще більше, я перечитаю якийсь свій розділ, зрозумію, що мені подобається і почну писати далі.
( До речі, добре, що Ви повернулися, я тільки почала читати історію, гарно, мені сподобалося, зрозуміло і детально, ніби сам знаходишся в тому місці, але тематика не зовсім моя, но я дочитаю, обіцяю)

Показати 3 відповіді
Немеш Іван
30.07.2021, 16:09:04

Іра Тіхонова, Боїтеся! Непотрібно! Потрібно із зігнутою головою йти вперед.
Тільки вперед...

avatar
Іра Тіхонова
30.07.2021, 15:29:02

Оо, мотивуюче))
Мабуть напишу і свою думку.
Насправді гарні коментарі спонукають писати ще більше, та навіть перегляди, якщо вони ростуть. Я новий автор, і я радію коли хтось добавив мою книгу в бібліотеку, написав то й же коментар, що в мене все виходить)

Є люди, котрим негатив, негативні слова, погана оцінка чи коментарі є таким щілчком, коли хочеться доказати зворотнє. Що людина помиляється, вона має іншу точку зору, а я маю таку і вважаю що моя робота гідна бути. Але це малий відсоток людей, які критику сприймають поштовхом йти далі.

Проте більшість, особливо це письменники, тобто творчі люди, їм хочеться приємний відгук про свою роботу, це спонукає писати ще, адже ТВОЯ думка має важність, вона сподобалась і її оцінили. Значить ти на вірному шляху. До такої категорії відноситесь і Ви і я і безліч людей)

Можна написати критику, але в
правильних словах, де це додасть мотивації, такі люди взагалі на вагу золота.

Мені здається, що тільки на початку творчості людина переживає за те, подобається їхня творчість іншим чи ні, далі — простіше.

Хороші твори — це що? Це коли людина пише для себе, правильно? Правильно.
А читачі то вже приємний бонус.


Немеш Іван
30.07.2021, 15:48:45

Іра Тіхонова, Ваш коментар насправді розкриває весь сенс слова Мотивація й Підтримка! Всі ми маємо мати друзів, які будуть підтримувати нас при скрутному становищі!

avatar
Дара Гончар
30.07.2021, 15:18:18

Дуже гарний блог ви написали. Люблю психологію і всілякі мотиваційні книжки. :) Часто перечитую. Саме вони мене і надихають.

Немеш Іван
30.07.2021, 15:46:34

Дара Гончар, Змушений з вами погодитися! Декілька років тому мені дуже допомогли книги про психологію! Черпаючи з них інформацію, я зміг зрозуміти ким хочу бути й чим займатися. Мабуть психологія, це моя найулюбленіший жанр книг.

avatar
Лі Лимонова
30.07.2021, 15:36:29

Дякую за блог дуже цікавий!
Звісно кожна люина вразлива по своєму. Особисто я черпаю натхнення з книг які читаю, а коли не маю бажання просто не пишу, відпочиваю з друзями та проводжу час з рідними. А Ваші рекомендації дуже доречні.

Немеш Іван
30.07.2021, 15:44:29

Лі Лимонова, Радий, що вам сподобалось!

avatar
Немеш Іван
30.07.2021, 14:52:46

Програму, назва якої є на кожній картинці вверху можна скачати і використовувати для мотиваційних сповіщень, навіть якщо у вас немає годинника!

круто))
Може комусь і знадобиться така мотивація.

Немеш Іван
30.07.2021, 14:51:33

Євген Палашинський (Палаш), Надіюся, що так!

Інші блоги
Перша 1000
Вітаю вас, мої любі! В мене вчора було потрійне свято. День народження доньки. День Ірини. І та-дам.... Моя 1000 підписників. Сьогодні вас вже 1006. Хочу вам всім подякувати за те, що ви разом зі мною. Що читаєте мене та
Блоги за чи проти?
Привіт, мої вовченята) Останнім часом я в блогах з’являлась лише з якось важливою інформацією, але я прям скучила за вами, а тому в мене все частіше виникають думки, з якими я й хотіла поділитися з вами. Стосуватимуться
Десятий розділ «одного дня зустрінемось»
Привіт друзі! Сьогодні планувався вийти 10 розділ на сайт, але з деякими змінами та зайнятістю, я не встигну написати тому завтра обов'язково вийде продовження!) Всіх обіймаю, до завтра :⁠-⁠D
Він виявився другом мого батька!
Друзі, сьогодні діє знижка на книгу "Можеш не повертатись". Це друга частина дилогії "Без зобов'язань", жанр Романтична еротика. Про пристрастне та заборонене кохання між молодою дівчиною та дорослим чоловіком,
Ти вже належиш мені — Знижка!!!
Вітання, мої любі! Запрошую на знижку історії, Лева та Олени, з роману, "Ти вже належиш мені". Інтриги починаючи з першої зустрічі героїв. Лев шукає собі розвагу, а знаходить жінку своєї мрії. Але після гарячої ночі
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше